Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 16:49:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Egzorcizam  (Pročitano 34124 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A jesu li pronasli postupak kojim ce se covjek zastititi od sirotinje, od siromastva? Jesu li otkrili ko je covjeku podmetnuo sirotinju, siromastvo? I jesu li otkrili koji je to zao duh koji je covjeku podmetnuo sirotinju, siromastvo?

Za sve imaju lijek, sem za siromastvo - kakva lakrdija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
A tema je egzorcizam... Pozivam te da na politici otvoris temu o siromastvu, moci ce bolje da se razgovara. Please, stay on topic...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam pokusao biti u temi. Htio sam reci kako nema veceg davola od siromastva. I kako bi onda istjerivaci davola trebali pronaci nacin da istjeraju to najvece zlo, tog najveceg od svih demona, tog najveceg od svih davola, a koji je obuzeo covjeka.

Ja mislim da nisam promasio temu. Smatram da je siromasan covjek, upravo onaj covjek u kojemu su se sakupili svi davoli i svi demoni svijeta. I smatram da ce jedan istjerivac davola "uraditi poso" ako istjera te demone i davole siromastva covjekovog.

No, posto mi se ne da da govorim, iako nisam promasio temu, ja cu onda i prestati da govorim. Sila je uvijek odnosila pobjedu nad istinom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
C'mon, nisam to hteo da kazem... Djavola ljudi razlicito shvataju, nije da se protivim potpuno tvojoj definiciji siromastva ali to je vise politicka nego religiozna tema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja sam pokusao biti u temi. Htio sam reci kako nema veceg davola od siromastva. I kako bi onda istjerivaci davola trebali pronaci nacin da istjeraju to najvece zlo, tog najveceg od svih demona, tog najveceg od svih davola, a koji je obuzeo covjeka.

Ja mislim da nisam promasio temu. Smatram da je siromasan covjek, upravo onaj covjek u kojemu su se sakupili svi davoli i svi demoni svijeta. I smatram da ce jedan istjerivac davola "uraditi poso" ako istjera te demone i davole siromastva covjekovog.

No, posto mi se ne da da govorim, iako nisam promasio temu, ja cu onda i prestati da govorim. Sila je uvijek odnosila pobjedu nad istinom!

А шта си ти велики борче људских права предузео икада да макар једном таквом изнемоглом и сиромашном човеку промениш живот, побољшаш му материјално стање...просто речено спасеш га оног што је теби највећа невоља. Волео бих да ме демантујеш, али на основу твојих досадашњих наступа и реторичких излагања не делујеш ми ко неко ко се (сем овако) брине о томе. И слажем се са марнико82 да ниси требао поменути `вакву шкакљиву тему у овој причи већ си можда требао отворити нову, ако већ слична не постоји. Али када си већ ту да завршим излагање својих мисли до краја: да није цркава и манастира на Косову одавно би нам Албанија била код Прешева и Врања, тако да се и то може доживљавати као нека врста егзорцизма, али не за истеривање неко за спречавање дубљег уласка безчасног у светињама нашим. За сада се још држимо, али оваквим наследицима као што смо ми наши преци и нису требали да оставе толико блага...нема ко да га чува...
у здравље и на спасење
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Ma nemojte ih spasavati samo prestanite da pljackate (ne ti lico vec uopsteno) i sve je ok.Snaci ce se oni i sami...
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Producnenad

Evo, ga, elokventni istjerivac davola. Sa adekvatnom japaraturom. Za pomenuti proces.

Nije ti na mjestu pitanje sta ja cinim po tom pitanju, jer ja svoj lebac zaradujem svojim radom.

Pitanje je sta ti radis u vezi sa tim, jer tebi lebac daruje crkva. A to znaci da ti ga daruje narod.

A slazes se sa mod-om, jelda? Sta bi htio? Da haras ovim prostorom loveci naivne kojima ces urucivati strucnu literaturu za istjerivanje davola?

Narod te hrani. Zasto onda ne radis na tome, i ti i kompletna bratija, da istjerate iz naroda najveceg demona svih vremena, a koji se zove - glad!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Crkva je veliki dobrotvor i uvek se nadje da pomogne koliko moze i gladnima, a to je totalno off-topic.

Tema nije ni postojanje Boga ni uloga crkve u danasnjem drustvu (obe teme postoje vec na forumu, treba samo potraziti). Tema je egzorcizam.

Jes' da nisam moderator na Religiji ali bih ipak zamolio jos jednom da se drzite teme. Ako neko nije upucen u temu neka se ne oglasava.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Marinko82

Jesi li ti ikada posmatrao slike africke gladi. Izbezumljene oci, naduveni stomaci itd?

Ja smatram da, ako je nekoga obuzeo davo, da je to onda obuzeo upravo njih.

Cim ih pogledam, ja odmah pomislim kako je satana, davo, demon, lucifer, ili kako ga jos zovu, u njima.

I zanima me da li jos neko to posmatra isto kao i ja? Zanima me i sta istjerivaci davola misle o tome. Da li se neki istjerivac davola uopste i zanimao tim pitanjima? Itd.

I zanima me zasto si ti toliko napao kako se u ovoj temi ide u off, kada i ja smatram, kao i ti, da je crkva veliki dobrotvor?

I znam da jedva cekas, kao i ja, da jedan elokventni strucnjak za pitanje egzorcizma, krene sa adekvatnom pricom.

Evo, cekacemo ga. Strpljivo. Burazoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Marinko pa pogledaj svaku temu gde su ovi ucestvovali,ona je otisla u off.
Oni i ne moraju da kucaju nove poruke vec samo da pastuju stare jer im se sve svode na pljuvanje Boga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 16:49:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.