Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 23:56:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 124175 puta)
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_2
mob
Nokia 
Makedonija je izabrala ko ce je predstavljati. U pitanju je Gojko Tanevski sa pesmom "Jas ja imam silata"

Za Maltu ove godine peva Thea Garrett. U pitanju je pesma "My Dream"

IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_2
mob
Nokia 
Jessy Matador peva za Francusku.

Francuska televizija je saopštila da će predstavnik ove zemlje na Pesmu Evrovizije u Oslu biti Jessy Matador.

Način izbora pesme koju će matador otpevati u Oslu još nije saopšten, ali će njegova pesma imati za cilj da promoviše Svetsko prvenstvo u fudbalu u Francuskoj koje se održava u Južnoj Africi.
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Malta je odlučila da će predstavnik ove zemlje na Pesmi Evrovizije u Oslu biti Thea Garrett sa pesmom "My dream".

Za Sloveniju  u Oslo putuju Ansambel Roka Žlindre & Kalamari sa pesmom “Narodno zabavni rock"

Za Spaniju u Oslo putuje Daniel Diges sa pesmom “Algo pequeñito”.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
U trci najverovatnije Emina, Milan i Oliver

Gledaoci Radio-televizije Srbije biraće 13. marta predstavnika Srbije na takmičenju za "Pesmu Evrovizije" između Emine Jahović, Milana Stankovića i Olivera Katića, izjavila je danas šef Službe RTS-a za odnose sa javnošću Duška Vučinić-Lučić. Ona je u izjavi Tanjugu potvdila da je kompozitor Goran Bregović, zajedno sa predstavnicima RTS-a, između 10 kandidata koji su se predstavili na trodnevnom kastingu od 16. do 18. februara u njegovom studiju, izabrao Jahovićevu, Stankovića i Katića. Bregović se, pored ovo troje kandidata, odlučio i za još jednu učesnicu kastinga Jelenu Marković, koja će nastupiti kao prateći vokal Katiću. Na kastingu su učestvovali i Marko Vulinović, Adil Maksutović, Marija Lazić, Minja Samardžić, Željko Vasić i Nenad Ćeranić. Izvođače, prema rečima Vučinić-Lučić, sada očekuje povratak u studio i rad sa Bregovićem oko pripreme aranžmana i vrhunske produkcije, kao i osmišljavanje koreografije i scenskog nastupa za emisiju "Tri pa jedan za Oslo". Ovu emisiju RTS će direktno prenositi na svom Prvom programu 13. marta, a izvođači će dva puta predstaviti u okviru takmičarskog dela, pre nego što se gledaocima prepusti da glasanjem, putem SMS poruka, izaberu ko će predstavljati Srbiju na "Eurosongu", u maju u Norveškoj.
U revijalnom delu programa nastupiće dosadašnji učesnici "Pesme Evrovizije" Jelena Tomašević, Marija Šerifović, Marko Kon, Zdravko Čolić, Severina i grupa "Regina", a svi oni će pevati Bregovićeve kompozicije.
Gost emisije "Tri pa jedan za Oslo" biće i sam Bregović sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane". Srpski predstavnik nastupiće prve polufinalne večeri "Eurosonga" 25. maja.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2010, 09:57:36 od vojvođanka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Jessy peva "Allez! Ola! Olé!"

Jessy Matador će u Oslu pevati pesmu pod nazivom "Allez! Ola! Olé!", saopštili su iz francuske televizije.

Pesma ima navijački karakter, na naziv pesme je bio naslov CD sa kompilacijom pesama različitih autora koji je izdat za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu 1998. godine u Francuskoj.

Pesma će biti predstavljena 5. marta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Beloruska nacionalna televizija je danas saopštila da će predstavnici Belorusije na Pesmi Evrovizije u Oslu biti grupa "3+2" sa pesmom "Far away".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Super, ali ne shvatam šta je nedostajalo dosadašnjem izboru, bila je to lepa prilika za afirmaciju izvođača... Brega? Super lik, ali trebao je da se nađe u ravnopravnoj konkurenciji pa da vidimo šta bi uradio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Nišlija glavom i bradom

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
SonyEricsson k310
Pesme su razne, ima interesantnih, lepih, ali i neke mi se baš i ne svidjaju. Slovenija mi je za sada najinteresantnija od ponudjenih, ali ima i drugih dobrih.
Hoće li negde uskoro biti objavljeni naši kandidati sa pesmama ili ćemo morati da čekamo takmičenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
pesme će premijerno moći da se čuju upravo na takmičenju 11-og marta..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Slovačku ove godine pretstavlja Kristina sa pesmom Horehronie...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 23:56:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.