Proxy po tebi je onda bolje da forum propadne Receno je na dobrovoljnoj bazi, niko te ne tera Citiram "Brate ja bi prvi dao,ali to je cista glupost.... Zamaranje nepotrebnosti..." kako moze da bude glupost, pomazemo i S.F-u i nama I nije nepotrebnost
Proxy po tebi je onda bolje da forum propadne Receno je na dobrovoljnoj bazi, niko te ne tera Citiram "Brate ja bi prvi dao,ali to je cista glupost.... Zamaranje nepotrebnosti..." kako moze da bude glupost, pomazemo i S.F-u i nama I nije nepotrebnost Smile Smile
Brate,povrsno razmisljas... Reci mi sta je tebi potrebno? Download sekcija ili forum? Zar ne vidis da se ti plasis da ces izgubiti download za dz. Ovo je forum, a ne izvor downloada... Prema tome prijatelju,nemoj meni da pricas koliko ti je stalo do foruma,to se vidi i po tvojoj aktivnosti... Pisi postove,stavljaj zanimljiv materijal,ucestvuj u diskusijama,i ne zamaraj svoju glavu glupostima. Ima ko da brine o tome... Kada S.F. kaze "od sutra se placa" razmislicu o tome, a ovako je to cista glupost i spam...
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
SF nece nikad da ti kaze od sutra se placa, samo ce jedan dan da kaze, nema vise nista.
Nisam znao da si toliki bukvalista... Ja tebe kapiram skroz,i znas kakav mi je stav o tome,ali price u prazno su jos gore... Razmisli.... Ajde da pricamo o tome 100 godina,a da se nista ne preduzme... Jedino dobro ce izgleda biti,sto ce neko od toliko spama da dobije pp ili avatar... Otvori ziro racun i stavi baner pa ce mo da vidimo... To je to... Ali valjda znas da ni to nije toliko naivno...
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Proxy kao prvo, pazi sta pricas Na forumu sam 20 sati sve ukupno Ne vidim kako mislis da postujem linkove ka velikim fajlovima kad sam na dial up-u toliko lud jos uvek nisam Samo da ti kazem imao sam besplatan download za dz i pre bureka Si cuo za P2P? u krajnjem slucaju google? To sto sam malo postovao ne znaci da sam povrsan Niti sam zeleo daa postujem gluposti niti samo smajlije Pa sad razmisli ko je povrsan
Nema sta da se plasite ili da se ne plasite.. i sami vidite da na jednoj masini ne moze da se izgura.. ma kako ona dobra bila... ni za tu masinu se nema para ali se nekako nalazi (i pitanje je dokle ce moci).. jos toliko verovatno nece moci da se nadje.. pa ako bude nepodnosljivo.. a ima tendenciju da to postane.. zatvaramo radnju.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Razocarali ste me Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast
Ja sam verovatno jedini u Srbiji koji nece da slusa i trosi zivce na dobrotvorne priloge od kojih ce mu posle rogovi izrasti a koji sve skupa na mesecnom nivou nece moci da pokriju ni trecinu troskova.