Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nokia E
Sramota je to sto si Nislija kao i ja a pricas takve stvari valjda znas kako je ovde u Nisu resavano njihovo pitanje 70-ih! Kad pogledam sta pisete ispada da su ih srbi gurali u konc. logore i u krecane!
ja ako sam u asutriji treba da budem austrijanka? znas ti koliko je tesko dobiti austrijsko drzavljanstvo???
treba da cenis svoju zemlju, i da ne zoves svakog srbinom!!!
zamisli da u beogradu npr kao ovde u becu zivi 100000 turaka, 50000 crnaca, 20000 kineza, 10000 ciganina, cecena, avganistanaca, indijaca, albanaca i ti bi ih sve nazvao srbima.
ja ne bi. treba da zasluzis to drzavljanstvo!!!
Romi su vekovima ovde, kao i Albanci, i ne zasluzuju drzavljvanstvo, vec ga imaju. Ti si drugi primer ( i Crnci, Rusi,...). A ja uopste nisam rasista, vec nisam shvacen
Sramota je to sto si Nislija kao i ja a pricas takve stvari valjda znas kako je ovde u Nisu resavano njihovo pitanje 70-ih! Kad pogledam sta pisete ispada da su ih srbi gurali u konc. logore i u krecane!
70-tih je radjeno sve ok , ako znas. Naseljavani su u stanovima na bulevaru,itd... Posle su im napravili geto u stocnom trgu. neznas sustinu mozda
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
70-tih je radjeno sve ok , ako znas. Naseljavani su u stanovima na bulevaru,itd... Posle su im napravili geto u stocnom trgu. neznas sustinu mozda
Ja zivim na Panteleju odmah ispod Somborske znas ti dobro o cemu ja pricam vec sam 2x pisao o tome i ako treba opet cu! U geto su sami otisli jer su hteli!!! Sredinom 60-ih godina u Nisu krece se sa izgradnjom dela naselja Pantelej prozvanim Somborska zbog ulice na kojoj su izlazile zgrade. Te zgrade su bile izgradjene iz fonda solidarnosti i socijalizma i dodeljeni su ciganima kao najugrozenijim gradjanima. Ubrzo zatim ispred zgrade dolaze njihova zaprezna kola, konji, ovce kucici i sve sto ide uz to, znaci govorimo o urbanom delu grada stambene zgrade zaboga!!! Setaju se gola deca po ceo dan muzika tresti, starci igraju sah znaci prava cigan mala od zgrada! Vremenom kako su stanovi postajali njihovo vlasnistvo oni su prodavali stanove i odlazili da zive u cigan mali, za te apre su kupovali neke kucice dole a ostatak para su ulagali u sivu ekonomiju znaci aktuelni sverc iz trsta i turske, otvorili ljudi tezge i poceli da rade! Vremenom su se svi odselili, ostalo je njih zanemarljivo mali broj ali ni dan danas oni nemaju nikakav problem sa ljudima koji nisu cigani zive najnormalnije! Licno imam jednog prijatelja drugara kazi kako hoces ciganin ima zenu i 2 deteta i sasvim je OK lik majke mi, znaci on je jedini ciganin u celoj zgradi u Somborskoj i nikada nikakve probleme nije imao on ni sa kim a niti je bilo ko imao problema sa njim. Razlika je u njemu zato sto su on i zena obrazovani ljudi (imaju srednje skole) znaci ima bar neku skolu, posten je i iskren, ponasa se normalno, nikada ne vredja i ne pravi gluposti, odrzava licnu higijenu, rade i on i zena, deca mu idu u obdaniste sa drugm decom (da ne kazem nasom) i nikada nisu imali nikakvih problema! Hocu da kazem da se sve moze kad se hoce ali morate da shvatite da olos ne zeli da zivi bolje hoce da ide u cigan malu da se valjda u blatu i da smrdi da valja neke farmerke i petarde, kad cete da shvatite to?! Pre dve nedelje sam bio u cigan mali drzava im je delila pomoc verujte 2 kubna metra drva za ogrev dobijaju na mesec i po dana za dzaba, i to im istovaraju radnici iz srbija suma, dok se radno sposobni cigani kriju i ne zele da pomognu jer oni inace nista ne rade, moj prijatelj je direktor u socijalnom kaze non stop im deli pomoc novcanu naravno, zena kod koje su dosli da istovare drva nije bila tu, staje taksi ona izlazi placa, kaze bila kod frizera ejjjjj a socijalna pomoc joj sleduje! Hvale se kako ne placaju ni struju ni vodu ni gradski prevoz, i sad ti meni pricas da ja treba da budem tolerantniji pa gde ces vecu toleranciju! Hranimo trutove i placamo neradnike jos nas ovaj mali proglasava za fasiste!
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 01:53:40 od Dominick »
Zasto se "patriJote" pitaju "zasto su svi protiv nas i zasto ovako prolazimo?" Pa pogledajmo samo kako se odnosimo prema onima koji su tokom cele istorije Srba i Srbije bili uz Srbe i u dobru i u zlu. To su Romi. Ako nam je neko na ovom svetu 'prijatelj', to su oni ... ali onda dolazi do izrazaja sva licemernost Srba. Gledamo na njih sa podsmehom i sa visine, zato sto ne znamo nista da cenimo i postujemo.
Zato "patriJote", eto jos jednog razloga, zbog kojeg treba da okrenemo list ...
ž
ima ona stara narodna koja kaže
kad pacovi napuštaju brod a cigani državu znaj da je ...
E zato gubimo kosovo!!!! Dok tako pojedinci ( ili svi ) misle ode nam zemlja u k.... U Srbiji svi moraju biti Srbi !!! A ne cigani, Albanci, pa cak i Bosanci, Madjari,...... Mogu biti recim Srbi pa sad Madjarkog, Albanskog,... porekla. A to da samo cigani kradu
Zemlja nam jeste u k.... zbog tog fašističkog stava koji se fura kroz celu istoriju!
ad dobijes pravo glasa ti glasaj za cigansku stranku i resi im probleme sta da ti kazem a dotle procitaj nesto o fasizmu i ne potezi tu rec za badava kad nemas pojima sta znaci, Srbi su genetski anti fasisti!!!
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nokia E
Ma samo pricate price niko od vas dece sa u92 nije bio u cigan mali a kamo li ziveo sa njima! Ja bih vas naselio kod njih jedno mesec dva da vidim sta biste onda?!