Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:09:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 72093 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Naravno DaniloBg...nevracaju se zato sto je uzas u EU...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Pitajte njih zasto se ne vracaju u Srbiju ako je ovde bolje i zasto im i deca ostaju tamo.

Ne mali broj njih se ne vraca zato shto nije uspeo pa nema ni razloga da se vrati, znash ono kompleksi, shta ce reci selo i td. Vratio se u selo bez merdzU  Smile Zatim ima i onih koji su se odlichno snashli, adaptirali i uklopili pa im je tamo bolje nego ovde. Imaju jednostavno bolji posao i bolje uslove za zhivot nego ovde.
Ali vas covek kad cita a nije iz Srbije, stekao bi utisak da je ovde gore nego u kirgistanu i da svi imaju zelju da odu odavde. Evo da vas razovaram, ja prvi nemam zhelju da odem iz Srbije, a spadam u one koji su imali mogucnost da napuste Srbiju i odu na zapad, nisam imao bash neki veliki izbor ali mogao sam da odaberem izmedju Nemacke, Austrije, Italije i Australije. Pogresno ste ubedjeni u to sto pricate, nije svima zhelja da odu na zapad niti je svima u zhivotu novac jedina opsesija.

Pa shto se ti ne vratish u Hr?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
jasno twice , kapiramo , ima ljudi koji ne bi da rade , nisu im bitne ni pare ni ništa , ali bi da palamude do besvijesti ...  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Pa Twice...ja nemam namjeru da se vracam u Hrvatsku jer sam se vec naucio na ovaj zivot ovdje...i zato sto mi ovdje nista ne fali ....jednog dana mozda ali za sada ne...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
jasno twice , kapiramo , ima ljudi koji ne bi da rade , nisu im bitne ni pare ni ništa , ali bi da palamude do besvijesti ...  Smile

Mislish da samo u EU ljudi zive od rada u ostalim regionima zhive od vazduha?  Smile

Pa Twice...ja nemam namjeru da se vracam u Hrvatsku jer sam se vec naucio na ovaj zivot ovdje...i zato sto mi ovdje nista ne fali ....jednog dana mozda ali za sada ne...

Ili nisi bio sposoban da se snadjesh u Hr? Evo nikola ti mozhe pomoci on se ovde frlja ciframa i deli hiljade eura, mozhe te posavetovati kako da se obogatish u Hr  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Kako ti Tiwice neke stvari kapiras lose...nismo mi otisli u Njemacku sto smo htjeli nego zato sto smo morali...ili nije moj otac zelio da mi trpimo rat...kapisi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Kako ti Tiwice neke stvari kapiras lose...nismo mi otisli u Njemacku sto smo htjeli nego zato sto smo morali...ili nije moj otac zelio da mi trpimo rat...kapisi...

E jaki ste mi vi domoljubi pobegli kad je trebalo braniti domovinu od zlih Srba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Nemoj Tako. Za rodbinu u Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji, svoj bi život dao - Ima nas svuda. Tito bi bio ponosan.

Ko je rekao da se neću vratiti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

ne znam gde bihga stavio, pa reko, aj ovde...
 Smile

Postoji samo jedna sitnica povodom poshalice na ovu temu, ja ako se desi da prebacim kanal na TV-u i pogledam sednicu skupstine, jedino radikale vidim tamo, a ovih ostalih nikad nema niti ima kvoruma Smile Tako da ti je posalica bash "na mestu" Wink

ne znam gde bihga stavio, pa reko, aj ovde...
 Smile

Postoji samo jedna sitnica povodom poshalice na ovu temu, ja ako se desi da prebacim kanal na TV-u i pogledam sednicu skupstine, jedino radikale vidim tamo, a ovih ostalih nikad nema niti ima kvoruma Smile Tako da ti je posalica bash "na mestu" Wink
postoji jos jedna sitnica koju si ti zaboravio, a to je da se DS odrekla u potpunosti svojih plata zbog bojkota...
dok to ovi iz LDP-a(bivsi GSS) nije, kao, sa DS-om su kad se bojkotuje, ali cuvaju plate... Smile
DS je tu skroz cist..

EU nije nama zelja samo zbog novca, vec zbog sigurnosti, patriotizma.
kad volis svoju zemlju, zelis joj najbolje, a za nas je najbolje da udjemo u EU.

TWICE, P NE MISLIS VALJDA STVARNO DA SE NE VRACAJU JER SE STIDE NEUSPEHA???
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Nemoj Tako. Za rodbinu u Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji, svoj bi život dao - Ima nas svuda. Tito bi bio ponosan.

Ko je rekao da se neću vratiti?

Kako ko? Pa sveznajuci domoljub  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:09:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.