Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1219646 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Da li je album naslovnih fotografija na timeline-u svakome javan? Da li se moze u podesavanjima staviti da je vidljiv samo sa prijatelje?

Ako mislis na Cover Photos...ne moze, one su javne  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 
Da li je album naslovnih fotografija na timeline-u svakome javan? Da li se moze u podesavanjima staviti da je vidljiv samo sa prijatelje?

Ako mislis na Cover Photos...ne moze, one su javne  Smile

Da, na to sam mislio. Nisam bio 100 % siguran da je tako. Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple Iphone 13
kako da izadjem iz neke grupe??.....ne vidim nigde opciju leave group  Smile  od kad sam presao na timeline malo mi je sve cudno ne mogu da se naviknem....... Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 12:19:41 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia zvrr
kako da izadjem iz neke grupe??.....ne vidim nigde opciju leave group  Smile  od kad sam presao na timeline malo mi je sve cudno ne mogu da se naviknem....... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Jel moze neko da mi pomogne da odradim ovakav Welcome Tab (link dole) za facebook fan page? Znaci da ima opciju, odabir jezika za opis stranice, i ostale opcije? Hvala.

http://www.facebook.com/Meet.the.Serbs/app_190322544333196
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
zelim da namestim facebook da mi bude privtan, odnosno da je vidljiv za samo moje prijatelje, za one koji mi nisu prijatelji da moj profil kao da ne postoji. kako to da uradim, rece mi drugarca da moze al ne znam kako treba, a ne zna ni ona, pa eto iskoristih priliku da se vama obratim. unapred hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.725.0
Zdravo ljudi :)

Moze li neko da mi objasni kako da napravim aplikaciju na facebooku koju mogu da dodam na svoju stranicu,mislim na aplikacije tipa:  Lajkuj da bi saznao!!! - pa te ono posalje na neki link i tu ima da kliknes dozvoli,pa opet dozvoli(ili allow) i onda te opet prebaci na taj link zbog cega si i usao tu,a ta slika ti se sama objavi na zid,kada dozvolis???

Evo jedan primer :

hxxp:||  www .  facebook .  com/ pages/ Saznaj-koji-si-junak-iz-crta%C4%87a/ 390681834292759

Hvala unapred  :D 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 
zelim da namestim facebook da mi bude privtan, odnosno da je vidljiv za samo moje prijatelje, za one koji mi nisu prijatelji da moj profil kao da ne postoji. kako to da uradim, rece mi drugarca da moze al ne znam kako treba, a ne zna ni ona, pa eto iskoristih priliku da se vama obratim. unapred hvala.

Trebalo bi da je ovako

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.png
(1.37 KB, 266x108)
2.png
(2.31 KB, 652x100)
3.png
(7.66 KB, 572x238)
4.png
(8.59 KB, 576x277)
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Pozdrav, ljudi...

da li neko zna ste trba da uradim da ponovo ozivim svoj FB  Smile

maltene mi ni od jedne osobe koja mi je prijatelj ne iskace nista kao novost... ni statusi, ni slike, ni aktivnosti...  desavanja kao i da nema... kao da sam iskljucio da ne pratim aktivnosti nijednog svog prijatelja...
Kontam da sam neke osobe stavio pod "hide all", ali to je u pitanju 20-ak ljudi... Smiley

Pomoc?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ljudi, pozdrav!
Nekoliko stvari me zanima. . .  Kada izbrišem svoj Fejsbuk nalog (ali permanently delete, ne deactivate), šta se dešava sa porukama koje sam poslao drugima u inbox? Da li one ostaju/nestaju? I ako ostaju, da li se moje ime vidi na tim porukama?
I konačno, da li je uopšte moguće izbrisati poruke iz tuđih inboxa?
To je to za sada.  :)
Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.258 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.