Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1220307 puta)
Ucesnik diskusija

svet je lep...ali kad sanjamo

Zodijak
Pol
Poruke 125
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
au ljudi sve što više vremena provodim na fejsbuku više verujem u 2012  Smile  Smile znači ne mogu da verujem svojim očima koliko je uzelo maha kod ženskih osoba da idu kod profesionalnih fotografa i da naprave nekoliko slika samo za fejsbuk  Smiley 1  oooo zemljo otvori se  Smile   o tome sam baš slušo na  TV u nekoj emisiji prije nekoliko dana, i ne mogu da verujem da takve osobe postoje   Smile  brate ja ne znam kako te osobe da nazovem, da kažem da su bolesnici to definitivno nisu, oni su mnogo gore od toga i svaki put mi dođe da zapalim i sebe i njih kad odem na fejsbuk  Smile serem se na ovakav svet
« Poslednja izmena: 14. Nov 2010, 06:04:30 od neće_da_može »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ljudi molim vas pomozite ne znam u cemu je problem!Ajd pomirio sam se sto mi ne stizu notifikacije i sto kad mi neki prijatelj lajkuje status ne stoji mi ono jedan u notifications,al sad mi ovo stvarno smeta!Pre 4 sata posaljem ja zahtev jednoj osobi ja malopre otiso na fejs,kad meni pise kako je ona promenila sliku,(vidim i sam nisam corav),pise neki status,pise da je prihvatila neka 2 prijatelja,ali ja kad odem na njen profil,meni pise i dalje awaitnig for friend confrmation,a ovamo sve vidim sta radi u news feed.Kako,sta se to dogadja?Unapred hvala na odg!:(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Ljudi molim vas pomozite ne znam u cemu je problem!Ajd pomirio sam se sto mi ne stizu notifikacije i sto kad mi neki prijatelj lajkuje status ne stoji mi ono jedan u notifications,al sad mi ovo stvarno smeta!Pre 4 sata posaljem ja zahtev jednoj osobi ja malopre otiso na fejs,kad meni pise kako je ona promenila sliku,(vidim i sam nisam corav),pise neki status,pise da je prihvatila neka 2 prijatelja,ali ja kad odem na njen profil,meni pise i dalje awaitnig for friend confrmation,a ovamo sve vidim sta radi u news feed.Kako,sta se to dogadja?Unapred hvala na odg!:(
To sto te nije prihvatila a vidis njen status, to da je promenila sliku... je zato jer joj je profil toliko "otkljucan".
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ma ne nisi ti mene shvatio,ja udjem na moj profil i kliknem na HOME i onda u news feedu pise sta rade moji prijatelji ali piste i sta radi ta osoba!A kad kliknem na njen profil pise da nismo prijatelji!Pomozi brate moj...znam da si mi pomogao i za ono pre:() 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Ma ne nisi ti mene shvatio,ja udjem na moj profil i kliknem na HOME i onda u news feedu pise sta rade moji prijatelji ali piste i sta radi ta osoba!A kad kliknem na njen profil pise da nismo prijatelji!Pomozi brate moj...znam da si mi pomogao i za ono pre:() 
Razumeo sam te ja potpuno, imao sam isti slucaj pa zna o cemu govorim  Smile To ti pise jer ti ej ona potencijalni prijatelj, ali ako ti odbije zahtev onda ti se nece vise pojavljivati nista u vezi nje.
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa cekaj kako mi se nije pojavljivalo to do sad od nje?Nego malopre kad je bila online,i kad i kako cu ja da znam da li je ona odbila ili prihvatila?
Joj izvini nista ne kapiram,objasni mi sto bolje,sta ja sad da radim?I jel to normalno?Hvala puno na odg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Pa cekaj kako mi se nije pojavljivalo to do sad od nje?Nego malopre kad je bila online,i kad i kako cu ja da znam da li je ona odbila ili prihvatila?
Joj izvini nista ne kapiram,objasni mi sto bolje,sta ja sad da radim?I jel to normalno?Hvala puno na odg

Nije se pojavljivalo jer joj nisi poslao zahtev pa ti nije bila potencijalni prijatelj. Znaces da l te je odbila kad joj kilknes na profil i vidis da l si jos na cekanju ili ne.
A za ovo on line? Sta si pod tim mislio?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa pazi video sam da je online(tj da je na fejsu jel je promenila sliku i jer je prihvatila nekog lika i neku ribu za prijatelja)...Bas kad sam ja bio i usao u home onde meni je to pisalo.al meni sad nije jasno zasto onda i mene nije prihvatila(a uveren sam da bi htela da me prihvati).To isto mi se dogodilo danas i sa jednim drugom(koji nije odavde pa ne mogu da se cujem da vidim sta je to bilo),i sa jos jednom ribom).Zato smatram da postoji neki veci problem,a i ovo sto mi ne stizu notifikacije,kad na primer neko lajkuje ili kad neko iskomentarise pesmu koju ja postavim)Ja gledao tamo po helpu al onde ima notifikacie samo na mail da se ukljuce ili iskljuce....sve mislim da je problem u tim notifikacijama,imas li nekog resenja> Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Pazi nije poenta da l bi ona htela ili ne da te prihvati, cinjenica je da te NIJE (bar za sad) prihvatila. Ako su njena podesavanja na profilu takva da ti prikazuju statuse i ostalo u vezi nje prikazivace ti bez obzira da l ste ili ne prijatelji (dok god ti ne odbije zahtev). Imas opciju da napravis potpuno otvoren profil (to rade disko klubovi i sl)za citav FB ne samo za prijatelje, ili prijatelja prijatelja. Dok god ti stoji da ti je zahtev na cekanju znaci da te nije prihvatila.
A za obavestenja ne znam sta je u pitanju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ok,daj bar da resim ove notifikacije,dal tu mozda ne pravi problem mozila?

EDIT:provalio sam problem sa notifikacijama,hvala puno na ulozenom trudu da resimo problem.
Sad mi samo ostaje da cekam,pozdrav:P)
« Poslednja izmena: 14. Nov 2010, 19:43:35 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.244 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.