Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 16:42:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 124685 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Belgiju će ove godine na Evroviziji predstavljati Tom Dice sa pesmom Me and my guitar.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Evo i link sa Wikipedie o Eurosongu 2010 , može se videti sa kojima smo zemljama u polufinalu i mogu da za sada nemamo jaku konkurenciju.... Smile
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2010
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Detalji srpskog izbora "Tri pa jedan za Oslo"

Kao što je već poznato, srpski izbor za Pesmu Evrovizije "Tri pa jedan za Oslo" održaće se u subotu 13. marta sa početkom u 21 čas uz direktan prenos na RTS1.

Na izboru će nastupiti troje odabranih kandidata: Emina Jahović, Milan Stanković i Oliver Katić. Svi oni će izvesti kompozicije koje je za ovu priliku komponovao jedan od naših najpopularnijih kompozitora Goran Bregović.

Kandidati su zajedno sa PR i PESS menadžerom RTS-a Duškom Vučinić Lučić gostovali u emisiji "Srbija na vezi" i govorili o svojim utiscima, a takođe smo saznali i detalje izbora:

- Kompozicije neće biti prezentovane u javnosti pre takmičenja u subotu 13. marta

- Redosled pod kojim će nastupiti izvođači će obaviti Goran Bregović na početku izbora

- Kandidati će svoje pesme izvesti dva puta, kako bi publika imala prilike da što bolje oceni pesme

- Pobednika će odlučiti isključivo publika putem SMS glasova

- Sve tri pesme su brze i vesele, u tipičnom balkanskom stilu

- Goran Bregović, kompozitor pesama, će nastupiti sa svim kandidatima

- U intervalektima će nastupiti sledeći gosti koji će pevati Bregovićeve pesme: Marija Šerifović (pobednica Pesme Evrovizije 2007), Jelena Tomašević (predstavnica Srbije 2008.), Regina (predstavnici Bosne i Hercegovine 2009.), Severina (predstavnica Hrvatske 2006.), Zdravko Čolić (predstavnik Jugoslavije 1973.)

- Voditelj programa će biti Maja Nikolić, poznato lice RTS-a

Pogledajte gostovanje kandidata u emisiji "Srbija na vezi":

IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mi idemo onom oprobanom, sad je najjači gaylobbi svuda u svetu, pa ako je Šerifovićka pobedila svojevremno sa tim PR-om, sad će i Milanče...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
To je i meni sad palo na pamet, Milačne bi mogao dobro da prođe, evropa voli te tako....  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Poslednja dva posta necu da komentarisem, nemaju veze sa muzikom..... mada je zanimljivo sto nam smetaju oni koji su "razliciti" ili "evropski" Smiley

Nadja, Erik i Haddy voditelji pesme Evrovizije 2010

NRK i EBU saopštili su danas da će votitelji 55. Pesme Evrovizije u Oslu biti: Nadia Hasnaoui, Erik Solbakken i Haddy N’jie.

Nadia Hasnaoui prezentovaće glasove, dok će Erik Solbakken i Haddy N’jie otvoriti takmičenje i predstaviti izvođače.

Jon Ola Sand, izvršni producent NRK-a rekao je da su svi bili u stresnom procesu da odaberu voditelje, ali da misle da će izabrani votitelji biti pravi pogodak i prezentovati Pesmu Evrovizije i Norvešku na pravi način.

« Poslednja izmena: 11. Mar 2010, 20:35:48 od vojvođanka »
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Skandal u Rumuniji

Predstavnici Rumunije na Evroviziji ove godine trebali bi da budu Paula & Oli sa pesmom “Playing With Fire”. No međutim, nakon objave te pesme kao pobedničke došlo je do saznanja da je kompozitor te pesme norvežanin, a to po pravilima nije dozvoljeno u Rumuniji. Jedini koji se čine trenutno kao zamena u ovom trenutku su Luminiţa Anghel, Tony Tomas & Adrian Piper koji su na nacionalnom finalu u susednoj Rumuniji zauzeli drugo mesto.

Nacionalna televizija će još da se izjasni o ovom događaju i ostaje nam da vidimo šta će da odluče.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.342.2
mob
Tel.Me Your.Number
Koja je to druga Rumunija? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Lena Meyer-Landrut peva za Nemacku u Oslu pesmu  "Satellite"

Malcolm Lincoln & Manpower 4 pevaju u Oslu za Estoniju

Engeska je izabrala. Njen predstavnik je Josh koji peva "That Sounds Good To Me"

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Ovogodisnji predstavnik Grcke je Giorgos Alkaios and Friends i pesma " Opa"

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 16:42:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.