nazalost srbi nisu dovoljno rasisti ,zato i jesmo u toliko loshem polozaju
mi moramo da shvatimo da nema nikog drugog ko ce nas zashtiti osim nas samih - ako srbi nestanu za 50 ili 100 godina ,uopshte nece biti vazno da li ce u istorijskim knjigama da pishe da smo bili zlochinci ili pravednici ...
E ovo je sustina , evo uzmimo primer Nemacke koja je uradila sta je uradila a danas kad neko pomene Nemacku meni je prva pomisao fudbal i niko ne optuzuje nekog Nemca sto mu je deda pobio 1000 ljudi . A drugi primer je Turska i njihov Kemal Ataturk koji je pobio 1 500 000 Jermena , a on je tvorac Turske drzave i njegov lik je najsvetliji za Turke !
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Romi moraju da teže svom povratku u matičnu Indiju kao što su se Jevreji vratili u Izrael.
Kakva ti je ovo ideja Simijon ? Misliš da se sadašnji Romi presele u Indiju?Niti znaju jezik nit išta živo..Zamisli kako bi ti bilo da odeš odjednom u zemlju predaka-šokantno u najmanju ruku.
Romi moraju da teže svom povratku u matičnu Indiju kao što su se Jevreji vratili u Izrael.
Kakva ti je ovo ideja Simijon ? Misliš da se sadašnji Romi presele u Indiju?Niti znaju jezik nit išta živo..Zamisli kako bi ti bilo da odeš odjednom u zemlju predaka-šokantno u najmanju ruku.
Alternativa je da sami pristanu da se uklope u Evropu. Ali oni žele da žive kao Indusi a ne kao Evropljani. I ko ti kaže da ne znaju jezik, prvo nauče svoj maternji. I kako da budu nacija ako nemaju matičnu državu?
Zasto se "patriJote" pitaju "zasto su svi protiv nas i zasto ovako prolazimo?" Pa pogledajmo samo kako se odnosimo prema onima koji su tokom cele istorije Srba i Srbije bili uz Srbe i u dobru i u zlu. To su Romi. Ako nam je neko na ovom svetu 'prijatelj', to su oni ... ali onda dolazi do izrazaja sva licemernost Srba. Gledamo na njih sa podsmehom i sa visine, zato sto ne znamo nista da cenimo i postujemo.
Zato "patriJote", eto jos jednog razloga, zbog kojeg treba da okrenemo list ...
Misli bre glavom kakvi Sloveni na Karpatima. Uzmi atlas, pogledaj kako tamo izgleda pa se kazni. Koji narod je mogao tamo da živi? I kakvi dokazi o Slovenima na Karpatima postoje? Iz aviona se vidi kako Sloveni čine homogenu masu od Urala do Sudeta.
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Poenta je da Romi ne kradu, muslimani (ili Bošnjaci, šta je već rekao) ne smrde, da Srbi nisu genocidni, Amerikanci glupi, a Rusi alkoholičari. To su stereotipi.
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Austrija je posebna prica. Oni imaju diskoteke gde ljudi crne puti uopste ne mogu ni da udju, ali sa druge strane i 'crni' imaju isto takve diskoteke sa 'suprotnom cirkulacijom'
p.s. Koliko smo jadni i bedni, puni komplexa i predrasuda govori i cinjenica da nemamo na kome da se istresamo, pa onda na one koji su najslabiji-Rome. Ni krive ni duzne .... Pitam se, zasto li nas onda niko ne postuje?
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 00:49:42 od maleckaa »