Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 20:05:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Egzorcizam  (Pročitano 33969 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Pa filozofija je ime foruma, tesko je ne ici u off topic...
A sto se pljuvanja tice vec sam ti objasnio da ga mi ne pljujemo vec argumentim pobijamo sto se za tvoje postove ne bi moglo reci...

"Jes' da nisam moderator na Religiji ali bih ipak zamolio jos jednom da se drzite teme. Ako neko nije upucen u temu neka se ne oglasava."

A postoje i upuceni na temu isterivanja djavola?
Pa sto rece Dopud sacekacemo...
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@all - nick mi nije marinko...

@dopud - ne slazem se sa tvojim vidjenjem, nije zlo u njima. Ti ljudi ne cine zle stvari zato sto su gladni. Kada u nekoga udje djavo taj pomahnita, gleda da naudi drugima i sl. Takve ljude treba leciti od "zaraze djavolom". E sad, kako identifikovati tu "bolest", da li ce to ikad moci naucno da se utvrdi, da li postoji tako nesto, o tome treba diskutovati. Ako ne verujete u Boga, vasa stvar. Ima ljudi koji veruju i vi nemate pravo da vredjate vernike kao sto oni nemaju pravo da vredjaju vas. Ako vam se ne svidja neka tema, zaobidjite je.

@Caruros - nisam iznosio nikakve cinjenice, samo sam usmeravao diskusiju na on-topic. Ako ne mozes da vidis razliku izmedju toga i diskutovanja, predlozio bih ti da malo skines nogu sa gasa kada krenes da kucas nesto o ljudima koje ne znas. I da, postoje upuceni, ali oni tesko da ce se javiti na ovu temu... Smiley

Toliko...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Marinko82

Ja sam razgovarao sa nekolicinom istjerivaca davola. I svi se slazu kako covjeka koji pomahnita nije obuzeo davo numero uno. To je petparacki davo u uporedbi sa onim koji se pojavljuje u slucaju "Afrika". E, to je davo numero uno. Taj kada obuzme covjeka, taj ga potpuno onesposobi, toliko da nista zivo u njemu ne ostaje.

Pa kada sam ih pitao kako bi se mogao, i bi li se mogao istjerati taj davo, ako bi se otislo u Afriku, oni su mi rekli da taj davo jeste u Africi, ali da je to veoma zapetljano, pa da bi ga trebalo istjerivati u JEvropi.

Da ti pravo reknem, nije mi bilo jasno kako bi to davola koji je u Africi, trebalo istjerivati u JEvropi. Vjerovatno je to zbog toga sto i nisam nekakav strucnjak za davole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
E ti sagovornici su ti bili zesce zapetljani... Smiley

I opet si mi promasio nick...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
@marniko82
Ja o tebi nisam nista kucao i post uopse nije upucen tebu nego Duth-u.Drugo procitaj jos jednom moje postove i videces da mi noga nije na gsau kad pisem o nekom zato sto ne opisujem ljude vec iskljucivo njihove komentare, a i tada ih ne vredjam.
"A sto se pljuvanja tice vec sam ti objasnio da ga mi ne pljujemo vec argumentim pobijamo sto se za tvoje postove ne bi moglo reci..."

IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima jedna divna emisija na studiju B zove se "Srbotomija".E u toj emisije je predstavljen prvi pravoslavni pop na nasim prostorima koji je javnoi rekao da se bavi ekzorcizmom.Cak je i naveo neke primere i dogadjaje.Kako sam ga razumela  rekao je da zaposednutost  se dogadja uticajem crne magije i izvodjaca obreda.Jer u toku egzorcizma terao je zaposednutu da kaze ime Ko je i Ko ga salje.Kako je najavio ovih dana bi trebala da izadje njegova knjiga.Zao mi je sto se nesecam imena popa.Mislim da je svestenik u Svrljigu, nisam sigurna.
Ova tema je dosta diskutabilna i misljenja su podeljena.A tu mislim na vernike i ateiste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima jedna divna emisija na studiju B zove se "Srbotomija".E u toj emisije je predstavljen prvi pravoslavni pop na nasim prostorima koji je javnoi rekao da se bavi ekzorcizmom.Cak je i naveo neke primere i dogadjaje.Kako sam ga razumela  rekao je da zaposednutost  se dogadja uticajem crne magije i izvodjaca obreda.Jer u toku egzorcizma terao je zaposednutu da kaze ime Ko je i Ko ga salje.Kako je najavio ovih dana bi trebala da izadje njegova knjiga.Zao mi je sto se nesecam imena popa.Mislim da je svestenik u Svrljigu, nisam sigurna.
Ova tema je dosta diskutabilna i misljenja su podeljena.A tu mislim na vernike i ateiste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljubopitiva

I sta kazes? Popa u Svrljigu isterivo davola? Sigurno iz neke doktorke? Ili profesorke? Manekenke mozda? Bas me zanima. Ajde, ispricaj nam kako je to bilo. Onako, ukratko. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto bih ti ja pricala imas naziv emisije i na kom se kanalu emituje, pa prati malo.Repriziraju je povremeno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Sto bih ti ja pricala imas naziv emisije i na kom se kanalu emituje, pa prati malo.Repriziraju je povremeno. Smile

Džaba se trudiš da na ovom mestu prilažeš nešto što autentičnim argumentima opovrgava omalovažavanje i klepaetanje neistomišljenika  da aktivisti ovog problema (a samim tim i problem) postoje. Ali ti svakako izlazim u susret jednom zahvalnicom što indirekto poddržavaš moje stavove i ukazuješ na stanje koje i tekako postoji.Kako god bilo nastavi sa svojim izlaganjima i ne trudi se da nekog u to ubedjuješ...iznesi svoje i nastavi svojim putem...srdačan pozdrav
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 20:05:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.333 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.