Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1219770 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Smile Izvini,zbunjen sam posto mi je ovo vazno:D Onda sam super prosao,glupa je ona,da bi gledala mail.
Hvala puno,tvoj sam duznik:D Smile
Nema na cemu brate, ali nemoj posle da se kajes sto si rek'o da je glupa, mozda i nije toliko  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nadam se da jeste, :chuckel:a i primetio sam kod mene u poslednje vreme na mail mi ne stize nista vezano za fejs,a do zadnjih mesec dana sve mi je stizalo(i friend request,i kad neko lajkuje i kad neko nesto komentarise.U svakom slucaju javljam ti sta je bilo,posto studiramo zajedno:D
Tako da imam 2 cvrsta razloga da verujem da nece da vidi,javljam sta je bilo:DDDD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Nadam se da jeste, :chuckel:a i primetio sam kod mene u poslednje vreme na mail mi ne stize nista vezano za fejs,a do zadnjih mesec dana sve mi je stizalo(i friend request,i kad neko lajkuje i kad neko nesto komentarise.U svakom slucaju javljam ti sta je bilo,posto studiramo zajedno:D
Tako da imam 2 cvrsta razloga da verujem da nece da vidi,javljam sta je bilo:DDDD
Za to sto ti nista ne stize na mail, proveri spam folder tu zna da se "gnezdi" posta sa FB-a.
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson T610

Moj Facebook profil je Disable-ovan

Nedavno sam imao problema sa kradjom pasworda za Fejs. Kada sam uspeo da resetujem sifru i povratim kontrolu nad svojim profilom, stigao mi je mail od Facebook tima, gde sam obavesten da mi je profil deaktiviran iz sigurnosnih razloga. Sto sam i proverio kada sam pokusao da se logujem.
Odgovorio sam im na mail, sa log in adrese kako su trazili i sada cekam odgovor.
Zanima me da li je neko imao slicnih problema sa ovim?
I koliko cu morati da cekam dok mi opet ne vrate profil u fuinkciju?
Nisam bas nesto optimista, negde sam nalazio po net-u da su ljudi cekali i po nekoliko nedelja, cak i meseci.
Hvala.

ja onako prijateljski da ti kažem da možeš da se oprostiš od profila, džaba ćeš im slati mailove, tamo nema čoveka, odgovara bot, samo ćeš da se nerviraš..

Uhh, pa to bas ne bi bilo dobro. Nadam se da ce mi odgovoriti.
Da li je ikada nekome bio disable-ovan profil?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49934
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S24
Je li moguce da ova tema nema ni jedan like ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Pomiri se sa tim, boot čita i odgovara, pošalji poruku na srpskom i dobićeš isti oggovor, kao i na engleskom.
Kao i da si samo lupao po tastaturi.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 199
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ne mogu da saljem rikvestove za prijateljstvo. tj. mogu ali samo par dnevno...kako to da regulisem, jel postoji resenje?
IP sačuvana
social share
Ono sto te ne ubije djavolski te boli ali te ne ubije Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
ne mogu da saljem rikvestove za prijateljstvo. tj. mogu ali samo par dnevno...kako to da regulisem, jel postoji resenje?
prestani da saljes tonu zahteva dnevno jedno vreme
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 5800
da li moze i gde da se vidi kog datuma sam napravio Facebook?
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 01:40:59 od mare.r »
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson T610

Pomiri se sa tim, boot čita i odgovara, pošalji poruku na srpskom i dobićeš isti oggovor, kao i na engleskom.
Kao i da si samo lupao po tastaturi.

Poslali su mi juce ovaj email:

Hi,

Thank you for bringing this to our attention. We have removed the reported account from Facebook. People will not be able to search for it or view any of its content, and nobody will be able to use it without verifying ownership of the account.

As a security precaution, Facebook only grants account access to people who can send or receive emails from an email address associated with the account or who have previously set a security question and can correctly answer it. Since you either have not set a security question or have answered it incorrectly, we will not be able to grant you access to the account or its content at this time.

If you do regain access to your original login email account, please use that email address to respond directly to this email ending in @support.facebook.com. We will only be able to reevaluate the status of the reported account if this requirement is met. We apologize for any inconvenience, but this decision is final.

If you are unable to regain access to your login email address or would like to create a new account, you can do so using your current email address. If you create a new account, please be sure to set up a security question to avoid similar situations in the future. You can add a security question by going to the Account Settings tab, linked from the Account drop-down menu at the top of any page.

Thanks for contacting Facebook,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.379 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.