Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1223087 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
a da li moze da znaci ako neko ima dupli nalog, pa ga admini skontali i postavili tako??? :S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung 
Ma ajde, kad bi tako to bilo onda bi "pola" FB-a imalo ime u zagradi. Znam ljude koji su zbog pokera pravili više naloga pa se nikome nije to pojavljivalo. Jedino sto moze da znači jeste ako je neko menjao ime i npr. umesto C stavio Ć ili S stavio Š... ili ovo to je sad "moderno" nafurana, razmažena  Smile ...onda se to pojavi.onda se to pojavi.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 02:16:35 od boka bay pirat »
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
jel nesto nije u redu sa fb ili? ne mogu da se ulogujem sa kompjutera, a sa mobilnog mogu.
na kompjuteru mi uvek kaze kako je pogresna sifra. i promenim je i sve ostalo, ali opet nece.

dok na mobilnom sve normalno radi

ispravka: na operi nece da radi, a na IE radi normalno.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 08:26:37 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Ja sam imao isti problem, s tim što meni nije hteo da se uloguje sa mobilnog uz isto obrazloćenje da je pogrešna šifra. Dan kasnije se samo rešilo. Prvo sam se bio odsekao da mi je neko upo u profil i promenio šifru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Meni radi i na Operi Smile Update-aj, mozda je do toga Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 11:18:23 od Indiana_Jones »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ako mislis da update-ujem operu, to sam vec uradila i opet isto sranje ...

otvorim u ie, i pokusam u operi nece, naravno i onda opet u ie kad otvorim, trazi mi sifru, kad je upisem radi normalno
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k800
pokusat cu sto krace da objasnimmada nece biti kratko.
-imam profil na fejsbuku koji koristim prvenstveno za igranje pokera.profil je zasticen tako da samo prijatelji kojih je mali broj mogu ga videti,,email,niko ne moze videti,kojekakve poruke linkove,itd,uopste ne otvaram,---
-imam profil na fejsbuku koji koristim iskljucivo za poker,nemam ni jednog prijatelja,cak ni sam sebi nisam prijatelj.profil je napravljen sa drugog kompjutera,normalno razlicite lozinke kako za fb,,tako i za email,razlicit je i email.---
-sin mi ima profil na fejsbuku,povremeno igra poker,njegovi podaci su dostupni,i otvoreni za sve,sin i ja smo prijatelji na fejsbuku,,izuzev ovog drugog mog profila da ponovim na kojem nemam ni jednog prijatelja.
-----pre 2 dana prva dva pomenuta profila,su u toku noci(mislim da se kaze hakovali)i normalno skinuli sve cipove koje sam imao na njima(na prvom 500miliona,na drugom profilu 300miliona,mada to i nije sad bitno)problem je bio sto nisam mogao uopste pristupiti nalogu ni za jedan profil jer je sifra promenjena,,kako za fb,tako i za e mail.za prvi profil sam uspeo da se povratim koristeci alternativnu adresu za e mail,trazeci novu lozinku,i normalno onda trazeci novu lozinku za fb,
--danas sam usao sa sinovim profilom na poker,on je imao 2 mil cipova,nakon par sekundi me je izbacilo sa pokera,zatim sam pokusao ponovo uci medjutim nije prihvacao lozinkukao i kod gore navedenog slucaja,ponovio sam postupak sa trazenjem nove lozinke za fb,,i za email,,,kada sam uspeo dobiti nove lozinke usao sam ponovo na fb i na poker ,i normalno nestala su i ta 2 miliona.
----moje pitanje glasi,,,kako je moguce da mi se provali u 3 razlicita profila od kojih je jedan cak napravljen sa kompjutera iz druge drzave(to je drugi pomenuti profil)koji poseduju totalno razlicite lozinke i totalno razlicite email sdrese....kompjuter sam dkenirao sa antimalwerom(onaj koji je free na netu)i sa avast profesional.ni jedan nista nije nasao..moj strah se ocituje u tome da mi je neki program ili virus ubacen u kompjuter,koji lako prepoznaje lozinke,ako se bilo ko razume u ovu problematiku veoma bih bio sretan da mi pomogne,jer se ne usudim vise ni pokretati aplikaciju pokera na fejsbuku,a zelja mi je velika,,kako da prevazidjem ovaj problem da mogu sa mirom da nastavim sa igrom bez velikog straha da se ne ponovi..
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
HTC 
@cvijics
Da li jos neko osim tebe i sina ima ili je imao pristup tvom racunaru? Da li si se logovao na svoj i te profile sa kojih igras poker preko jos nekog racunara osim svog, kod prijatelja, na poslu, u internet caffeu mozda?
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Moguc je i neki keylogger u celoj prici...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k800
ne nisam pristupao ni jednom profilu ni sa jednog erugog racunara,,sem kucnog,lozinke mi nisu upamcene,,vec ih uvek ukucavam,,,-ocito je da su mi preko e maila provalili sifre,danas nameravam formatirati kompjuter,posto nisam siguran da mi nije nesto u kompjuteru,kakav virus ili koja druga stetocina,juce sam skenirao i sa spybot serch and destroy on mi je nasao nekih 6 pratecih kolacica,dal je to kakve veze imalo sa svim tim ja pojma nemam,da li mi formatiranje moze pomoci da budem 100 posto siguran da sam se resio toga problema
----ne i niko ne pristupa mom racunaru,,,
« Poslednja izmena: 18. Apr 2010, 10:24:09 od cvijics »
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.