Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1221254 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Najveći svetski veb pretraživač "Google" najavio je danas da će onemogućiti "Facebook" i druge kompanije da imaju pristup podacima njegovih korisnika.

"Google" više neće dozvoljavati automatski unos kontakata korisnika njegovih usluga elektronske pošte, ukoliko ne postoji reciprocitet protoka informacija, preneo je Rojters.

U "Google"-u optužuju pre svega "Facebook" da "crpi" podatke korisnika tog pretraživača, a da ne omogućava pristup podacima svojih korisnika.

To je veliki udarac za najveću društvenu mrežu "Fejsbuk" i njenih 500 miliona pretplatnika, jer zavisi od usluga elektronske pošte kao što je "Google"-ova usluga "Gmail" kako bi pomogla novim korisnicima da pronadju kontakte koji se već nalaze na toj društvenoj mreži.     

Radi se, kako smatraju analitičari, o borbi za prevlast na tržištu Interneta, iako je veb pretraživač predstavio svoju odluku kao meru koja bi trebalo da omogući korisnicima njegovih usluga elektronske pošte da zadrže kontrolu nad ličnim podacima.

U "Facebook"-u još nisu reagovali na "Google"-ov potez.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson T610
Moj Facebook profil je Disable-ovan

Nedavno sam imao problema sa kradjom pasworda za Fejs. Kada sam uspeo da resetujem sifru i povratim kontrolu nad svojim profilom, stigao mi je mail od Facebook tima, gde sam obavesten da mi je profil deaktiviran iz sigurnosnih razloga. Sto sam i proverio kada sam pokusao da se logujem.
Odgovorio sam im na mail, sa log in adrese kako su trazili i sada cekam odgovor.
Zanima me da li je neko imao slicnih problema sa ovim?
I koliko cu morati da cekam dok mi opet ne vrate profil u fuinkciju?
Nisam bas nesto optimista, negde sam nalazio po net-u da su ljudi cekali i po nekoliko nedelja, cak i meseci.
Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tu i tamo.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b6
mob
Apple iPhone
ja onako prijateljski da ti kažem da možeš da se oprostiš od profila, džaba ćeš im slati mailove, tamo nema čoveka, odgovara bot, samo ćeš da se nerviraš..
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 15:29:51 od Odli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
E znam ovo je sigurno glupo pitanje,al da ja pitam(ko pita ne skita:D).Jel moze da zahtev koji sam poslao nekom da budemo prijatelji,a na koji taj neko jos nije odgovorio,bude izbrisan.To jest kada se ta osoba kojoj sam ja poslao zahtev ulooguje,ne vidi moj zahtev za prijateljstvo?Nadam se da me je neko razumeo,jer ni ja sam sebe nisam:) Smile Smile Pomoc ako moze sto pre?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
E znam ovo je sigurno glupo pitanje,al da ja pitam(ko pita ne skita:D).Jel moze da zahtev koji sam poslao nekom da budemo prijatelji,a na koji taj neko jos nije odgovorio,bude izbrisan.To jest kada se ta osoba kojoj sam ja poslao zahtev ulooguje,ne vidi moj zahtev za prijateljstvo?Nadam se da me je neko razumeo,jer ni ja sam sebe nisam:) Smile Smile Pomoc ako moze sto pre?! Smile
Prvo nadji profil te osobe kojoj si poslao zahtev, i ako nije odgovoren pisace ti kao na slici , klikni na X i obrisace ti se zahtev. E sad ako je ta osoba videla zahtev jbg, ali i ako nije opet  postoji mogucnost da joj je u mail-u ostalo da si je dodao. U tom slucaju pomoci ti nema  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

fb.png
(1.08 KB, 242x39)
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 18:50:06 od boka bay pirat »
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Joj hvala ti puno...meni je kao na slici,i mogu da kliknem na x!Znaci li to da ta osoba nece videti ako budem kliknuo na x?Zaista hvala puno na odg,spasio si me:D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Joj hvala ti puno...meni je kao na slici,i mogu da kliknem na x!Znaci li to da ta osoba nece videti ako budem kliknuo na x?Zaista hvala puno na odg,spasio si me:D
Videce u smislu da te nema vise u zahtevima, njoj/njemu taj se zahtev vise nece prikazivati.
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pazi sto posto sam siguran da ona nije ulazila na fejs od kada sam joj ja poslao zahtev(pre nekoliko dana).Ja sam vec kliknuo na x i sad mi opet stoji add friend.Ono sto meni nije jasno da li postoji mogucnost,da ona na primer veceras ode na fejs i vidi da sam joj ja trazio da budemo prijatelji?Izvini sto te smaram al zaista mi je vazno.Hvala Smile
Nadam se da nece videti:(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Pazi sto posto sam siguran da ona nije ulazila na fejs od kada sam joj ja poslao zahtev(pre nekoliko dana).Ja sam vec kliknuo na x i sad mi opet stoji add friend.Ono sto meni nije jasno da li postoji mogucnost,da ona na primer veceras ode na fejs i vidi da sam joj ja trazio da budemo prijatelji?Izvini sto te smaram al zaista mi je vazno.Hvala Smile
Nadam se da nece videti:(

Vec napisah, ali cu ponoviti  Smile Moze da vidi jedino ako joj u mail stigne da si je dodao, pa iako si obrisao zahtev, jer mail stize odma kad i zahtev.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile Izvini,zbunjen sam posto mi je ovo vazno:D Onda sam super prosao,glupa je ona,da bi gledala mail.
Hvala puno,tvoj sam duznik:D Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.