Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ejmi Vajnhaus nadjena mtrva  (Pročitano 32462 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
poznajem čovjeka koji je rekao sinu: predoziraj se, ja ne mogu više ovako  Smile

Znam i ja majku koja je rekla "Nema mi Bog oprosti, ali bolje da ga nema, da mi ostali nastavimo sa životom".

Nisam čitao pređašnje strane... tako nešto slično je rekla i njena majka?

Psihopata od žene... umesto da se trudi da pomogne (ne kažem da se nije trudila) ona jedva čeka da joj ćerka mre... to je psiho slučaj, da prostite Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2011, 23:27:39 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Njena majka nije rekla ništa slično.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Google Nexus 5
poznajem čovjeka koji je rekao sinu: predoziraj se, ja ne mogu više ovako  Smile

Znam i ja majku koja je rekla "Nema mi Bog oprosti, ali bolje da ga nema, da mi ostali nastavimo sa životom".

Nisam čitao pređašnje strane... tako nešto slično je rekla i njena majka?

Psihopata od žene... umesto da se trudi da pomogne (ne kažem da se nije trudila) ona jedva čeka da joj ćerka mre... to je psiho slučaj, da prostite Smile

naravno.

poznajem i ja majku koja je sve ucinila da joj sin narkoman, teski oblik, dakle igla i herion, shvati da treba da ostavi drogu ...
isla je dotle da mesecima nije izlazila iz stana i bila samo s njim ... dok nije poceo shvatati i sam  ...

sad oboje zive sretni, on ozenjen, dvoje dece, ima para, obrazovao se... ona ponosna sto je uspela ...

tako da nadam se da ce posle nekog vremena poceti da je grize savest sto nije pomogla kcerci ... sem ako nije stvarno da je se j***.

ako hoces, mozes...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
A ja znam majku kojoj je sin i dalje ziv, ima 40 godina, drogira se 25 godina heroinom i nema nacina na koji ga nisu skidali, sve sto imaju su prodali, zaduzili se i ziveli na kamatu, dok na kraju nisu poceli jedan po jedan da se razboljevaju i umiru od godina stresova... dok je on nastavio da se drogira ... ode na skidanje, cim izadje on se uradi... i tako 25 godina ... dok oni rade samo za njega i njegove lekove za cirozu, pankreatitis, hepatitis i ostalo po potrebi ... dok majka na kraju nije dozivela treci nervni slom i zamalo ga ubila nozem i oterala ga prvo u zatvor, pa u Reto centar gde je vec dve godine ...

Dok su oni svi sve davali na idiota koji se unistavao i govorio kako voli drogu, njihov drugi zdrav, prav i normalan sin je rastao u zapecku i pod traumama jer nit je imao detinjstvo, niti je osetio ljubav, niti je izrastao u nekoga ko je uspeo da se izbori sa svim tim emocijama i zauvek je onesposobljen da na zivot gleda normalno.

Postoje ljudi i postoji stoka. I nema nikakve veze da li ti je stoka drug, poznanik ili sin ili cerka. Zatvoris vrata i okrenes drugi list.

Mozemo mi da pricamo o narkomaniji koliko hocemo, iz prve ruke kad prozivis neke stvari onda i shvatis sta je to. Ovo ostalo je sviranje kurcu.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2011, 23:52:29 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Za sve to su roditelji krivi... treba ipak vaspitati dete da je droga zlo... a ako se dete rodilo normalno, shvatiće to na vreme Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Ono da posle 2000 nema dobre muzike mi nema smisla. Sta se sad radjaju neki drugi ljudi?

Ko sto je isti lebac, ista je i muzika.. samo nema vise tolikog efekta TV-a, politicke situacije koja omogucava da se napravi toliki kult licnosti. Vise je mjesta za kritiku preko interneta, vise je paparaca koji otkrivaju bubuljice autorima.
Lakse je naucit muziku pa je vise autora i dobrih i losih. Vise tehnologije. Hiperprodukcija.
Pa je teze genijalnom da dominira.
Ali dobra muzika je i dalje dobra muzika.

Ne mislim konkretno na Ejmi, nek je i prosjecna - nego uopste. Zasto bi posle 2000 ljudi izgubili muzicki talenat?

--
Pjesme koje sad pravi SMAK su vrh vrhova (ima na youtube-u). To su isti ljudi koji sui prije pravili dobru muziku i prave i sad  Smile niko ne obraca paznju.
  jednostavno promjenilo se okolnosti u kojima se stvaraju zvijezde i legende.

Iako su oni stari, ocu da kazem da se kvalitet ne moze lako proslaviti- novi ili stari. Ali nije da ga nema...
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 00:05:23 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ajde i ti Tep stvarno nekad si hardkor 2D...  Smile  pa imas dva sina vaspitavas ih isto jbt, jedan okoreli narkoman, drugi nikad nije pipnuo drogu u zivotu ... u istom drustvu odrastali  Smile Ma koliko znam tih primera, makar je ovde kod mene to bilo svakodnevna pojava, skoro svi sa kojima sam odrastala su otisli od gudre ili od metka  Smile

Prokletinja je prokletinja. Mozes da se popisas na vaspitanje, na uverenja, na ideale, na etiku i moral, na sve zivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
mrgec, семпловање јесте обрада, али се разликује од класичне обраде, јер приликом семпловања се узима један део песме у оригиналу (такозвани луп) и тај део се врти као музичка подлога или чини део песме.
Ако је обрада креативна крађа, онда је семпловање тешка крађа.

Samo si zaboravio da pomeneš onaj deo - da to treba da zvuči na nešto dobro.  Smile

Prodidži mu je j*** **** sa semplovanjem...

... ali i dalje se većina ljudi, koji malo bolje razumeju u muziku, slažu da je potrebno dosta kreativnosti i stvarno neka posebna nit u vugli da bi ti palo uopšte na pamet da spojiš sve to u jednu celinu.  Smile Celinu koja se, ako smem da primetim, sluša već 15 godina i slušaće se još dugo jer je to što je napravio jedna od jebeno najboljih stvari koje možeš pustiti kroz zvučnike.  Smile

Tako da, iako većina nas, u doba računara ima tu mogućnost... nije svako sposoban da napravi nešto slušljivo i dobro.
Posebno kad u to uvrstimo tekst, glas i gomilu drugih stvari... koje je Ejmi posedovala.  Smile (Naravno potrebno je čuti više od dve njene pesme, pre nego što je umrla, da bi se nešto govorilo na račun teksta glasa itd. xD)
Sample je samo kičma neke pesme, postoji i ostalo. Smiley

Drugo... nije to ništa toliko novo i neobično. Proteže se pola veka u prošlost.
Hip hop primera radi, koji ti gotiviš, njegov razvitak duguje dosta zahvalnosti semplovanju.

Takođe... tanka je linija između nečega što je ukradeno i nečega što je inspirisano nečim.

Semlovanje može uzeti mali delić i napraviti kompletno novu stvar.
Obrada može doslovno uzeti celu stvar.
Pitanje je onda šta je tu stvarno ukradeno i da li je uopšte ukradeno.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Ajde i ti Tep stvarno nekad si hardkor 2D...  Smile  pa imas dva sina vaspitavas ih isto jbt, jedan okoreli narkoman, drugi nikad nije pipnuo drogu u zivotu ... u istom drustvu odrastali  Smile Ma koliko znam tih primera, makar je ovde kod mene to bilo svakodnevna pojava, skoro svi sa kojima sam odrastala su otisli od gudre ili od metka  Smile

Prokletinja je prokletinja. Mozes da se popisas na vaspitanje, na uverenja, na ideale, na etiku i moral, na sve zivo.

Pa dobro, valjda porodica može nekako uticati na sve to... ja znam dosta narkomana ali nisam upućen u to šta preduzimaju roditelji povodom toga. Znam da duvan i droga nisu isto, ali isto kao što prestaneš pušiti, tako isto možeš baciti i iglu... valjda Smile

Ali, pre svega ne razumem te ljude koji se uopšte uvuku u tako nešto...
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 00:18:19 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ma kako da ne ... bacis iglu i odjases u sumrak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.