Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Економска криза у Србији - без посла 120 000 људи ?!?  (Pročitano 8018 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
A ispričaću ti. Pre nekoliko godina zamoli nas rođak da zaposlimo njegovog sina elektrotehničara. Mi baš menjali tehničara i kao hajde da proba. Posle manje od mesec dana je odustao. Teško mu da radi.

Ziva istina.

Nego, jel decko bio bele puti, da bf ne bi dao svoje omiljeno "objasnjenje"?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
ovo sto se kod nas radi nema nigde!!!! ovo je jedina drzava gde i vlast i opozicija rade na stetu naroda!!! Smile
A ti se onda vrati u devedesete, kada je državi tvoj interes bio na prvom mestu

Inače, sada je BDP Srbije viši nego ikada u istoriji. Možete se zahvaliti Mlađanu Dinkiću, Borisu Tadiću;
ili preciznije - odsustvu Tomislava Nikolića i sličnih štetočina.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2008, 16:29:55 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Највећи генератор инфлације и потрошње је управо госин Јелашић са његовим ненормално великим каматним стопама којима привлачи неколико милијарди евра шпекулативног капитала да штеди у динарима (обвезницама НБ).
На крају сваке штедне године он њима исплати по 24% камате на та средства а  мене занима одакле госин Јелашићу толико динара?! Шта је Народна банка, одакле њој новац, како га је она зарадила!?

Наравно ту камату шпекуланти одмах замене у евре и тиме сваке године Србија изгуби барем 700 милиона евра.

А курс је већ неколико година на нивоу 80 динара за евро и ствар изгледа овако -  на пример, "западни инвеститори" купе 240 милијарди динара (за 3 милијарди евра) у обвезницама Народне банке са каматом од 24% годишње. После годину дана они подигну своју главницу и камату у износу од 297.6 милијарде динара  и када то претворе у евре изађе 3.72 милијарди евра.

Дакле за годину дана 720 милиона "зараде" без да мрдну прстом па то нема нигде осим у Србији. А мене занима одакле Народној банци тај новац, како га је она зарадила, где га је пласирала на осонву чега је исплатила тих 720 милиона евра камате???? Тај новац госин Јелашић држи у америчким обвезницама од 1% дакле узме од странаца паре и да им камату од 24% и онда тај исти новац стави у америчке банке под камату од 1% па где је ту логика?
« Poslednja izmena: 07. Nov 2008, 20:45:42 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Najveća sramota za domaćina bila je da uzme kredit. Najveća pohvala da mu/joj ruke ne miruju, da uvek sebi nađe posla.

A ispriočaću ti. Pre nekoliko godina zamoli nas rođak da zaposlimo njegovog sina elektrotehničara. Mi baš menjali tehničara i kao hajde da proba. Posle manje od mesec dana je odustao. Teško mu da radi.

pa u tome je bash problem  Smile  ti lichno i ljudi kao ti (glasachi DS,LDP ,DSS ,SPS ...  Smiley 1 ) su stvorili generaciju kojoj su idoli rasni meshanci sa MTV ,VB ,crnci iz NBA ,brazilski fudbaleri - umesto domacina,radnika,nauchnika ....   Smile dopustili ste da vam decu obrazuju judeo-liberalni mediji i sad se zalite . kad se tome doda da niste trazili najboljeg elektrichara -nego srpski preko veze  Smile ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 

Najveća sramota za domaćina bila je da uzme kredit. Najveća pohvala da mu/joj ruke ne miruju, da uvek sebi nađe posla.

A ispriočaću ti. Pre nekoliko godina zamoli nas rođak da zaposlimo njegovog sina elektrotehničara. Mi baš menjali tehničara i kao hajde da proba. Posle manje od mesec dana je odustao. Teško mu da radi.

pa u tome je bash problem  Smile  ti lichno i ljudi kao ti (glasachi DS,LDP ,DSS ,SPS ...  Smiley 1 ) su stvorili generaciju kojoj su idoli rasni meshanci sa MTV ,VB ,crnci iz NBA ,brazilski fudbaleri - umesto domacina,radnika,nauchnika ....   Smile dopustili ste da vam decu obrazuju judeo-liberalni mediji i sad se zalite . kad se tome doda da niste trazili najboljeg elektrichara -nego srpski preko veze  Smile ....
Ti kad lupiš tu trava ne raste. Toliko me dobro poznaješ da te nije sramota da kažeš kakvu sam ja generaciju podigla. Nikad nisam napala na tebe, jedna sam od retkih koja sa tobom razgovara, a ti mene blatom. E blago tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
[
Ti kad lupiš tu trava ne raste. Toliko me dobro poznaješ da te nije sramota da kažeš kakvu sam ja generaciju podigla. Nikad nisam napala na tebe, jedna sam od retkih koja sa tobom razgovara, a ti mene blatom. E blago tebi.

nisam mislio na tvoju lichnu  Smile Smile decu - vec uopshte na klimu koju je stvorila tvoja "prodemokratska" generacija  Smile .... otprilike znam razmishljanje ljudi kao ti ( oko 40 godina ,vishe-visoko obrazovanje ,srednje imovinsko stanje ,glasachi DS i ostalih "gradjanskih"  Smile Smile Smile Smile partija) .   odgovorno tvrdim da ste stvorili drzavu i sistem koji unishtava omladinu - moralno ,duhovno ,fizichko i na kraju materijalno.

razlog je tome shto je vasha generacija uvek bila opchinjena "zapadom"  Smile - ali ne toliko radnim i poslovnim vrednostima ,nego pre svega raznim vrstama "uzivanja" koje se na zapadu mogu naci . i danas vam je krivo shto se sve to nekako u srbiji izokrenulo (a moralo je jer smo mi siromashna zemlja i krace vreme nam je bilo potrebno da propadnemo od bogatog zapada  Smile ) i shto vas plashi realna opasnost koja preti vashoj deci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300
ovo sto se kod nas radi nema nigde!!!! ovo je jedina drzava gde i vlast i opozicija rade na stetu naroda!!! Smile

Inače, sada je BDP Srbije viši nego ikada u istoriji. Možete se zahvaliti Mlađanu Dinkiću, Borisu Tadiću;

Puno im hvala za to  Smile nego zna li ko gde će biti sledeća otpuštanja, evo u TRZ Čačak bila lepa čistka?  Smile P.S: I za to hvala našim ekonomskim i socijalnim spasiteljima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
[

nisam mislio na tvoju lichnu  Smile Smile decu - vec uopshte na klimu koju je stvorila tvoja "prodemokratska" generacija  Smile .... otprilike znam razmishljanje ljudi kao ti ( oko 40 godina ,vishe-visoko obrazovanje ,srednje imovinsko stanje ,glasachi DS i ostalih "gradjanskih"  Smile Smile Smile Smile partija) .   odgovorno tvrdim da ste stvorili drzavu i sistem koji unishtava omladinu - moralno ,duhovno ,fizichko i na kraju materijalno.

razlog je tome shto je vasha generacija uvek bila opchinjena "zapadom"  Smile - ali ne toliko radnim i poslovnim vrednostima ,nego pre svega raznim vrstama "uzivanja" koje se na zapadu mogu naci . i danas vam je krivo shto se sve to nekako u srbiji izokrenulo (a moralo je jer smo mi siromashna zemlja i krace vreme nam je bilo potrebno da propadnemo od bogatog zapada  Smile ) i shto vas plashi realna opasnost koja preti vashoj deci.
Moja demokratska generacija je imala snage da sruši komunjaturu sa vlasti. Pa da krvari za svoju braću, da bude gladna, gola i bosa jer nije htela tu braću da proda. Za šta će odgovornost preuzeti tvoja generacija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E

koji moj interes moj interes je bio da zivimo bolje o cemu pricas ti??? krao sloba posle karali ovi demonokraDe i zato ja kazem nema manji ili veci lopov lopov je lopov Smile

i ovo sto sam rekao je gola istina je namam koga da branim i vlast i opozicija rade na stetu naroda!!! tu mislim i na srs i ds i sve ostale u skupstini!!!

jebes BDP kad se to ne oseca u dzepovima kad ja radim vise nego ikad a te pare vrede manje neko ikad kaze pre neki dan Cvetkovic Dinar je stabilan istog tog dana kad je to rekao evro je skocio za 1.20 din a sutra jos 0.20p Smile Smile pa dal on misli da neko normalan moze da mu poveruje! a gos'n tadic necemo povratak u devedesete kako mu je slovila kampanja za izbore dovede sps na vlast Smile  tomislav nikolic je odsutan tu nema diskusije ali je ivica dacic svakako prisutan sa svojim sps-ovskim kadrom protiv koga sam se ja borio da bih doveo tadica "koji nece u devedesete", na vlast! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51

Moja demokratska generacija je imala snage da sruši komunjaturu sa vlasti.

ne budi smeshna  Smile Smile Smile vasha generacija je "rushila" slobu 10 godina i nije ga srushila dok se nisu pojavili mladji od vas Smile

Citat
Pa da krvari za svoju braću, da bude gladna, gola i bosa jer nije htela tu braću da proda.

Smile Smile Smile kukali ste zbog "besmislenog rata" i "suprotstavljanja celom svetu" ... shta bi bilo da ste stvarno morali u rat  Smile Smile

Citat
Za šta će odgovornost preuzeti tvoja generacija?

za opstanak nacije koji ste vi doveli u pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.