Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:37:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 124602 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Tursku će na ovogodišnjoj evroviziji predstavljati grupa Manga sa pesmom We could be the same , a bend svira interesantnu mešavinu rock i rep zvuka....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Azerbejdžan je odlučio da treći predstavnik ove zemlje na Pesmi Evrovizije u Oslu bude Safura.

Četiri takmičarke su pevale različite pesme, i njih četiri i stručni žiri su odlučili da je najbolja Safura koja će predstavljati Azerbejdžan.

Pesma koju će Safura otpevati u Oslu biće objavljena 19. marta.

Pobednica Pesme Evrovizije 1993 Niamh Kavanagh predstavljaće Irsku u Oslu sa pesmom “It’s For You”, odlučeno je  u Irskoj.

Litvanija je održala nacionalno finale na kome je odlučeno da u Oslo putuje grupa InCulto sa pesmom “East European Funk”.

IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Biografije kandidata za predstavnika Srbije u Oslu

Emina Jahović

Emina Jahović je rođena 15. januara 1982. godine u Novom Pazaru. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u rodnom gradu. Po ugledu na starijeg brata Mirsada, u šestom razredu osnovne škole počela je da trenira košarku. Bavila se vajarstvom, pevala u horu, igrala folklor i bila član amaterskog pozorišta. Ključni momenat u njenoj mladosti bio je nastup u pozorištu, u predstavi "Galeb". Emina je otpevala pesmu "Kaži zašto me ostavi". Nakon što je oduševila sve prisutne, odlučila je počne ozbiljnije da se bavi muzikom. Uskoro dolazi do saradnje sa poznatim kompozitorom i izvođačem Dinom Merlinom. Godine 2002. Emina objavljuje debi album "Tačka". U jesen 2006. drugi album pod nazivom "Radije ranije", kojim osvaja Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu. Emina je autor većine pesama sa pomenutog albuma. U leto 2007. izdaje hit singl "Cool žena", a zatim odlazi u Njujork gde snima pesme na engleskom jeziku. Prvi singl "Exhale" producirao je Bojan Dugić, a muziku i tekst napisala je Tia - autorka pesama poznatog američkog sastava "Destiny's Child". Spot je snimljen u Beogradu tokom marta meseca 2008. Nakon četiri godine priprema, svetlost dana je ugledao i novi studijski album "Vila", koji je objavila za PGP RTS. Emina se još jednom pojavljuje kao autor većine pesama. Krajem 2008. godine snimljen je spot za pesmu "Još ti se nadam" (duet sa Sašom Kovačevićem). Polovinom 2009. godine snimljen je spot za pesmu "Pile moje", a potom i za pesmu "Med" (duet sa Dinom Merlinom).

Milan Stanković

Milan Stanković je rođen 9. septembra 1987. godine u Beogradu. Godine 2007. učestvuje na muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Ubrzo postaje apsolutni favorit publike (od 14 takmičarskih emisija, čak u 12 je na prvom mestu po broju SMS glasova publike). Zahvaljujući brojnim fanovima, ulazi u super finale i privlači ogromnu pažnju medija. Iste godine njegovi singlovi se pojavljuju na kompilacijskim diskovima "Zvezda Granda" (tiraž 100.000 primeraka). Pored nastupa na prostoru bivše Jugoslavije, izdvajaju se njegovi nastupi u Americi i Švajcarskoj. U maju 2009. izlazi Milanov debi album "Solo", koji se brzo rasprodaje u 50.000 primeraka. Pesme sa albuma "Solo" postaju hitovi. Mladi ljudi širom regiona osnivaju fan-klubove, šalju mu poklone i pisma, imitiraju njegov ekscentrični stil oblačenja i prepoznatljivu frizuru. Famu koja nastaje oko njega mediji nazivaju "Milanomanija". Krajem oktobra 2009. pojavljuje se spot za pesmu "Face" koji nailazi na veoma pozitivne kritike. Zbog prepoznatljivog glasa, izgleda i stava, Milan je za kratko vreme postao jedna od najvoljenijih i najosporavanijih zvezda. Nikoga ne ostavlja ravnodušnim - dok ga jedni obožavaju, drugi ga osporavaju. Jedno je sigurno - mediji i publika pomno prate svaki njegov pokret.

Oliver Katić

Oliver Katić je rođen u Nišu, 4. februara 1978. godine. Ljubav prema operi odvela ga je na teorijski odsek srednje muzičke škole a potom i do kraja studija operskog pevanja u Nišu i Briselu. Tokom školovanja izvodio je dela klasične muzike širom Srbije i u Belgiji. Od 2003. godine uspešno nastupa i kao klupski muzičar, sarađujući sa nekoliko srpskih bendova. Od kraja 2008. razvija klupski solo projekat, pod imenom "Solo Acoustic Night" predstavljajući obrade stranih pesama, ali i svoj autorski rad. Tokom 2009. godine održao je više od 230 "Solo Acoustic Night" performansa, što ga stavlja u red najtraženijih klupskih muzičara u Srbiji. Veoma je angažovan i kao kompozitor i tekstopisac. Nastupio je na Budvanskom festivalu 2004. sa svojom kompozicijom "Istina". Na dečijem festivalu "Zlatna pčelica" u Nišu 2006. učestvovao je kao autor, a 2009. pojavio se na Beoviziji kao koautor pesme "Previše reči". Decembra 2010. u super finalu takmičenja "Ja imam talenat" (Srbija i Makedonija) osvojio je drugo mesto. Oliver u razgovoru sa novinarima, uvek ističe da je zainteresovan za muziku u celini i da je ne deli na žanrove. Voli karting, streličarstvo i skijanje.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 21:09:34 od vojvođanka »
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.342.2
mob
Tel.Me Your.Number
Pobediše Feminemke na Dori

Inače... 2005. su predstavljale BiH sa pesmom Zovi
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 22:47:13 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Predstavnici Moldavije u Oslu biće Sun Stroke Project & Olia Tira sa pesmom "Run away"

Vasyl Lazarovich će Za Ukrajnu u Oslu pevati "I love you"

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Izabrala je i Rumunija. U Oslo ce ici Paula Seling i Ovidiu Cernăuţeanu i pesma "Playing With Fire"

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Portugal će ove godine predstavljati Filipa Azevedo sa pesmom : " Há dias assim"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim se da odemo u Oslo...
Pa nije ni to preko sveta. Ima neki paket aranžman sa ovim jeftinim kartama? Da opravimo "telo za pritisak" i sl. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Finsku će na ovogodišnjoj Evroviziji predstavljati grupa Kuunkuiskaajat sa pesmom "Työlki ellää"  , koja se barem meni čini kao ne tipičan predstavnik Finske proteklih godina....Mada pesma je interesantna , kad sam je prvi put čuo pomislio sam da je to pesma predstavnik Mađarske , ali nije , ove godine Mađarska ne učestvuje na Evroviziji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Rusiju će ove godine na Evroviziji predstavljati Peter Nalitch sa pesmom Lost and forgotten .... Po mom mišljenju pesma je blagi užas.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:37:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.