Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:54:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Euro Truck Simulator 2  (Pročitano 32022 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Citat
Par zapazanja i pitanja... Kamion ne moze da ide preko 90 na sat osim nizbrdo?
Smile Ja koliko sam do sada odvozao kamiona mislim da preko 90.kmh ne moze, osim nizbrdo.Zato ja kad dodje do 90 kmh odmah na C i blokiram da ne moram stalno da drzim na gasu. Smile
A sto se tice saobracaja  i ja sam primetio da nekad hoce tako na putu da ti "izleti" neki automobil, ali sam isto tako primetio da sacekaju ako se prikljucuju iz sporedne ulice, sad jebem li ga...
Primetio sam, tokom igre da ima nekih ulica i puteva gde ne mogu da skrenem, ima znak zabrane belom bojom nacrtan ili neke zute strelice i tu jednostavno ne mogu mada ostala vozila pice tuda.E sad da li ce se to dalje tokom igranja "otvoriti,pitanje je mada mislim da nece.. Smile
Ja nisam uzimo jos neke kredite  Smile nego sam primenio drugu taktiku,da malo vozim za gazde  Smile skupim neki kes (do sada oko 125.000 e  Smile ) i dostignem neki malo bolji nivo pa tek onda da osnujem svoju firmu i pocnem sa poslom.
Kako se vracaju pare Banci kada uzmes kredit?Jel ti se automatski skida samo, posle nekog vremena ili moras sam da to obavljas? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Sam ti skida... Samo ti stigne dole poruka da su zaduzenja u tom i tom iznosu regulisana...
Ja sam dosao na nivo 10 kad sam napravio garazu i zaposlio vozaca... I kazem ti, ne zaradjuje nesto posebno, pa i nisam zadovoljan. A izbor vozaca (posto hocu jos jednog da unajmim) je katastrofa. Maksimalna ocena mi je vec neko vreme 1.7 za vozace i po meni su nikakvi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
pa dobro drugari misa mu jebem  Smile
ako moze neka verzija a da valja na pp vise mi se neluta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
Zastava Reisenberg
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Kod mene situacija sledeca, podigao oba kredita, ukupno pola miliona... Imam 2 vozaca, koliko zaradjuju nek zaradjuju, ja dnevno odradim kredite  Smile

Sto se tice tih ogranicenja gde ne mozes da ides, to je jednostavno kraj mape, nisu mogli vise da je prave izgleda, sta ti znam, ali ocekujte patch-eve koji ce da prosiruju mapu, ima dosta ljudi koji to rade, i iz starog etsa mogu vam reci da posao poprilicno dobro odrade...

Sto se tice ogranicenja brzine, mislim da takodje postoji patch koji rijesava maximalnu brzinu sa 90 na 120, kad ga pronadjem stavicu ga ovde, a mislim da i kasnijim napucavanjem kamiona da bi trebala brzina otici preko 90 KM...

Fredi kruger : Pirate bay, extremezone i udri... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
dobio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
ja sve verzije ets2 koje sam skinuo sa pirate bay-a,sve su"zakljucane"
Dodjem do 4,5 nivo-a i onda pise"dosli ste do kraja probnog perioda(tako nesto)"i ima dole da se unese serijski broj ja unesem(isti onaj serijski sa kojim sam startovao igricu i pise da je nevazeci)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Takodje,meni posle 9 levela pocelo da javlja dosli ste do kraja probnog perioda i trazi cd-key,e sada sam ja uspeo od 9 do 15 da se nekako prosvercujem da izbegnem to,uzeo sam dva krediti,kupio 5 kamiona,zaposlio 3 vozaca i jednu devojku Moniku da rade za mene ali sada je nemoguce dalje voziti jer mi trazi serijski,na netu ih nadjem bas dosta ali nijedan nece da prihvati,onda nadjem negde kao iskljucite internet dok unostie kljuc i tako i uradim,tamo neki 3 ili 4 kljuc mi prihvati,nastavim voziti i nakon odredjenog vremena opet javlja dosli ste do kraja probnog perioda i opet trazi serijski,pa to je da covek poludi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Takodje,meni posle 9 levela pocelo da javlja dosli ste do kraja probnog perioda i trazi cd-key,e sada sam ja uspeo od 9 do 15 da se nekako prosvercujem da izbegnem to,uzeo sam dva krediti,kupio 5 kamiona,zaposlio 3 vozaca i jednu devojku Moniku da rade za mene ali sada je nemoguce dalje voziti jer mi trazi serijski,na netu ih nadjem bas dosta ali nijedan nece da prihvati,onda nadjem negde kao iskljucite internet dok unostie kljuc i tako i uradim,tamo neki 3 ili 4 kljuc mi prihvati,nastavim voziti i nakon odredjenog vremena opet javlja dosli ste do kraja probnog perioda i opet trazi serijski,pa to je da covek poludi.  Smile
Smile
Ne znam sta da ti kazem kod mene normalno igra funkcionise.Evo ti dva serijska pa probaj sa njnim mozda i uspe.

3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY

THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.52
mob
Tel.Me Your.Number
Izgleda da je ovde cilj igre otplatiti kredit Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Izgleda da je ovde cilj igre otplatiti kredit Smiley
Itekako,ja uzeo budala 2 kredita,npucao garazu,kupio bruka skupe kamione ali slaba je nesto zarada,a banka samo dere za svoje rate,skoro identicno pravom kreditu i realnoj situaciji,a ovi moji vozaci sve vozaju nesto sitno,mali priliv para,nebi me cudilo da mi ovih dana izbaci da mi banka pleni garazu ili kamione. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:54:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.