Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ejmi Vajnhaus nadjena mtrva  (Pročitano 32443 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Nista novo na temi... smrad malogradjanstine zaudara, ruralno brdsko-ravnicarski muzicki kriticari se jos vise svojim komentarima uvaljuju u palanacko blato i zivot ide dalje a motokultivatori prolaze... jos praziluka molim, nije bilo dosta na ovih 24 strane.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
Citat
ali isto kao što prestaneš pušiti, tako isto možeš baciti i iglu
Smile
Tepačenko, razgovarali smo već o tvojoj nepromišljenosti i pisanju jako glupih komentara.
Zar moramo ponovo.  Smile

Mada opet...  Smile
Citat
Za sve to su roditelji krivi...
Ne bih ja ovo u potpunosti odbacio...  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 00:24:52 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Citat
nije bilo dosta na ovih 24 strane.

Na OVE 24 strane Smile

Goa, zamolio bih te da me batališ, možeš li biti toliko razuman? Smile

I da, zamolio bih te da ne pominješ više moje roditelje Smile

ma kako da ne ... bacis iglu i odjases u sumrak  Smile

Pa zato i rekoh da duvan i droga nisu isto Smile

Ali, opet, sve mi to samo znamo iz iskustava drugih... bar se nadam da je tako Smile
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 00:38:31 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
ne znam, stvarno...evo, roditelj sam...ko zna kakvo cudo moze da me snadje, a dajem sve od sebe koliko znam i koliko umijem...a majka mu stara...nisam ni ja mudo nad mudima...

a opet i pored svega...zivot je i lutrija...a tu je i ljepota. jeziva ljepota.

znam da ni smrtnom neprijatelju pozeljela ne bih da u kuci narkomana ima...

lako je tudjem kurcem gloginje mlatiti...uhvatim sebe: " ja bih ovako...to je trebalo ovako...pa vaspitavati ovako..."...a znam...lupam...lako mi da lupam, pa lupam...

fakat ...nije lako tim roditeljima i porodicama...to je pakao.

sta god oni izjavili, kako god se nosili sa svim tim...to su bre...ljudi sa krvavoga fronta.
ne bila ja njima u kozi.

uostalom, ima ih raznih koji se razmnozavaju- to stoji, vrlo cesto odredjene odgovornosti liseni nisu, ali zaista...pa moras biti teska stoka i djubre, pa da zasluzis da ti umire na oci sopstveno klince.

edit:

a nisam sigurna ni za tesku djubrad i stoku...
mislim da ni oni ne zasluzuju to iskusenje i taj jad.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 00:36:06 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Rec-dve o roditeljstvu...

Desi se da iako deca imaju iste roditelje i zive u manje-vise istoj sredini zavrse dosta razlicito. Razlog za to je vrlo jednostavan, a to je da se u velikom broju slucajeva vaspitanje dece od strane roditelja razlikuje, kao i to da imaju kako razlicite gene tako i razlicite uslove kroz zivot(to vam je ono da se krecu u razlicitom drustvu i tako-to). Zato se i desi da vidjate primere dva deteta od istih roditelja koji su dosta razliciti po ponasanju. Smile

Citat
znam da ni smrtnom neprijatelju pozeljela ne bih da u kuci narkomana ima...
Ni to, ni bilo kakav drugi porok tipa alkoholizam, ili pak ponasanja kao sto je nasilje...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ejmi je uradila fenomenalnu najbolju mogucu stvar sto covek moze da uradi u sou biznisu.

Napravila je par albuma ,dobila je par nagrada ,zivela je zivot do daske i umrla je mlada sto je automatski cini

legendom, Dobar potez pre nego sto je nacisto propala poput Witni Hjuston od Krak kokaina ,ziva utvara .

Ljudi ce pricati o njenom talentu i propustenom potencijalu bas kao sto pricaju o Jenis Dzoplin ,Jimi Hendrixu,
Dzon Belusiju ,Jim Morisonu ,Kurt Kobejnu i drugim .

"Zivi brzo ,Umri mlad i Budi lep les" .Ne kazem da je bila lepa ,ali je mlad les lepsi od starog.

Ruzno bre kad ostaris kao momci is Beach Boys oko 75 god. ili Led Cepelin i Deep Purple oko 65-70 godina
pa padnes u zaborav .

Slika sa potpisom Kurta kad je umreo je otisla sa £35 funti na £1000 preko noci .
Njena porodica je zbrinuta sa njenim "royalties "do kraja zivota.

зајебаваш  Smile  Smile

а када почну давати фотке са њеним потписом,е онда нема зиме  Smile Smile Smile

Smile

« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 00:43:29 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ja to gledam ovako... svaki normalan roditelj vaspitava svoje dete da ne bude porocno... sad smo mi otkrili toplu vodu i znamo kako cemo da vaspitamo svoje da "mrzi drogu".. pa nije to pas da ga dresiras da laje na cigane ili da pisha u svoj cosak. Naravno da svi vaspitavaju decu da beze od droge i trude se da im istu koliko je moguce ogade.

I onda dodje momenat kad je imas ispred sebe i prosto da ili ne. I sreca da nisi okruzen gomilom idiota koji ce da te cimaju da probas nesto sto neces. I karakter da kazes ne iako ce verovatno gomila idiota da te proglasi pickom i ko zna sta jos. Znaci ceo jedan komplikovani proces koji ce da se ponavlja, jer odluka nije samo tad.

Kad imas 15 ili 16 to je malo pipavo ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
Goa, zamolio bih te da me batališ, možeš li biti toliko razuman? Smile
Ne.  Smile
------------

E da.
Smorila me cela ona 27 klub fora... muzičari ispod 30:
http://new.music.yahoo.com/blogs/yradish/40175/dead-too-soon-musicians-who-died-before-age-30/
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 00:42:06 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Citat
Ruzno bre kad ostaris kao momci is Beach Boys oko 75 god. ili Led Cepelin i Deep Purple oko 65-70 godina
pa padnes u zaborav .

шта лупаш ти? какав заборав? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ти поредиш цепелин и парпл са овом? Smile Smile Smile Smile Smile

кажу људи...трагедија
трагедија је била кад је у 34 години живота умро чак шулдинер...не од дроге или алкохола већ од тумора на мозгу...а тај шулдинер је био пионир једног правца у музици док то ова сигурно није

балбоа...ако ниси знао...поп песма се углавном састоји од музике и текста

Poenta je da ih mozda ti slusas tamo ali niko ih ne slusa ovde i njihove stvari se ne pustaju preko radija ili televizije  vec dvadesetak  godina ,osim ukoliko nije po neka reklama za po neki koncert jednom u ko zna kad
na koji idu samo matori ljudi preko 50-tak ili 60-tak godina .
Isto kao sto niko ne slusa Hendixa ili Dzoplin ,Ja imam njihove albume ali njihova se muzika samo koristi po neki put u nekoj reklami to je sve ,mlade generacije u Velikoj Britaniji su absolutno nezainteresovane za rok grupe
ili muziku iz 70-tih ili 80-tih to je kompletno mrtva stvar ovde .

Ejmi koliko god da je veliki jevrejski i narkomanski skeleton i gabor koji nijedan nas normalan covek ne bi dodirnuo ,
 Brus Willis samo jedan od velikog broja muskaraca koji je pitao da izadju i koga je ladno odbila ,
Ona je kompletno oduvek bila nezainteresovana za svoju karijeru ona pripada novoj generaciji ,i koliko god da se usrala na koncertu u beogradu jer je nasa droga mnogo jaca nego ovde u Londonu gde je kokain svega 6% cistoce ,
Ona je u pauzama kad je bila pribrana i "cista" uspela da uradi nesto i zvucala je dobro .
Iskreno ne svidja mi se njena muzika ,
Video sam je samo jednom uzivo na pauzi za rucak ispred suda na Westminstru .

Ja radije slusam Joss Stone ili Jocelyn Eve Stoker lepa je zgodna pametna i zvuci bolje nego sto ce Joplin ili Amy bilo kad.

Smile

A sto se Heroina i Kokaina tice Jer je cepao neko malo ili samo serete onako u prazno .
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 00:48:50 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Citat
iako ce verovatno gomila idiota da te proglasi pickom i ko zna sta jos.

Pre svega TO roditelj detetu, dok je još "školarac", mora reći... da se ne obazire na drugare idiote. Imaš i roditelja idiota, nisu svi normalni... moj, da kažem, najbolji drugar ima kevu koja nikada nije znala gde joj je sin, pa me stalno zvala da pita da li je kod mene. To je po meni roditelj... neću reći kakav, glupo je. Daleko od toga da su oni loši ljudi, i keva i ćale su mu mnogo dobri, ali eto, nikad nisu znali gde im je sin Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.