Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 09:41:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 72098 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Bodrum,Pajtic, Smile Janjusevic, Kolesar, Hamovic, Miskovic, Ceda, Silerova, Nesa kes, Djido-Djilas, Beko, Cane, Kole.................................................................... moze do ujutro!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
kako nikad? pa jel si pre par dana rekao da pocinjes da verujes da EU namerno oduzima KiM jer ne zeli da uvede 2 miliona siposa u EU, a srbiju kao zele... Smile

Stvarno si bukvalista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

ne znam gde bihga stavio, pa reko, aj ovde...
 Smile

Postoji samo jedna sitnica povodom poshalice na ovu temu, ja ako se desi da prebacim kanal na TV-u i pogledam sednicu skupstine, jedino radikale vidim tamo, a ovih ostalih nikad nema niti ima kvoruma  Smile Tako da ti je posalica bash "na mestu" Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
To ti je ono "drzte lopova"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Julian Braithwaite – Grupa za globalna pitanja – je istaknuo: da Narod Evrope upućuje teška pitanja. Brine ih globalizacija, sigurnost poslova, penzije i životni standard.

Jednom je več izrekao te riječi  (2005) i početkom ove godine ponovio.

Očigledno nije samo pitanje - kad ćemo (mi) biti spremni, da uđemo u (Evropu), nego kad če (Evropa) biti spremna, da (nas) primi?

Da kažem još nešto pro-evropski: Smile
Nekad se šuškalo, a danas se bučno raspravlja o tome, da je Evropi geopolitički interes da uđemo kad i Hrvatska. Tako da bi se moglo desiti prije 2020, mnogo prije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Julian Braithwaite – Grupa za globalna pitanja – je istaknuo: da Narod Evrope upućuje teška pitanja. Brine ih globalizacija, sigurnost poslova, penzije i životni standard.

Jednom je več izrekao te riječi  (2005) i početkom ove godine ponovio.

Očigledno nije samo pitanje - kad ćemo (mi) biti spremni, da uđemo u (Evropu), nego kad če (Evropa) biti spremna, da (nas) primi?

Da kažem još nešto pro-evropski: Smile
Nekad se šuškalo, a danas se bučno raspravlja o tome, da je Evropi geopolitički interes da uđemo kad i Hrvatska. Tako da bi se moglo desiti prije 2020, mnogo prije.

S njima zajedno ni na parastos   Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo ja ili zapravo moji roditlji imaju BMWa 735...i dobro si rekao Marko imamo nas stan od 82m² ovdje u njemackoj....

Pa to je 83 kvadrata na vas troje i jedan auto na vas troje, dakle nije sjajno kako pokusavas da nam predstavish  Smile

I marko kakve veze ima australija sa EU?  Smile

Pa meni Twice netreba auto kada sam student...imam karticu sa kojom sve mogu upotrebiti u pokrajini Hessen,znaci bilo to vlak,metro,bus...itd.a daj mi reci kako tu prosjecan covijek zivi....i koje auto vozi...i u koliko velikom stanu stanuje...

Ne znam ja sebe smatram prosecnim, dakle ne spadam medju one koji se gushe u luksuzu, zhivim u 42 kvadrata solo bez roditelja i vozim auto kome je trzisna vrednost oko 6 k eura. I da se razumemo ja ne osporavam cinjenicu da je nemacki standard daleko iznad srpskog! Ali to o cemu ti pricas nije bas tako kako pokusavas predstaviti. I ne verujem bas ti ne bi voleo imati svoj auto i svoj stan, pre ce biti da nemas mogucnosti za tako nesto, shto nije nishta strashno. Nije sramota nemati, sramota je ukrasti!!!

P.S.Po automobilima ne mozes meriti standard jer na tu cenu koliko ti platis u nemackoj jedan automobil ja ovde moram dodati plus 43%!

Dragi Twice...ja neznam sta sam ja preuvelicio u Njemackoj samo kazem,da je ovdje mnogo lakse zivjeti...a sto se tice moje zelje da imam svoj stan...ne nemam tu zelju niti auto da vozim kada od oca mogu da uzmem kad god zelim,a uz to sam trebao da sebi izaberem auto ali nisam taj tip da ako mi se pruzi mogucnost sve od mojih roditelja uzmem...

I StomuGromova...citao sam da ti studiras u inostranstvu negdje...molim te objasni mi gdje ljudi do 38 godine odplacuju skolarinu koja se mora platiti za faks...evo ja studiram Informatiku u Frankfurtu i jedan semestar mi kosta 256€ uz to imam i kartu sa kojom se mogu vozati gdje god zelim besplatno u Hessenu...u Nizozemskoj mi je takodje poznato da oni placaju 600€ faks...a sada mi ti molim te reci koliko se placa fakultet prava u Beogradu i tko si moze to priustiti...ja sam cuo da kosta preko 900€ tko zna neka mi kaze .....razlika je izmedju EU i zemalja Balkana je to da u EU imas mnogo vise mogucnosti da prilagodis sebi lagan zivot...imas puno vece mogucnosti bilo to od skolovanja ili zaposljenja a place nisu toliko lose da si covijek nemoze priustiti lijep stan,fino auto i uz to jos djecu,odmore...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Ja studiram scenografiju i kostimografiju u Engleskoj.

U Engleskoj su privatne škole jedine koje nešto vrede i imaju jako visoke školarine.

« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 20:43:02 od StoMuGromova »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa naravno...ti poredjujes privatne sada skole...ovdje u njemackoj nije bas tako da samo privatne sta vrijede....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Student koji se skoluje u EU popuje o tome sta je dobro a sta nije tamo...OK, imas pravo na to ali to je isto kao student koji mi je pre par meseci objasnjavao kako se lose zivi u Americi. Kada sam ga pitao sta radi tamo - on rece nista: mama i tata mi finansiraju skolovanje.

Jako kompetentno stanoviste za procenu zivota & rada u nekoj zemlji, nema sta.

А ко је компетентан по теби?
Неко ко није макао из Србије, па овде понавља Сорошеве трактате?!?

Lepo je sto sa nama delis svoje komplexe iz opusa teorije zavere ali to nema veze sa ovom temom..

Ma ok je da StoMuGromova iznese svoje utiske vezane za Englesku..ima toliko nasih ljudi koji su otisli iz Srbije i rade/zaradjuju/zive u Nemackoj, V. Britaniji, Austiji, Italiji, Sloveniji, Svedskoj....

Pitajte njih zasto se ne vracaju u Srbiju ako je ovde bolje i zasto im i deca ostaju tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 09:41:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.