Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:47:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Euro Truck Simulator 2  (Pročitano 32067 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
Zastava Reisenberg
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Samo sreca i bog sto ja sam odprilike dnevno zaradim oko 10 000, a rata kredita 8000 pa mi onda dodje taman... al eto ima ubudale da vozim godinu dana Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
kako da ubrzam protok vremena ono zavrsio sam turu pada mrak,a meni se ne vozi po noci pa bi da ubrzam do jutra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Odes na odmoriste (ono gde je nacrtan krevet), stanes negde gde su nacrtane one linije za parking i iskoci ti poruka da kliknes "E" da ugasis motor, pa da kliknes "ENTER" da odmoris... I tako ti prodje par sati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
nemere izmedju poslova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Takodje,meni posle 9 levela pocelo da javlja dosli ste do kraja probnog perioda i trazi cd-key,e sada sam ja uspeo od 9 do 15 da se nekako prosvercujem da izbegnem to,uzeo sam dva krediti,kupio 5 kamiona,zaposlio 3 vozaca i jednu devojku Moniku da rade za mene ali sada je nemoguce dalje voziti jer mi trazi serijski,na netu ih nadjem bas dosta ali nijedan nece da prihvati,onda nadjem negde kao iskljucite internet dok unostie kljuc i tako i uradim,tamo neki 3 ili 4 kljuc mi prihvati,nastavim voziti i nakon odredjenog vremena opet javlja dosli ste do kraja probnog perioda i opet trazi serijski,pa to je da covek poludi.  Smile
Evo i meni se to sad desilo, cim sam stigao do 10.-og nivoa pojavilo mi se da ukucam Aktivacioni kod ili da igram Demo verziju. Smile
Probao sam da nadjem neke kljuceve na netu ali bez uspeha.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Ja vec par dana bezuspesno ukucavak razne serijske ali nista od toga,probao sam neznam ni sam koliko razlicitih i ladno nece nijedan da prodje,ugasim internet kad ga ubacujem,prihvati i nakon odredjenog vremena ga ponisti i opet trazi novi,pa to je da poludis......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Ja vec par dana bezuspesno ukucavak razne serijske ali nista od toga,probao sam neznam ni sam koliko razlicitih i ladno nece nijedan da prodje,ugasim internet kad ga ubacujem,prihvati i nakon odredjenog vremena ga ponisti i opet trazi novi,pa to je da poludis......
Pa ovde izgleda samo ti i ja imamo ovaj problem. Smile  Ne znam,i ja sam pokusavao sa kodovima ali nista, mislio sam da je sve OK ali kada sam dosao, juce, do 10-og nivoa izbacilo mi da moram kod da ukucam, tu sam se skenjao.
Odvozim jednu turu i odmah po zavrsetku te ture opet isto... Smile Kazu da ima dve verzije ovog ETS 1.0 i 1.3 e za jednu od te dve ne treba to da se ukucava, igra, ustvari ne trazi to..Jebem mu gde bas da se ja uhvatim za onu sa kodom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
za 1.3 jos nema lekic i on jebe stvari...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Cuo sam da za 1.3 nema lekic pa nisam ni podizao igru sa 1.1 na 1.3 ali i bez obzira na to nekih se ovde zesci problem javlja sa tim sto trazi aktivaciju,a neprihvata nijedan serijski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.60
mob
Tel.Me Your.Number
za 1.3 jos nema lekic i on jebe stvari...
Ja imam 1.3 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:47:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.