Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 19:17:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 83597 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kako ti Tiwice neke stvari kapiras lose...nismo mi otisli u Njemacku sto smo htjeli nego zato sto smo morali...ili nije moj otac zelio da mi trpimo rat...kapisi...

E jaki ste mi vi domoljubi pobegli kad je trebalo braniti domovinu od zlih Srba  Smile

Naravno da smo jaki kada smo vam spoakovali kofere i poslali put pravac istok... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Kako ti Tiwice neke stvari kapiras lose...nismo mi otisli u Njemacku sto smo htjeli nego zato sto smo morali...ili nije moj otac zelio da mi trpimo rat...kapisi...

E jaki ste mi vi domoljubi pobegli kad je trebalo braniti domovinu od zlih Srba  Smile

Naravno da smo jaki kada smo vam spoakovali kofere i poslali put pravac istok... Smile

Jel to na nekom Hr forumu?  Smile Pobegao u Nemacku pa seo za comp i pocistio zle Srbe  Smile

P.S. Izvinjavam se moram da idem da zaradim neke pare da ne mora prebogati nikolica prikolica da mi salje svoje milione, cujemo se malo kasnije  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pa ovde ima definitivno više šansi za zaradu , ali za mlade ljude je bolje da se školuju vani i tamo startaju jer ovdje je najveći problem podcjenjivanje znanja kao i svega ostalog.Ovo ovdje je još uvijek nesređeno tržište i katastrofalna poslovna kultura ( u Hr ajde de , a u Bosni i Srbiji je posebna priča ) , tako da ko se snašao snašao , ko nije bolje da se brusi vani i sačeka neko normalno vrijeme za povratak.

Ja bi tako radio da mi je 20 godina .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Pa ovde ima definitivno više šansi za zaradu , ali za mlade ljude je bolje da se školuju vani i tamo startaju jer ovdje je najveći problem podcjenjivanje znanja kao i svega ostalog.Ovo ovdje je još uvijek nesređeno tržište i katastrofalna poslovna kultura ( u Hr ajde de , a u Bosni i Srbiji je posebna priča ) , tako da ko se snašao snašao , ko nije bolje da se brusi vani i sačeka neko normalno vrijeme za povratak.

Ja bi tako radio da mi je 20 godina .

Upravo tako, ali domoljub se nece sloziti sa time, nemoj da mu rusis teoriju svemocnog zapada.  Smile Mnogo lakse se pare mogu zaraditi u Hr i Srbiji uz malo rada nego na zapadu, problem je sto neki ne mogu da se snadju pa im je lakse napolju jer je tamo stanje sredjenije. Ali svakako da vishe cenim ljude koji su uspeli u zhivotu a da nisu morali otici na zapad. Inache kad se spominje taj zapad, pravi se "slucajna" zamena teza, pa se svaki posao smatra uspehom. Pojedinci misle da su uspeli ako negde na zapadu imaju platu 2.000 eura, a taj svoj "uspeh" ispoljavaju kad dodju u Srbiju, a zaboravlja se recimo da sa tih 2.000 eura na zapadu nisu u stanju da mesecno ustede ni 200 kad pokriju sve troskove zivota. To bi bio uspeh kad bi te pare trosili samo u Srbiji, jer ovde sa 2.000 eura mesecno zaista mozes da zivis ko car. Smiley Letos sam naprimer upoznao jednu devojku koja zivi i radi u Nemackoj, madjarica je, radi kao frizerka i ima platu 900 eura. naravno kaze da od toga ne moze sama da zivi i placa stan. Ali slusajuci tigera ispada da tamo svi rokaju mesecno po 3-4 soma eura plate, shto je daleko od istine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Twice...jesam li ti lijepo rekao koliko je prosjecna zarada,ili dohodak u njemackoj...jesam eh eto zato nepametuj ...neznam dali se moze prije tu zaraditi i dali covijek ima vise mogucnosti zaraditi nekog novca..ali ovdje se samo znanje placa dobro a frizerka je svugdje frizerka pa tako i u Srbiji sigurno sa njenim poslom nemoze nista da zaradi....i kako ti znas da sa 2000€ se ovdje nemoze zivjeti...neznam kako samo na tako nesto dolazis...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Twice...jesam li ti lijepo rekao koliko je prosjecna zarada,ili dohodak u njemackoj...jesam eh eto zato nepametuj ...neznam dali se moze prije tu zaraditi i dali covijek ima vise mogucnosti zaraditi nekog novca..ali ovdje se samo znanje placa dobro a frizerka je svugdje frizerka pa tako i u Srbiji sigurno sa njenim poslom nemoze nista da zaradi....i kako ti znas da sa 2000€ se ovdje nemoze zivjeti...neznam kako samo na tako nesto dolazis...

Ne secam se da sam konkretno vezaivao 2.000 za Nemacku, shto se palish? Konkretan primer je bila plata jedne frizerke od 900 eura sa kojom ona ne mozhe da plati stan i sve troshkove vezane za njega i da joj ostane dovoljno za zhivot. Inache frizeri ovde gledano troskovima zivota zaradjuju daleko vishe nego konkretno devojka koju sam naveo za primer. A ti znash bolje od mene koliko iznosi zakup jednog pristojnog stana sa svim troshkovima plus potroshachka korpa. Pa sve to oduzmi od prosecne plate, ali pri tom nemoj uzimati prosecnu platu doktora nauka.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

Ne secam se da sam konkretno vezaivao 2.000 za Nemacku, shto se palish? Konkretan primer je bila plata jedne frizerke od 900 eura sa kojom ona ne mozhe da plati stan i sve troshkove vezane za njega i da joj ostane dovoljno za zhivot. Inache frizeri ovde gledano troskovima zivota zaradjuju daleko vishe nego konkretno devojka koju sam naveo za primer. A ti znash bolje od mene koliko iznosi zakup jednog pristojnog stana sa svim troshkovima plus potroshachka korpa. Pa sve to oduzmi od prosecne plate, ali pri tom nemoj uzimati prosecnu platu doktora nauka.  Smile

Evo kum od brata ima frizerski salon(njegov je) u Nizozemskoj i ima prosjecno 6000€ prihoda od toga nekada manje nekada vise...ali tu je negdje okoprlike...naravno jedna frizerka obicna bilo gdje na zapadu nece moci Bog zna sta zaradjivati ako nesisa jos kod kuce ili bilo gdje poslje posla...ja samo sto zelim reci to je da na zapadu je zivot jednostavniji i bolje je covijek obezbjedjen bilo to oko financija ili socialno..i to se jednostavno nemoze porediti sa Srbijom ili bilo kojom zemljom na Balkanu,naravno ako i ovdje neradis i ako lezaris opet neces imati nista...samo rad spasava covijeka bilo to u Srbiji ili na Zapadu ali na zapadu imas vece mogucnosti skolovanja,i zarade i da sebi priustis stan,dobro auto,odmor itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Twice, Nikola

Slazem se sto se tice sansi za zaradu.

Sto se tice standarda koji spominje Twice,to je vazilo kao tacno u proslosti. Medjutim vremena se menjaju. Problem je sto sa 2.000 EUR danas mozes mnogo bolje da zivis u Ceskoj ili Madjarskoj nego u Srbiji...zbog nepostojanja snazne trzisne konkurencije, i dalje prisutnih visokih carina, visokih stopa trgovinskih marzi Beograd je skuplji za zivljenje od Praga ili Budimpeste..od banalnih stvari poput osnovnih zivotnih namirnica pa do Hi-Fi, video opreme, automobila i nekretnina. U svemu smo skuplji.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 00:29:10 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
twice okači nam sliku te madjarice , trenutno me to najviše zanima ......  Smile

Twice, Nikola

Slazem se sto se tice sansi za zaradu.

Sto se tice standarda koji spominje Twice,to je vazilo kao tacno u proslosti. Medjutim vremena se menjaju. Problem je sto sa 2.000 EUR danas mozes mnogo bolje da zivis u Ceskoj ili Madjarskoj nego u Srbiji...zbog nepostojanja snazne trzisne konkurencije, i dalje prisutnih visokih carina, visokih stopa trgovinskih marzi Beograd je skuplji za zivljenje od Praga ili Budimpeste..od banalnih stvari poput osnovnih zivotnih namirnica pa do Hi-Fi, video opreme, automobila i nekretnina. U svemu smo skuplji.

za Srbiju ali sad bez zajebancije i ikakve natezanije hr-srbija , vi definitivno treba da se pokrenete sa mrtve tačke , jer to što kod vas rade ti ostaci komunizma je čisto ispiranje mozga i para i živaca i svega bwe .
« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 00:31:06 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pridruzujem se apelima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 19:17:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.