Onda ne bi voleo ni Srbina za komšiju jer su Srbi isto tako tradicionalno genocidni??
Za ovo što si rekao zahtevam kao Srpkinja da mi se izviniš odmah ili ću tražiti od moderatora foruma da te zbog vređanja udalje. Ti ćeš nekom da sudiš? Ti znaš nešto? Slika si i prilika nevaspitanja i zloupotrebe slobode govora.
E pa vidite, ja sam se u ovom slučaju vodio istom logikom kojom i Gale. I, zamislite, to je vama zasmetalo. Slobodno traži šta hoćeš od moderatora, ja neću da se izvinjavam nikome zbog pitanja. A mislim da je jedan od moderatora pre par sati rekao da muslimani smrde. Prema tome -
Šta je poenta?
Poenta je da Romi ne kradu, muslimani (ili Bošnjaci, šta je već rekao) ne smrde, da Srbi nisu genocidni, Amerikanci glupi, a Rusi alkoholičari. To su stereotipi.
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Bilo bi dobro da ovi sa jew92 to sto im je ovo udarna vest u dnevniku rade to zbog neke dobre namere , ali nije ni izbliza tako , u pitanju su lični interesi , i nisu nista bolji od rts-a 90. !
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
nazalost srbi nisu dovoljno rasisti ,zato i jesmo u toliko loshem polozaju
mi moramo da shvatimo da nema nikog drugog ko ce nas zashtiti osim nas samih - ako srbi nestanu za 50 ili 100 godina ,uopshte nece biti vazno da li ce u istorijskim knjigama da pishe da smo bili zlochinci ili pravednici ...