Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1221108 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Hvala, boka.
Zamolio bih te da mi, kada budes imao vremena, objasnis i kako se radi to deaktiviranje. ja sam gledao u onim opcijama podesavanja naloga-deaktiviranje profila, ali bojim se da nesto ne zeznem..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung 
Hvala, boka.
Zamolio bih te da mi, kada budes imao vremena, objasnis i kako se radi to deaktiviranje. ja sam gledao u onim opcijama podesavanja naloga-deaktiviranje profila, ali bojim se da nesto ne zeznem..
  Smile
http://www.facebook.com/help/search/?q=deactivating
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 966
Zastava Kalinovik
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung s21+
Čini mi se da postoji aplikacija, ali samo na Win 7.

Da li znas koji je program u pitanju?
IP sačuvana
social share
Stevaniđa91_FK Crvena Zvezda
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Potrebna mi je pomoc,ali ono bas ''hitno'' !

1.rec je o novom timelinu,koji mi se ne svidja toliko,ali eto bas kad mora da se koristi,koristicu ga. '' zelim da moj profil izgleda totalno profesionalno,i da ga sredim onako osnovnim potrebama (vip)

nista nisam dirao,niti dodavao,a izgled je kao i kod svih ono - '' default ''

ako nekog mrzi da kuca sve dole,neka posalje pp,posto sam malo tupav! i ne bi da to zloupotrebi neko,pa da mi sve bude poremeceno,jer nece imati niko od toga koristi  Smile

2. da li moze da se postavi u podesavanju da se ne vidi sta sam postavljao pre 2-3 dana,sta sam lakovao,menjao...i ono 2011,2010,2009 i td.? ocu da ga podesim da stvarno bude super, i slobodno mi predlozite sta moze i sta ne bi bas moglo oko toga svega da se menja!

3. i da li ce uskoro da se menja facebook izgled? svi pricaju da je stari mnogo delovao bolje!
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 15:10:53 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
LG g5
1. 2. Stvar licnog ukusa.

Totalno profesionalno. - Ubaci cover i profil da se slazu. Dodaj neka mesta koja si posetio i ubaci na mapu. Slike stavljaj rasirene. Dodaj neka vazna desavanja. Omoguci milestones.

3. Ne baš.
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 192
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Kako blokirati da mi na zid izlaze obavestenja vezano za onu igricu Farma? Znaci necu da blokiram da dolaze pokloni nego da mi se pokazuju obavestenja na zidu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Seoba Srba sa Facebooka, ili mreža uvodi red?

Za tri meseca broj korisnika iz Srbije na popularnoj društvenoj mreži smanjen je za 250.000. Zašto Srbi masovno napuštaju Facebook?

Društvena mreža Facebook zvanično ima 901 milion korisnika širom sveta, ali je srpskih naloga sve manje. Na sajtu Socialbakers.com koji redovno ažurira statističke podatke o korišćenju ove mreže u više od dvesta zemalja, Srbija je po broju korisnika na 47. mestu - ima ih 3.059.140.

Ipak, uz Venecuelu smo jedina zemlja među prvih 50 u kojoj se broj profila smanjuje. Za poslednja tri meseca čak 250.000 naloga je ugašeno na mreži koja je postala unosan posao i sledeće sedmice stavlja prve akcije na berzu.

Na prvi pogled se može učiniti da Srbi masovno napuštaju Facebook, po broju stanovnika trenutno treću "državu" na svetu. Međutim, upućeni kažu da je zanemarljiv broj ljudi koji gase naloge i da se radi o pokušajima američke kompanije da uvede red među srpske naloge.

"Kod nas ima oko tri miliona korisnika interneta i apsurdno je da ima više korisnika Facebooka. Upravo zbog te nelogičnosti, ova mreža je očigledno krenula u kampanju brisanja naloga kompanija koje se predstavljaju kao pojedinci, a briše i profile prijavljene zbog zloupotreba", kaže za "Politiku" Bojan Rendulić, direktor digitalne medijske agencije "Fastbridž".

To deluje kao jedno od mogućih objašnjenja i Marku Neradoviću, direktoru sektora za oglašavanje na internetu agencije "Nju moment". Drugo je da su presek za ovdašnje tržište pravili u trenucima kada je bilo problema u radu Facebooka. Tokom jednog ili dva dana u martu mreža nije radila u celom svetu, a i prošlog meseca je bilo izvesnih problema.

Po proceni oba sagovornika, deset odsto srpskih profila je ili duplikat ili je reč o profilima kompanija.

"Ima kompanija koje nisu svesne da mogu da imaju fan stranicu koja će se zvati kao kompanija, nego otvore nalog kao osoba i na taj način promovišu biznis, što nije po pravilima", napominje Rendulić.

Takođe, Facebook će sve više insistirati da ljudi na ovoj mreži koriste pravo ime i prezime.

"Ova mreža je postala toliko uticajana, da se preliva u sve sfere života i zato rade na tome da se svi predstavljaju pravim imenom. To je dobra odluka, jer i oni time dobijaju na kredibilitetu", ističe Rendulić.

Inače, po broju naloga na Facebooku u odnosu na ukupan broj korisnika interneta, Srbija je u samom vrhu i taj procenat iznosi između 70 i 80 odsto.

Najviše novih korisnika se trenutno pridružuje ovoj mreži u Brazilu, Indiji i Japanu. U Brazilu je za poslednjih šest meseci više od 15 miliona ljudi otvorilo profil na mreži koja je osnovana 2004. godine.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
LG g5
Sad možete videti da li je FB prijatelj pročitao vašu poruku

Uobičajeni izgovor za izbegavanje “nisam video poruku” više neće biti toliko korišćen među fejsbuk prijateljima. Naime, zahvaljujući novoj opciji sada će svaki korisnik fejsbuka tačno znati koju je poruku ko od njegovih ili njenih prijatelja video.

Ukoliko vam je stalo da odmah saznate da li je neko video vašu poslednju poruku dovoljno je da pogledate svoju fejsbuk stranicu. Ako je neko od prijatelja video vašu poruku ona će biti označena i pored nje će stajati ime osobe koja je pročitala tu rečenicu.

To znači da sada ne treba da čekate odgovor prijatelja na poruku da bi bili sigurni kako ju je on zaista pročitao. Poruka će biti označena kada ta osoba aktivira svoj čet ili proverava poruke. To se odnosi na sve poruke, kako one otkucane na telefonu tako i one ispisane na kompjuteru.

IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
jel postoji mogucnost da preko moje stranice posaljem poruku u inbox svim fanovima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia zvrr

Da li će Facebook još dugo biti besplatan 

“It's free and always will be” (“Besplatno je i uvek će biti”), poruka koja će vas dočekati na stranici za registraciju naloga ili prijavljivanje na nalog ukoliko ste već korisnik najveće svetske društvene mreže Facebook-a.

Ali nedavno je kompanija sprovela mali test sa korisnicima sa Novog Zelanda kako bi bilo naplaćivati promovisanje statusnih objava sa ciljem da ih vidi što veći broj korisnika. Naime, mreža sa 900 miliona korisnika ima veliki potencijal kada je reč o oglašavanju i kompanijama, ali “prenaseljenost” društvene mreže kao i ogroman broj objava rezultiraju time da prosečno svega 16% fanova vidi objave brendova, dok je u slučaju ažuriranja statusa običnih korisnika situacija i gora - samo 12% prijatelja vidi objave na profilima običnih korisnika.

Ukoliko želite da objave vaše kompanije ili vaše statusne poruke budu vidljivije moraćete da platite - princip je koji je ovim testiranjem Facebook pokušao da promoviše. Cena te usluge kreće se od 1,4 do 2 dolara.
Uprkos insistiranju osnivača Facebook-a Marka Zakerberga da će Facebook biti uvek besplatan, nema sumnje da kompanija pokušava da pronađe nove načine za ostvarenje profita od svoje najvrednije franšize - svakog od 900 miliona svojih korisnika.

Ovakvi pokušaji su razumljivi imajući u vidu da najveći deo profita Facebook-a dolazi od oglašavanja. Sa druge strane, oglašivači s pravom mogu biti nezadovoljni s obzirom da se njihove poruke gube u moru drugih objava i deljenja. Rezutat toga je da Facebook koji ima ogroman potencijal zapravo ostvaruje značajno manji prihod od onog koji bi bilo razumno očekivati. Facebook pokušava da od brendova uzme što više može pokušavajući da im proda svaku moguću interpretaciju brojeva. Brendovi vide potencijal društvene mreže sa bezmalo milijardu korisnika ali ne i željene rezultate koji bi ih opredelili da Facebook posmatraju kao glavni medij za oglašavanje.
Facebook istovremeno želi da ubedi ulagače koji treba da pomognu kompaniji da dostigne tržišnu vrednost od 100 milijardi dolara da ima dovoljno razloga za ulaganje. Ali ako aktuelni vid oglašavanja nije dovoljan, Facebook će morati da pronađe dodatna rešenja. Jedno od njih moglo bi biti i ovo koje su pokušali da isprobaju testirajući korisnike društvene mreže sa Novog Zelanda.

Plaćanje bi, sa druge strane, moralo da izmeni odnos društvene mreže prema svojim korisnicima. Servis koji koristimo besplatno sada diktira svoje uslove za korišćenje, pa i pravila koja su u vezi privatnosti korisnika. Kada jednom postanemo klijenti koji plaćaju korišćenje servisa društvene mreže, imamo pravo i na drugačija, veća očekivanja.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.