Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 12:17:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 72101 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo ja ili zapravo moji roditlji imaju BMWa 735...i dobro si rekao Marko imamo nas stan od 82m² ovdje u njemackoj....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Evo ja ili zapravo moji roditlji imaju BMWa 735...i dobro si rekao Marko imamo nas stan od 82m² ovdje u njemackoj....

Pa to je 83 kvadrata na vas troje i jedan auto na vas troje, dakle nije sjajno kako pokusavas da nam predstavish  Smile

I marko kakve veze ima australija sa EU?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820

Pa to je 83 kvadrata na vas troje i jedan auto na vas troje, dakle nije sjajno kako pokusavas da nam predstavish  Smile

Pa meni Twice netreba auto kada sam student...imam karticu sa kojom sve mogu upotrebiti u pokrajini Hessen,znaci bilo to vlak,metro,bus...itd.a daj mi reci kako tu prosjecan covijek zivi....i koje auto vozi...i u koliko velikom stanu stanuje...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
covece, pa ne verujes valjda politickoj stranci koja prica o zivotu??
pa to su isto ko radikali,nezadovoljni svime, i uvek moze 60% bolje...
idi bre, lepo ti kazem, popricaj sa nekim ko zivi tamo, nek ti objasni, a ne sad da ovde delis pamet pokupljenu iz novina...
Ja se školujem u inostranstvu. To sam več pomenuo na (2) stranici. Pažljivo pročitaj forum - pa onda pametuj.
Ovde živim sam bez roditelja i moram sa žalošču da ti priznam, da su neki studenti u EU na rubu gladi zbog visokih školarina (20.000 EUR - ...).

Mnogi ovde odplačuju troškove školovanja do 38 godine svoga života.

Da ponovim još jednom: ja selektivne i diskutabilne podatke ne obrađujem, to radi EU i sa njima drugima pere mozak.

P.S.
Kraljevicu Marko nemoj da smaraš sa svojim nagađanjima, jer ne znaš ništa o meni.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 13:40:48 od StoMuGromova »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Pa to je 83 kvadrata na vas troje i jedan auto na vas troje, dakle nije sjajno kako pokusavas da nam predstavish Smile

I marko kakve veze ima australija sa EU? Smile
nikakve, to sam rekao, na ono tvoje da ja nemam veze sa svetom, sem toga sto sam ga upoznao na globusu i sl...cisto da ti objasnim zasto ti konstatacija nije na mestu.
covece, pa ne verujes valjda politickoj stranci koja prica o zivotu??
pa to su isto ko radikali,nezadovoljni svime, i uvek moze 60% bolje...
idi bre, lepo ti kazem, popricaj sa nekim ko zivi tamo, nek ti objasni, a ne sad da ovde delis pamet pokupljenu iz novina...
Ja se školujem u inostranstvu. To sam pomenuo več na (2) stranici. Pažljivo pročitaj forum - pa onda pametuj.
Tu živim sam bez roditelja i moram sa žalošču da ti priznam, da su neki studenti na rubu gladi zbog visokih školarina (20.000 EUR - ...). Mnogi ovde odplačuju troškove školovanja do 38 godine svoga života.

Da ponovim još jednom: ja selektivne i diskutabilne podatke ne obrađujem, to radi EU i sa njima drugima pere mozak.

P.S.
Kraljevicu Marko nemoj da smaraš sa svojim nagađanjima, jer ne znaš ništa o meni.
pa ja zivim u prejeftinoj srbiji, pa sam opet na ivici gladi Smiley

slusaj decko, jebe se meni za tebe i da nagadjam o tebi...ja samo kazem da gomila vas ovde lupa, a da sveta nije videlo, kao, komsija mi rek'o da im loso tamo...btw, ako si ti u EU-u rumuniji, onda te razumem...ja sam tamo ziveo skoro 3 meseca, i nije mnogo bolje nego kod nas...sem u bukurestu, tamo je stanje ok, ali ostalo je krs ko kod nas...a ako si u nemackoj, ili sl, reci plz, da je tamo losije nego kod nas??? pa oni bar mogui da otplacuju studije do 38godine, a kod nas mnogi ne mogu da ga priuste ni do 60e...

mislim stvarno, ovo ce da se pretvori u temu gde neki (beeeep) hoce da ubede ljuide kako je u EU mnogo gore nego kod nas.. Smile Smile

kao moj ortak koji se vratio iz australije jer mu je tamo lose...evo, cale mu najbukvalnije nije izasao 2 godine iz kuce-gleda TV..mrzi ga na fon da se javi, kevu mrzi da kuva, a on jede brzu hranu po MCdonaldsima... stekli tamo neki kesh i sad ga ovde krckaju a da ne mrdu dupetom...
za takve nigde nije dobro...

a za studente na rubu gladi:
u srbiji ima 300000 gladne (ne na rubu gladi) vec gladne dece...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Pa meni Twice netreba auto kada sam student...imam karticu sa kojom sve mogu upotrebiti u pokrajini Hessen,znaci bilo to vlak,metro,bus...itd.a daj mi reci kako tu prosjecan covijek zivi....i koje auto vozi...i u koliko velikom stanu stanuje...

Ne znam ja sebe smatram prosecnim, dakle ne spadam medju one koji se gushe u luksuzu, zhivim u 42 kvadrata solo bez roditelja i vozim auto kome je trzisna vrednost oko 6 k eura. I da se razumemo ja ne osporavam cinjenicu da je nemacki standard daleko iznad srpskog! Ali to o cemu ti pricas nije bas tako kako pokusavas predstaviti. I ne verujem bas ti ne bi voleo imati svoj auto i svoj stan, pre ce biti da nemas mogucnosti za tako nesto, shto nije nishta strashno. Nije sramota nemati, sramota je ukrasti!!!

P.S.Po automobilima ne mozes meriti standard jer na tu cenu koliko ti platis u nemackoj jedan automobil ja ovde moram dodati plus 43%!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
P.S.Po automobilima ne mozes meriti standard jer na tu cenu koliko ti platis u nemackoj jedan automobil ja ovde moram dodati plus 43%!
upravo, a koliko ces morati da platis dodatno % kad udjemo u UE? Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
upravo, a koliko ces morati da platis dodatno % kad udjemo u UE? Smile

20% manje jer neces imati carinu Wink al o tome mozes samo da sanjas posto nikad necemo uci u EU  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
kako nikad? pa jel si pre par dana rekao da pocinjes da verujes da EU namerno oduzima KiM jer ne zeli da uvede 2 miliona siposa u EU, a srbiju kao zele... Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
slusaj decko, jebe se meni za tebe i da nagadjam o tebi...ja samo kazem da gomila vas ovde lupa, a da sveta nije videlo, kao, komsija mi rek'o da im loso tamo...btw, ako si ti u EU-u rumuniji, onda te razumem...ja sam tamo ziveo skoro 3 meseca, i nije mnogo bolje nego kod nas...sem u bukurestu, tamo je stanje ok, ali ostalo je krs ko kod nas...a ako si u nemackoj, ili sl, reci plz, da je tamo losije nego kod nas??? pa oni bar mogui da otplacuju studije do 38godine, a kod nas mnogi ne mogu da ga priuste ni do 60e...

mislim stvarno, ovo ce da se pretvori u temu gde neki (beeeep) hoce da ubede ljuide kako je u EU mnogo gore nego kod nas.. Smile Smile
Dobro, tebi se jebe za mene, a meni nije svejedno kako je tebi...

Da se razumemo. Ne ubeđujem ljude da je u EU gore, nego da mora svako da si pomogne sam, jer EU nikom ne pomaže - nego postavlja kriterije i uvjete.

Mi sami odlučujemo o svojoj sudbini, a ne EU.

P.S.
... i nemoj bre da mi psuješ tu... Ako ti idem na živce, otvori novu temu: "Mrzim StoMuGromova".
Pričaš o pridruživanju Srbije EU, a ponašaš se kao trula generacija srpskih komunista! Imam pravo na svoje mišljenje Smile

Da ne zaboravim, ne studiram u EU Rumuniji - nego mnogo mnogo zapadnije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 12:17:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.