Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 13:55:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26634621 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Indy - II dio

Indy 2 (Upoznavanje sa Jecom)

'Kako jak seks', mislio sam u sebi dok mi je njena glava bila na ramenima. Mazio sam je po leđima, guzi, nogama.

„Mi ovo moramo ponoviti, zar ne?“ – pogledala me nasmijana i cmoknula me u nos.

„Divna si...“ – prelazio sam prstima po njenom licu.

„Žao mi je što moram ići, ostala bih s vama cijelu noć.“ – ustala je i počela se oblačiti.

Osjećao sam se... Čudno! Moje fantazije su se ispunile, ali osjećaj da radim nešto što je u suprotnosti sa mojim svjetonazorom nije me napuštao. Zapalio sam cigaretu i stao kraj prozora. Osjetio sam Indyne ruke na ramenima i usne pri dnu vrata.

„Je li sve u redu?“ – pitala me, kao da je znala o čemu razmišljam.

„Naravno da jeste...“ – trudio sam se da zvučim prirodno, primaknuo joj njegovane prste usnama i poljubio ih.

„Zašto ste onako grubi prema Maji?“ – okrenula se i uzela torbu sa stola.

„Kako misliš... Ne razumijem?“

„Pa, rekla mi je da joj uvijek zvanično odgovarate, da je ne gledate kad pričate s njom, a prema svima ste prilično srdačni. A, i ono danas, kad je niste htjeli pustiti...“

„Žao ti je što nije ostala?“ – provokativno sam se nasmijao.

„O, ne... Zapravo... Ma, ne, sve je uredu, ali... Stvarno, zašto vas nervira? To sam osjetila i ja.“

„Ne znam, Indy, iskreno... Nemam pojma, jednostavno me nervira. Nekako mi je sva turbo-folkerski namazana. A, znate da ne volim taj stil, taj način razmišljanja, života.“

„A, ne biste je jebali?“

Ostao sam zatečen Indynim izravnim pitanjem. Na trenutak sam bio zaboravio da sam imao jak seks sa ovom vatrenom i inteligentnom djevojkom, pa mi je njeno pitanje zaparalo uši.

„Šta, krivo se izražavam?“ – pogledala me kao da me prekorava.

„Indy...“ – zbunio sam se.

„Uredu, uredu... O, vi, petrarkistički raspoloženi profesore. Nema jebanja, ima vođenja ljubavi, nema sisa, imaju grudi, nema pičke, ima venerinog brijega. Dakle... Ne biste vodili ljubav sa njom?“ – napravila je grimasu i podrugljivo izgovorila „vodili ljubav“.

Iznervirala me, osjetio sam se na trenutak i povrijeđenim.

„Slušaj, mala...“ – povisio sam ton i krenuo prema njoj.

„Pali me kad ste grubi prema meni...“ – u trenu je promijenila izraz lica i mazeći se po bokovima uvijala tijelo. Gledala me ravno u oči i prešla jezikom po usnama.

Situacija je bila van svih mojih očekivanja. Indy je kompleksna ličnost. Ona nije niti mala jebulja, niti napaljena klinka, niti glupa studentica... Ko je ova djevojka?

„Mislim da kasniš... Čeka te prijateljica.“ – manir, pažnja prema drugom, deus ex machina za situaciju u kojoj nisam imao odgovor.
„Da, u pravu ste... Dakle... Bilo mi je lijepo.“ – nasmijala mi se.

Prišao sam joj i nježno je poljubio.

„Indy, divna si. Čujemo se.“

„Čujemo se...“ – cmoknula je prstić i prislonila mi ga na usne.

Dugo sam stajao pred zatvorenim vratima. Nakon fantastičnog seksa, o kojem sam fantazirao, desila se situacija u kojoj me Indy svojim ponašanjem dovela pred nekoliko pitanja na koja  ne samo da nisam znao odgovor, nego nisam ih ni znao formulisati. Zvuk mobitela metrgnuo iz razmišljanja.

„Profesore... Ima l' studentica, profesore...“ – bio je to moj drug iz djetinjstva, koji me redovno zezao na račun studentica.

„E, manijače, gdje si?“

„Evo me u pubu, haj' na piće!“

„Dolazim!“

Obradovao me Goranov poziv. Odlično, muško društvo u pubu, šuplja priča, zezanje dobro će mi doći... Da zaboravim pitanja čija imena nisam znao.

***

Atmosfera u pubu je bila odlična. Drečavi glas Shane McGowana (veče Pougesa u pubu) izmamio mi je osmijeh. Goran, Damir, njegova kolegica Jelena, Toma sa djevojkom, Mirelom, i ja. Solidno društvance.

„E, profesore, da te pitam...“ – primaknuo mi se Goran, zagrlio me i kao da mi šapuće imitirao polusvijet neprosvijećenog puka – „Ima l' pičke, profesore? Jebu l' se one studentice, a?“

„De, Gorane, ne seri. Čut će te ove žene ovdje.“ – odgurivao sam ga od sebe.

„A, profesore, profesore, mutan si ti meni, skroz. Aaaa...“ – tapšao me po ramenu. – „Raja, ovaj naš profesor ovdje, mnogo je zajeban lik. Sve neku finoću ganja, a 'vam... Uh, ko te ne zna, ko te ne zna...“ – vrtio je glavom i naiskap popio piće. – „Ja kada ga vidim“ – nastavio je svoju blesavu tiradu – „Boga mi se uplašim ko će nam djecu učit'!“

„Kakvi su studenti danas? Imam dojam da ih sve više zanima, osim onoga zbog čega su na fakultetima.“ – pitala me Jelena, zgodna crnka, napucana kao gimnazijalska šminkerica. Crna kosa, vezana u rep, osrednje alke na ušima. Diskretno otkopčana dva dugmeta na uskoj, bijeloj košulji, otkrivala su početak procjepa između njenih ovećih grudi. Plave oči, lijepe obrve, osmijeh iskusne djevojke i boja glasa odlučne žene. Godilo mi je njeno prisustvo.

„Pa, ne znam šta bih ti rekao... Opće rasulo u zemlji, totalan nedostatak sistema vrijednosti osjeti se i među studentima.“ – odgovorio sam općim mjestima, naime... Ova crnka je imala divan vrat, uljepšan podignutom kragnom košulje, i ja sam, zapravo, želio preći jezikom po njemu.

„A, šta je sa ovim seksualnim aferama? Čuo sam da su neki metuzalemi na Pravnom fakultetu ucjenjivali neke studentice.“ – pitao je Damir.

„Ili su one ucjenjivali njih. Ahaha...“ – blesavio je Goran.

„Pa, to je na sudu.“ – odgovorio sam, kao da branim čast univerzitetskih profesora, sistema, države...

„Gospode Bože, to je danas, izgleda skroz normalno.“ – Tomina djevojka, inače prava malograđanska guska, koja je ubila svaku ambiciju u mom prijatelju, e ne bi li svojima dokazala da je našla pravog muškarca koji redovno plaća račune.

„Šta je danas 'Gospode Bože normalno'?“ – izazivački sam je pitao, nimalo se ne osjećajući prozvanim, mada sam se, valjda, tako i trebao osjećati.

„Pa, to...“

„Koje?“ – unio sam joj se u lice.

„Hej, šta ti je?“ – obratio mi se Toma.

„Šta je, ne smijem da pričam sa tvojom ženom?“ – ljutito sam ga pogledao.

„Koji ti je, idiote? Čemu takav ton?“ – Toma je osjetio da nešto nije kako treba.

„Kakav ton? Samo je pitam šta 'to', odnosno 'Gospode Bože normalno to'. Dakle?“ – naslonio sam se na sećiju, i prebacio ruku iza Gorana. Gledao sam je ironično u oči.

„Pa, to... To... Seks!“ – glasno je izgovorila i zakovala pogled u visini mojih prsa. Na trenutak je zaćutala i kao da se nečega oslobodila, nastavila mirno govoriti – „Izgleda da je danas normalno da profesori imaju seks sa tudenticama.“

„Pa, šta misliš je li to normalno?“ – mirno sam je pitao.

Krajičkom oka primijetio sam da me Jelena gleda ravno u oči i zadovoljno se osmjehuje. Pravio sam se da ne primjećujem, a, zapravo, osjetio sam da mi se diže; odlično sam se osjećao u ulozi nekoga ko dominira kako na djelu, tako i u riječima kada je po srijedi seks. Alfa-mužjački porivi u meni su tu noć bili zadovoljeni do maksimuma. Izjebao sam najjebozovniju studenticu na faksu (i to kako izjebao!), provociram društveno prihvatljivu koordinatorku nevladine organizacije, ženu svoga prijatelja, pali se na mena zgodna pravnica iz ministarstva finansija... Kakva noć!

Razvezao se razgovor o (ne)normalnosti seksa između profesora i studentica u kojem sam učestvovao povremeno. Tu i tamo razmijenio bih po koju riječ sa Jelenom, odnosno Jecom (rekla mi je da joj se tako obraćam), pokoji znakoviti osmijeh i... Razmišljao sam o Indy.

***

„Profesore, oprostite što vas ometam. Trebam doći do vas, ali sam izgubila ključ. Dok se moji ne vrate, ne mogu izaći iz stana, a oni dolaze sutra popodne. Hoće li biti neljubazno s moje strane da vas zovnem da dođete do mene?“ – čitao sam SMS koji mi je poslala Maja. Nije me začudilo što mi se obraća, svi studenti imaju broj moga mobilnoga, ali poziv da dođem kod nje me je na neki način uplašio. Indy joj je zasigurno rekla šta se desilo među nama. Kakav jebeni seminarski rad, Maja me zove na seks. Ko je još vidio da profesori idu studenticama u stan i pregledavaju njihove radove. Ponovo zbunjen... Dominiram u društvu svoje generacije, okružen osobama koje su moj intelektualni i iskustveni nivo, a ne snalazim se sa onima koje bih, valjda, trebao upućivati u život.

Gledao sam u SMS... Lagao se da trebam pozivitivno odgovoriti, prihvatati njen prijedlog kako bih dokazao sebi da ne pravim razliku među studentima, odnosno kako bih dokazao Indy da ne diskriminiram one koji su različiti od mene, a upravo to trebam uraditi, dokazati Indy, jer iako smo imali seks ipak trebam odgojno djelovati u smislu praktičnog potvrđivanja mojih lamentovanja o poštovanju i uvažavanju Drugog i Drugačijnosti... A, zapravo sam osjetio kako mi se grči u stomaku pri pomisli na lančić oko Majinog zgloba. Odlučio sam prihvatiti igru: „Uredu, Majo! Napiši mi svoju adresu.“–

„Ulica Kralja Tvrtka 27, preko puta Mercatora. Treći sprat, vrata lijevo od lifta. Hvala Vam, mnogo! Unaprijed zahvalna, Maja.“ – odgovor je stigao istog trena, kao da je bio pripremljen. Ili sam samo želio da je odgovor pripremljen, da sam samo dio igre ili igrica koje se igraju, u kojima ja ne učestvujem, a zapravo želim biti dio njih? Nekako mi je izgledalo manje bolno da me neko uvuče u te igrice, kao da to umanjuje moju odgovornost. Jer, u njih bih ušao jednim dijelom sebe, onim animalnim, prirodnim. Pa, ko ne bi volio imati neobavezan seks sa zgodnim i najarcanim studenticama, mladim djevojkama?

Izašao sam iz zgrade fakulteta. Noć je bila lijepa, lagani vjetar nosio je miris lipe iz aleje Alije Izetbegovića, miris koji me je i smirivao i podizao nivo adrenalina, istovremeno. Otvorio sam vrata tek kupljenog „Peugeota“, kroz glavu mi je prošla misao da sam konačno i ja ostvario jednu od svojih želja, auto kakav želim, a ne kakav mogu imati, sjetio sam se filma „Sudar“, koji sam gledao sa svojom bivšom djevojkom, kako smo ga prekinuli na pola zaključivši da umjetničko djelo ne mora biti začinjeno eksplicitnim scenama nasilja i seksa, bizarnim i perverznim dovođenjem u vezu saobraćajne nesreće i seks, pitao se da li se ja mijenjam, odustajem li od čvrstih, stamenih uvjerenja... Tok svijesti prekinuo je divan glas odlučne žene.

„Profesor puno radi i izgleda kao da će nastaviti sa poslom.“ – iza mene je stajala Jeca.

„O, dobro veče!“ – ljubazno sam se osmijehnuo i pružio joj ruku.

Gledao sam je u oči i jedva se suzdržavao da ne pogledam u njen divan dekolte. U nekoj laganoj proljetnoj haljini, sve čari Jecinih oblina dolazile su do punog izražaja. Otmeno i lijepo, nenametljiv, a jak seksipil. Duge, divne noge na štiklama, pramen kose koji joj je padao preko lica i vrhom dodirivao rub dekoltea. Čista erotika! 'A, ne kao one moje male droljice.' Pomislih u sebi i automatski se nametnu pitanje: 'Zašto droljice, zašto ne samo droljica, Indy?'

„Krenula sam u hotel, na neku večeru sa kolegama. Ne znam zašto, ali pomislila sam da bi ti bilo zanimljivo da ideš sa mnom.“ – mirno i polako je govorila, odavala i zainteresovanost, ali i potrebnu distancu, odnosno namjeru da se podrazumijevana distanca (tek smo se upoznali i vidjeli samo onu noć u pubu) polako ukloni.

„Kako si znala da sam ovdje?“

„Rekao mi je Goran. Kaže da ti ne izlaziš iz zgrade fakulteta.“

„Ah, Goran...“ – rekao sam tek da nešto kažem. – „Žao mi je, Jeco, imam dogovoren sastanak.“

„Sa studenticom? Hahaha...“ – nasmijala se i dugim prstima prekrila usne – „Oprosti, šalim se... Zapravo tako bi Goran rekao.“

„Ma, lud je to lik...“ – nasmijao sam se i ja – „Ali... Možemo se dogovoriti za drugi put.“

„Uredu! Želim ti lijepu noć.“ – pružila mi je ruku. Blago sam se naježio od njenog dodira.

Gracioznim hodom, Jeca je krenula prema hotelu. Zbunjeno sam gledao za njom... 'Kako ćemo se čuti, nemam ni njen broj telefona?'

„Uzela sam broj telefona od Maria, nadam se da ne smeta.“ – okrenula se u hodu i osmijehnuvši se odgovorila kao da mi je pročitala misli.

„Ne, ne... Uredu je... Lijepo se provedi.“

Mahnula mi je rukom ne okrenuvši se. Gledao sam za njom. Pitao se šta se to meni dešava. Čime privlačim žene? Gdje idem? Ako sam bio sa Indy, odakle mi ideja da i njena prijateljica želi isto što i ona? Jeca, možda žena želi samo da me bolje upozna. Sjeo sam u auto i ne razmišljajući ni o čemu opušteno vozio do Ulice Kralja Tvrtka 27. Muzika sa kolekcije Caffe del Mar uljepšavala je ionako lijepu noć.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Indy -III dio

„Jao, profesore, hvala vam puno!“ – Maja je širom otvorila vrata i ispruženom rukom dala znak da uđem.

„Dobro veče, Majo.“ – tiho sam rekao i pogledao je.

Napucala se kao da se sprema da snimi neki „home-made“ pornić. Diskretno, ali znalački, našminkana istakla je ljepotu svojih očiju, dugih trepavica i usana koje sam želio polizati istog trena. Stojao sam i čekao da mi kaže u koju sobu da uđemo i bezobrazno je gledao u oči. Lagano je prešla jezikom između usana i prebacila dugu kosu preko lijevog ramena.

„Izvolite, za mnom... Oprostit ćete na neredu u sobi, odmah ću srediti.

Krenuo sam za njom i divio se ljepoti njenih dugih, lijepo oblikovanih nogu. Lančić oko zgloba je bio na svom mjestu, koža joj je bila glatka, a guza jedva prekrivena kratkom haljinicom narandžaste boje.

„Sjedite, samo da pokupim ove stvarčice sa poda...“ – čučnula je i jednom rukom podizala skripte i knjige – „Znate, volim da sjedim na podu kad učim.“

Nisam ništa odgovarao, posmatrao sam je, divio se njenoj ljepoti. Duboko sam uzdahnuo, htio sam joj dati do znanja da sam napaljen. Zapalio sam cigaretu.

„Tu vam je pepeljara, na polici, sad ću ja i kaficu donijeti... Možda ste za neko piće?“ – stala je ispred mene, držeći u rukama knjige koje je pokupila sa poda. Njene grudi su bile veće nego što sam mislio, a bradavice su se bestidno ocrtavale na haljinici. Jedna bretelica joj je kliznula niz rame...

„Neki sok, ako ima.“ – nasmijao sam joj se gledajući u rame koje joj je skroz golo.

„Oh, oprostite...“ – nasmijala mi se, pogledala prema breteli i brzim korakom izašla iz sobe – „Odmah ću ja...“

Brzo se vratila i spustila dvije čaše soka od narandže.

„Ostao ti je onaj plišani medo kraj kauča.“ – rekao sam joj opušteno.

„Ajoj...“ – krenula je prema njemu i savila se u struku. Haljinica joj se zadigla i otkrila uske, bijele gaćice čiji su se rubovi usijecali u glatke, lijepo oblikavane polutke. – „Ja spavam s njim, vaša studentica je još uvijek djetinjasta.“ – priljubila je plišanu igračku uz svoje grudi.

„Samo spavaš?“ – upitno sam je pogledao.

„Kako mislite...“ – osmjehivala se i dalje.

„Plišani medo studenticama koje su još uvijek djetinjaste služi i za druge stvari.“ – odlučio sam otvoriti karte i razgovor usmjeriti u samo jednom pravcu. Ugodno sam se zavalio u kauč, spuštenih ruku i raširenih nogu.

„Ne razumijem... Kakve bi mogle biti druge stvari...“ – crvenilo joj je udarilo u lice, sa kojeg je nestalo osmijeha.

Spustila je igračku na policu sa knjigama i krenula prema kauču. Sjela je kraj mene, prekrstila noge i spustila skriptu na sto.

„Ovo je moj rad... Evo, prvo uvod“ – počela je da lista papire i nehotično mi laktom dotaknula koljenom. – „Izvinjavam se...“ – uplašeno me pogledala.

„Zašto mi se izvinjavaš, Majo.“ – mirno sam je pogledao.

„Pa...“ – zbunjeno me pogledala kada sam je pomilovao po ruci kojom me dotakla.

„Prelijepa si.“ – gledao sam je u oči.

„O, hvala...“ – spustila je pogled, primijetio sam kako je stegnula butine.

„Prelijepa...“ – prešao sam prstima preko njenog lijevog obraza i dotaknuo joj usne.

Pogledala me i lagano ih otvorila, na jagodicama sam osjetio vlagu. Sklopila je oči i jezikom prešla preko jagodica, objema rukama primila me za zglob i počela usisavati dva prsta, najprije polako, a onda pohlepno. Zatvorila je oči i prosto ih gutala, oblizivala... Nije se pomjerala kada sam ih izvadio i njima prešao po procjepu između njenih prelijepih grudi. Pomilovao sam je po licu, zamrsio prste u njenu kosu i nježno je poljubio. Usne su joj bile sočne, vrele, divno se ljubila. Spustila je ruku na moje bedro i lagano ga stezala kada sam joj usnama prešao po vratu. Sklonio sam bretelice sa njenih ramena i ogolio njene divne grudi... Nabrekle, tvrde...

„Oh, kako su ti lijepe grudi, Majo...“ - nježno sam ih stegnuo, razmaknuo i prešao jezikom između njih.

Maja mi je zamrsila prste u kosu i snažnije mi ih priljubila. Dugo sam se igrao s njima, stezao sam ih, prelazio usnama i jezikom po njenim sisama, kružio oko bradavica, a onda ih usisavao, grickao.

„Jebi me...“ – tiho je prošaputala i gurala mi glavu niže.

Kleknuo sam ispred nje, poljubio joj stopalo desne noge i lagano krenu jezikom preko lista i unutrašnje strane butine. Tiho je zajecala osjetivši moj jezik na rubovima njenih gaćica. Prešao sam joj preko međunožja usnama i zagrizao pičkicu preko već  vlažnih gaćica, a onda krenuo jezikom na unutrašnju stranu butine druge noge i spuštao se prema njenom stopalu. Ustao sam, podigao joj noge  i sastavio ih. Počeo sam da joj ližem po rubovima stopala i da ljubim i vlažim usnama zglob oko kojeg joj je bio lančić. Spustio sam ruke i polako je oslobađao gaćica podižući ih prema gore.

„Želiš li osjetiti miris svoje uspaljenice, Majo.“ - raširio sam ih i prinio njenom licu.

Nije odgovorila ništa samo je počela ubrzano da diše kroz nos oslanjajući se rukama na kauč. Kleknuo sam kraj nje, sama je raširila noge i preda mnom se polako počela otkrivati prelijepa pičkica, orošena sokovima koji su već neko vrijeme tekli iz nje.

„Tvoja pičkica je prelijepa, Majo....“ – stegnuo sam joj butine i još više raširio noge – „Želiš li da je ljubim?“ – palio sam je dodirujući vlažnim jezikom predjele oko njene ljepotice i dostupne dijelove guze.

„Profesore... Profesore...“ – šaputala je u transu, stezala svoje grudi  i kružila odignutim bokovima.

Postavio sam ruke ispod njene guze i otvorenih usta polako joj se primicao međunožju. Uživao sam u prizoru, u njenoj prelijepoj pičkici, kako sve više vlaži, kako se otvaraju latice njenog cvijeta.

„Hah!“ – kratko je vrisnula kad je osjetila blagi dodir jezika između usmina. Počeo sam da je lickam jedva je dodirujući. „Vvvvv....“ – zagrizla je gaćice i prstima ih razvukla.

Prizor me raspalio! Ali, htio sam dugo da uživam u njoj... Razamazivao sam jezikom sokove po njenoj pičkici, a onda iznenada usisao nabrkeli klitoris i žestoko stegnuo polutke njene divne guze.

„Haaaaaaaah... Profesore... Profesore... Profesorrrrreee... Mmmmm...“ – cijedila je kroz zube, spustila ruku na moju glavu i počupala za kosu. „Mmmm...“ – stenjala je zatvorenih očiju, jednom rukom čupajući moju, a drugom svoju kosu.

Ponovo sam joj stegnuo butine raširio ih i jezikom dodirnuo ulaz u njenu pičkicu. Polako sam počeo da prodirem, da je jebem jezikom, gurao sam ga što sam mogao dublje. Bila je veoma uska, ali vlažna, tako da sam je lako probijao i uživao u sokovima koji su se cijedili i kapali na moju bradu.

„Jebite me... Jebite me...“ – jecala je i jakim pokretima bokova trljala se pičkicom o moja usta. Osjetio sam da uživa i pustio sam je da svojim međunožjem vlaži moja usta, nos, bradu. Ubrzala je ritam, divlje se trljala pičkicom o mene. „Uuuuu... Uuuuu... Uuuu...“ – cijelo tijelo joj se treslo, pokreti bokova postajali sve brži i intenzivniji, bio sam sav mokar od sokova njene pičkice.

Odmaknuo sam je i okrenuo je. Oslonila se koljenima na kauč i ramenima o naslonjač. Guza i noge su joj podrhtavale, teško je disala i stenjala... Nervozno sam počeo da otkopčavam kaiš i nehotično je njime udario po guzi.

„Aaaah!“ – vrisnula je.

Shvatio sam da joj godi pa sam još nekoliko puta kaišem naizmjenično udario lijevu pa desnu polutku.

„Daaaa... Daaaa...“ – stezala je svoje grudi i kružila bokovima.

„Voliš grubo, kurvice?“ – jednim potezom sam svukao pantalone i bokserice.

„Jebite me, profesore, molim vas jebite me...“ – jecala je, zatvorenih očiju nemilosrdno stežući svoje divne grudi.

Prislonio sam glavić na ulaz u njenu pičkicu. Dodatno me uzbudilo što je uska, što sam ga jedva ugurao. Držao sam nabrekli ud u korijenu i polako ga gurnuo malo dublje. Maja se ukočila, širom je otvorila usta i pokušavala doći do zraka. Zastao sam na trenutak, a onda sasvim polako počeo da ga guram sve dublje, želio sam da osjeti svaki centimetar mog nabreklog i tvrdog kurca, koji se utapao u njenu usku, vlažnu, prelijepu pičkicu.

Milovao sam je po butinama, guzi, leđima. Maja je sve teže disala, lupala rukom po kauču, stenjala... Uživao sam u njenom tijelu koje sve više podrhtava, u njenoj pičkici koja se grči oko moga uda. Potpuno sam joj se predao i dozvolio joj da uživa u predorgzmičnim grčevima koji su je, nabijenoj na kurac, tjerali da ispušta neartikulisane zvukove, da čupa prekrivač kauča, da širom otvorenih usta i zatvorenih očiju grca, stenje.

„Pro... fe... so... hhh... hah... hah...“ – stegnula je prstima naslonjač kauča, primio sam je za bokove i dozvolio joj da se sama nabija na nabreklu batinu. Ubrzala je pokreta bokovima, sve više i sve dublje se nabijala – „Da... da... da... jee...bii... mmm... AAAAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAAAAAAAH...“ – počela je divlje svršavati, urlikala je iz sveg glasa, lupala rukama po zidu, izvila se prema meni, stegnuo sam joj grudi i nabio se u nju do kraja – „AAAAAAAAAAAH... PROFESOOOOOOREEEEEEEEEEEE.... DAAAAA... DAAAA...“

Primaknuo sam je sebi, zažvalio joj vrat i gurnuo jezik u uho. Nije prestala da se nabija na mene, moje ruke su bile svuda po njoj, po licu, grudima, stomaku. Uhvatili smo ritam i nastavio sam da je jebem.

„Jebite me... Još me jebite profesore... Tako me dobro jebete... Tako me dobro jebete...“ – pomjerila je ruke nazad, prelazila njima po mojim bokovima, zabacila glavu i nastavila da se nabija na kurac. Spstio sam ruku niže i prstom joj draškao klitoris - „Aaaaah... To, profesore, to...Uuuuu... Karajte svoju pičkicu... Ja sam vaša pičkica... Ja sam vaša napaljena kurvica, profesore... Jebi te me... Jebite me... Još... Još... Svršit ću... Svršit ću profesooooreeee.... haaaahhhh... mmm...“ – vratila se u prvobitni položaj i vještim pokretima bokova dovodila me do vrhunca.

Jače sam joj stegnuo bokove i uhvatili smo ritam. Osjetio sam jezu duž cijelog tijela, mračilo mi se, nabijao sam se u nju do kraja, silovito, jako, kapljice znoja su mi orosile čelo, noge ukočile,

„Majo... Majo...“ –tiho sam jecao ne prestajući da je jebem.

„Profesore... Ah... Ah... Ah...“ – pljesnula se dva-tri puta po desnoj polutki.

Zgrabio sam joj tu ruku kojom je šamarala svoju guzu, a onda sam joj stegnuo i drugu ruku i tako je navlačio na kurac koji je počeo da pulsira.

„Majo... Kurvice moja...“

„Svršššš... aaaaa.... vaaaa.... mmmm.... DAAAAAAAAA... AAAAAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAH... JEEEEEEEE.... OOOOOOO... MMMMMM....“ – brzo je drugi put svršila.

Uložio sam posljednji atom snage da ne eksplodiram dok ova prelijepa kurvica ne se smiri od ograzma, a kada je tijelo počelo da joj se opušta pustio sam joj ruke i nabijen u nju do kraja iščekivao eksploziju. Maja se vješto spustila sa kauča na pod, kurac mokar od sokova iz njene pičkice polizala od korijena prema vrhu, a onda oblizala glavić i strpala ga u usta. Kružila je jezikom po njemu, nježno mi drkala kurac i gledala me u oči.

„Majo... Majo... Huh... Huh...“ – spustio sam ruke na njenu glavu, nisam se mrdao, cijelo tijelo mi se treslo...

„Mmmm... mmmm...“ – mumljala je i tako dobro kružila jezikom po glaviću ubrzavajući pokrete rukomi jače mi drkajući kurac. – „Svršite po meni, profesore, želim da vas iscijedim... Ufff...“ – izvadila ga iz usta i jako počela da mi ga drka priljubljujući samo usnice uz glavić.

„Maa...hhh... jooo... Hah... hhhh.... HA... HA... MMMMM.... OOOOOOOO... TOOOOOO... TOOOOO kurviceeeee... AAAAAH...“ – obilni mlazovi sperme zapljuskivali su  joj usta, bradu, sise. Sav sam se tresao, nekotrolisano mrdao bokovima.

„Mmmmm, kako je lijepooo...“ - Maja ga je neprestano drkala i uživala razmazujući spermu po grudima, bradi. Kupila je prstima i stavljala u usta, ne prestajući da cijedi i posljednju kap iz mene.

Dugo sam stojao tako i smirivao se od jakog ograzma koji me žestoko zdrmao. Kurvica je prosto uživala, nije prestajala da se igra kurcem, lizala ga, stavljala u usta, mazila me po nogama, a onda se penjala i grudima prelazila po mojoj već mlohavoj batini.

„Majo... Prelijepa si...“ – podigao sam je sa poda i nježno poljubio.

Legli smo na kauč i ljubili se... Ustala je i otišla pod tuš. Ostao sam sa svojim mislima...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Majko moja

Mirjanu sam prvi puta vidio dok sam ispijao kavu pod zidom, listao sam večernjak tek toliko da ostanem u formi, opuštanje na toplom suncu i kao svaki mačak uživam u tom. Podigao sam pogled listajući časopis, i ugledao privlačno lice uokvireno kratkom smeđom kosom. Ne znam jeli vam se dogodilo, da vas jednostavno zarobi neki pogled.

Časopis je završio na stolu dok sam ja ispitivao tople smeđe oči, ne znam ni koliko je trajao, činilo mi se cijelu vječnost. U smeđim je očima zaigrao nestašan plamičak, i tada sam pokazao pogledom na stolac do sebe. Kratko je klimnula glavom i već smo se gledali iz neposredne blizine. Pomalo bezobrazno počeo sam pretraživati njezine obline, uživajući u izloženom. Suknja do koljena nije mogla sakriti ljepotu nogu, i bokova, a skladni listovi su završavali u elegantnim sandalama visoke pete, koje su samo isticale skladnost nogu, nemarno prebačenih jedna preko druge. Ukupni dojam samo su pojačavale dobre grudi. Ponovno sam pogledao u oči i primijetio da i ona istražuje mene. Stigla je i njena kavica, pa smo stupili i u razgovor, no cijelo vrijeme je nešto strujalo između nas. Pogledi su se upijali i uhvatio sam sebe kako pratim pokrete njenih usana dok govori, zamišljajući kako bi bilo poljubiti ih.

Nesvjesno sam se obliznuo, primijetivši da se osmjehuje, očito da je zaključila o čemu razmišljam. Spustio sam pogled linijom dugog vrata, gutajući knedlu, koja se stvorila u mom grlu. Prošetali smo se malo, a pogledi su se i dalje ispitivali, propuštajući je kroz jedan prolaz, dotaknuo sam joj struk, stresao sam se od nekog udara, baš kao i ona, pogledali smo se i bez riječi krenuli prema automobilu. Bila je to najluđa trka, koju sam izveo zagrebačkim ulicama, između jurećih automobila, i zbunjenih pješaka. Miris sprženih guma dopratio me je sve do doma, ponudio sam je kavicom, ne misleći je pravit, niti je ona mislila pit, usne su nam se srele odmah u hodniku, a njen jezik lutao je mojim ustima, dok su moje ruke lutale njezinim tijelom. Trzanje uda podsjetilo me na to koliko sam uzbuđen, baš kao i trljanje njenog brežuljka o moj ud. Digao sam je u naručje, uz put skidajući sandale i odnio do kreveta u sobi. Pali smo po njemu oslobađajući se odjeće, jednako se ljubeći, i istražujući uzburkana tijela.

Okrenuo sam je već oslobođenu odjeće, na stomak ljubeći joj kralježnicu, dok sam rukama stezao dojke, a ud je za to vrijeme, već lupkao po vratima raja. Došao sam do obrijane i nježne ribice koja se sjajila od vlage, nježno je dodirujući samo usnama, dok se Mirjana dokopala mog uzdignutog uda i počela ga ljubiti, svojim vrelim usnama. Legao sam na leđa namještajući vrelu ribicu pravo na svoja usta, dok je Mirjana i dalje bila zauzeta mojim udom, usisavala ga je i onda naglo puštala iz svojih usta, što me je dovelo skoro do vrhunca. Ja sam prstima raširio ribicu nježno je ljubeći usnama i blago ugurao jezik u nju. Stisnula mi je ud toliko da sam mislio da će eksplodirati od navale krvi u njega i jezikom dirala malu rupicu na vrhu. Svršio sam u jakom mlazu prskajući je po licu i usnama, dok je ona zadovoljno mumljala sa udom u ustima.

Sada sam ja započeo lizati tanku liniju između ribice i guze, koja se stiskala pri svakom dodiru jezika. Uvlačio sam jezik u ribicu tjerajući je na uzdisanje, a onda sisao klitoris usnama izvlačeći ga polako iz špiljice u koju se zavukao, bila je sve vlažnija, i sve je više stiskala svoju ribicu i guzu. Okrenuo sam je prema sebi namještajući je na ud koji je ona svojom rukom namještala na ulaz u ribicu. Gledao sam kako polako nestaje u njoj, dok sam joj milovao grudi, pokušavajući poljubiti uzbuđene bradavice. Poljubili smo se, a u ustima sam osjećao ukus svog sjemena, lagano sam joj za to vrijeme sirio usmine, da ud utone dublje u nju. Lagano smo uhvatili zajednički ritam, istražujući rukama tijela koja su gorjela u ritmu strasti koja nas je vezivala. Ulazio sam u nju sve dublje, promatrao sam svoj ud kako se gubi u vlažnom ružičastom mesu, koje se ritmički stezalo oko njega, donoseći oboma nevjerojatan užitak. Počela je glasno stenjati, grizući mi ramena, i onog trena kada je počela gristi moj vrat, zadigao sam joj kukove i počeo zabijati svoj ud u divljačkom ritmu u nježno meso koje se grčilo od strasti dolazeći do vrhunca strasti. U trenu kada je ukočila svoje mišiće, gusta sperma iz mog uda počela je puniti njenu unutrašnjost, smirivali smo se lagano, opet jezicima ispitujući ukus naših usana i jezika. Dosta dugo se smirivala, i na svaki drhtaj njene ribice moj je ud odgovarao trzajem u njoj, dok su se naši sokovi cijedili niz njega.

Ustala je sa njega prihvatila ga rukama i počela ljubiti prvo glavić pa zatim i ostatak, sakupljajući sve sokove koji su bili na njemu, stresao sam se od svakog dodira njenog jezika i ud je ponovno pokazivao znakove života narastajući u njezinim ustima. Počeo sam ljubiti ribicu i guzu razmazujući sve sokove po njima, nježni otvor njezine guze se ponovno stiskao na svaki pokušaj moga jezika da uđem u njega, a usne su jače stiskale moj već ukrućeni ud. Razmazao sam sve po guzi i prstom počeo ulaziti u guzu. Stiskala ju je tako da prst nije ulazio, jezikom sam počeo kružiti oko prsta i ulaza u guzu, koja se počela opuštati, a prst lagano tonuti u toplu dubinu, ječala je govoreći mi da pazim da je boli ali i da je lijepo. Sa stolića sam uzeo kremu za poslije brijanja i namazao guzu, požuda me je obuzimala sve više, namazao sam malo i na ud i prislonio ga na ulaz u guzu. Držao sam ga tako prislonjenog na ulaz puštajući nju da gura svoju guzu na njega. Tonuo je jako polako u topli ulaz, bila je tijesna do bola, ali sam nastavljao gurati polako ud u njenu guzu, koja se i sama nabijala na njega, milimetar po milimetar.

Stenjali smo oboje od užitka dok je ud bio već više od pola u njoj. Nije više govorila da je boli, iz njezinih usta čuli su se glasni uzdasi dok sam ga polako počeo pomjerati unutra i van. Rukama sam raširio guzu i nastavio uzlaziti u tijesni ulaz, dok je ona svojom rukom trljala svoju ribicu i moja jaja. Uhvatio sam grudi koje su se gibale u ritmu moga ulaza u nju i počeo ih gnječiti, uvrćući joj bradavice, dok se ona već derala od strasti nabijajući guzu sve jače na moj ud koji je već ulazio do kraja u meku guzu. Svojom rukom je već grubo stiskala moja jaja koja su se ponovno punila spermom, požuda mi je zamutila sve obzire i počeo sam ga divljački nabijati u njenu guzu, gurajući cijelo njeno tijelo u naletu, stiskao sam je do bola puneći njenu guzu toplom spermom, dok se je i ona počela tresti u naletu orgazma koji joj je potresao tijelo, zario sam ga do kraja u guzu.

Neko vrijeme smo ležali tako nepokretno, smirujući se i dolazeći do daha, nasmiješila se nježno i usne su nam se ponovno spojile. Digao sam je u naručje i odnio do banje, spuštajući je u kadu, namjestio sam vodu i počeo sam je sapunati uživajući u svakom dijelu njenog tijela, moje su ruke doticale svaki dio njezina tijela i u tome uvijek nalazim dobar dio uživanja i nekako mi je posebno erotično zajedničko kupanje. Mazno se izvijala dopuštajući da je svu prekrijem pjenom, a zadržao sam se posebno dugo na ribici koja je bila sva crvena. Polagano sam je saprao tušem, a sad je ona uzela sapunat mene, kružeći svojim rukama po mome tijelu, spustila se je do moga uda i počela ga opet ljubiti nadrkavajući ga pri tom rukom. Novi val požude obuzeo me je poput vihora, iznio sam je iz kade i spustio na prostirku na podu ulazeći naglim zamahom u mokru ribicu, sa Mirjaninih usana oteo se krik, ali je spremno prihvatila nalete moga uda koji joj punili utrobu. Nabijao sam se divljački u njenu ribicu dok me ona grebala noktima po leđima i grizla po vratu, pokušavajući mi nanijeti bol, ali ništa nisam osjećao doli strašnu požudu i strast. Ubrzavao sam ritam pokreta dok je cijelo njeno tijelo poskakivalo u ritmu prodora uda u ribicu. Grudi su poskakivale mameći me da ih grizem, osjetio sam opet kako mi dolazi iz dubine jaja novi val sperme koji je počeo puniti njezinu ribicu, koja se upravo tad počela ponovno grčiti u novom orgazmu.

Zabio sam ga do kraja u nju prazneći se na ulaz u maternicu, dok je ona vrištala…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Kakva je to majka – III dio

Izbjegavala sam sina. Ako je kojim slučajem bio kod kuće, pravila sam se da radim nešto drugo. Nisam se ljutila na Zorana, samo sam si htjela posložiti kockice i vidjeti postoji li način da bezopasno nastavimo s ovim što smo počeli. Jeli to bio put samouništenja ili ispunjenja najluđih fantazija, još nisam znala. Jedne subotnje noći svi skupa smo gledali televiziju. Ja, moj suprug, kćer i Zoran. Iako je film bio odličan, i to sa mojim omiljenim
glumcem Al Pacinom, mužu i maloj nije se bog zna kako sviđao. Suprug je zato ubrzo počeo zijevati.
«Dušo, idem spavati, rano sam se digo, ideš gore?», pitao me.
«Ne…Hoću vidjet kak će završiti.»
Otišao je, a mala je uskoro nestala za njim. Zoran i ja bez riječi smo gledali TV. S vremena na vrijeme bacila bi pogled na njega, nesvjesno, razmišljajući o našem zadnjem igranju pitajući se što bi bilo da me… Primjetila sam da, kad nisam gledala, i on baca poglede na mene. Kad bi bar znala o čemu je razmišljao. Pogledala sam prema kaminu u kome je vatra bila na izdisaju. Ustala sam, izabrala manju cjepanicu i stavila je na plamen kojeg sam prvo malo razbucala žaračem. Osjetila sam sinove oči na sebi…na guzi… Nagnula sam se lagano raširenih nogu pri čemu mi se suknja popela do polovine bedara. Vatra se opet razigrala,
toplina iz kamina prelijevala mi se na tijelo. Kada sam se okrenula vidjela sam sina kako mi bulji u guzicu. Oh, Bože…ne opet…ne sada….kad su i muž i mala doma.
«Mama…super izgledaš…»
Bio je strašno siguran u sebe.
«Zorane…mislim da ne bi smio toliko razmišljati o meni», tupo sam gledala u plamen.
Nisam se pomicala. Zašto, ne znam. Možda zbog načina na koji me promatrao.
«Ali ta suknja bila bi ti još bolja da je kraća», sve je otvorenije zurio.
«Sine…ne mogu…ne smijem…»
Već sam osjećala vručinu među nogama. Bože daj mi snage…
«Daj mama…samo je još malo podigni…da ti vidim bedra, to je sve.»
Zacrvenila sam se kao djevojčica koju je neki klinac pitao da podigne suknjicu kako bi joj mogao gledati u gaćice, no ovaj maleni bio je moj sin. Lupilo me sjećanje na njegovu kitu, kako mi je prekrasno klizio niz grlo, hranio me svojim sokom. Kao u nekom transu primila sam rubove suknje. Možda samo malo…možda da mu pokažem samo malo… Pogledala sam na stepenice, nikog nije bilo. Srce mi je udaralo negdje u grlu, sin me gledao bez treptanja a ja
sam centimetar po centimetar podizala sve do gaćica pokazujući mu duge iskvarcane noge. Oči su mu se širile od uzbuđenja.
«Jebote, mama….ovo je tako seksi da moram slikati… Čekaj, ne mići se…odma se vraćam.»
Odletio je u svoju sobu ostavljajući me kraj kamina bez riječi. Usta su mi bila tako suha da nisam mogla gutati. Drhtala sam, čekala, i itekako sam znala gdje to opet vodi. Zašto sam pristala…zašto sam uopće nadizala tu suknjicu kao neka…kao neka kurva?! Vratio se s foto aparatom.
«Ok mama, sad se malo raširi…»
Shvatila sam da se nisam pomaknula ni za milimetar. I dalje sam onako stajala, s podignutom suknjom.
«Zorane…molim te… Mislim da ne bi trebali…ne sada», promrmljala sam.
Klik, klik, klik. Začuo se dobro poznati zvuk okidanja. Za sada me barem nije tražio da mu se skinem. Možda samo još malo… Raširila sam koji centimetar noge, tako da mi se uska suknja još popela. Znala sam da mu sada pokazujem gaćice. To me tako palilo da mi je pička već bila spremna – vruća i skroz mokra.
«Odlično….jaaako lijepo…sad se okreni…»
Napravila sam što je tražio. Okrenula sam se prema sinu i vidjela kako leži na tepihu i snima me među raširene noge, preciznije guzu prekrivenu gaćicama. Nisam mogla vjerovati da mu opet to dozvljavam…kao kurva….
«Uhmmmm»….tihi jecaj pobjegao mi je s usana, drhatala sam….ruke su se same pomicale i sada mi je gledao guzu, suknju sam skroz podigla. Bar sam i dalje imala gaće…. Ok je….još sam obučena… ali onaj osjećaj, buđenje kurve, ponovo me obuzimao.
«Isuse ….ne mogu vjerovati kako si dobra….»
Više nije slikao, samo je buljio u mene…u moje dupe. Oblizala sam se. Nagnula sam se stavivši obje ruke na kamin, onako isprčena kako bi me sin bolje vidio. Sokovi su mi se sad doslovno cijedili tako da se vlaga sigurno jasno primjećivala i na gaćama.
«Mama….molim te…možeš skinuti suknju…?»
Ovo je bilo tako opasno, nismo bili sami…
«Dušo, što ako tvoj otac siđe…ili sestra?»
Nije odgovorio, samo mi je zijevao u guzu, u tijelo. Kao da me nije čuo ponovno je počeo snimati. Klik, klik, klik… Opet sam pogledala prema stepenicama. Čemu nekakvo nečkanje? Već sam mu pokazivala gaće. Otkopčala sam suknju, stisnula noge i pustila je da padne na pod.
«A sad košulju…», čula sam ga kako govori.
Pitala sam se dali da ga poslušam. Što će biti ako nas uhvate? Ako moja mala siđe i vidi me ovakvu, u gaćama i grudnjaku, možda čak i skroz golu? Nisam disala, slika kćerke kako me gleda…sise…guzu…sludila me, uzbudila me… U što sam se to pretvarala? Kako mi je uopće padalo na pamet da na taj način mislim o svojoj maloj? Tada sam postala svjesna da sam već otkopčala bluzu. Polagano, pokušavajući izbaciti kčer iz misli, pustila sam da i ona
padne na pod, i ostala u donjem rublju. Klik, klik, klik. Automatski sam zauzela isti položaj kao prije, raširenih nogu i ruku oslonjenih na kamin. Guza mi je bila isprčena, Zoran ju je upravo zumirao.
«Dušo, voliš slikati maminu guzu?», ponovno je krenulo iz mene.
Bila sam sve napaljenija, preobražaj je počeo. Majka se pred sinovim fotoaparatom pretvarala u kurvu. Stavila sam ruku na guz i tako ga raširila da su gaćice nestale u brazdi.
«Uhhhhh….kako ti se sad sviđa mamica, Zoki?», uzdisala sam kao drolja.
Znala sam da vidi tamnu kožu oko mog čmara. Podigla sam nogu i stavila je na obližnju stolicu i još se više isprčila. Bila sam toliko nagužena da su mi gaćice jedva pokrivale ljubavne rupe. Sin je sada mogao napraviti nekoliko izvrsnih snimaka; mama isprčena, raširena baš kao kurva. Kako sam samo uživala. Biti tako perverzna, u svojoj kući, dok muž i mala nedužno spavaju… a ja sinu pokazujem nešto tako zabranjeno.
«Mama, hoću da sad skineš grudnjak, želim ti gledati sise…»
Procjenjivao je koliko daleko može ići. Bože, mali me želi golu… skroz golu. Pička mi se rastapala. Znala sam to, njušila sam je kako napaljeno smrdi. Lagano sam se nasmješila. Otkucaji srca čuli su se kilometrima daleko.
«Sine, obečaj mi da ove slike nećeš nikome pokazivati!»
Nije odgovorio, samo me gledao. Bila sam okrenuta licem prema kaminu a dupetom prema dječaku. Podvukla sam ruku i otkopčala kopču na grudnjaku. Zapravo me bilo baš briga, nisam ni čekala njegov odgovor. Nije bilo bitno. Pa šta ako to i pokazuje prijateljima?
Pomisao na tinejdžere koji gledaju fotke na kojima poziram kao kurva sludila mi je mačkicu. Ustvari, ja sam priželjkivala da on to pokazuje dečkima, svoj djeci iz razreda, tako da vide kako Zoran ima najkurvastiju mamicu na svijetu. Bacila sam grudnjak na pod. Duboko sam disala naslonjena na kamin, tako da su mi ušiljene bradavice upijale toplinu vatre. Dečko se ustao, nestrpljivo je stajao. Sekunde su se činile kao godine, ja sam čekala sina da…da…
Tijelo mu je bilo tik uz moje, ruke na maminim bokovima. Zadrhtala sam. Bile su mu hladne. Mazio me po bedrima kao junicu, osjećao maminu kožu…onda je podvukao dlanove i primio me za ogromne sise i stisnuo ih.
«Ahhhhh», jecala sam i naguzila se još više prema mladoj kurčini.
«Ove sise…mama…ahhhh», i njemu su bježali uzdasi.
Tako mi je zakrenuo bradavice da su mi se oči ispunile suzama. Volim njegove ruke na njima.
Opet je kliznuo prema gaćicama, prstima je zahvatio rubove. Koljena su mi se tresla dok me sin skidao.
«Reci mi što želiš… Mama, reci mi što hoćeš da ti radim», šaputao mi je u vrat.
Jel se on to igrao s majkom? Tražio me da mu nešto takvo kažem? Bože, ako ovo treba zaustaviti onda je sada zadnji čas. Razmišljala sam, odugovlačila…a on mi je natezao gaće, izluđivao me….Toliko sam željela… Opet sam zirnula prema stepenicama.
«Skini mi gaće, Zorane..skidaj ih», jecala sam i već miješala u prazno. Spustio je usne na moje rame.
«Jesi sigurna, majko? Stvarno želiš da ti ih skinem? Mame obično to ne daju sinovima… Samo mame kurve, znaš…»
Đubre jedno, nisam to više mogla podnjeti. Tijelo mi se lomilo od slatkih muka.
«Molim te sine, kad te mama moli… Ja sam kurva…skini…», cvilila sam.
Gaće su pod njegovim palčevima klizile preko širokih bokova. Sin je klečao pored mene. Lice mu je bilo zaljepljeno za moje dupe. Kada su se spustile do poda, iskoračila sam iz njih. Zoranovi dlanovi dodirnuli su mi guzu, a onda ju je počeo širiti. Bože dragi, šupak…gledao mi je u čmar. Šta ako vidi da sam se samozadovoljavala…da sam si gurala u njega…jebala se do orgazma? Kako sam postala takva drolja? I moj sin to definitvo zna! Sada me okrenuo prema sebi. I dalje je klečao na podu, ali usmjeren prema majčinoj pizdi, ćelavoj pički. Primio
me za guzu i privukao sebi. Tako se priljubio uz mamu da mu se nos zabio u klit. Onda je povukao…udahnuo majku…moju vlažnost. Još sam mu se malo raširila. Nisam ni sama znala zašto, jednostavno se desilo. Isplazio je jezik i prešao njime po pički razdvajajući ljepljive usnice.
«Uhhhhhhh», zajecala sam.
To je bilo tako dobro, njegov mokar jezik uvlačio se u vruće zrelo meso. Stavila sam lijevu nogu na košaru s drvima tako da mu se pička skroz otvori. Pogledala sam dolje i vidjela kako
me sin gleda u oči, onako kroz raširene noge, liže i dovodi do orgazma.
«Isuse, sine…ližeš mamicu…uhhh…»
Toplina iz pičke mješala se s onom kojom me milovala vatra. Pička mi se grčila, bila je spremna. Sinove usne omotale su mi se oko klita.
«Ooohhhhhhhh….booožžžeee….»
Jedva sam stajala na nogama dok me drmao orgazam…tamo uz kamin, u porodičnom dnevnom boravku, ispod sobe u kojoj je spavao moj muž. Cijelo vrijeme sam uzdisala, pokušala sam se suzdržati, no to je bilo nemoguće. Svršila sam kao kurva u… u sinova otvorena usta! Dosta dugo me tresao, a kada sam se smirila, shvatila sam da me Zoran i dalje liže, pije sokiće iz nje. Prošla sam mu prstima kroz kosu. Kako je narastao, postao pravi veliki dečki….i sada liže svoju mami.
«Mmm…bubavi…tako ti se sviđa mama dolje?»
Odvojio je usne od mirišljave pičkice, «Mama imaš najukusniju pičku koju sam lizao. Mogao bi je cuclati cijelo veče!»
Opet je zalijepio usne za nadraženu pipicu, gurno jezik u poplavljenu rupu i tako me tucao. Bila sam toliko raširena da me nesmetano mogao obrađivati kako god je htio. Uživala sam podjednako u njemu kao i u činjenici što sam postala kurva bez ikakve kontrole.
Konačno me pustio, «Mama, nemoj se sad pomicati, može?»
Dohvatio je kameru i počeo me snimati onako golu i raširenu. Klik, klik, klik… Bože…moramo prestati. Preopasmo je… Ja nisam porno zvijezda, ja sam Zoranova mama. Što ako slike padnu u krive ruke, ako nekako završe na internetu?
«Zoki, mali…prestani…dosta je bilo s tim slikanjem…molim te.»
Znala sam de je već imao hrpu takvih slika, otvorene, naprčene, ovakve, onakve…al u jednom momentu na to je trebalo staviti točku. Krenula sam prema kauču, izazivno miješajući golom guzom. Klik, klik, klik… Mali je još snimao… Nisam imala pojma kako da ga zaustavim. Sjela sam na kauč, stisnula koljena i stavila na njih ruke. Klik, klik… Znala sam da mi u tom položaju velike sise izazovno izgledaju. Šta će biti ako se pojavim na netu? Oh bože..kurva… To sam bila, zar ne? Koljena su mi se raširila. Nisam ih mogla zaustaviti…majko mila… kao da su imala svoju volju… Mali se srušio pred mene, čekao…da mu se raširim. Klik, klik, klik….još malo sam ih razmaknula. Jel mi kamera sada vidjela pičkicu? Znala sam da neće prestati dok mu sve ne pokažem. Klik, klik, klik…. Bože kad ne mogu, pre riskantno je!
«Zorane, dođi ovdje», pozvala sam ga prstom.
Poslušno se ustao kao malo dijete. Prišao mi je, a ja sam raširila noge da mi se može približiti i privukla si ga licu. Ako je ovo portrebno da me prestane fotografirati…neka. Skinula sam mu hlaće od trenirke iz kojih je izletila već skroz tvrda kurčina. Primila sam ga kod korijena i nekoliko puta predrkala.
«Što hoćeš da ti mamica radi s tom velikom kurčinom?», nevino sam ga pogledala.
«Mama… puši mi ga… Puši mi kitu kao onda!»
To sam htjela čuti. Otvorila sam usta i primila pulsirajuće meso duboko u grlo. Počela sam mu sisati masirajući kobasicu grlenim mišićima, povremeno se daveći. Pička mi se raspadala pri samoj pomisli na to da pušim svom sinu, gutam mu kurčinu, srčem spermu. Bila sam
najodurnija kurva u Zagrebu i uživala u svakoj sekundi. Primio me za kosu kako ne bi pomicala glavu i žestoko me jebao u usta, koristio kao kurvu na sat, za čisto iživljavanje tih mladih napetih jaja. Dala sam mu se, bila sam mirna kako je htio, usta su mi se skoro ukočila.
Jednu nogu stavio je na kauč i tako je jako veslao da me jajima tukao po bradi. Čula sam sina kako sve dublje diše i pokušava mi ugurati još i muda u usta, davila sam se, kašljala, onda sam ga skroz izvukla i počela si njime trljati lice. Cijedio se od moje sline. Lizala sam ga dok me opet gurao prema jajima.
Pala sam s kauča ravno na koljena, među Zoranove noge i gladno mu nastavila obrađivati kurčinu. U tom momentu bila sam sinova robinjica….zarobljenica kurca kojoj je mjesto bilo među dječakovim nogama da obožava mladi sinov kurac. Bila sam tako napaljena, baš kao i Zoran.
«Mama….mama, moram te jebati», jecao je dok sam mu sisala jaje i drkala glavić.
«UUUUHHHHMMMM…jebao bi… tucao bi me s tim velikim….?»
Oblizala sam mu jaja. Dječak je bio na sedmom nebu, lice mu je preplavio čisti užitak.
«Mama, molim te. Moram te ševiti», dahtao je.
Sada je preklinjao…uloge su se promijenile.
«Ševio bi majku….uhhh…pa to je bolesno….tako perverzno…i to na kauču., jel? Dok ti otac gore spava?»
Ponovo me zgrabio za kosu i navukao na kitu, gledajući hladno dolje.
«Jebote, da! Jebat ću ti pičku kao što ti sada trpam usta.»
Bila sam mu majka a iskorištavao me kao prosječnu kurvu…kao drolju s ceste. Svaki put kada bi na to pomislila svršavalo mi se, pička mi se tresla kao neka životinja. Gorila je.
Odvojio se od majčinog lica. Otpuzala sam na kauč okrenuta guzom prema malom, raširila noge puštajući ga da mi priđe kao ženki i objaši me…da me jebe…da jebe svoju MAMU.
Okrenula sam se preko ramena.
«Sine….mmmaaahh….jebi me….Hajde, zabij mi kurac… začepi tu rupu da bude mir.»
Prešao mi je prstom po mokroj pičketini i raširio je. Osjetila sam kako mi je stavio glavić, ali nije se pomicao. Bojao se, dvoumio se?
Time mi je dao vremena da i ja provrtim film. Kako je ovo bilo prljavo…nemoralno…tako odvratno predivno….tako zabranjeno…Moj vlastiti sin navlačio me na kurac. Trznula sam guzom prema njemu i ušao je još koji centimtra. Zašto sam to, zaboga, napravila? Glavica me unutra rastezala. Nisam to smjela…sin mi je. Vrtilo mi se. Borila se sama sa sobom, mozgom i željama… željama tijela. On je bio ukočen, staklenih očiju. Nisam više mogla podnjeti, kurac mu je gorio u meni. Još malo sam se nataknula na sinovog…ulazio mi je u mokru i strašno usku pizdu.
«Aaaahhh», zajecala sam.
Trznula sam prema naprijed a onda opet o njega. Možda samo još malo. Možda bi ga mogla još tako po malo jebuckati…nikako za pravo…tek toliko…. Veslala sam po sinu uživajući u širenju svakog novog uboda. Tako sam se izgubila u tom izazivačkom tucanju da se nisam ni snašla kada mi je dupe udarilo o sinov trbuh. NEEEE! Ne sa cijelim kurcem! Okrenula sam se i vidjela kako me Zoran ševi naprijed nazad punom dužinom kurčine. Nisam se mogla zaustaviti, probala sam ali nije išlo. Predala sam se sinu kao plaćeno meso, žena s ulice, dala
sam mu se da me troši, da me jebe cijelom karinom. Čula sam ga kako uzdiše…ili sam to bila ja? Nisam bila sigurna, bilo je preljepo. Primio me za dupe i nabijao u pravoj ševi. Sada me baš muški imao, moj sin me jebao…njegova debela kara ulazila mi je u pičku…tako duboko… jaja su mu vlažno udarala po klitu i tjerala me na orgazam.
«Ahhhh», jecala sam.
Ubrzao je divlje punjenje i sam spreman na svršotku. Nisam htjela….željela sam da skupa svršimo. Pomaknula sam se da mu ispadne iz mene.
«Ljubi, ne….sjedi…»
Povukla sam ga na kauč. Bio je izbezumljen, razočaran. Zar je mislio da mu se više ne dam?
«Daj mi da te jašem, molim te, zlato mamino…tako ti je velika ta tvoja muška stvar…»
S kurca su mu kapali moji sokovi. Tak sam bila mokra? Bez razmišljanja sagnula sam se među sinove noge i stavila ga u usta. Mmmm… kako je bio ukusan. Ustvari, bio je to okus moje vlastite kurvanjske pizde. Jako sam mu ga sisala i oblizivala sluđena vlastitim aromama. Nisam se mogla zasititi. To je bio prvi put da sam probala samu sebe i bila sam izvan sebe od užitka. Kako sam slatko smrdila…
«Mama, molim te…dosta si…jebi me…ajde zajaši ga…», dječak je htio biti u njoj.
Pogledala sam ga, imao je pravo. Picu je trebalo opet napuniti. Objašila sam sina, namjestila se ravno iznad debele kobase i rukom si ga uvela u grotlo. Lako je skliznuo. Kružila sam po njemu da ga opet dobro nasaftam, a mali mi se za to vrijeme igrao sa natečenim sisama. Primila sam se rukama za naslon kauča i počela jahati. Nisam doduše dugo izdržala, začas sam bila spremna na svršavanje. Pogledala sam ga i primjetila da je izvan sebe…ali još nije bio pečen. Morala sam opet sjahati i ljubit mu ga, prekinuti da ne svrši, a i silno sam si htjela
okusiti picu s njegove batine. Pojma nisam imala da ovo može biti tako dobro. Strpala sam mokru karu u usta i pušila je. Skoro bi se moglo reći da sam pila pičkovinu s njega. Gore, dolje….duboko grlo…lizanje. Kako jebeno seksi…. Jesu li sve žene tako fine među nogama? Jeli i moja mala imala slatku picu kao njena kurvasta majka? Majko božja, ne smijem o kćeri razmišljati na taj način… ne smijem…ali kad je tako prokleto dobro! Ponovo sam
se ustala, objašila ga i utrpala u rupicu. Duboko sam ga jašila, miješala okruglom rasnom guzicom nabijajući mu sisetine u lice. Tijelo mi se sjalo od znoja a u pički mi je gorilo kao da me ševe sa bakljom.
«Mama….jebote…ah….svršit ću», počeo je pentati.
Bojala sam se da ne probudi supruga ili malu…., moju kčerkicu… Kakva je njena micica? Kakva je pod jezikom, jebemu !!! Šta ako je ovakva….kao mama…?
Ovo je grozno, ja sam kurva, sluđena bolesna kurva, incestuozna drolja najgore vrste, žena opsjednuta seksom sa svojom djecom! Nikad tako nešto ne bi napravila malenoj…
Pogledala sam sina, «Svrši ljubavi, samo svrši…Iscijedi ga nutra, napuni mamiku», orgazmirala sam. Skupa smo se tresli u bolesnoj pohoti, a morali smo biti tihi…
Odjednom dječak se ukočio, a ja sam mu se zabila do jaja. Osjetila sam kako me gađa duboko u macu. Jedan, dva, tri. Punio me dok sam se grčila u svom klimaksu, jebovina nam se mješala u meni. Kao da sam bila na nekoj drugoj planeti, zagrlila sam sina i duboko ga poljubila u usta, uralajući u njega. On me držao za guzu, širio je i pokušao ući još dublje u pipicu. Znoj mi se cijedio niz leđa ravno u guzinu pukotinu i vlažio mi šupak. O bože, o bože….kako sam snažno svršavala gazeći si dijete! Malo sam se smirila, iako mi je tijelo i dalje imalo 40 stupnjeva i znojilo se kao u sauni. Pogledala sam dragog, žmirio je. Sišla sam s njega puštajući da mi potrošena kita sama isklizne iz minđe. Sperma mi se cijedila niz noge.
Sjela sam pored njega i gledala u mlohavu spužvastu kitu. Nisam mogla odoliti. Nagnula sam se i stavila ga u usta, lizala sam ga, opet se napaljujući na okus pičke.
«Mama, nešto bi te pitao.»
Samo daj, što god hoćeš…Polako se budio… Super…sisat ću ga dok mi ne špricne u usta.
«Da?» stavio mi je ovlaš ruku na leđa i milovao me.
«Znaš….ona agencija o kojoj smo pričali prije nekoliko mjeseci, gdje je Kristina trebala ići?»
Nevjerojatno! Ponovo je bio kameno tvrd, moj mali dečko…. Pušila sam ga grlom klečeći na kauču.
«Mmhhhh?»
«Pa….recimo da sam im pokazao neke tvoje fotke…samo one u bikiniju.»
I dalje je imao okus po meni. Čekaj malo…što je to upravo rekao? Prstić mu se zaustavio na mom šupku. Mmmm…šta je to spremao…? Slika sina koji mi prstari dupe dok mu pušim ponovo me sludila. Čekaj…slike…
«Zorane…zašto…zašto si to pokazivao okolo?!», nisam mjenjala položaj…samo sam ga lickala i zabrinuto gledala.
«Zato što si jebena., već sam ti rekao. Imaš fantastično tijelo. Kako ne kužiš da si vjerojatno najbolji komad na zemlji? Samo sam mislio da… da je šteta to ne podijeliti sa svijetom…»
Kako sam se mogla ljutiti? Toliko sam ga voljela. Opet sam zapušila.
«Mili, trebao si me prvo pitati..»
Prstić mu je kružio po mom paku. Stisni se…stisni..nemoj da mali zna za jebanje…. Gurnuo ga je u mokru malu, navlažio, i opet prislonio na čmar.
«Znam, mama. Ali..jako si im se svidjela.»
Onda sam osjetila kako me rasteže. Bože ne… kako mogu sinu dozvoliti da mi tako bocka guzu? No, tome se ova stara kurva nadala…zato sam se i namjestila u ovaj položaj…S dupetom u zraku. Pogledala sam ga. Ocjenjivao je reakciju, pokušao je vidjeti hoću li ga spriječiti da mi je tako nateže. Mali nije imao pojma kako volim imati nešto u njoj… Jebena stara drolja.
«Šta su ti rekli kad si im ih pokazao?»
Tucao me prstom nutra van, kao da me analno jebe. Strpala sam mu muškost u usta i pušila ga u istom ritmu guzojeba. Jecao je.
«Mamam…Bože… Mama… oni hoće da dođeš…da te još snimaju!»
Namjestio je i drugi prst na guzu. Nema šanse!!! Neće mi dva gurati!!! Ne moj sin!!!
«Zorane, to je opasno…»
Odgovorila sam mu i nastavila sisati. Uvlačio ga je… polagano je širio sfinkter…malo po malo… imala sam dva sinova prsta u šupku. Malo je bolilo…ne bol, više nelagoda. Bila sam razvučena, čmar mi je bio otvoren.
«Daj mama…. Rekao sam im da ćeš doći. Samo te žele snimati u bikiniju.»
Bilo kakva neugoda je nestala, zamijenio ju je samo osjećaj strašnog užitka…jebačine…dobre analne tucačine. Osječala sam se super prljavo jer mi je sin ševuckao čmar, toliko prljavo da mi se opet svršavalo.
«Zoki…aahhhhhh… ne mogu… da tvoj otac za to sazna... oh daaaaa… to bi značilo razvod, zlato.»
Ponovo sam mu pušila, a mali je naglo izvukao prste. Neee!!! Tako sam prazna odjednom bila… trebala sam ga natrag u čmaru.
«Sine…vrati ih…vrati prstiće…», molečivo sam ga pogledala.
«Reci da hoćeš, mama…reci da ćeš ići tamo i dati im da te slikaju.»
Očajnički sam trebala svršiti.
«Ok….Bože da….ali samo u bikiniju…sad ih vrati…»
Ugurao je dva prsta u moju guzicu. Lako su skliznuli, šupak mi je već bio raširen i spreman. Kako je samo pasalo. Naprčila sam mu se da me može bolje jebuckati i opet počela pušiti.
Izluđivao me…a po uzdasima i ja njega… Znala sam da će svršiti. U ustima sam držala sinov glavić i snažno mu drkala, muzla sam ga, gutala spermu kako je štrcala iz malog istovremeno urlajući pod svojim orgazmom. Kad je svršio srušila sam se na kauč, prsti su mu ispali iz mamine guze. Bila sam tako potrošena. Pogledala sam na sat. 1 ujutro. Bože sveti, sin i ja ševili smo se preko dva sata. Ustala sam i skupila odjeću.
«Zoki, vrijeme je za spavanje. Idemo dok nas nisu ulovili. Krenula sam uz stepenice.
Ulovili? Osjećaj krivnje počeo se akumulirati. Toliko toga je večeras bilo… toliko puno prljavih stvari…. zabranjenih. Nije to sve, imala sam filing….bit će tu biti još ohoho prljavština. To mi je spontano palo na pamet dok sam prolazila pored kćerkine sobe.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Kakva je to majka – IV dio

Osjećaj da sam učinila nešto strašno, nevejerojatna krivnja, proždirao me svaki put kad bi vidjela sina. Prošla su tri tjedna od kad smo zadnji put bili skupa, a nije bilo ni dana da nisam razmišljala o tome kako me jebao ili kako sam mu pušila kurac. Znala sam koliko je to bolesno, da normalne majke tako nešto ne dozvoljavaju svojim dečkima, no vlastiti um me izdavao. Svako malo ponovno su me zapljuskivala prekrasna sjećanja na incest… trenutke čistog blaženstva i tijelo bi reagiralo. Obečala sam si da moram više vremena provoditi sa suprugom kako bi misli skrenula s jedinog muškarci u kući kojeg sam istinski željela – mog muškog djeteta.
Jednog dana muž je opet odlazio na poslovni put od nekoliko dana i zato sam ga poželjela iznenaditi. Ući u sobu skroz gola i izjebati ga na mrtvo ime. Nisam se već dugo ševila i bila sam uspaljena za popizdit.
U šest ujutru muž je u svojoj sobi radio za kompom, za sat vremena morao je biti na aerodromu. Sasvim dovoljno za jednu porciju nabrzaka, pomislila sam. Provjerila sam dal djeca spavaju i skroz gola pojavila mu se na vratima. Držao je noge na stolu i buljio u ekran
meni okrenut leđima.
Osjećala sam se super seksi…i onda mi je srce prestalo kucati. Na monitoru su se izmjenjivale slike strahovito mladih curica u seksi položajima. Neke su imale raširene noge, ljubile se ili si lizale ćelave pićiće. Slika za slikom klinki o čijim godinama se nisam ni usudila razmišljati…no, nisu bile ni dana starije od naše Kristine. Jedna je nekoj plavušicu gurala ogroman umjetni kurac u dupe, a moj suprug ih je gledao i mahnito drkao spreman zašpricati taj prljavi monitor!
Ili me čuo ili je jednsotavno osjetio da nije sam u sobi, jer se okrenuo i vidio me kako ga gledam. Oči su mu dobile neki prestravljeni izraz, pocrvenio je i počeo nespretno skrivati dignuti kurac, trpao ga je jednom rukom u hlaće a drugom pokušavao maknuti slike s monitora.
Ja sam se okrenula i istrčala iz sobe. Pokupila sam kučni mantil s poda i zaključala se u kupaonicu. Za nekoliko minuta stvorio se pred vratima, lupao je, pokušao mi objasniti, no nisam za to imala snage. Bila sam u prevelikom šoku zbog stvari koje su palile čovjeka s kojim sam provela pola života. Izašla sam tek kada je otišao na aerodrom, a ostatak jutra razmišljala sam o onome što sam vidjela; lezbijke…klinke…male prljave droljice koje su se jebale s umjetnjacima. Usta su mi se nekako skupljala pri pomisli na te roze pičkice spremne na najgore perverzije u doba kada bi još itekako trebale sjediti u školskoj klupi.
Pospremala sam po kuhinji kao robot misleći samo na ogromne vibratore u njihovim malim guzicama.
«Bok mama, kaj delaš?», Zoran se probudio.
«Ma ništa sine…pospremam malo», pogledala sam ga.
Približio mi se s guza i počeo trljati po bedru. Nisam skrenula pogled, ne znam zašto… Sinovo tijelo me uzbuđivalo više od ičeg.
«Mama…tata je otišao….pa sam mislio jel bi mogli…znaš već?»
Gledao me s upitnicima u očima. Ruka mu je klizila po mojoj guzi, a ja uopče nisam odgovorila, samo sam otvorenih očiju gledala u tog mladog muškarca, mog sina.
Raširio mi je guzu i gnječio je u krugovima, «Mama…fališ mi, znaš…»
Nagnuo se i poljubio me u usta od čega sam instinktivno razdvojila usne i pustila mu jezik da uđe. Ljubili smo se istovremeno i nježno i strastveno što je dečko shvatio kao zeleno svjetlo pa mi je podignuo suknjicu skroz gore, na bokove. Sjetila sam se da mi je na katu kčerka od čega mi se kožom razlila neka hladnoća, prekinula sam pusu.
«Zoki….molim te…Kristina je u svojoj sobi.»
Mali mi je držao podignutu suknjicu, uvlačio gaće u dupe i cijelo vrijeme lizao po vratu. Uopće nije registrirao što sam mu rekla. Naćulila sam uši u potrazi za nekim zvukovima sa stepeništa, no nije ih bilo, ona je još spavala…hvala bogu. Zoran je već uvukao ruku ispod gaća i trljao mi obadvije rupice. Više se nisam mrzila što mu to dozvoljavam; zašto bi? Uživala sam u njegovim dodirima, sviđala mi se ta pažnja, dobiti prst u mokru pičku najljepše je dobro jutro.
«Mmmmm…kako si vlažna, mama.»
Imala sam u sebi tri, četri prsta, od napaljenosti nisam mogla odrediti. Previše vlažna i natečena pičkica se sludi za takve detalje, a on me opuštao sisajući mi vrat. Totalno izgubljeni u tom trenutku incesta jedva smo čuli škripanje stepenica.
«Zorane…Zorane…pusti me, nešto se čuje!», odgurnula sam ga u zadnji čas.
Namjestila sam suknju u stotinki, baš kada je kći ušla u kuhinju.
«Bok…kaj ima?», pospano je pitala.
«Ništa ljubavi…jesi se naspavala?», imala sam osjećaj da zvučim strašno izvještačeno.
«Ma joj…Marija me zeznula, ne idem kod nje večeras, doma ću gledati televiziju…»
Pogledala sam u Zoranovu kvrgu u hlaćama. Mali je bio bolno razočaran a i ja sam se pitala što je imao u planu za nas. Kristina si je uzela jogurt iz frižidera i nekako me čudno gledala.
«Mama…tata je stvarno vatren, hi hi hi….!»
«Što…O čemu pričaš?», nesigurno sam je pogledala.
«Imaš onu ljubičastu fleku na vratu… Ili si dobila sidu ili se stari strastveno žvali!»
Vrat….pa da…Zoki me tako intenzivno ljubio da mi je ostavio tragove. Curici su se oči širile i nekako joj se mijenjao cijeli izraz lice kada je shvatila da je to na meni jako svježe, toliko svježe da je vlažno. Pogledala je brata pa opet mene, a ni jedno je se nije usudilo gledati u oči. Polako sam izašla iz kuhinje, a u hodniku sam samo skliznula niz zid, sjela na pod i brzo disala. Želudac mi se grčio kao da imam salmonelu.
«Zoki….jel to njoj nešto svježe…?», čula sam Kristinin glas.
«Od kud ja to znam?!», otresao se na sestru.
«Jesi ti…..»
«Daj koji ti je kurac bolesna kravo!»
Krenula sam uz stepenice drhtavim korakom. Znala sam da ona ne sumnja; moja kćer je znala, i reći će… Reći će mužu. Pogledala sam se u ogledalo. Velika crvena mrlja na vratu presijavala se od Zoranove sline. Legla sam na krevet i tupo razmišljala dali se možda ipak da nešto učiniti. Onda je on ušao i sjeo pored mene.
«Si dobro?»
«Zorane, ona zna», samo to sam uspjela reći.
«Ne, ne zna. Nije nas vidjela. Možda sumnja, ali ne zna», primio me za ruku.
«Isuse…što će biti ako kaže Zvonku?»
Bojala sam se da je to gotova stvar, izgubit ću sve, cijeli svoj život. Sin me poljubio i brižno privio uz prsa. Tako je lijepo mirisao, smirivao me u svojim snažnim, muškim rukama. Trebao mi je sad takav dodir.
«Kristina neće lajati. Čak i da je sto posto sigurna…vjeruj mi… Možda je ljubomorna što ti ona nije sisala vrat…»,  podvukao je ruku pod suknju i mazio me. Čekaj…što je to rekao?!
«Kako to misliš?», odmaknula sam glavu s njegovih prsa.
«Nisi primjetila koliko vremena provodi s Marijom? One su ti lezbe.»
Moja kći? Nisam mogla vjerovati! Ali…to što je rekao nije bilo bez vraga…Zbilja je neprirodno puno vremena provodila s tom djevojčicom, a kada nisu bile skupa slala joj je porukice i stalno se blesavo smijuljila.
Zoran mi je za to vrijeme uvukao ruku pod majicu i stiskao bradacvicu. O, ne…opet me želi osjetiti. Znala sam da ga moram zaustaviti, pogotovo sada kada smo provaljeni, ali nisam imala snage.
«Sine…to ti misliš…ili si ih vidio?», odmicala sam se od njega i lovila mu pogled.
Ruka mu je i dalje bila na mojoj sisi. Legao je pored i nastavio, «Samo kako se grle…i to je dovoljno čudno…»
Smjesta je krenuo na gaćice, povukao ih je dolje bez previše uvoda i počeo mi se igrati sa usminama. Teško je disao.
«Šta to radiš?»
«Malo ti mazim pičkicu», gurno je srednjak u nju.
«Prestani….ohhh….», nisam si nikakao mogla pomoći. Kraj njega bi se okamenila. Onda mi je uvukao još dva prsta u pičku i totalno me izbezumio.
»Zato širiš noge…jer želiš da prestanem?»
Pogledala sam se i zapazila kako stvarno širim i puštam ga da mi bolje drpa vruću, mokru pičku. Bože, ne bi smjela… više čak nisam bila ni svjesna šta radim! Mali se nagnuo i strastveno me poljubio dok me žustro prstima tucao u pičku. Onda smo se odvojili i samo duboko gledali u oči iščekujući šta će se desiti sljedeće. Primakao je prste mojim usnama. Šta je točno htio?
«Volim te, mama…»
Osjećala sam miris vlastite pičke…vidjela sam svoju vlažnost….pičkine sokove na sinovim prstima. Itekako sam znala što je želio. Kao hipnotizirana primakla sam glavu i oblizala ih. Uhhhhhhh….tako fino….tako fantastično dobro…. Kolutala sam očima od strasti i lizala svoje sokove.
«Dobra curica…Čovječe, svaki put kad to radiš, kurac mi se digne ko blesav. Sisaj, ajde…sisaj si pičkicu. Koja si ti kurva…»
Evo ga opet; sin me zove KURVA! Obožavala sam to. Kao da je rekao neku lozinku zbog koje sam bila spremna na sve.
«Mama?», čulo se negdje u daljini.
Što sad ova hoće? Bila je to Kristina. Totalno sam zaboravila na kćer. Zoki je izvukao prste iz mojih usta i okrenuo očima.
«Pičku materinu, moram te jebati večeras…a ona je sad sve skarala. Idemo negdje van…prčit ću te u parku ako treba, il u kinu, bilo gdje gdje ćemo imat mir.» Ljubio mi je oči, tijelo preko odjeće, bio je očajan zbog glupe sestre koja će ostati doma i spriječit ga tako da uživa u mami.
«Dobro….hoćemo sine…sad me pusti….moram joj se javiti jer je i ovako sumnjičava.»
Odgurnula sam ga i bacila zadnji pogled na kamenu erekciju u dečkovim hlaćama. Kakvu je taj mali imao kurčinu… s luđačkim sjajem u očima opet mi je pička preuzela ulogu mozga i ja sam se sagnula, otkopčala mu hlaće i predrkala baršunastu karu, cijelo ga vrijeme gledajući duboko u oči.
«Malo predjelo za večeras…»
Onda sam se nagnula i stavila si ga u usta. Cijelog sam ga progutala. Mali se zgrčio i zaurlao u jastuk. Duboko sam mu pušila, klizila s njim u grlo i divlje se glavom nabijala gore dolje masirajući mu grlenim mišićima veliki tamnocrveni glavić.
«Mama!», klinka se opet derala.
Teškom mukom odvojila sam se od sinovog prelijepog kurca i izašla iz sobe. Kći je sjedila za kuhinjskim stolom.
«Mama…imam problem…»
«Šta je bilo?», pokušala sam zvučati opušteno i prokašljala grlo koje me još greblo od sinove kare.
«U školi…znaš…dečki me zezaju …. tako da mi je koma uopće ići na nastavu.»
Sjela se na stol pored mene. Imala je na sebi kratke hlaćice i majicu, kompletić u kome se uvijek motala po kući. Danas mi se iz nekog razloga činilo da su joj hlaćice kraće nego inaće. Bože, jesam li se ja to opet vlažila?
«Zafrkavaju me za guzicu…da mi je debela. Mama, jel ja imam veliko dupe?!», plačnim glasom me pitala.
Šta? Moja kći? Ma kakvi, nema ona debelu guzicu… baš joj je savršena. Pogledala sam je sa strane, ali naravno da se u tom položaju nije vidjelo bog zna što.
«Dušo, savršena ti je prdica, šta te briga za komentare nekih idiota?»
Na licu joj se vidjelo da je nisam uspijela razuvjeriti.
«Stvarno to misliš…da mi nije debele? Molim te, nemoj mi lagati!»
Skočila je sa stola i naprčila mi se. O isuse, apsolutno savršenstvo! Divila sam se tim mladim čvrstim polutkama u tišini shvativši kako želim vidjeti još. Kao da mi je čitala misli, Kristina se primila za hlaćice i povukla ih gore. Materijal se uvukao u guzu i otkrio skroz mlade guzičice.
Nije ovo bio razgovor između nesigurne kćeri tinjedžerice i majke koja ju bezuspješno uvjerava u nešto. Moja mala ponašala se neobično i to sam odmah zapazila. Na usnama joj je titrao osmjeh…ali zašto? Zato što sam joj buljila u skoro golu guzu? I…zašto sam tako blejala…?
«Dakle? Velika ili ne?»
«Ma nikako velika…baš prava!» Ponašala se kao da je poludila, kao da me zeza. Povukla ih je toliko visoko da su se usjekle u pičku i jasno je raspolovljavale. Znala sam da ne bi smjela gledati, pogotovo ne s tim izrazom lica koji me sigurno odavao, ali nisam mogla spustiti pogled. Užasno je neobično kada se ovlažiš na vlastito dijete, pogotovo žensko…
Mala je zatim namjestila te hlaćice i prišla mi. Nagnula se kao da će me poljubiti, ali nije. Samo mi je na uho vlažno šapnula «hvala», a onda se pomaknula i nježno prislonila usne na moje.
Nisam oprala zube nakon pušenja Zoranu, mogla si je osjetiti brata… Na licu joj nisam uspjela vidjeti znak da je primijetila, no ako je zbilja lezba, možda ni ne zna kakav je okus kurca.
Gledala sam je kako se penje uz stepenice miješajući tom slatkom guzičicom i mimoilazi se sa Zokijem.
«Daj stara fakat više ne mogu! Ajmo van!» Dečko je izgarao za mojom pažnjom, htio je da mu pušim kurac, da mu dam pičke, a to je doma bilo nemoguće jer gospodična Kristina nije izvoljela otići prijateljici.
I sama sam bila toliko napaljena da se uopće nisam prepirala s njim. Mislim da sam samo kimnula i rekla mu da ću biti spremna negdje za sat vremena. Morala sam otići i do Kikićine sobe i pitat ju hoće li ići samnom i Zoranom u kino, ali na sreću je odbila 'jer je nešto na televiziji'.
Ja sam se okupala, obrijala pičkicu do savršeno glatkog stanja i onda počela pred ormarom birati nešto jako seksi što će se dopasti mom sinu, nešto u ćemu će mi se lijepo vidjeti sisurine i dupe.  Obukla sam minicu bez gaćica i majicu koja mi je bila premala prije pet godina. Pogledala sam se u ogledalo… Isuse bože…jedva da mi je prekrivala sise, a naramenice su bile odmah iznad velikih bradavica. Kao da i to nije dovoljno, taj topić je bio strašno dekoltiran a između njega i minice bilo je sigurno 5 centimetara gole kože, seksi
trbuščića.
Prije ne bi dolazilo u obzir da nešto ovakvo nosim van, no kako sam bila strahovito napaljena, a i bjesna na muža bilo me baš briga. Noćas sam željela izgledati kao ono što jesam. Kurva. Sinova kurva.  Ponovno sam bacila pogled na ogledalo. Nešto je tu falilo… Spustila sam malo suknju tako da mi se vide kukovi. Lijepo…no ne i dovoljno… Još malo…da…da… to je to. Sad svi mogu jasno vidjeti nosim li gaće ili – ne. Na brzinu sam iz ladice izvukla par kurvastih crnih tangica, navukla ih i izvukla visoko rubove da se onaj čipkasti trokutić odostraga fino vidi. Preko sam zagrnula veliki pulover da me mala ne spazi ovako obućenu, kojeg ću skinuti ćim izađemo iz kvarta. Još crne štikle i spremna sam. Spustila sam se niz stepenice gdje me Zoran već čekao.
«Kristina, mi idemo!», viknula sam.
«Ok mama, lijepo se provedite…»
«Sigurna si da nećeš s nama?»
«Ne, ne…samo vi dajte…»
Sin me u kuhinji zgrabio odostraga i podignuo mi suknju.
«Ohohoho….vidi ti te nogice…i bedra…. Sad ću malo pogledati šta ima između njih….», bio je napaljen ko pas.
Uvukao je ruku od ispod i protrljao me po pičkici. Mmm…kako je to bilo seksi… tako je prljavo dirati majku koja se dovikuje sa svojom kčeri.
«Ok. Odi rano spavati, zlato. Nemoj nas čekati!»
Jedva da sam uspjevala kontrolirati glas. Zoran je maknuo tangicu u stranu i jednim prstom mi kružno trljao klitać. Naravno da mi je bilo fantastično, no morala sam ga prekinuti.
«Joj daj prestani, idemo, požuri se!», šaptala sam.
«Mama, moram te jebati!»
Okrenula sam se i primila mu lice u dlanove.
«Znam dušo…znam….molim te….znaš da hoćemo, jebat ćeš me večeras koliko hoćeš. Samo se malo strpi…dok ne izađemo van», poljubila sam ga jezikom u usta.
Držao me za ruku dok smo se spuštali u garažu. Otvorio mi je vrata od auta, a kada sam sjela suknja mi se skroz popela no nisam je ni pokušala spustiti. Osjećala sam se tako seksi, tako slobodno, kao da sam u srednjoj školi i idem na spojak sa najzgodnijim frajerom u gradu.
«Mama, ne mići se, stoj tako!»
Klik, klik, klik….u ruci je držao kameru i neumorno okidao.
«Zorane za ime božje! Dosta više s tim slikama! Šta ako ih zaboraviš obrisati, ako neko to nađe?!»
Opet mi je od same te pomisli pica pomahnitala. Zašto sam željela da me ljudi gledaju takvu? Nisam ja bila neka kurva s ulice…  Klik, klik bio je jedini odgovor. Sin je bio fasciniran mojim tijelom za što ga nisam mogla kriviti. Odličan je osjećaj biti poželjna, i to u stvarnom životu…a ne kao one maloljetnice na kompjuteru mog supruga! Još sam se više naprčila da dečko ima bolji kadar.
«Pičku materinu! Mama daj makni te tange u stranu da snimim prave fotke!»
«Prave fotke? Prave fotke čega ljubavi?», dahtala sam kao kujica i miješala napaljenim dupetom primajući se za trakicu odmah iznad guze. Sjezila sam se od pomisli koliko je ovo što smo izvodili bilo opasno s Kristinom koja je svakog časa mogla dotrčati u garažu i reći da se predomislila, da ide s nama.
«Tvoje pičkice, mama…prave fotke tvoje predivne pičke. Ajde ne budi škrta, pokaži mi ju…» «Uhhhh….zločesti moj sin! Hoćeš gledati mamin pičić?»
Igrala sam se s njim, izazivala ga. Izvukla sam tangice iz procijepa i to tako da mu pokažem čmar ali ne i pičku. Klik, klik, klik. Iako me uzbuđivalo preko svako mjere to je bila još jedina tabu stvar koje sam se bojala…tih sinovih fotografija.
«Spusti kameru Zorane…onda ću ti pokazati pičkicu…»
Oklijevao je trenutak, no ćim sam maknula gaćice i pokazala mu je na sekundu, onako u bljesku, ćelavu i mokru spustio je aparat. Kao što sam obečala, sada sam ih skroz smaknula u stranu. Znala sam koliko sam mokra dolje i da će on to odmah primjetiti i baš zato sam mu se maksimalnio isprčila da mali što više uživa.
«To si htio vidjeti, maco? Hoćeš da ti se mamica ovako ponaša?», stenjala sam i jebozovno ga gledala preko ramena.
Piljio mi je ravno u dupe…drito u pičku i nije bio u stanju govoriti. Vidjela sam kako mu kvrga u gaćama raste i instinktivno se oblizala priželjkujući da će mi ga zabiti u usta. Još sam malo raširila noge, tako da mi se usmine razdvoje, rukama sam se držala za naslon u autu i spustila glavu. Nisam znala što će moj sin napraviti, nije me ni bilo briga. Mogao me smjesta pojebati da je tako poželio, al čak me na moje veliko iznenađenje nije ni dodirnuo.
Čuo se samo neki ravnomjeran, ritmički zvuk. Znala sam da je to on, da nabija pušku na mamu, drka kurčinu fokusiran na moju mokru pičku koja je žmikala od napaljenosti. Povukla sam rukom usmine da se rašire i zabila si prst s kojim sam se počela sama ševiti.
«Mama…pa nisi normalna…ahhhhh!»
Sin mi je bio izvan sebe od uzbuđenja. Nabila sam si i drugi prst, raširila jako guzove. Taj osjećaj popunjenosti kao i hladnog zraka na pizdi i šupku dovodio me do orgazma.
«Ohhhh…Ahhhhh….Oh isuse!!!!»
Jebala sam se nasred garaže, ispred sina koji je mahnito drkao i bilo me baš briga hoće li nas mala uloviti. Bože  dragi, kako je bio dobar osjećaj jednostavno se raširiti kao kurva i svima pokazivati svoje uspaljene rupe. Zavaljala sam si još jedan prst u nju i nastavila droljasto cviliti.
«Ohhhh..moja pička…..pičkica…..trpaj pičkicu ahhhh!»
Svršila sam. Svršila sam tako snažno da se nisam mogla prestat tresti. Sigurno sam bila i jako glasna, jer sve čega se sjećam bilo je da sam vrištala kao da me kolju. Okrenula sam se u tom bunilu prema sinu, jedva sam disala, a on je opet snimao i snimao i snimao… Vratila sam tangice na mjesto i povukla suknju prema dolje.
«Svidjela ti se predstava?»
«Ujebemti…ove će mi fino sjesti u kolekciju!»
«Kolekciju? Zorane!!!! Obečao si mi da ćeš obrisati sve te slike!»
«Obrisati? Mama, fantastična si, to bio grijeh! Kad ih vidiš bit ćeš sretna što ih nisam obrisao. Osim toga, niko drugi ih neće vidjeti.»
Zabrinuto sam pogledala sina.
«Da, ali znaš kako te stvari znaju pasti u krive ruke…Evo ti Severinin pornić. Šta ćemo ako se to desi?»
«Neće mama, vjeruj mi. Zaštićene su passom.»
Nikako mi se to nije sviđalo, jednostavno je bilo pre opasno. Moram priznati da sam unatoć svom oprezu bila strašno znatiželjna da ih vidim…da se vidim u tim položajima….kako kurvanjski poziram…kao porno zvijezda. Ma nek ih skuplja još malo, dok ih ne pogledam.
«Samo budi oprezan. Nemoj ih NIKOME pokazivati!»
Namignuo mi je i dao pusu u obraz uz lupkanje po guzi.
«Tenks mama. Obečavam da ih niko neć vidjeti.»
«Dobro…dobro… idemo odavde dok se mala nije spustila.»
Uskočili smo u auto i brzo se odveli. Kao što smo i planirali otišli smo u kino ali oko nas je bilo toliko ljudi da nismo mogli ništa, samo bi se povremeno dodirnuli. Zoki mi je tek zadnjih 15 minuta filma uvukao ruku pod guzu i diskretno mi prstario pičkicu. Svi ostali vidjeli su nas kao par koji skupa sjedi; no mi smo disali u jednom ritmu – majka i sin u incestu.
Izašli smo na toplu proljetnu noć. Sjetila sam se bara s intimnim separeima i prigušenim svjetlom. Bilo je to jedno od onih mjesta na kojima možeš satima razgovarati a da te nitko ne smeta, ili u prednjoj prostoriji igrati biljar. Tu sam nekada davno navraćala sa suprugom. Jedini gosti bili su grupica muškaraca za šankom, tako da smo mali i ja uživali u potpunoj privatnosti. Zoran se odmah bacio na mene i stisnuo mi vlažan poljubac preko usana grabeći me preko one tanke vestice za sisu, a ja sam bila toliko sretna što napokon možemo biti sami da se uopće nisam obazirala na tipove koji su brinuli svoju brigu i pili pivo ravno iz flaše pa sam ga jednostavno zgrabila za kurac. Prvo sam mu prstom preko traperica prelazila po konturama erekcije, a onda sam povukla zatvarač i pustila zvijer na slobodu.
«Uhhh…..jel to sve za mamu? Ha, ljubavi? Ovakva kobasica…..To si mamici svojoj sačuvao, sine?», grickala sam mu izazivački uho.
Znao je koliko sam luda za njegovim kurcem, a ja sam bila svjesna da se dečko svaki put izbezumi kad mu se obraćam ovakvim tonom.
«A ne nije tvoj…», pogledao je u pod, «Dobro znaš kaj brijem…Nema šanse da tucam drugu pičku, toliko sam zaljubljen u tebe, mama.»
Uvukao mi je ruku pod vestu, a kada je skužio da ispod imam top, poludio je. Joj ti klinci…Sve mora biti sad i odmah.
«Isuse, gdje si ti navalio! Pa nisam ti ja neka jeftina droca da mi tako vadiš sise…», već sam mu ga žestoko drkala pod stolom povremeno ga ljubeći jezikom u usta.
Hladno me pogledao i jednostavno izvalio, «Mama, kad jesi. Ti si najveća kurva u državi, jebote!»
Slutio je, ali nije mogao imati pojma koliko me to uzbuđuje. Pička mi je uzela kontrolu nad tijelom, i u tom trenutku sam mu dala da mi skine vestu preko glave. Bacio ju je na stolicu iza nas i gledao u moje gole sise. Onaj mali topić skroz se popeo i sada je stajao smotan iznad njih. Mene bilo baš briga što je bar pun ljudi, govorila sam si da nas ne mogu vidjeti i da kad god poželim mogu tu potkošuljicu povući i prekriti se, al u tom času nisam bila sigurna da to želim.
«Mama…kaj su ti to sise narasle? Čini mi se da su još veće…Jebote, pa skroz ti se vide!»
Okrenuo se oko sebe kao da tek tad shvaća kako se nalazimo na javnom mjestu.
Kako nikog nije bilo za susjednim stolovima nagnuo se i počeo mi sisati bradavice. Uživala sam u njegovom dodiru, pička mi se punila mazivom… Sve frustracije nakupljane godinama čistile su se iz mene kao gnoj, nestajale, i to od onog dana kada sam sinu dozvolila da se prema meni ponaša kao prema…dakle, na ovaj način, a zamjenjivala ih je čista seksualna energija.
«A sta cemo sa gagicama…Mmmmm…idu dolje, nema im druge», tepao mi je.
«Pa ti si luđak!», smijuljila sam se crtajući bradavicom po ledenoj pivskoj boci, «Skidaš mami gaćice u birtiji! Zbilja misliš da sam mama kurvica koja sve daje svom sineku!», već sam se počela dizati, kao da kanim uvrjeđeno otići. Onako uspravnu, golih ogromnih sisa, tipovi sa šanka mogli su me lako vidjeti, no ni jedan se na sreću ili na žalosti nije okrenuo.
«Mama skidaj gaće….», izvukao je neki komičan glas, «Samo smetaju za ono što ću ti sada raditi.»
Ma na šta li je to mislio? Htio me ševiti, jasno da sam znala, ali ovdje…u lokalu? Kao jeftinu kurvu s kolodvora? Pa tako se prca beskučnice i male narkičke a ne mamicu! Gusta vruča sluz nezaustavljivo mi je jurnula iz spremne pičke i napunila čipkaste tangice. Još jednom sam prešla pogledom po baru. Jedan čovjek me teoretski mogao vidjeti, ali glava mu je bila okrenuta prema televizoru i činio se prilično okupiran nogometnom utakmicom.
O bože, ovo je bilo opasno! Stajala sam nasred lokala golih sisa i malo po malo skidala mokre gaćice kako sinu ne bi smetale dok će me tamo u separeu poševiti kao drolju iz obližnjih haustora! Kad sam ih spuznula negdje do pola spustila sam pogled da vidim kako to izgeda. Obrijana pizda, a iz nje vise mokre, obješene usmine! Čak mi je i izgledala nekako radno, kao da se ševim za lovu…nisam imala pičku poštene žene.
Stresao me orgazam od samog gledanja u nju tako vulgarnu. Jecala sam dok mi opet nebi pao pogled, koljena zaklecala, a što je bila natečenija to mi je i ta ženskost izgledala kurvastije. Ne mogu držati otvorene oči kad svršavam, tako da sam se žmirečki srušila na klupicu i iako sam osjetila kako mi netko širi noge, nisam mogla vidjeti tko. To mi je sin razdvajao bedra, čupao tangice, a onda si ih je zaljepio na lice i duboko udahnuo miris pišake i mamine napaljenosti.
«Mmmmhh…….Digni guzu, ne, više prema meni..tako…hoću te lizati», podvukao se pod stol a ja sam kao u transu podigla jednu nogu, onda se i raširila s dva prsta kako bi mi mogao što bolje gledati u pičku. Sinove oči su od ispod bljeskale iz mraka kao da je divlja životinja. Siroće je bilo skroz sluđeno maminom pipicom. Oduševljavalo me to što mi je sin toliko željan pičke, nazasitan! Nije me bilo briga koliko je to krivo, i je li uopće, niti što sam i sebe i dijete dovela u opasnu situaciju. Tko zna kako bi pijanci koji su se oblokoavali oko nas reagirali da shvate što se tu događa? Da klinac starki liže pod stolom, tim više ako su čuli da me taj mladić zove 'mama'?
«Joj…mico….tako sam ti jako svršila….mama je užasno jakog orgazma imala… Sve zbog tebe, znaš. Voliš kada sam ovakva…u bircu?»
Gledala sam podignutih obrva pod stol i čekala sinov odgovor.
«To kaj se ponašaš ko kurva? Naravno! To mi je najjaće!», stavio je dlanove na moja koljena i raširio ih. Suknjicu sam si sama dignula tako da mi je lijepo zjevao u pizdu.
«Kako sam te to odgojila! Zbilja ćeš mi lizati pičkicu u kafiću? Okupat ćeš mami muf svojim jezikićom, prase jedno muško napaljeno…u mamu ga gurati, jel?!», izazovno sam prela. Malo je izvirio i stavio si moje noge na ramena. U ovom položaju skroz sam se vidjela. Al, kakva majka takav sin. Dečko je očito uživao u riziku. Primaknuo je usta i lizao mi picu od gore prema dolje, tako da mu je samo ušiljeni jezik bio u procijepu. Sluđivao me, bilo je to kao da imam kurac u usnicama, ali opet ne…tako da mi nije preostajalo ništa drugo nego da okrenem očima i nabijam se na tu malu vruću stvar koja mi je ulazila, i sve jaće dahćem željna pravog muškog rokanja. Bila sam tako mokra da su mi se pizdini sokovi iz nje cijedili prvo u šupak a onda po crnom skaju s kojeg su kapali na prljavi pod. Pogledala sam sinovo muževno lice baš u trenutku kada mi je opet uvlačio jezik.
«Mmmm….maco mamina…vidiš šta mi radiš…jesi svjestan kaj delaš mamici…zbog tebe se ponašam kao takva drolja…»
«Tak ti je dobra da mi se i ne kara, mama.»
Primio me za gležnjeve i podigao ih; koljena su mi prirtiskala sise, a pica se još više raširila. Znala sam što radi, htio je dobiti pristup čmaru. Nisam mogla skinuti pogled s njega dok mi je nesvjesno ostvarivao fantaziju. Koliko sam samo puta sanjala o jeziku u čmaru….da me neki nepoznati muškarac skroz bespomočnu siluje, tuca u dupe, baš onako kako kurva mog kalibra zaslužuje, a ja ne mogu napraviti baš ništa da ga zaustavim. Nevjerojatno je što nisam ni u ludilu pomislila da će mi se to ostvariti a kamoli sa Zoranom, i to u birtiji! Jezik mu je baš napuštao zonu pice i prelazio na rozu stisnutu rupicu. Mmm…zašto je tako dobro prtljati po njemu? Jeste kad probali gurnuti si prst, ili nešto?
Kurvanjski sam se glasala motivirajući sina da me dere još više, ali muzika je bila tako glasna da je progutala strastvene krikove. Zoran se pomaknuo ispod dupeta da me lako može ševiti jezikom u prstenčić, a ja sam se izvijala da malog bolje vidim. Vrtila sam glavom u nevjerici, «Isuse….pa ovo nije istina!» 
Sin je imao skroz raširena usta, zakopavao mi je jezik u guzu i gutao ono što se cijedilo iz mjesta koje ga je rodilo – gusti mlaz prozirne slatke sluzi skupljao mu se na jeziku. Bilo je prejebeno, pustila sam se i svršila, malo nadglasavajući cičanje u pjesmi.
Sinove oči zamijenile su zvjezdice koje su mi plesale u glavi, a onda potpuni mrak, no ipak sam mu se sve više širila. Osjećaj je bio tako intenzivan, tako jak, kao da nikada neće prestati. Trznula sam glavom od nekog nesvjesnog impulsa strasti i vidjela kako nas čovjek gleda.  Stajao je kraj biljara i piljio ravno u moju obrijanu pičkicu i sina koji mi je i dalje jezikom žustro jebao guzu.  Onda su nam se pogledi susreli i ja sam se izgubila pod novim orgazmom. Još nisam bila gotova; on nije smio biti ovdje. Zaklopila sam oči svršavajući na stranca koji me gleda u najprljavijem trošenju sa vlastitim sinom. Tko zna je li čuo kako me mladić jezikom koji mi je sada duboko zakopan u crijevu zove 'mama'? Kada sam ih otvorila tip je i dalje bio tamo, gledao nas…gledao mene. Donji dio tijela mi se pomaknuo, bez ikakvog kontakta s mozgom raširila sam se prema strancu, davala sam mu da bulji, da mi guta mokru pičku očima.
Bože dragi neee, pomislila sam…ovo se ne događa…ovo je san, jedna od bizarnih nočnih mora nakon pijanstva. Ne mogu ja to. Domačica, majka, a ne drolja… Ili jesam?
Zoran je sada u usta usisao obje usmine, zakretao ih, grizao…Tjerao me u takvu ekstazu da nisam mogla prestati čak i da sam htjela. Davala sam tom čovjeku da nas upija…
Sin se onda dignuo, popeo po meni na sise i rekao, «Mama…sad ću te jebati…Majko, izjebat ću ti tu slatku pičkicu na mrtvo ime!»
Bio je strahovito željan ševe, potrebit. Moje malo zlato, mamin dječak.
»Ahhh..ševi me…prči mamicu, dušo….Nabi ga u mamu…razjebi mi to među nogama…»
Pogledala sam onog tipa koji mi se nasmiješio što mu pružam prestavu…a možda je i tek sada skopčao da gleda pravi incest, da smo moj mladi ljubavnik i ja majka i sin odbjegli od kuće i da nam je ova rupa utočište, jedino mjesto na kome se možemo prepustiti osjećajima, ševiti do bola, dati si oduška.
Dečko je prislonio glavić na ulaz u moju pičku i pritisnuo, uvukao kurac do pola. Bila sam mu tako mokra da to nije bilo nimalo teško. U ovom stanju, tako sluzava i rasturena mogla bi bez problema primiti i dva. Dva kurca, pogledala sam čovjeka. Zurio je u sina kako me troši. Bože hvala ti, ovo je bilo savršeno. Skroz raširenih bijelih nogu i crvene uspaljene obrijane pizde širila sam se sinu koji se zahuktavao u meni a nepoznati tip nas je gutao očima. Bilo je to kao neko sirotinjsko kazalište, snimanje pornića na najnižem nivou, uz jeftinu pivu i čikove…Još jedna nastrana fantazija majke kurvice. Kako sam postala tako perverzna? Od kud to u meni? Možda to nije ništa čudno…nigdje ne piše da i druge mame nemaju takve fantazije….
«Daaaa, mama….mješaj, mješaj…mmmm. ko kurva…»
Sinova debela žila guslala je po meni dovodeći me do novih i novih orgazama. On se isto više nije kontrolirao, glasno smo se jebali ni malo pazeći na ljude u lokalu. Dečko je sve više ubrzavao, tvrda jaja su mu vlažno lamatala po mojoj nasaftanoj guzici i po tome sam znala da će me uskoro napuniti.
«Čekaj dušo, nemoj u mene..izvadi ga da te popijem…molim te…Moram imate spermu u ustima», gledala sam ga u oči i molila.
Zoki je samo vrtio glavom. «Jebote što si prljava….Baš kako prava mama mora biti!»
Nasmiješila sam mu se, «Sve za mog anđela.. ah, ah ah…»
On nije imao pojma da nas netko gleda, nije znao za moju malu kurvanjsku predstavu. Nisam mu mogla reći jer nisam znala kako bi reagirao. Skoro je svršio, nisam htjela da ga neko uznemirava, to ne bi bilo zdravo.  Po uzdasima i sve bržim ubodima znala sam da je to sad stvar sekundi. Onda ga je rukom brzo iščupao iz pičke, skočio golog dupeta na stol i naciljao mi pušku u lice, «Ajde puši ga…sisaj dok ti ne svršim u usta…»
Ma koja to odbija svog sina? Primila sam ga za mokru kurčinu, zabila si ga i gladno srkala svoje sokove usput mu i brzo drkajući da što prije svrši. Cijelo vrijeme sam provjeravala među sinovim nogama kako bi bila sigurna da nas stranac i dalje gleda. Muzla sam si sina sve dok mi nije počeo zaljevati grlo. Gušila sam se pod njegovim mlazovima a mali se skroz izgubio, derao se na stolu, «Oh jebemumater…jebemti….koja drolja….gutaj…»
Ja sam i dalje bila otvorena…razvaljena….izložena prljavom pogledu onog stranca. Znala sam da mi takvo nabrijavanje samo pojačava orgazam, ali mozak mi je radio sto na sat i nije htio prestati. Postala sam kurva…drolja iz mojih snova i nije mi zbog toga bilo nimalo krivo, baš suprotno…Uživala sam. Uživala sam u tome što me sin tucao, pušenju njegove karine…i voljela sam se prčiti nepoznatim muškarcima po birtijama oko kolodvora!
«Fuuuhhh….! mama! Kaj ti veliš na ovo…?!», izvukao je mekanog iz mojih usana i sišao, al nije se micao od raširenih nogu. Nagnuo se i poljubio me u usta, a onda sjeo na klupu preko puta mene i zapalio cigaretu. Potražila sam pogledom mog stranca, više ga nije bilo. Baš dobro, pomislila sam.
«Dušo, fantastičan si bio…nemam riječi…Instinktivno znaš zadovoljiti ženu», seksi sam ga pogledala, još uvijek polu gola.
«Mama…e…tolko te volim…Znam da zvući glupo, ali stvarno…. Čekam na ovak nekaj sto godina, i onda te sprašim u birtiji tak da su nas svi mogli vidjeti…»
«Znam…meni je svejedno, postalo mi je baš ono…Ne tiče me se, baš me briga…Ko hoće nek gleda, nema kočnica», naslonila sam mu se na rame razmišljajući o onom liku koji nas je cijelo vrijeme promatrao.
«Ma daj ne seri…nebi te smetalo da je neko skužio?», uzbuđeni me pogledao.
«Zoki, kaj ne vidiš…? Volim te….volim te na jedan sasvim novi način…Drma me ta zaljubljenost, napravila bi sve za tebe, za ševu…», znam da sam zbog ovih riječi mogla najebati, al stvarno sam se totalno uživila u ulogu sinove kurve, drolje.
«Opa….ovo ću ti zapamtiti! Jel to bilo obečanje? Bilo što bi napravila za nas…?»
«Sve…», tupo sam buljila pred sebe.
«Al sad bi se trebali pokupiti, kasno je.»
Podigla sam s poda zgažene mokre tangice i vestu, no sin me držao za ruku, «Mama…a da izađeš van ovako…?» Jebemti koji je to mali manijak, pomislila sam.
Pogledala sam ga spremna reći ne, ali nisam li mu obečala da ću napraviti sve…?
Isuse, ovaj top uopće mi ne prekriva sisurine…ispadat će mi dok hodam, to je sigurno, bar mi je dupe pod suknjom.  Zoran, moj sin, gledao me i odmjeravao, ocjenjivao je koliko sam daleko spremna ići. Ok, nema problema… Skupila sam hrabrost i ustala.
«Spreman?», primila sam ga za ruku.
Izvlačio me iz lokala držeći u drugoj ruci gaćice i vestu, i to tako da svi vide. Spustila sam pogled na prsa; bradavice su mi ispale već s prvim korakom, a kako sam hodala tako mi se i suknja sve više penjala. Sada smo bili u središtu lokala, zadnja šansa da popravim robu…ali nisam… Pustila sam sina da me vodi kao kujicu pokazuje pijancima, mamu – svoju drolju.  Zapazila sam kako nas ti muškarci gledaju, bolje reći mene, šokirani i oduševljeni u isto vrijeme. Začuli su se zvižduci i prostački komentari zbog kojih bi inače nekome smjesta zaljepila šamar. No ne i danas. Uživala sam. Što više gledanja, dobacivanja…prljavština na račun mog tijela, to sam jebozovnije hodala. Kada smo došli do  vrata miješala sam kao da imam kurac među nogama, a na samom izlazu rukom sam povukla suknju i izašla na
ulicu skroz gole guzice!  U tom času u baru je došlo do eksplozije. Stisnula sam se snažno uz sina i rekla mu da trči. Na sreću, parkirali smo odmah iza ugla tako da smo se stigli sakriti u autu. Dok smo vozili pored ulaza u taj lokal vidjela sam kako su tri, četiri tipa izašla van i ogledavala se, tražili nas da se izredaju na meni.  Istovremeno sam bila strašno uplašena ali i uzbuđena misleći na ono što bi se desilo da su me uhvatili…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Dvije drugarice

Bio je peti oktobar 2010...Tog dana sam krenula na fax...Tog dana se moj zivot promenio...Tog dana sam upoznala tebe...
Imala sam blagu tremu jer nisam znala shta me cheka u tom prepunom amfiteatru sa vishe od 300 ljudi...Nashla sam mesto pri vrhu i sela...Razmishljala ko ce sesti pored mene,posmatrala te sve ljude koji su sa nestrpljenjem chekali dolazak dekana...Na kratko sam odlutala u tom moru ljudi sve dok me nije tvoj umilni glas prekinuo...

Je li slobodno?  - upitala si me barshunastim glasom

Da. - Odgovorih ti pomalo pogubljeno.

Odmerila sam te krishom...Pomislih u sebi:simpatichna mala...Prvo shto sam primetila su tvoje pune usne i tvoja tamno smedja kosa...Rekla si mi da se zovesh Mina...A onda sam zapazila tvoje krupne,zeleno-braon ochi...Privukla si me ali sam to ostavila po strani s obzirom da je tada ushao dekan i svi su se primirili...Krishom sam te posmatrala ispod oka i primetila da si veoma zgodna...Nosila si belu usku majicu i farmerice...Majica ti je istakla nishta posebno velike grudi,koje su vremenom postale moja opsesija...Kada smo zavrshili i krenuli ka izlazu upitala sam te da li zelish da idemo na kafu da se malko bolje upoznamo.Prihvatila si i polako krenula ispred mene...Pogled mi je pao na tvoja ledja,niz koja je padala duga,tamno smedja kosa i spushtao se sve nize ka tvojoj prelepoj maloj guzi...Imala sam takvu zelju da te uhvatim za guzu,da ne znam kako sam se suzdrzala...Sele smo,prichale,upoznale malo bolje i razmenile brojeve...Od tada smo postale najbolje drugarice.
Bile smo nerazdvojne.Delile smo sve tajne,davale jedna drugoj savete,smejale se...Sve je bilo savrsheno,osim jedne stvari-svakoga dana si mi se svidjala sve vishe...Vremenom si mi otkrila da si se ljubila sa devojkama ali nishta vishe od toga i da imash zelju da experimentishesh sa devojkom...A onda si mi otkrila i da imash dechka vec duze vreme...Znala si sve o meni..Da sam i ja bi,da imam devojku i to ti je bilo zanimljivo...Svakoga dana si zelela da saznash sve vishe po pitanju toga.Kakav je sex sa devojkom,kako sve to izgleda,koliko je stvarno i sve ostale sitnice..Nisam se bunila,prichala sam ti svoja dugogodishnja iskustva a ti si kao sundjer,sa sjajem u ochima,sve to upijala i smeshkala se...
Pochetkom proleca obe smo postale solo pa si onda pochela vishe vremena da provodish kod mene...Uvek smo se skupljali kod mene na terasi i zezali se,pili,ludovali ali si ti onda ostajala do zadnjeg dnevnog jer si imala slobodno vreme...Tako smo jedno veche sedele na terasi i prichale o nekim neobaveznim temama...Posmatrala sam te kako se smejesh,kako pomerash usne,kako ti ochi sijaju i krishom se smeshkala...Ushle smo unutra poshto je malko zahladnelo i sele da gledamo tv...Zelela sam vishe nego ikada da te poljubim,da konachno osetim te pune usne,da ti kazem shta osecam...Ustala sam i ugasila svetlo da ne bi ulazili komarci,a ti si se tada premestila sa ugaone na stolicu...Pokushavajuci da skrenem misli sa tvojih usana pochela sam da chachkam neshto po lap topu...A onda si ti uradila neshto shto sam ja dugo zelela ali se nisam nadala tome...Ustala si i sela pored mene.

Mici...Ljubi mi se sa tobom... – rekla si mi sa bezobraznim osmehom na usnama

Zbunjeno sam te pogledala i postidela se po prilichno..Znala si da kada mi se neko svidja da se postidim na shta si se ti nasmejala i pitala me shto sam pocrvenela,a ja sam ti pogubljeno odgovorila da mi je vrucina...Nisam znala shta da radim tada,oduzela sam se.Nisam mogla da razumem shta radim.Toliko sam mashtala o tebi,a sada kada imam priliku ukochila sam se kao najgora pichkica.Prishla si mi i sela iza mene.Obgrlila si me nogama i zagrlila me...Osetila sam tvoj dah na mome vratu na shta sam se cela najezila.Upitala si me shta mi je i zashto ne zelim da te poljubim.Okrenula sam se da te pogledam i u tom trenutku si me poljubila.Ceo svet je stao tada.Uzvratila sam ti poljubac i stavila ruku na tvoje lice..Boze,kako su ti mekane usne...Kao najlepshi i najmekshi jastuci na svetu..Pochele smo da se ljubimo sve strasnije.Stavila sam te u krilo,ne prestajuci da te ljubim.Neopisivo su mi prijali tvoji poljubci dok mi je hiljadu misli prolazilo kroz glavu.Zelela sam te,zelela sam da te spustim na ugaonu i da te uzmem skroz,a nisam htela to da primetish.Nisam zelela da vidish koliko me palish jer sam znala da je tebi sve to samo experimet.
Prelazila sam rukama sve nize preko tvojih ledja ka chvrstoj guzi...Uhvatila sam te jako i privukla uz sebe....Ujela si me za usnu uz bezobrazan uzdah koji mi je mozak pomerio.Polako si pochela da se uvijash pod mojim dodirima a ja sam postajala sve vlaznija i sve mi je vishe ponestajalo samokontrole.Zavukla sam ti ruku ispod majice a drugu ruku ti zavukla ispod kose i uhvatila te za vrat.Primetila sam da si se i ti napalila ali nisam zelela da preteram jer nisam znala koliko si spremna daleko da idesh.Kao da si osetila koliko te zelim i koliko me izludjujesh,uhvatila si me za kosu i blago mi povukla glavu..Znala si da me to pali..

Izludjujesh me-rekoh ti dok sam te gledala u ochi i stezala ti vrat.

Znam,to i zelim.Zelim da te osetim,zelim da probam to sa tobom-odgovorila si.

Jesi li sigurna u to?

Da,zelim da osetim tvoje telo u potpunosti...

To je bio trenutak koji sam vec dugo chekala.Poljubila sam te strasno,prepustila se osecaju koji mi izazivash.Klizila sam rukama svuda po tvome telu,uzivajuci u potpunosti u njemu.Uzdasi su nam postajali sve strastveniji i glasniji.Svukla sam ti majicu ispod koje su se sakrivala prelepe grudi.Nisi imala brus...Uzela sam ih u ruke i pochela da ih ljubim.Jezikom sam prelazila preko tvojih bradavica,polako ih grickajuci.Chupala si me sve jache pokazujuci mi koliko te palim.

Svuci majicu-rekla si mi napaljeno.

Dok sam skidala majicu iskoristila si trenutak i gurnula me na ugaonu.

I nisi ti bash tako naivna-rekoh ti uz osmeh.

Rekla sam ti da hocu da te osetim,to i nameravam-odgovorila si i pochela da me ljubish po vratu.

Prelazila si jezikom tako veshto preko mog vrata da su mi se sve dlachice najezile zbog tvog vrelog daha.Polako si se spushtala jezikom sve nize ka mojim grudima dok si prstima prelazila preko mog stomaka,po malo  me golicajuci.Grickala si mi bradavice,stezala mi jako grudi,izazivala sve vecu vlaznost u mojim gacicama...Podigla sam se,poljubila te,okrenula i legla na tebe.Uhvatila sam te za butinu i podigla ti nogu na kukove.Privukla sam se josh vishe uz tebe zbog chega si ti glasno,napaljeno uzdahnula.

Nenormalno me palish.Nisam mislila da moze ovo da mi se desi.Shta mi radish to? – upitala si me stezuci me i privlacheci josh vishe uz sebe

Ono o chemu sam mashtala od kada sam te videla – odgovorih ti sa osmehom

Ti si mashtala o meni? – zastala si i upitala me sa chudnim sjajem u ochima.

Da,svake vecheri. – rekoh i poljubih te

Nasmejala si se i uzvratila poljubac.Uvijala si se sve vishe pod mojim telom,ljubeci me sve bezobraznije,napaljenije...U jednom trenutku sam vrhom jezika osetila pirsing na donjem delu jezika shto me je dodatno napalilo.Glasno sam uzdahnula,stegla ti nogu i rekla ti da te zelim mnogo.Umesto odgovora samo si me ogrebala po ledjima.Nisam mogla vishe da izdrzim i krenula sam da rukama ka tvojoj vreloj pichkici.Osetila sam koliko si vlazna i koliko si vrela.Izludjivala si me,mozak mi pomerala.

Hocu da te osetim,hocu da udjem u tebe. – rekoh ti pomalo bojazljivo.

Znam,osecam koliko si napaljena i koliko me zelish.I ja sam,ali ne vecheras.Vecheras cu se samo ja pozabaviti tobom,pa cemo dalje videti shta i kako. – rekla si bezobrazno i okrenula me.

Ne mogu da izdrzim isuvishe sam vlazna.Previshe me palish. – ogovorih stavljajuci ruke na tvoju guzu,stezuci je jako.

Potrudi se da izdrzish,a za ostalo se ne brini. – zagonetno si mi odovorila.

Da li imam dozvolu da uradim sve shto pozelim?
Da,ali nisi fer da znash. – odogovorih sa osmehom.

Iskupicu se,obecavam,a ako neshto loshe uradim ili preteram,reci mi.Ne zelim da te povredim pa da se razocharash u zenski rod. – rekla si kroz smeh

Ne brini,radi shta ti je volja samnom. – rekoh takodje kroz smeh.

Poljubila si me i polako krenula da mi svlachish trenerku i gacice.Znala sam da sam vlazna i to mnogo,ali tek kada si preshla prstima kroz nju,tek tada sam shvatila da je to mnogo vishe nego shto sam ochekivala.Uzdahnula sam i stresla se cela.Zelela sam te mnogo,zelela sam da udjesh u mene,da osetim tvoje prste.Da udjesh u mene i da me rasturish u svim mogucim i nemogucim pozama.

Uh,Mici,pa ti si bash vlazna.Da li te stvarno toliko palim? – upitala si pomalo iznenadjeno

Nemash pojma koliko. – rekoh ti dok sam te privlachila uz sebe.

Pochele smo ponovo strasno da se ljubimo dok si prstima prelazila preko mog klice,kruzila oko rupice,dok sam ja vlazila sve vishe.Nesvesno sam pochela da se uvijam pod tvojim prstima,pokazujuci da te zelim u sebi.Smeshkala si me i gledala,ne prestajuci da se igrash.

Ne mogu vishe,prestani da se igrash,poludecu.

Hocu da vidim koliko mozesh da izdrzish.

Mina,ne igraj se,ne mogu da izdrzim,zelim te.Ne igraj se pocepacu ti odecu.Ne mogu da se kontrolishem josh dugo a posle ne odgovaram za svoje postupke. – rekoh ti uhvativshi te za ruku.

Slatka si kada si tako bespomocna.Samo josh malo,pusti me da uzivam – rekla si mi sa osmehom i poljubila me.

Opet sam osetila jezikom pirsing.Ljubila si me sve bezobraznije,izmicala se,smeshkala a ja sam sve vishe vlazila po tvojim prstima,sve vishe se uvijala,gubila kontrolu nad sobom.Odjednom si zastala,privila se uz mene i ushla u mene.

O Boze,ahhh... – ote mi se glasan uzdah

Stegla sam te jako i rekla ti da ne prestajesh.Kako su mi prijali tvoji prsti u meni.Polako si se opushtala sve vishe i ushla sa josh jednim u mene.Pochela si sve brze da ih pomerash,da ulazish i izlazish,da se igrash.Nisam mogla da se kontrolishem,bila sam sve blize vrhuncu a ti kao da nisi imala nameru da prestanesh.Pochela sam sve vishe da se uvijam,stezala sam te jako,grbala po ledjima,dahtala sve glasnije...

Nemoj da stajesh,svrshicu. – rekoh ti izmedju glasnih uzdaha

Ushla si i sa trecim u mene,josh brze ih pomerajuci.Nisam vishe mogla da izdrzim.Mozak mi se pomutio,stegla sam te jako.Vrishtala sam od jachine orgazma,svrshavajuci i grcheci se.Nikada nisam tako jako svrshila.Lezala sam tako,sklopljenih ochiju i dalje drhteci.

Boze,kako si dobra.Nikada nisam ovako jako svrshila. – rekoh ti izmuchenim glasom uz osmeh.

Stvarno? – upitala si polako se spushtajuci na moje grudi.

Najstvarnije. – odgovorih ti i poljibih te

Nikada mi se ovo nije desilo.Prelepo je. – rekla si dok si me mazila po grudima,ljubeci mi vrat.

Ali ti nisi svrshila. – rekoh pomalo razocharanim glasom

Ali to ne znachi da necu. – odgovorila si mi uz smeshak

Pusticesh me da udjem u tebe? – moje lice je obasjao osmeh

Ne vecheras budalice,ali drugi put hocu.Sada cu samo dati podstrek tvojoj mashti i zelji do sledeceg puta.

Podigla si se i rekla i da podignem nogu i da je savijem.Poslushala sam te.Svukla si farmerice i polako klizila preko moje noge ka kolenu gledajuci me u ochi. Osetila sam na nozi koliko si vlazna.U trenutku sam ponovo ovlazila.Uhvatila sam te za kukove polako te povlachila gore-dole gledajuci te.Pochela si da se izvijash pod mojim rukama,vlazeci sve vishe,postajuci glasnija.Osecala sam po tvojim drhtajima da cesh brzo svrshiti..Stegla sam te josh jache,po malo grubo,podigla se i pochela josh vishe da te navlachim na koleno.Uhvatila si me za kosu i jako pochupala.Uzdahnula sam jako,stezuci ti guzu.Pratila si moje pokrete,sve brze se uvijajuci i dahcuci.Nisi prestajala da me chupash,ljubeci me isto tako grubo,povremeno grizuci mi usnu.Stavila si ruku na moju pichkicu i glasno uzdahnula osetivshi koliko sam vlazna.Igrala si se sa klicom,ne prestajuci da se uvijash na mom kolenu.Ponovo sam bila pred svrshavanjem,shto sam ti i rekla,na shta si mi rekla da cesh i ti josh malo svrshiti i da  hocesh da svrshimo zajedno.
To je bilo lakshe reci nego uraditi.Izludjivala si me,sve mi je teze postajalo da se kontrolishem.Tvoji prsti na mom klici,tvoja pichkica na mom kolenu bili su isuvishe jak faktor za moju samo kontrolu.Poshto nisam vishe mogla da izdrzim stegla sam te jako za kukove,navukla skroz na koleno i glasno pochela da svrshavam.Kada si osetila to,pochela si da se grchish i tresesh sve jache.Svshavala si po mom kolenu prateci moje glasne uzdahe,po malo ih nadjachavajuci.Mislila sam da je prethodni orgazam bio jak,ali ovaj je bio josh jachi.Drhtale smo tako par minuta a onda si se srushila na mene,a ja na ugaonu.Zagrlila si me jako i slushala ubrzane otkucaje mog srca.Dugo smo tako cuteci drhtale.Rukom sam ti prelazila po kosi dok su se sokovi iz tvoje pichkice i dalje slivali po mom kolenu.
Ustala sam i onako izmorena zapalila cigaru.Polako si se oblachila jer je bilo vreme da krenesh.Ispratila sam te polako do vrata.Zagrlila si me i poljubila jako i strasno.Izashla si i ostavila me samu da dugo u noc premotavam film i da se igram sa pichkicom razmishljajuci o tebi i svemu shto se dogodilo te vecheri....
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Nedojebana

Ležala je na kauču lica okrenutog prema dolje. Na sebi je imala spavaćicu koja je otkrivala veći dio seksi nogu, a tanak materijal nikako nije moga prekriti veliko dupe.
To dupe djelovalo je tako ponosno, onako isprčeno, gotovo kao da me poziva da ga osvojim.
Prošla je ponoć, tako da sam zakljućio kako je tu jer se opet posvađala sa starim oko ševe. Po onome što sam čuo, nije uopće bio zaintereisran tako da ga je ona gotovo morala moliti za metak. Nisam to nikako mogao shvatiti jer je po logici trebalo biti obrnuto.
Tata se skroz zapustio, imao je pivski trbuh od previše žderanja i pive, a stara je s druge strane bila boginja. Visoka 168cm, teška 65 kila, zelenih očiju i duge crne kose. Dobro, sise joj nisu bile televizija. Solidna, već odstajala četvorka, ali zato je imala aposlutno najbolje dupe koje sam ikada vidio. Dva okrugla jastuka mesa koja bi tako popunila sve što je nosila da niti jedan muškarac nije mogao proći pored nje bez tvrdog kurca.
Samo sam stajao i gledao je kako spava, iako sam je tako htio zgrabiti. Sa samo 17 godina bio sam kukavica. Moja iskustva sa suprotnim spolom bila su blago rečeno ograničena. Osim toga, sinovi se ne bacaju na mamice. Otrčao sam iz sobe i napravio ono što bi učinio svaki napaljeni tip – dobro ga zdrknuo.
Sljedeće noći očito je pokušala još žešće zavesti starog. Kada sam ušao u dnevni boravak bila je na istom mjestu, samo sada u prozirnoj, jebačkoj spavaćici. Vidio joj se svaki centimetar nogu sve do glatkih pinki gaćica koje su bile tako sićušne da je izgledalo kao da će ih ta enormna guzica svakog časa strgati.
Prišao sam bez razmišljanja kako bi je što bolje proučio, a sa svakim korakom sve sam se više napaljivao. Osjećao sam kako mi se pune muda.
U momentu sam odlučio da ako je tata ne može, ili još gore, ne želi zadovoljiti, ja sasvim sigurno i mogu i hoću! U najmanju ruku primit ću je za dupe pa nek popizdi! Pažljivo sam sjeo kraj nje. Nisam mogao vjerovati kako dobro miriši. Nagonski sam stavio ruku na njeno bedro i smjesta se napunio seksualnom energijom. Koža joj je bila mekana i glatka kao svila. Brzo sam povukao dlan na vrh guza, bliže meni… Brzo zato da se ne userem i ne odustanem kao uvijek u životu.
Osjećajući mekano ali čvrsto dupe u ruci bilo je više no što sam mogao podnjeti, ali baš u trenu kada sam joj htio skinuti gaćice nešto je promrmljala u snu. To me toliko uplašio (rekao sam vam da sam šupak) da sam otrčao iz sobe.
Ponovno sam provirio i s olakšenjem ustvrdio da se nije ni probudila.
Sljedeće noći mogao sam samo drkati jer su se iz sobe staraca jasno čuli zvukovi jebanja, što znaći da se neće pojaviti na kauču. Da stvar bude gora, nije je bilo ni cijeli sljedeći tjedan. Napokon sam dobio priliku nakon jedne od gorih svađa kada se predamnom derala na tatu da je «impotentan kurvin sin» a sat vremena poslije smjestila se na kauču u boravku, u istoj onoj spavaćici.
Bio sam muškarac s misijom; sloboda čitavog svijeta ovisila je o tome hoću li pojebati svoju mamicu i zato nisam imao izbora, morao sam, nabrijavao sam se.
Ovog puta na prstima sam se dovukao do kauča, sjeo i stavio obje šake na ogromnu prdaru. Gnječio sam joj guzove razmišljajući od kud da napadnem pičku, kad se, za kurac, opet počela micati. Maknuo sam ruke, ali se nisam dizao. Okrenula se u snu na leđa tako da sam joj sada gledao facu. Klizio sam pogledom niz tijelo topeći se na prizoru razlivenih sisetina koje su joj ispale iz spavaćice… a na dnu gaćica bila je mokra fleka. Navlažila joj se pička! Uvjeren kako mama i dalje duboko spava stavio sam ruke na njene sise i osjetio kako joj se bradavice ukrućuju. Nisam se imao vremena zajebavati s odugovlačenjem; pošteno sam ih primio i počeo im zavrtati bradavice a ona je sve dublje i dublje disala. Pogledao sam joj lice baš u času kada je budeći se trepnula.
Izgledala je pomalo izgubljeno, kao da nije bila sigurna tko sam, a onda je stavila ruku na moju i rekla, «Mmmm…..daaaa, nemoj prestati!…..HAAAA…. DAVORE JESI TI NORMALAN?! PA JA SAM TI MAJKA!!!»
Očito je postala svjesna ko joj se to igra sa sisama, no ipak je ostala ležati dok sam joj ja nedajući si smetati istom snagom gnječio mljekare. «Mama, zaslužuješ seks kad god ti želiš. Ti si vrlo privlačna…i na primijer ja… imao bi odnose s tobom u svakom trenu!»
I dalje se nije dizala, jer joj se očito sviđalo to što joj radim. Samo je bez daha propištala, «Davore, ja sam te rodila. Nema šanse da to radimo!»
«Mama, već se mazimo», namignuo sam joj i nagnuo se kako bi strpao bradavicu u usta a ona mi je stavila ruku na rame.
«Ne, ne i ne! Možeš mi ljubiti grudi ali to je sve! Na seks! Ako ti se to mota po glavi, smjesta zaboravi, mladi gospodine! Odnosno, to važi samo ovaj jedan put i nikad više. Jasno?»
«Da, mama», smjesta sam se složio i bacio na sisetine punom parom. Glava mi je letila od jedne do druge a ona me mazila po leđima i zadovoljno cvilila. Skroz sam ju zabalavio uživajući u tim pravim dudama. Nije da već nisam natezao sise, ali samo od vršnjakinja koje se nikako nisu mogle uspoređivati sa sisama koje je imala moja majka.
No, za kurac, nakon svega nekoliko minuta sisanja odgurnula me i otišla gore u sobu. Bio sam jebeno razočaran, ali mi je bilo jasno da ovo neće biti jedini put kao što je rekla.
Sutra nije ništa spominjala, kao da se nikada nismo ni mazili, iako sam imao filing da me drugačije gleda. Znam da ja nju jesam i da sam se morao prisiljavati da ne buljim u sise s kojima sam se tako super sinoć igrao.
Na sreću, dok sam se spremao za spavanje čuo sam ih kako se opet svađaju, tako da nisam morao previše coprati kada ćemo se stara i ja opet dohvatiti. Čuo sam tatin puknuti glas kako viće da je jednostavno pre umoran, i da mora raditi 12 sati dnevno kako bi nas prehranio a mama je raspalila po njemu da uopće nema problema jer ima dovoljno tipova koji su sasvim orni za žene kao što je ona. Trajalo je duže nego obično, a kroz par minuta opet sam je ulovio na kauču.
Čekao sam u sobi kako bi bio 100% siguran da je svađa gotova, jer mi je bio bed da me vidi kako ko kobac već na hodniku iskorištavam njihov loš brak.
Kada sam ušao u boravak oči su mi kao u crtiću iskočile iz glave, jer ovog puta nije imala onu istu spavaćicu, već jednu još jebozovniju, sa halterima i bez gaćica! Sirotica, zbilja je dala sve od sebe da napali tatu i nije joj uspijelo… barem ne s njim. Al ima još muškaraca u kući.
Brzo sam podignuo suknjicu u zrak i počeo joj kao manijak maziti dupe, a kako me sinoć malo ohrabrila, sada sam joj i prstom štrikao gore dolje po brazdi. Odskočio sam kada je progovorila, «Davore, sviđa ti se moja guza?»
Trebala mi je sekunda da se oporavim prije no što sam joj odgovoriuo, «Da mama, jako je seksi.»
«Ok, možeš je ljubiti ako hoćeš, ali samo ako mi gurneš prst u šupak.»
Nije me to palilo ali uvukao sam joj ga kad već hoće i ljubio guzove s jedne strane na drugu. Kako sam je starstvenije obrađivao tako je i ona počela miješati i nabijati mi taj tanker u lice. Zbilja se palila na anal.
Dok sam je ja nastavio napadati razmišljajući šta sljedeće ona se uspravila, skinula naramenice i nasmješila mi se. Pokazala mi je rukom da ustanem i gotovo predući pitala, «Voliš mi ljubiti guzu?»
«O da, naravno da volim. Super ti je mama.», glupo sam propištao. Primila me za remen i počela ga otkopčavati.
Dok mije otvarala šlic nastavila je govoriti, «Kladim se da znam nešto što će ti se još više sviđati!» Skinula mi je hlaće skupa s boksericama i primila moj mali kurčić u jednu ruku a jaja u drugu.
Onda se nagnula i počela ga lizati jezikom tako da ga gotovo nije ni dodirivala, ali baš me to izluđivalo. Cijela kičma mi se ježila. Lagano ga je nadrkavala ubrzavajući rad jezikom, a kada je u usta strpala cijeli glavić morao sam se primiti za naslon kauča. Duboko je disala dok mi je gnječila jaja. Očito je obožavala pušiti.
Sada sam glasno uzdisao; kako ga je samo pljugala! Savršeno je spajala rad rukom i usisavanje, a znala je i neke trikove s jezikom. Bez problema bi ga čitavog uvukla u grlo žmičući mi jaja tako da sam za čas izšpricao mlaz za mlazom u mamina usta. Čak ni kada je presušio nije prestajala, toliko je bila gladna sperme.
Pustila ga je iz usta tek kada se skroz smanjio. Oblizala je usne i nasmijala se kao mačka koja je baš popapala kanarinca.
Rekla mi je da legnem na pod, a ona je stala kraj mene, pustila da joj spavaćica padne na pod i legla ispred mene širom raskrečenih bataka. S dva prsta je raširila ženskost iz koje sam izašao i kao da je to gotova stvar rekla, «Davore, dođi mi lizati pičkicu.»
Kurac, za kojeg sam mislio da je gotov za večeras, odmah je poskočio. Odma sam zabio glavu na njen muf, kako nebi stigla promišljati o tome kako je upravo pitala sina da joj sisa pičku. Nisam imao pojma jel što valjam kao lizač, ali nisam vidio šta se tu može pogrešno raditi. Bila je tako napaljena da ne bi ni skužila. Jako brzo je svršila. Bacaklala je guzu u zrak i iako mi nikada nije rekla koliko puta ju je oprao orgazam – sudeći po režanju i psovanju – puno.
Natopila mi je facu pičkinim sokovima, ma toliko je podivljala da me tukla nogom u guzicu kada bi smanjio ritam.
«Oh bože, Davore… Mislila sam da ovo nikada neću reći….Trebam te… Jebi me, sine!»
Ne samo da je mama htjela da joj ga stjeram u pičkobericu, ona je to ZAHTIJEVALA!
«Da…O, da, mamice, daj mi da ti ga metnem!», odgovorio sam i počeo se penjati po njoj.
Snažno me gurala sve dok nisam pao na leđa. Pljusnula me po kiti i rekla, «Ja sma na vrhu, pizdek mali! Tako ćeš mi moć musti sise, teliću… hahhaha!!!
Bila je toliko ushićena da se nagnula i stisnula mi vlažnu pusu u usta. Objašila me, smjestila si kurac među usmine i onda se počela klizati po njemu gore dolje tako da je klitom trljala moje dlake, a rukama mi se čvrsto držala za prsa. Bio je to osjećaj kojeg nikada nisam osjetio.
Podigla se nekoliko centimetara, centrirala ga i navukla na njega kao pecivo na hot dog. Čvrsto me stisnula u rupu nabijajući se na njega kao da joj o tome ovisi život. Tijela su nam se spajala uz glasne udarce, a ja sam sada nesmetano radio što mi je pasalo. Gnječio sam joj sise koje su mi lamatale pred nosom i bulaznio, «Uhhh…mama, tako si jebeno dobra… kako ti je fino puniti pičkicu… jebem te, mama, mamaaaaaaaaaahhhh!!!!»
«Puni je sine, jebi mamicu… Da te vidim kako rasturaš, jaaaa….sineee!!!», uzvračala je napaljeno. Nije ni malo popuštala ritam ševe, nagnula se i uvaljala mi jezičinu u usta. Strastveno smo se ljubili a ja sam kružio kukovima i gađao joj malu iz različitih uglova. Prste sam malo imao na njenim sisama a malo natezao dupe, gurao joj ih u čmar od čega se raspamečivala. Još malo pa ćemo oboje svršiti.
Ubrzali smo karanku a mama mi je još snažnije pičkinim mišićima cijedila kurac. Znoj je letio na sve strane, duboko smo disali… Počeo sam je puniti jednim jakim štrcajem sperme, a onda je izletilo pitaj boga koliko još, sve duboko u njenu slatku pičkicu.
Kao i obično poslije ševe, ležali smo u tišini na podu nekoliko minuta, samo smo se nježno ljubili, mazio sam joj leđa i jako nježno cice jer su bile osjetljive od nedavnog parenja. Na moje veliko razočaranje rekla mi je da se moram vratiti u sobu a ona se smjestila na svoj kauč. Bila mi je mama i morao same je slušati, čak i nakon seksa, no nije mi zbog toga bilo nimalo lakše ostaviti je u boravku.
Sljedeće jutro probudio sam se super raspoložen, ne sjećam se da sam se ikada tako dobro osjećao.
Mama je bila u kuhinji, odjevena u onu istu seksi spavaćicu ali sada s malo pristojnijim gaćicama. Baš sam krenuo prema frižideru kada me zaustavila. Zagrlila me i stisnula mi najstrastveniji poljubac kojeg je neki frajer ikada dobio, trljajući mi se s prednjom stranom pizde po kari, a ja sam se potrudio da joj dobro stisnem dupe prije no što smo se razdvojili. Onda me primila za kurac i rekla da moramo razgovarati. Bila je to jako čudna scena – ja njoj držim sise, ona meni kitu, a ozbiljno pričamo. Rekla mi je da sam prokleto dobar ševac i da me želi trošiti na redovnoj bazi, a ja sam dodao nešto u stilu da imamo isti stav o tome onda… Zaključili smo da ćemo se stalno rasturati, ali da zbog tate ne smijem ja njoj prilaziti, već moram čekati da mi da signal, i da obečaje da će se to dešavati jako često. Završili smo razgovor s još jednom pohotnom pusom.
Mama je držala riječ; dolazila mi je u sobu barem dva puta tjedno, i više je nikada nisam vidio na kauču. Kad god bi joj uspjelo s tatom, ja sam ostajao na suhom – on je ipak imao prednost među njenim nogama, no inaće bi smjesta doletila.
Moja mama je, kao što ste mogli vidjeti, prilično napaljena pička. Ponekad bi mi drkala kurac u blagavaonici, za vrijeme večere, dok tata sjedi kraj mene za stolom! Koji put sam znao i svršiti tako. A ja bi, s druge strane, kada je on vadio nešto iz frižidera, natezao njene sise. Ipak, najjaće je bilo kada je stari na poslovnom putu.
Tada bi se preselio u njihovu sobu i jebali bi se cijelu noć.
Šest mjeseci od kada smo započei s našom jebačkom vezom saznalo se zašto stari nije bio zainteresiran za nju. Imao je 22 godišnju ljubavnicu koju je sa sobom furao i na ta poslovna putovanja. Poslije razvoda, u kome je mama odlično financijski prošla, u potpunosti se posvetila usrećivanju moje kite. Sljedeće tri godine jebali smo se baš svako veće.
Bio je to pravi raj na zemlji. Sve smo isprobali, osim pišanja, a najviše smo se zakačili za anal. U početku je rekla da je to možda previše, jer smo mama i sin, ali kad sam joj ga jednom stavio više ga nije dala van!
Nikako nismo mogli jedno drugome dosaditi (krv nije voda) ali nam je bilo jasno da ne možemo tako živjeti u besvjest. Morali smo naći prikladne jebače i izvan porodice, tako da smo tražili prikladne kandidate suprotnog spola, u čemu smo pomagali jedno drugome. Nakon nekog vremena to nam je uspjelo i vjenčali smo se za te ljude.
Mama i ja se i dalje povremeno jebemo, za što naši partneri ne znaju iako smo im priznali da smo «bili» u incestuoznoj vezi.
To smo im morali reći, jer je sve počelo kao poziv na trojac. Meni je najslađe trpati moju ženu i majku a njoj je najdraže kada ju tamburamo muž i ja. Mislili smo jednom raspaliti i u 4, no to je još u fazi pregovora.
Mislim da vam ne moram napomenuti kako mi je seksualni život fantastičan – oženio sam nimfomanku, a kada ona iz nekog razloga ne može, tu je mama koja će me drage volje pojebati na mrtvo ime.
Dragi moji, život je lijep!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Gužva na parkingu

Dogodilo se u Osijeku davne 1996. godine, ako se ne varam, gdje sam bio završna godina studija..... sjećam se da je bio početak ljetnih ispitnih rokova na faxu. Tada sam imao 24 godine i jedina mi je zanimacija (osim učenja i faxa) bila kako se dobro zabaviti...rekreacije, diskoteke, partiji i svakako dobre cure i jebačina u svakom pogledu, a čega u stvari nije bilo previše...a što reći...koliko god bilo, moglo je biti i više. Dopodnevno učenje, ručak, spavanje, popodnevni bazeni i večernji izlasci izmjenjivali su se svakodnevno... doslovno rutina bez puno novih aktivnosti...povremeno koji parti i to je to....klasični studentski dani.
Tog dana sam odlučio pojaviti se popodne na nekom otvaranju trgovačkog centra na periferiji...Alastora mislim....najavljen je bio i koncert Doris Dragović i kako se u ratnim godinama u Osijeku nije ništa živo događalo, a vrijeme je bilo sunčano i toplo, očekivala se poprilična gužva....kontam si, možda sretnem neko društvo i zarondamo negdije poslije na kartanju bele.
I bio sam u pravu, gužva je bila koma....na preogromnom parkingu se nije moglo niti hodati....ljudi se slili ko da se sve džabe dijeli...... a bilo je tu i dobrih komada.....lagano obučenih....da ne kažem razgolićenih. Sretan sam bio kad sam sreo neke pajdaše sa faxa, da baš ne lunjam sam..... I tako dok je trajao koncert u večernjim satima, u trenu su se pojavili crni oblaci, uz sijevanje i grmljavinu......i prije nego li se itko snašao, počela je jaka kiša. Razlaz silne svjetine u kratkom vremenu, a bilo ih je nekoliko tisuća, stvorilo je veliku gužvu.....pljusak je pojačavao, a automobili su bili na drugom parkingu nekih par stotina metara dalje. Dio ljudi je odustao od trke do auta i sklonio se pod strehe objekata. Tako sam i ja pokušao naći spas od pljuska pod strehom kućice na ulazu u parking...... nekakve portirnice, koja je imala dosta veliku strehu. Kad sam se uspio ugurati na stepenice, odahnio sam. Tamni oblaci su doslovno stvorili mrak u trenu. Pljusak, munje i grmljavina su atmosferu činile posebnom, ko u nekom filmu strave. Svi su manje ili više bili već pokisli. Gužva je bila nesnosna, oni na rubu strehe su tiskali nas u sredini. Svi su se komešali i pokušavali pronaći najbolji položaj tijela, posebno što smo bili na stepenicama. Osvrnuo sam se oko sebe i......da tu počinje zanimljivi dio priče, onaj zbog kojeg ovo sve iznosim! Sa moje lijeve strane, tj. stepenicu više je stajala plavušica, sitnije građe, ali reko bi oko 27-28 godina. Bila je oslonjena na zid portirnice leđima, kao i ja...na sebi je imala majicu na bretele, mokru, kroz koju su se nazirale bradavice, malo nadignute, a grudi više trojka nego dvojka, prema mojoj procjeni. Što je imala dole obučeno, nisam mogao niti vidjeti, jer je bila koma gužva, ali sam par puta osjetio njene gole nog na svojima, dok je povremeno hvatala ravnotežu da ne padne na mene. Pretpostavio sam da ima ili suknju ili kratke hlačice. Ja sam bio u sportskim hlačicama i majici bez rukava. Pored nje, njoj okrenuta, bila je još jedna cura, približnih godina, kratke smeđe kose....i razgovarale su. Iznad njh su bila dva tipa...prema njihovim pričama zaključio sam da su im to najvjerojatnije muževi ili dečki. Oni su tepli neku svoju priču. Iako nisam skoro nikada gledao starije žene, pogotovu udane (a neznam zašto), sam sebe sam iznenadio kad sam poželio dotaknuti plavušicu (zvat ću je Maja), pa sam koristio gužvu da se okrećem čas vamo čas tamo, a u stvari sam je po tijelu dodirivao cijelom dužinom ruke. U jednom trenu sam joj dlanom dotakao bedro...kako nije reagirala, ponovio sam to još jednom, ali ovaj puta nisam ruku micao....i dalje nije reagirala. Pod rukom sam osjetio rub tankog platna i golu gožu ispod. Počeo sam joj maziti butinu i lagano stiskati.....okrenula se prema meni.....iskreno, očekivao sam u najmanju ruku šamar, a onda, tko zna, možda i batine od njenog tipa, no jednostavno sam je i dalje držao za butinu. Samo me je mirno pogledala, ja sam se nasmiješio, a ona je nastavila razgovarati sa svojom frendicom (nju sam nazvao Tanja). U tom trenutku sam se komirao...pa ona želi da nastavim, i nisam se dao smesti...nastavi osam je maziti i lagano podizati ruku prema guzi, ispod suknjice, te zavlačiti prste na nutarnju stranu butine, u želji da dotaknem i drugu nogu....osjetio sam lagano da je zadrhtala, ali sam joj promatrao lice....bilo je bez reakcija..... očito joj je godilo, ali je to skrivala. Meni je kurac već bio ukrućen ko kamen. Morao sam se okrenuti prema njoj da nebi tip ispred mene to osjetio. Uz malo muke i guranja sam uspio...ovaj put je ona na svojoj nozi osjetila moju tvrdu muškost, a i ruka mi je bila slobodnija i u prirodnijem položaku za pokretanje gore. Nije me ništa moglo zaustaviti....moja ruka je klizila prema gore bez zaustavljanja, sa nutarnje strane butina.....lagano i nježno. Kad sam joj dotakao gaćice, malo se stresla, osjetio sam da su poprilično mokre...pa mačka se napalila poprilično. Razmišljao sam, što jednoj ženi treba ovakva avantura pored muža, koji nije izgledao bezveze ........i to dok je on prisutan....pa ova je žena luda. No baš me takva sada napalila do ludila, bio sam van sebe. Nisam više niti o čemu razmišljao osim o jebačini sa Majom.
Počeo sam prstima maziti uspaljenu pičkicu preko gaćica, uz istovremeno traženje ruba gaćica sa palcem i promatrati je..... mirno je gledala, ali su joj se grudi polagano izdizale sve više, počela je dublje disati.... bradavice su joj stršale ko strijele kroz tanko platno vlažne majice, što me dodatno napalilo. Prvi put da su mi pljusak i grmljavina godili, maksimalno su mi išli na ruku. I dok su prsti moje lijeve ruke već pokušavali preko gaćica prodrijeti u uzavrelu picu, a palac nervozno pokušavao odvojiti rub gaćica od tvrde guze, desnom rukom sam joj mazio preponu i trljao tvrdim kurcem butinu.

Situacija je postala napeta do bola, jednostavno sam imao želju izjebat je sad ovdje, bez obzira na sve prisutne, a očito je i ona imala takvu želju, ili ju je palila situacija da se jebe na javnom mjestu ili pred mužem, ili jednostavno uživa u napetim situacijama..... tko zna, ima nas svakakvih.

Dok je pljusak i dalje lijevao uz munje i gromove, moji prsti su lagano već klizili između nabreklih usnica njene vrele pice, koja je bila dobro izbrijana.... prsima sam polagano ulazio i izlazio, a bivala je sve uža....u dlanu sam osijetio njenu guzu, prekrasnu, malu, tvrdu, dobro oblikovanu, a palac je sve nervoznije mazio čmar. Više nije mogla sustezati glasno disanje i pokušala je u jednom trenutku sve prekinuti, zaustaviti, da nebi netko primjetio, ali sam odlučio ne stati.... ta previše je daleko odmaklo da bi sad samo tako prekinula. Osjetio sam da se počela otimati polagano, pa sam popustio, da se malo smiri i opusti. U tom trenutku, kad je popustila otpor, uhvatio sam je za kukove i okrenuo od sebe....  i čvrsto držao prislonutu uza sebe.....kurac mi je pulsirao , tvrd kao kamen, među njenim guzovima. To joj se svidjelo, pa je polagano počela stezati guzove i preko suknje uživati u dodiru  skamenjenog kurca......! U glavi mi je sve bubnjilo od napetosti. U slijedećem trenu sam munjevito rukom povukao svoje hlačice na niže na prednjem dijelu, te kurac u trenu povukao prema dole među njene noge, a od silne napetosti je automatski poskočio prema gore i završio među njenim golim nogama. Uspjela je samo stisnuti butine i zaustaviti ga blizu pice..... bila je sva ukočena, okrenula je glavu prema svojoj prijateljici, gledajući u strahu, pri prvoj munji sam primjetio da je problijedila, očito se htjela poigrati, ali ne tako daleko .......shvatila je da povratka nema.......! Ja sam par puta povukao kurac nazad – naprijed i bez problema doklizao po već poprilično vlažnim butinama do pice sa tvrdim glavićem .....samo se stresla lagano. Primjetio sam da se odmakla od muža malo, da ne primjeti njene stresove, koje nije više mogla kontrolirati, a time se jače nagnula na mene.......! Slijedilo je logično...lijevom rukom sam povukao rub gaćica prema dolje i glavić je samo uronio među nabrekle usnice njene vrele pičke .....počeo sam lagano kliziti naprijed – nazad, a ona je ukočeno skrivala pokrete tijela i uzdisaje..... jako se uspalila. Namjestio sam glavić na ulaz u picu i čekao pogodan trenutak...jednu munju i grmljavinu i tada bez poteškoće zabi glavić u  nju. Ote joj se glasniji uzdah ...... bila je uska jako, što me napalilo do ludila...... polako sam krenuo sa nabijanjem, sve dublje i sve brže.... ona je stezala mišiće pice i guzova...... nije više mogla ne uživati .......čini mi se da je trajalo vječnost. Odjednom trzaji, nekontrolirano malaksalost ..... pa ona svršava....... oleeee..... brza je..... ja sam cijelo vrijeme bio na vrhuncu i odlučim i ja svršiti...... izvučem kurac skoro cijeli iz nje i zabijem ga jako i tako je zadržim......! U slijedećem trenutku, dok je dolazila sebi od svršavanja, moja sperma u mlazovima krene u njenu pičku ......kurac pulsira i puni...moje tijelo polagano trza, i to sav ukočen skrivam. Tada pogledam desno i shvatim da nas njena kolegica posmatra zabezeknutih očiju..... u nevjerici i šuti..... ma sve je skontala.
Maja se malo primiri, u trenu se okrenu od mene ponovo bočno, okrene glavu prema meni i tiho mi veli, budalo, što radiš, jesi svjestan. A ja ko iz topa, da i opet bi. Ona se samo nasmiješi i pogleda prijateljicu. Očto su se dobro poznavale, te su započele razgovor o tome gdje rade (a radile su zajedno u jednnoj trgovini) i kad im je smjena. Nisu više niti pokušavale reći da muški dio društva ne skonta nešto.
Ja sam samo izustio da jedva čekam doći u kupovinu i nasmijao se. Tada primjetim da se raja počela polagano razilaziti i po laganoj kiši i ogromnim lokvama vode na tlu trčati ka autima. Prije nego sam otišao, još jednom sam uhvatio Maju za guzu i lagano je pomazio.....samo se nasmijala. Pljusak je trajao nekih 25 do 30 minuta, pravi ljetni i neću ga zaboravit dok sam živ, a niti Maju.
Dok sam došao do stana, bilo je već blizu 23 sata, bacio sam se pod tuš, ali Maja mi nije izlazila iz misli. Pod toplom vodom sam izdrkao, sjećajući se Majine vrele pice. Kasnije sam to ponovio još dva puta prije nego sam zaspao u ranim jutarnjim satima.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Na ekskurziji u Beču

Nova mlada nastavnica engleskog jezika, Marina, od prvog dana školske godine svojom pojavom dizala je kurčeve većini učenika završnog razreda Gimnazije i izazivala zavist kod učenica, jer je izgledala lepše i jebozovnije od većine njih. Imala je 27 godina, dugu crnu kosu i savršeno telo koje je za vreme rane i tople jeseni „pakovala“ u diskretnu, ali tanku i tesnu odeću, ispod koje su se jasno ocrtavale grudi broj pet i lepo izvajana zadnjica. Veliki broj učenika imao je Marininu sliku u memoriji mobilnog telefona, a pred svaki čas komentarisali su kako se tog dana obukla i kako bi je tucali i odvalili od kurca.

Za takav poduhvat nije bilo prilike sve do kraja marta kada su sva četiri odeljenja Gimnazije imale matursku sedmodnevnu ekskurziju u Austriji uz obilazak Beča, Salcburga i Inzbruka. Pored četiri razredne profesorke, koje su odreda bile matorke pred penzijom, određeno je da na put krene i Marina, kao pomoć starijim koleginicama, a i zbog odličnog znanja nemačkog jezika. Ujedno, time ju je nagradio direktor škole za dobar rad u prvih šest meseci službe. Kada su saznali da na ekskurziju polazi i ona, učenici su bili oduševljeni i uveliko smišljali plan kako da u Italiji, pored svojih školskih drugarica, izjebu i zgodnu nastavnicu.

Marina inače nije bila u stalnoj vezi, ali je volela kurčeve i rado ih primala. Kao provincijalka sa skromnim primanjima u većem gradu, nije se ustručavala ni da ponekad uzme novac ili dobije neku uslugu za pruženi seks, ali je ipak pazila da sve to ostane dobro skriveno, jer je po zanimanju bila nastavnica i često se po ulicama, kafićima i diskotekama sretala sa svojim učenicima. Znala je da muški deo škole mašta o njoj i to na najprljaviji način, da je skidaju pogledom i drkaju na nju, ali joj sve to nije smetalo, naprotiv. Par dana uoči polaska, kada se na časovima pričalo samo o predstojećem putovanju, čak je i sama počela da im prepričava doživljaje sa svoje maturske ekskurzije od pre 8 godina i to sa prilično „vrućim“ detaljima, a na kraju razgovora podsetila bi momke da ponesu dovoljne količine kondoma, a devojke da na put ne kreću bez kutije anti – bebi pilula.

Budući maturanti su na put pošli u dva „dabl–deker“ autobusa, a Marina je u jednom od njih odmah sela na gornji nivo, daleko od dosadnih starijih koleginica, vozača i gledanja „Kursadžija“ i „Tesne kože“ preko autobuskog TV–a. Više joj se dopadalo druženje sa učenicima koji su bili samo 7 – 8 godina mlađi od nje, slušali istu muziku, pratili istu vrstu filmova i podsećali je na njenu ekskurziju u Pragu, kada se nije znalo ko koga jebe. Bilo joj je jasno da je nemoguće zauzdati gomilu od 40 momaka i 80 devojaka, od kojih većina nikad pre toga nije izlazila iz Srbije, rezonovala je da je bolje dopustiti im da rade skoro sve što hoće, ali pod kontrolom.

Na put su krenuli predveče a ujutru stigli u Beč. Prema programu, u tom gradu trebalo je da se zadrže dva dana i obidju lokalne znamenitosti, a posle večere bila je predviđena žurka u hotelskoj diskoteci. Naravno, učenici su na žurku pozvali i Marinu koja je ispred ostalih profesorki trebala da bude zadužena za red. Znala je da se na takvim proslavama, pored alkohola, konzumira i droga, i iako je bila sigurna da 95 posto njenih učenika to ne koristi, bila je na oprezu zbog onih pet posto koji su mogli napraviti velike probleme, pogotovo što su u inostranstvu.
Žurka je počela u 11 uveče i Marina je još sa ulaza izazvala divljenje maturanata. Obukla je tesnu mini haljinu sa dekolteom koji je otkrivao veći deo njenih „petica“, a za visinu od 170 cm, imala je i atraktivne noge. Sve u svemu, bila je za klasu ispred najlepše učenice i muški deo škole gledao je samo u Marinu. Brzo se opustila u tami diskoteke, uz cigarete i alkohol, sedela je sa nekoliko maturantkinja i vremenom su načinjale sve bezobraznije teme.

– Pušim od petnaestog rođendana, a vi, nastavnice, kada ste počeli? – upitala ju je jedna Tanja iz IV / 2.
– Hmm, tako nekako i ja, na letnjem raspustu pred prvi razred srednje škole. A ako me pitaš za cigarete, dosta kasnije, kada sam krenula na faks u Beograd – odgovorila je Marina, što je izazvalo cerekanje ostalih devojaka za stolom.

Nastavile su sa turama pića i čestim ustajanjem od stola na pozive mladića za ples. Sedam – osam različitih žestokih pića počeli su da utiču na Marinino sve slobodnije ponašanje.

– Ovaj Goran vaterpolista ima tako tvrd kurac, osetila sam mu izbočinu dok smo plesali malopre, a i dok smo se mimoilazili prošle noći u autobusu. Baš me zanima kakav je kao jebač? – prokomentarisala je u društvu tri devojke dok su nazdravljale viskijem.

– Odličan je! – uzviknule su sve tri istovremeno i iznenađeno gledale jedna drugu, ne znajući da je taj Goran tucao svaku od njih, posle čega su počele da se smeju, posebno kada im je Marina rekla da takve tipove treba svakodnevno upotrebljavati.

– Moje dame, konzumirajte ih koliko god možete, a svaka od nas za jedan dan može da bude sa mnogo više muškaraca, nego što oni mogu toliki broj žena da zadovolje!

Nije prošlo još mnogo vremena do kraja žurke kada se Marina odvojila sa Goranom koji je posle još nekoliko komplimenata na račun njenog izgleda, otvoreno rekao da želi da je pojebe. Mladić je primetio da je njegova nastavnica prilično omamljena alkoholom i znao da devojke u takvom stanju pristaju na sve. Marina se samo smeškala i jedva čekala poziv na seks, prosto je gorela i želela ga što pre, ali je te noći htela još više – bar dva mlada kurca.

– Može, ali u mojoj sobi i to sa još jednim tvojim drugarom. Od fakulteta pre godinu dana, nisam bila u prilici da pušim jedan kurac a da me drugi jebe – šapnula je Marina, posle čega je Goran pronašao svog cimera Milana i rekao mu da se spremi da kresne nastavnicu engleskog, umesto neku od školskih drugarica.
Oba mladića sviđala su se Marini i nije joj smetalo što su još u liftu počeli da je hvataju za sise i izvukli ih iz dekoltea a do vrata sobe, već su joj bili skinuli celu mini haljinu. Volela je momke koji preuzimaju inicijativu, a ova dvojica odmah su je bacili na krevet i svukli joj preostale delove odeće uz naredbu da im istovremeno puši kurčeve.

– Zgodna nastavnice, da budem iskren, od prvog septembra razmišljam o tome kako izgledaš sa mojom kurčinom u ustima – dahtao je Goran, dok je Milan oblizivao Marinu, od sisa preko pupka do vlažne pičke. Kurac mu je od same situacije bio maksimalno nadignut i nije joj više dao da mu ga puši, kako ne bi svršio pre nego što je bude jebao.

– Pa ni vas dvojica meni niste promakli od tada, mislite da ne volim mlade kurčeve koji mogu da tucaju do mile volje – mumlala je Marina sa Goranovom kitom u ustima, dok se Milan nameštao da se sjuri u nju i glavićem joj kružio oko pičke

– Opa, pa ti si već spreman, hajde onda, šta čekaš, ulazi u mene već jednom – uzviknula je Marina, gledajući kako ogromna kurčina klizi u nju.

Obojica su bili dosta snažniji od nje i Milan je bez problema počeo da je navlači na svoj kurac, dok je Goran i dalje uživao u Marininom umeću pušenja. Sviđalo mu se kako ga je obrađivala sa izrazom zadovoljstva na licu, posebno što joj nije smetalo kada je počeo da je snima mobilnim telefonom. Okom kamere prelazio je preko njenih oblina, pirsinga na pupku i dve tetovaže leptira na inače skrivenim mestima – jednog iznad pičke, drugog na guzi. Marina je bila potpuno omamljena alkoholom i prisustvom dvojice zgodnih mladića i nije se obazirala ni na šta drugo osim na njihove kurčeve. Bilo joj je ugodno dok se nabijala na Milana a u usta uvlačila Goranov kurac, naročito što su momci bili pravi lepotani koje je uspela da otme od njihovih drugarica. Tucali su je žestoko, kako je i volela, govorili joj da je najveća drolja u školi, što je njihova nastavnica bez sumnje i bila.

Goran je obožavao da svršava devojkama po licu i posle nekog vremena nije propustio priliku da Marinu isprska spermom. Nije se štedeo dok se praznio po njenim obrazima, čelu i usnama i gledao kako ona jezikom i prstima skuplja gustu tečnost i uz smeh govori:
– Mmm, ovo je za čistu peticu, a sigurna sam da imaš još toga!

Bilo joj je fantastično u društvu dva snažna mladića, imala je osećaj kao da je opet srednjoškolka ili brucoškinja, kada se tucala skoro svakodnevno i to često sa različitim muškarcima. Znala je da uživa, ali i da pruži zadovoljstvo jebačima. Pošto se Goran ispraznio, pažnju je posvetila Milanu koji se sve jače zabijao u nju i obuhvatila ga rukama oko vrata tako da je bukvalno lebdela na njegovom kurcu, iznad kreveta. Videla je da se mladić približava vrhuncu i kao kakva napaljena klinka rekla mu da želi da oseti njegovu spermu u sebi.
Milan je krenuo da svršava, maksimalno motivisan željom profesorke da bude napunjena do vrha. Marina je raširila noge što je više mogla i kurac je bio duboko u njoj. Mlad, snažan jebač izbacivao je mlazeve semena u njen grlić materice i sa uživanjem slušao kako na talasu orgazma govori da joj odavno nije bilo ovako dobro. Od siline Milanovog svršavanja Marina je jedva dolazila do daha i isprekidanim glasom pitala obojicu da li se neka njihova vršnjakinja bolje jebe od nje, na šta su se oni smejali i odgovorili da nema takve.

– Brate, ovo je bolje nego u pornićima, ti si je isprskao po faci, a ja sam je tako nafilovao da će do kraja ekskurzije samo skakutati – uzvikivao je Milan ne vadeći kurac iz Marine i zajedno sa Goranom milovao njene krupne sise.

Potom su svo troje ležali u krevetu, ali nastavnici Marini te noći još nije bilo dosta seksa. Odmah je prešla u klečeći položaj i počela da mladićima oblizuje kurčeve koji su brzo vratili pređašnju čvrstinu, a posle nekog vremena, pozvala ih je u kupatilo na tuširanje i nastavak jebačine:
– Hoću pravi sendvič, da me tucate sa obe strane dok nam se voda sliva niz kožu. I slobodno koristite svoju snagu, znajte da svaka devojka voli da oseti malo grubosti!

Ušli su svo troje u kadu i naizmenično se prskali vodom. Najzad, kada su klekli potpuno mokri, Marina je okrenula leđa Goranu koji joj je stavio kurac u dupe, dok je Milan ponovo uleteo u njenu vlažnu pičku, a usnama joj naizmenično ljubio sise.

– Zgodna nastavnice, vidi se da voliš da budeš jebana i opet bih da te napunim, samo me zanima da li si se zaštitila – pitao je Milan dok se silovito zabijao u nju i rukom joj prelazio preko stomaka, što je kod Marine izazvalo novi talas sladostrašća.

– Nisam stigla, jer ste se odmah bacili na mene, ali sam u neplodnim danima i slobodno svršavaj. Baš je lepo što si tako odgovoran i misliš na mene pošto si me već jednom napunio kao kakav mladi pastuv – smejala se Marina i videla da će obojica uskoro ponovo eksplodirati.

Najpre je osetila Goranovo seme, štrcnuo je u nju otpozadi i dodatno je pomerio prema Milanu. Marina je bila prilepljena uz Milana i ljubila se sa njim dok se Goran praznio svuda po njenoj zadnjici, kapi semena stizale su čak do sredine leđa.

Nije dugo čekala ni do Milanovog svršavanja, prethodno se bukvalno popela na snažnog mladića i željno primala spermu, dok je on licem zaronio u njene sise, stavljao ih u usta i govorio joj:
– Droljo jedna, napunio bih te i da znam da ćeš zatrudneti, ponašaš se kao priplodna ždrebica, misliš da ti nisam primetio kurvanjsku reakciju kada smo se mimoilazili u autobusu prošle noći. Moram da priznam da mi se još nije desilo da ovako obilno svršavam dva puta za sat vremena i nadam se da si zadovoljna kako smo te izjebali!

Marina je uživala osećajući kako je ponovo ispunjava Milanovo seme i prepustila se novom orgazmu u kojem nije mogla da kontroliše svoje ponašanje i reči. Uzela je dršku tuša i polivala vodom po grudima mladića koji je do poslednje kapi sperme ostao u njoj:
– Tako, samo me puni, mnogo sam nevaljala bila noćas i hoću da me kazniš onako kako najbolje umeš. A i ako uskoro osetim jutarnje mučnine i počnem da se zaobljavam, šta mi fali, dobila sam najbolji mogući genetski materijal od mladog i zdravog muškarca – vikala je i držala se za stomak sve dok Milan nije prestao da svršava u nju i izneo je na rukama od kade do kreveta.

Već je svanjavalo iznad Beča, Marina je obukla bade – mantil i ispratila momke koji su otišli da spavaju u svoju sobu uz dogovor da se ponovo nađu kada se ukaže prilika. Bila je umorna od žestokog seksa, opružila se na ležaj ali do jutra nije mogla da zaspi od razmišljanja da li je ipak zatrudnela. Znala je da neplodni dani nisu baš stopostotna zaštita, čitala je da sperma ponekad tek posle nedelju dana počne sa oplodnjom. Milana nije imala šta da krivi – zdrav, prav mladić iskoristio je priliku da je dva puta napuni i ako ju je napumpao, odgovornost je u najvećoj meri na njoj, pogotovo što je to i tražila od njega. Na ruku joj je išlo to što je bio kraj marta i bližio se kraj školske godine, pa i ako ostane u drugom stanju, to se neće primetiti do letnjeg raspusta.
Ujutru oko 9, na doručku, Marina je opet sedela sa tri maturantkinje sa kojima se prošle noći družila u diskoteci. Nije morala ništa da im govori, znale su da se tucala sa dvojicom njihovih drugara, ali nisu bile ljubomorne na nju. Samo su je pitale kako je bilo, na šta im je Marina odgovorila:
– Znaću tačno za devet meseci – na šta su sve počele da se smeju…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Dlakava Klara

Gledao sam je – visoka, crna, sa bujnim sisama, izraženom oblom guzom, obučena u belu bluzu bez rukava, kratku belu suknju i bele sandale sa visokom štiklom. Njihala se dok hoda, što je potenciralo njene obline. Približio sam se i zapazio da joj ispod pazuha izviruju guste dlake. Sigurno joj je pica jako dlakava i mesnata, pomislio sam, i uhvati me blaga drhtavica. Prošla je ne pogledavši me. Gledao sam za njom opčinjeno kako se udaljavala njišući svoje velike guzove levo-desno. Kada je zamakla za ugao, vratio sam se za sto i sručio u grlo svoj dupli viski. Bože, kakva zanosna dlakavuša! Naručio sam još jedan dupli viski, pa posle još jedan…
Sutradan sam bio u isto vreme na istom mestu, pio isto piće. I gle čuda, u približno isto vreme – evo nje. Bila je obučena u identičan komplet, ali sve u žutoj boji. Skočio sam na ogradu i halapljivo gledao razrogačenih očiju zanosnu dlakavušu kako se leluja hodajući niz ulicu. Gledala je pravo i nadmeno niz ulicu i zamakla za bliži ugao nego juče. Vratio sam se ošamućen za sto i popio još više viskija nego juče.
Trećeg dana sam rešio da stupim u akciju. Došao sam u bistro jako rano i odmah krenuo sa viskijem i razradom strategije približavanja i osvajanja. Sporo je išlo vreme čekajući Nju da se pojavi. Međutim, nije se pojavila u “svoje” vreme i ja sam odmah zažalio što sam juče bio samo nemi posmatrač. Već prilično zamućen od viskija, u kasno popodne, razočaran, krenuo sam kući. A onda sam ugledao Nju kako se u zanosnom, lelujavom hodu približava u narandžastoj garderobi. Nakačio sam se na ogradu rešen da realizujem svoj pažljivo smišljeni akcioni plan. Kada je već bila blizu, namestio sam facu za verbalnu invaziju, ali Ona naglo skrenu u baštu bistroa i sede za sto na drugom kraju. Srce mi je ubrzano lupalo i ja sam se hitro preselio za sto do nje, dok je ona bila okrenuta na drugu stranu. Gledao sam je s leđa – gusta, crna dugačka kosa, jaka leđa, raskošni kukovi, široke butine. Razmišljao sam brzo i aktivirao “B” plan – uključio sam svoj mobilni i glasno razgovarao – Halo Đakomo, izvoli, slušam te. Ne, ne, nisam zainteresovan za te providne i obrijane plavuše. Znaš da ja obožavam crne, jake i dlakave! Ne, ne, …… naići ću ja na takvu jednog dana. Krajičkom oka uhvatio sam njen zagonetni osmeh u uglu usana. Krenuo sam u sledeću fazu, izvinjavao sam se zbog preglasnog i indiskretnog razgovora sa prijateljem koji me zvao na neku žurku sa plavušama. Razvukla je usta u široki osmeh i rekla da je malo muškaraca koji tako eksplicitno izražavaju svoj ukus i sužavaju izbor mogućih partnerki. Spremno sam odgovorio da je uvek bilo skuplje imati poseban ukus, ali da je to u srazmeri sa uživanjem. Ponudio sam joj piće, što je prihvatila i nastavili smo sa iskazivanjem životne filozofije.
U toku razgovora ona se ženstveno i mazno izvijala na jednu i drugu stranu, duboko uzdišući, pri čemu je podizala svoje orgomne okrugle sise, čije su velike bradavice napinjale tesnu košulju. Senzualne, debele usne držala je uglavnom poluotvoreno, a jake, dugačke noge prebacivala je često jednu preko druge. Ispod pazuha su joj izvirivale guste, kovrdžave dlake. Rastao mi je pritisak! Želeo sam da vidim i situaciju ipod stola, pa sam namerno ispustio upaljač. Dok sam ga dohvatao video sam kako sevaju njene jake butine, a ispod malih tangica izbijale su na sve strane crne, guste kovrdže. Bože blagi, nikada do sada nisam video ovakvu šumovitu nabreklinu među nogama.
Ponudio sam joj kolače i kafu. Prihvatila je kolače, a kafu odbila sa obrazloženjem da uglavnom pije dobru-svoju kafu. Kolače je više lizala nego jela, smešeći se zagonetno mojim dosetkama. Padao je sumrak, predložio sam da se prošetamo i krenuli smo u pravcu mesta odakle je dolazila ova tri dana. Rekla mi je da se zove Klara, da se nedavno doselila u ovaj kraj i da ovde ima malo poznanika. Skrenula je u bočnu ulicu, a onda stala ispred velike zgrade – Ovde stanujem, rekla je. Pogledao sam je pravo u oči i upitao da li bih je mogao probati tu njenu “super” kafu, posle čega mi je okrenula leđa i preko ramena pozvala prstom da je sledim. Zadrhtao sam od uzbuđenja i poslušno krenuo za njom.
Stan je bio umetnički namešten, sa malo stvari, bez tepiha i puno raznih lampi. Krenula je da kuva kafu i upitala me da li želim da nastavim viski. Naravno – odgovorio sam. Sebi je sipala votku. Kucnuli smo se. Seli smo za sto, ja sam zapalio cigaretu. Uživao sam u slatkoj neizvesnosti dok sam dubuko uvlačio dim u sebe i zalivao ga hladnim viskijem. Ne ispada ti više upaljač, rekla je. Odmah sam shvatio, bacio sam upaljač ispod stola i sagnuo se da ga “tražim”. A ispod stola – bajka! Ispod kratke narandžaste suknjice, blago raširene noge, naranžaste nabrekle tangice, ispod kojih su se bujno razlivale na sve strane guste, crne kovrdžave dlake! Hvala ti Bože milostivi i svemogući što si mi dao najlepše prizore ovozemaljskog života i oprosti mi moje grehe i slabosti!!! Zurio sam opčinjeno u bajkoliki prizor žene i pičke iz moje mašte, a onda me Klara pozvala da se podignem. Živeli, rekla je i podigla ruku da bi se kucnula. U momentu kucanja ugledao sam “veliki žbun” ispod njenog pazuha. Uhvatio sam njenu čašu, a zatim sam, gledajući je pravo u oči, poljubio i liznuo njene prste. Smešila se, uživala je. Nastavio sam da joj ljubim i ližem ruku od prsta do pazuha. I kad sam stigao do pazuha, duboko sam udahnuo miris znoja nekoliko puta, a zatim omamljen počeo polako da ga ližem. Prešao sam pod drugo pazuho, a ona je uživajući digla visoko ruku. Halapljivo sam je obradjivao dugačkim lizovima ispod pazuha, tako da sam joj lizao i podnožja njenih velikih sisa. U jednom trenutku uhvatila me za bradu, privukla sebi i strasno me poljubila svojim crvanim senzualnim usnama, a zatim mi ugurala usta svoj vreli, nemirni jezik.
Otišla je da završi kafu i pusti muziku, a kada je donela kafu rekla je da sednem na fotelju naspram nje i polako pijem. Poslušno sam srkao kafu, dok je ona izvodila poseban, lagani “dlakavi” ples. Dizala je visoko ruke pokazujući dlakave pazuhe, podizala i spuštala svoje velike sise skoro do ispadanja iz tesnog brushalera, lagano zadizala pa spuštala kratku suknju pokazujući svoje male tange iz kojih je ispadala velika, mesnata dlakava pička, a zatim se okretala i izbacivala veliku, oblu guzu prema meni. Bože blagi kakav je to veličanstven prizor bio!
Krv mi je jurila po celom telu, a kurac mi se pretvorio u beton. Omamljeno sam je gledao otvorenih usta i duboko disao. Skinula je košulju i počela da igra oko mene i da me pipka po raznim delovima tela. I baš kad sam pomislio da ću eksplodirati, prišla mi je, nagnula se agresivno i ubacila mi svoj vreli jezik usta. To je bio najžešći vulkan koji sam doživeo. Onda je naglo izvukla jezik i gurnula mi svoje velike sisetine pod nos. Pohotno sam navalio da ljubim i ližem razdeljak između velikih kugli, a rukama je snažno zgrabio za guzne velike polulopte. Počela je da ubrzano diše i da mi upućije vulgarnosti – Sisaj moje velike sise konju kurati.
Kada je skinula grudnjak nisam mogao da verujem. Njene sise su bile ogromne, sa velikim, ružičastim bradavicama. Njam! Žarko sam želeo da ih sisam i grickam. Klara mi je pročitala misli i grubo mi gurnula sisu usta, čije su bradavice nabreklo štrčale kao plodovi duda. Počeo sam sočno da sisam i ližem njene bradavice i sise, pri čemu smo oboje mumlali od velikog zadovoljsta. Osetio sam kako Klara, kao pijanista na klaviru, nežno opipava moj nabrekli kurac preko pantalona. Posle “piano” deonice, počela je polako da mi otkopčava šlic. Kada je bila pri kraju šlica, kurac mi je prosto iskočio iz gaća, a ona ga spretno prihvatila u ruku i počelada mi ga ovlaš nadrkava. Radila mi je to nežno i polako – što me je izluđivalo.
Skinuo sam joj kratku, tesnu suknju i tanga gaćice. Nikada pre u životu nisam video tako dlakavu picu. Bila je dlakava sve do pupka. Moj bože, kako je bila dlakava. Kunem se, skoro sam svršio samo gledajući u njenu dlakavu debelu picu i dlakave pazuhe. Kurac mi je skočio do nebesa. Kleknuo sam da bih bolje pogledao njenu dlakavu picu. Prešao sam vrhovima prstiju preko crnih, gustih, svilenih dlaka njene mace. Šuštalo je zanosno. Njene usnice su natekle i ja sam ih slasno polizao. Zatim sam sisao njen nabreknuti klitoris. Klara je počela da dahće i da mi brže i snažnije drka kurac. Posle još nekoliko lizova počela je da govori prostačkim rečnikom. Sisaj moju pičku konju jedan kurati! Liži.. daaaaaa… ? Uuuuu…ahhhh!” Lizao sam i sisao ludački njenu bogatu, mesnatu dlakavu pičku dugačkim, vlažnim lizovima. Lizao i sisao… Sisao i lizao… Počela je da se trese, svršila mi je na lice, a njeni sokovi su ušli u moja usta.
Gurnuo sam je na krevet. Zatim je moj nabrekli i nadrkani kurac stavila u usta i sisala ga glasno mljackajući. Kada se dobro nasisala, vlažno ga je olizala i rekla – A sada mi ubaci ovu veliku batinu u moju gustu šumu. Raširila mi je noge, a ja sam kao omađijan gledao veliku, mesnatu dlakavu pičku, dlakave pazuhe i velike sise sa nabreklim bradavicama. Nisam više mogao da izdržim – krenuo sam lagano u sred šume sa mojim okamenjenim kurcem. Ulazio sam polako, dok se ona izvijala levo-desno.
Prvi prodor je bio jako spor, nežan i ispitivački, a svaki sledeći brži, dublji i snažniji. Ritam i snaga uguravanja kurca u njenu dlakavu, mesnatu i podmazanu pičketinu lagano se pojačavao. Klara je ritmično stenjala primajući moj kurac. Vremenom se ritam jako pojačao, tako da smo i ona i ja ubrzano dahtali i počeli da se preznojavamo! Dahćući upućivala mi je glasno razne vulagarnosti, što me dodatno uzbuđivalo: Pičkonja jedan kurati vidi šta je dlakava riba! Konju jebački guraj tu batinu u moju šumetinu do kraja, do jaja…! Sisoje zapaljeni, nadojiće tebe mamica sa obe sisurine. Don veliki pičkolizac, daće tebi Klara celu mesnatu i dlakavu pičku da se napapaš. Dlakomanu nastrani, izljubićeš mi veliku debelu guzu, pa ako mi se svidi možda ćeš me i pojebati u nju……. Svašta mi je rekla. Oh Klara – otelo mi se nekoliko puta iz usta dok sam je pumpao.
Podigla je desnu nogu i gurnula mi u usta svoj negovani palac sa crveno nalakiranim noktima. Spremno sam prihvatio palac i počeo sočno da ga sisam i ližem, a zatim prešao i na druge prste. Lizao sam joj i tabane, risove, potkolenice, kolena… Istovremeno sam joj i dalje visokoritmično nabijao kurac u zaraslo međunožje, dok je ona na svaki ubod pohotno i slasno stenjala. Bože blagi, kakvo zadovoljstvo, na sve strane su se slivali sokovi požude i sladosršća.
Posle dugog, strasnog, dlakavog i sočnog jebanja, približavala se kulminacija, rastao je pritisak i temperatura i ja sam najzad, uz nertikulisani krik, isčupao moj veliki, debeli kurac iz nabrekle šumovite pičke i počeo da špricam Klaru mlazevima sperme po celom telu. Ona je drhtala od silnog uzbudjenja i razmazivala moju spermu potmulo ječeći.
Legli smo oboje na leđa, mokri od znoja po celom telu i potpuno iscrpljeni. Ubrzano smo disali i držali se za ruke. Polako je padala tenzija i hvatali smo sve više vazduha.
Kako znaš da mi je nadimak Don? Bili smo zajedno na rođendanu kod Katarine, rekla je. Nisam te uopšte primetio, gde si bila? Znam da nisi, žurka mi se nije dopala, sedela sam u tamnom uglu i posmatrala. Naročito tebe i Đakoma. Don Žuan i Đakomo Kazanova, legendarni zavodnici i jebači! Često smo stajali vrlo blizu tamnom uglu, sigurno si i nešto čula od naše priče? Naravno, niste baš bili diskretni u priči. Najmarkantnija je bila tvoja izjava da je NAJBOLJI SEX SA DLAKAVIM RIBAMA. To me je ustvari fasciniralo.
Počelo je da mi tutnji u glavi – pa ona je mene zavela, sve je bio scenario u ona tri dana, belo, žuto, narandžasto, ulazak u bistro…. Da li je ona uopšte spontano uživala?
Da li ti je bilo lepo kao što je izgledalo? I više od toga, odgovorila je spontano. Smatram da i žene imaju pravo da kažu šta im se dopada, pa upravo izjavljujem da je NAJBOLJI SEX SA DLAKAVIM MUŠKARCIMA.
U sredjivanju svojih misli, strasti i emocija podsetio sam se da važim za DLAKAVU NEZASITU ŽIVOTINJU, što mi je u najvećoj meri i donelo reputaciju neodoljivog Don Žuana. Ovo jednostavno samosaznanje brzo me umiri i ja zagrlih Klaru.
Oh, Klara!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 13:55:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.