Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:23:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Euro Truck Simulator 2  (Pročitano 31946 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
U moram i ja poceti da igram ovu igru,do pre neki dan sam samo picio German Truck Simulator i nije los.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Daj reci nam... koliko keša dobijaš po kilometru za te supstance? Je l' se više isplati?

Ja ovo
http://tunein.com/radio/Bandit-Radio-s157717/

Ja sad na 5-tom nivou dobijam 24-25 evra po kilometru za neke supstance. Recimo sad vozim neku kiselinu i toliko kosta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
Zastava Reisenberg
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Solidna igra ali teski promasaj napravljen sa volanom,znaci igrao sam nekoliko razlicitih simulatora kamiona i autobusa i svugde je to bilo realno osim ovde gde se volan uopste nevraca u pravoliniski polozaj kako bi inace trebalo,vozio sam kamion nekih 7 godina,zadnje 2 godine vozim autobus,to mi je posao i kao profi vozacu ovakav propust me uzasno nervira i kolko god sve bilo lepo zbog ovakog neceg nesto nemam volje nastaviti dalje igranje.  Smile

Kao prvo druze, ovo je do sada najbolja simulacija voznje jer mnogo toga se odnosilo i najvece promjene su napravili u upravo fizici u igri... Smile

Ako nisi vidio imas u opcijama da podesis da li da ti se volan vraca ili da ostaje gdje jeste, a to sa ostajanjem je ubjedljivo najbolje u slucaju ako igras na tastaturu ili dzojstik...

ja igram sa misem, tacnije mis mi sluzi kao volan i preporucujem takvu vrstu igre ko nema pravog game volana...

Uzmi samo naprimer zadnji koji je izasao onaj Extreme Trucker, pa to trza kao da ne znam ni ja sta vozis..kad skreces negdje veoma retardirano izgleda, kad ga moras stalno trzati da skrenes...
« Poslednja izmena: 28. Okt 2012, 20:09:21 od markostasha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
Zastava Reisenberg
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
A oko ovoga, ja sam poceo uzimati od poena upravo benzin i sta ti ja znam one ostale da prevozim, jer najvise kesa donose...

Uzeo 400 000 $ od banke kredit, kupio garazu, sebi kamion i tri radnika i svima po kamion... I ide lagano, dnevni priohod veoma dobar, da otplatim rate kredita i jos se gomila...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.52
mob
Tel.Me Your.Number
Mislim da je to problem samo kad je kamion u mestu ili kad je u jako malim brzinama... ovako normalno vraća.

Daj reci nam... koliko keša dobijaš po kilometru za te supstance? Je l' se više isplati?

Ja ovo
http://tunein.com/radio/Bandit-Radio-s157717/

Ja sad na 5-tom nivou dobijam 24-25 evra po kilometru za neke supstance. Recimo sad vozim neku kiselinu i toliko kosta...
Meni još uvek ne daje te iako imam 2. Verovatno moram da imam svoj kamiom... nisam digao kredit Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Ma jok bre, i ja akam tudj kamion, pa necu valjda svoj da teram preko rupe  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
ako moze neka verzija a da valja na pp vise mi se neluta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
I ja sam poceo da igram, sinoc skinuo i mogu reci da je odlicna igra, bolja od recimo German Truck koju sam igrao do sinoc. Smile  Sama simulacija voznje dobro uradjena, sto se tice volana ja isto nisam znao da u podesavanju ima da se namesti da volan sam ispravlja ali sam se brzo navikao i ovako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
Zastava Reisenberg
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Meni ovako bolje nego da se sam vraca, brate kad hocu fino da skrenem, drzim volan u stranu i on lagano skrece a ne kao u proslom treba da trzam kao da sam na kojekakvim drogama... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Par zapazanja i pitanja... Kamion ne moze da ide preko 90 na sat osim nizbrdo?
Koliko vama zaradjuju vozaci koje ste zaposlili, posto ja tripujem da se kod mene ne ubijaju bas od posla?  Smile
I koliko sam popizdeo danas. Tri puta mi se desava da vozim opusteno, i neki glupi automobil se ukljucuje od negde (recimo suzenje puta) i ukljuci se tacno kad ja prolazim sa cisternom i udari me sa strane, i glupa igra meni naplati kaznu za sudar...  Smile  Pa na sta bre to lici. Trebali su malo realnije da naprave taj saobracaj. Automobili kada skrecu ili se negde ukljucuju stoje i ako ima nekoga, i kada nema, a onda u nekom trenutku samo rese da se ukljuce, pa sta bilo da  bilo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:23:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.714 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.