Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ako ne mogu da uspem kako valja, necu ni da uspem radi reda.
Citat
Oni baneri se lepo uklapaju u stranicu i uopšte mi ne smetaju.
Oni banneri su otprilike pola stranice na standardnim rezolucijama, i imaju vise kilobajta nego prosecna stranica. I nikad, ni pod kojim uslovima, necu pristati na tako nesto.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
SF nije ti ovo Amerika to si i sam zakljucio, zato ti ni jedna firma nece dati te pare, daj da se mi ovde orgasnizujemo pa da privremeno pomognemo forumu i tebi. Najlakse je ugasiti Burek.
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Razocarali ste me Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast
da sam ja neka budza (covek od poverenja) na ovom forumu dao bi broj mog licnog racuna, okacio bi na sve teme obavestenje o mom broju racuna, pa nek ljudi uplacuju, uzmu broj prepisu na papir, udju u banku i kazu ja bi da uplatim, lupam: 200 din. Ali ko ce meni da veruje da ja te pare necu prisvojiti.
Zato ako ti neces da imas posla sa tim, predlazem da nadjes coveka na ovom sajtu, u koga imas poverenja koji je voljan da to uradi, pa da vidimo sta ce se desiti, uz dobru reklamu, siguran sam da bi ovo pomoglo bar za novu masinu.
@lukpot pare na racun moze da uplati beba od 10 meseci ako moze da dohvati salter i ima broj racuna
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Razocarali ste me Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast
1. Cifra koja moze da se skupi nije dovoljna ni da plati racun za rucak u kafani a kamoli svaki mesec ovu i jos jednu masinu. 2. 10% ljudi ce novac dati iz ispravnih, 90% iz necasnih pobuda. 3. Od tih 90% ce mi izrasti rogovi jer mi svaki dan rastu i od parazitskih skotova kojima i sve sto ovde imaju besplatno nije dovoljno.
To su aksiomi, o tome se ne raspravlja. Ja imam malo vise iskustva od tebe kad su takve stvari u pitanju i znam da to sebi necu da dozvolim, makar ga ugasio.
Nismo Amerika, ali ne moramo biti ni Tunguzija. Nije problem u tome da li neka firma hoce da pomogne, vec je problem u tome sto da bi do firme dosao moras da imas nekog u njoj, u suprotnom ni na pozive ni na mailove ni na faksove ti niko nece ni odgovoriti.