Upuceno SerBian Fighteru Cestitam na 100000-itom korisniku (ko zeli da me ispravi u pravopisu nek izvoli) Izvini sto ovo pisem ovde, ne stavljaju mi se dva posta. Rado bih ti uplatio pare, mislim da bi to bilo u redu s nase strane, s obzirom da sam za kratko vreme nashao puno zanimljivih stvari. Mislio da bi trebao da razbijes predrasude oko toga "ja sam platio, hocu moje pare" Puno si nam pomogao otvaranjem foruma, i red je da se tebi nekako oduzimo, ovo je najmanje sto mozemo da uradimo. Da budem iskren, ja sam prva budala koja bi platila Hot Cpu tester iako ima gomila slicnih programa iste namene, tako da bih rado odvojio simbolicnu sumu. Pokusaj ovako: Otvori ziro racun i kazi da je za prijateljske donacije ili uradi ko Blaza jednu lepu kampanju "PARE NE VRACAMO". Uf al sam se raspisao. Zanima me odgovor
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Upuceno SerBian Fighteru Cestitam na 100000-itom korisniku (ko zeli da me ispravi u pravopisu nek izvoli) Izvini sto ovo pisem ovde, ne stavljaju mi se dva posta. Rado bih ti uplatio pare, mislim da bi to bilo u redu s nase strane, s obzirom da sam za kratko vreme nashao puno zanimljivih stvari. Mislio da bi trebao da razbijes predrasude oko toga "ja sam platio, hocu moje pare" Puno si nam pomogao otvaranjem foruma, i red je da se tebi nekako oduzimo, ovo je najmanje sto mozemo da uradimo. Da budem iskren, ja sam prva budala koja bi platila Hot Cpu tester iako ima gomila slicnih programa iste namene, tako da bih rado odvojio simbolicnu sumu. Pokusaj ovako: Otvori ziro racun i kazi da je za prijateljske donacije ili uradi ko Blaza jednu lepu kampanju "PARE NE VRACAMO". Uf al sam se raspisao. Zanima me odgovor
bravo rodjaci pomozite mi da ga nagovorim, danas sam pricao sa ortakom koji nista ne postuje, samo je clan i on bi izdvojio simbolicnu sumu, mislim da bi se skupilo bar 1000 ljudi da da po tri cetiri glavice, pa to je ... dovoljno a niko nista ne bi trazio za uzvrat, samo da Burek postoji
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Razocarali ste me Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast
zato nam pusti da ti pomognemo makar na ovaj nacin Ima ljudi koji ne zale para... Makar mislim da ih jos ima... U Pancevu znam ljude kojima jos uvek pare nisu popile mozak Najbolje bi ti bilo da stavis topic za glasanje pa da vidimo Ovakav odgovor za dushu i telo sam ocekivao Uspeces ti, verujemo u tebe :workout: :workout: :workout: :workout: :workout: Moj predlog ti je topic za glasanje Ja povremeno kliknem na banner al ti to bash i ne pomaze Zato jos jedno offtopic Da li mogu da znam koliko dnevno imash postova? Cisto zbogduse i tela? Izdrzi
Otvori ziro racun i kazi da je za prijateljske donacije ili uradi ko Blaza jednu lepu kampanju "PARE NE VRACAMO".
Sa ovim se u potpunosti slazem. Ja sam jedan od tih sto im pare nisu popile mozak. Ja bre trosim 200 dinara dnevno samo na palacinke pa sto ne bih dao jednom mesecno toliko za ovaj forum na kome ima skoro svega sto ti zatreba.