Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Економска криза у Србији - без посла 120 000 људи ?!?  (Pročitano 7946 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Dramatično upozorenje guvernera Jelašića
Smanjiti javnu potrošnju ili nam se crno piše

kakav crnjak napravili su sami krizu jer su delili sami sebi plate viskove i dnevnice, i sad zbog toga treba cela drzava da nadrlja zbog njihovog nezasitog dupeta! ovo sto se kod nas radi nema nigde!!!! ovo je jedina drzava gde i vlast i opozicija rade na stetu naroda!!! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

1. Genetski potencijal nacije (znači nema ratova, izvoza pameti, muževa koji beže iz brakova i žena koje rade dok im bebe bboluju u jaslicama)

da se osvrnem na ovaj poslednji deo izlaganja koji pokazuje u kolikoj si zabludi  Smile Smile...

- u sistemu judeo-liberalnog kapitalizma demotivishe se stvaranje porodice . jednostavno karijera je na prvom mestu , materijalne vrednosti ,uzivanje ,prodje 30-ta 35-ta ,40-ta  Smile  .....

to se nece promeniti samo od sebe - srbi postaju manjina u sopstvenoj zemlji ,a upravo najinteligentniji i najobrazovaniji nemaju decu - upropascava se genetski potencijal  .....

-------------------------------------------

ekonomski gledano - mi smo zemlja jeftine i slabo kvalifikovane  radne snage - stranci dolaze ovde jer im je jeftinije da placaju srbina 300-400 evra ,nego ceha 700-800 ili nemca 1500 . medjutim , da bi se takvo stanje odrzalo nezaposlenost mora biti visoka . ovo pa znachi da nije njima u interesu da kod nas otvore mnogo radnih mesta ,jer samo sa velikom potraznjom i malom ponudom posla cena rada ostaje niska.

judeo-liberalne stranke (DS ,LDP ,pa i narodnjaci i radikali  ....) nemaju unutrashnji ekonomski program - oni se nadaju da ce strance privuci da ulazu u srbiju . to je dovelo dokle je dovelo ,ali pochetkom ekonomske krize nastaje druga situacija :

-- ako radnik u SAD ,nemachkoj ,austriji nema posla on ce pristati na nizu cenu rada nego sada. time automatski demotivishe kapital iz tih zemalja da dolazi u srbiju .odnosno , cena rada u srbiji mora da padne - a nezaposlenost mora da raste .
-------------

nacional-socijalistichki program razbija upravo tu "spiralu smrti" - umesto da cheka papiric sa potpisom nekog bankara-jevreja da pochne proizvodnju ,on proizvodnju pochinje odmah !!! samim tim se stvara taj famozni marksov "vishak vrednosti"  Smile koji vishe ne ide u strane dzepove ,vec uglavnom ostaje u zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Citat
nacional-socijalistichki program razbija upravo tu "spiralu smrti" - umesto da cheka papiric sa potpisom nekog bankara-jevreja da pochne proizvodnju ,on proizvodnju pochinje odmah !!! samim tim se stvara taj famozni marksov "vishak vrednosti"  Smile koji vishe ne ide u strane dzepove ,vec uglavnom ostaje u zemlji.
Nikakav program ne menja ništa, stvari menjaju pojedinci, ljudi, domaćini koji rade. Slažem se da Srbi moraju da se vrate svom korenu da se sami brinu za svoje potrebe a ne da se zadužuju po bankama. Međutim motivaciju za to nećeš postići mašući crvenom barjakčetom nacija nego tako što ćeš poći od sebe, zaposliti sebe pa još nekog, motivisati ljude da rade za sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
Jos ce i simijon da stavi predznak "nacional-"...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Jos ce i simijon da stavi predznak "nacional-"...  Smile
Daleko si ti od toga da me razumeš. Ne znam šta je smešno u onome o čemu sam razgovarala sa BF. On je možda previše suzio fokus na jednu grupu pa ne vidi celu sliku, ali u nekim stvarima je u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
Taj smajli oznacava ironiju, narocito u postavljenom kontekstu. Inace, on je sve vreme tvrdio kako si ti u velikoj zabludi, i  na kraju ti kazes da je on "u nekim stvarima u pravu". Tako da, stvarno ne znam koji ti deo mog sarkasticnog komentara nije jasan.  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Nikakav program ne menja ništa, stvari menjaju pojedinci, ljudi, domaćini koji rade. Slažem se da Srbi moraju da se vrate svom korenu da se sami brinu za svoje potrebe a ne da se zadužuju po bankama. Međutim motivaciju za to nećeš postići mašući crvenom barjakčetom nacija nego tako što ćeš poći od sebe, zaposliti sebe pa još nekog, motivisati ljude da rade za sebe.

da bi neko mogao da radi - da se bavi svojim poslom - ma koji bio samo da je poshten ,moraju postojati odredjeni drushtveni uslovi. dacu banalan ,ali realan primer iz danashnje srbije .

neki prosechan omladinac zavrshi npr elektricharski zanat (konkretno i potrebno zanimanje u svakoj zemlji) . medjutim ,poshto nasha vlast cheka strane investitore - on provodi godine ne radeci nishta. uz put zaboravi to malo shto je nauchio po nashim propalim shkolama , bavi se hiljadama drugih poslova ,kocka se po kladionicama ,pijanchi ,bije se po stadionima ....  Smile

nije njegova duznost da sam sebi stvara posao (jer on nije preduzetnik  Smile ) . on treba da bude samo poshten radnik koji ce dobijati normalnu platu za ono za shta se shkolovao ,a drzava treba da iskoristi njegov potencijal - takav kakav je ,a ne da trazi o dnjega da bude neshto shto nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
A ti misliš naši dedovi su tako sedeli pod kruškom i čekali da se njive same pooru, zaseju i požanju. Da Turci sami odu ali pre toga vrate sve što su zdipili.

Najveća sramota za domaćina bila je da uzme kredit. Najveća pohvala da mu/joj ruke ne miruju, da uvek sebi nađe posla.

A ispriočaću ti. Pre nekoliko godina zamoli nas rođak da zaposlimo njegovog sina elektrotehničara. Mi baš menjali tehničara i kao hajde da proba. Posle manje od mesec dana je odustao. Teško mu da radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
Skoro cijeli svijet je u krizi i logicno je da je i Srbija, ne brinite susjedi, nista posebno, jos jedna yebena kriza...
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sve stranke su se borile da dodju na vlast a ni jedna nije pokazala ozbiljnost da se pozabavi problemom nezaposlenosti da izradi  studiju na koji nacin rijesiti taj problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.