Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eksploatacija nafte kod Aleksinca  (Pročitano 11656 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Evo i kod nas Dodik isto tako otkrio naftu, ubismo se vadeći je  Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 20:54:52 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia krntija
mi ovde ne pricamo o nafti, kao nafti u libiji, kuvajtu i sl. nego o uljnim skriljcima, te da bi dobili naftu, treba da kopamo 3, 4 km duboko u zemlju, napravimo ogromnu rupu ispod zemlje, koju napunimo vodom i izazovemo zemljotrese, da bi izasla na povrsinu tekucina, iz koje se potom dobija nafta, a to se u evropi retko koja zemlja usudi raditi.

da se isplati, tito bih to prvi eksploatisao, a ne bi stvorio OPEC.

Пда, ево Естонци се усудили и пропали.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Racunaj koliko struje, vode i zelene povrsine treba da se potrosi i unisti da bi se dobile te pare. Ima zarade po ovim cenama ali nije vredno tih para.

mi ovde ne pricamo o nafti, kao nafti u libiji, kuvajtu i sl. nego o uljnim skriljcima, te da bi dobili naftu, treba da kopamo 3, 4 km duboko u zemlju, napravimo ogromnu rupu ispod zemlje, koju napunimo vodom i izazovemo zemljotrese, da bi izasla na povrsinu tekucina, iz koje se potom dobija nafta, a to se u evropi retko koja zemlja usudi raditi.

Ovo me podseti na onaj vic o crnogorcu koji ne moze da ulovi puza, jer jelte to trci, to leti to skace ! Jbt. od kada je rad, zarada i pare lose za bilo koju drzavu ili narod, ako imas dijamate kopas dijamante, ako imas skriljac kopas skriljac ... svi kopovi mogu da se saniraju bilo bi tu dosta posla i za ekologe, biologe i ostale fele  Smile

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
LG Google Nexus 5
vlast koja ne zna na koji nacin da uspesno vodi svoju zemlju, i  pocinje da eksploatise svoje prirodne resurse,  je prvi znak slabosti. to upravo radi rusija sad.

ali sta ja znam, ja sam samo ekonomista, analiticar.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia 6220
Citat
vlast koja ne zna na koji nacin da uspesno vodi svoju zemlju, i  pocinje da eksploatise svoje prirodne resurse,  je prvi znak slabosti.
Ovo bi bio prvi znak da je nasa vlast nesposobna ?  Smile
Price o milijardama su prvi znak da se blize izbori  Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2011, 11:51:37 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia krntija
vlast koja ne zna na koji nacin da uspesno vodi svoju zemlju, i  pocinje da eksploatise svoje prirodne resurse,  je prvi znak slabosti. to upravo radi rusija sad.

сеј не мор
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
"Vlast, vodjenje zemlje...." uffff Covece i ja sam verovao u Deda Mraza kao mali.
Ovo je kao kad bi neko rekao "kola nece da startuju ne zato sto nemaju motor, vec zato sto su lopovi ukrali akumulator". Koliko ljudima treba da shvate da je problem sistemski? Svetska ekonomija je u krizi zbog sistemske greske, to je jedini pravi razlog!
Pogresno je svaljivati krivicu na politicare, njihova krivica jeste velika, ali ne i kljucna. Politicari ne znaju mnogo toga, ne znaju da resavaju probleme, nisu obuceni za to, ne dolaze iz tog sistema vrednosti. Vlade drzava postoje da ocuvaju postojece stanje, ne da nesto promene!

Politicari govore stvari koje ljudi zele da cuju, naucnici, inzenjeri, medicinki radnici itd sa druge strane govore o cinjenicama.

Iznad svega, mi jos uvek, pored tehnologije koju posedujemo, u 21. veku zivot podredjujemo nafti i naftnim busotinama, derivatima. To je gorivo 19. i 20. veka! Da ne pricam o stetnim posledicama...

Pitaj politicara recimo "kako bi resili (umanjili) probleme saobracajnih udesa?", "kako je najlakse obradjivati njivu, a da daje najbolje rezultate?", "kako resiti problem gladi u svetu?", "kako termicki izolovati zgradu, da gubice energije budu sto manji?". Nemaju blagog pojma! Ti ljudi ne znaju nista. Ne morate verovati meni na rec, daleko od toga....pitajte ih!! Oni se postavljaju na mesta na kojima su, da bi sluzili mocnim pojedincima, da je drugacije, drzave ne bi ni postojale. Problemi covecanstva, stvarni problemi nisu politicki, vec tehnicki!!

Kad ljudi cuju da totalne neznalice vode svet, uglavnom dobijes reakciju "Ne, naprotiv, to su mudri i pametni ljudi!". Cak i da je tako, do sada bi makar jedan sustisnki problem bio resen! Na zalost, problemi koji muce coveka od pre 1500 godina, muce ga i dan danas, samo sto su ti problemi promenili oblik. Politicari su advokati, biznismeni, njih ne interesuje covek kao covek!

« Poslednja izmena: 21. Dec 2011, 13:12:20 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
LG Google Nexus 5
kao sto rekoh, ja nista ne znam, ja sam samo ekonomista, analiticar.

ima ovde ljudi koji se ocigledno bolje razumeju u tu problematiku.

Smile

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
LG Frizider
Citat

Ovaj, znaci uspesan si samo ako uvozis tudje resurse? Iskopane na njihovoj slabosti?

Pa i zemlja je prirodni resurs, da zajebemo mi tu psenicu i poljoprivredu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson K610i

Zašto bi bio znak slabosti, ako neka zemlja počne da eksploatiše svoje prirodne resorse?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.