Za mene je Rapidshare najgora stvar na koju covjek moze da naleti na netu
ово ми није јасно
Verovatno je mislio na to da je Rapidshare totalno nestabilan, josh pogotovo sada shto su uveli Rapidse i ostala sranja za premium. Brzine nisu nikakve kada se skida onako, na slepo *obichno* bez premiuma... Lako se mozhe desiti da su fajlovi pobrisani od strane Lovaca na RS fajlove itd. Valjda je sad malko jasnije.
није ми и даље јасно... ја рецимо...немам премиум на рапидшеру...скинуо сам комплетну серију досије икс за три дана...то ти је брајко 200+ епизода ...сви линкови су рапидшер,ишла је стално пуна брзина и имао сам чекање од само десет секунди људима никако угодити...скидаш за џ и не ваља,користиш ос за џ и не ваља,играш игре за џ и не ваља...крај света
Za mene je Rapidshare najgora stvar na koju covjek moze da naleti na netu
ово ми није јасно
Verovatno je mislio na to da je Rapidshare totalno nestabilan, josh pogotovo sada shto su uveli Rapidse i ostala sranja za premium. Brzine nisu nikakve kada se skida onako, na slepo *obichno* bez premiuma... Lako se mozhe desiti da su fajlovi pobrisani od strane Lovaca na RS fajlove itd. Valjda je sad malko jasnije.
није ми и даље јасно... ја рецимо...немам премиум на рапидшеру...скинуо сам комплетну серију досије икс за три дана...то ти је брајко 200+ епизода ...сви линкови су рапидшер,ишла је стално пуна брзина и имао сам чекање од само десет секунди људима никако угодити...скидаш за џ и не ваља,користиш ос за џ и не ваља,играш игре за џ и не ваља...крај света
That's life, brajko... Shto bi Kejv Dzouns rekao, kad ti zhivot da limun, zafrljachi mu ga nazad u facu.
Covece to je file hosting, nisu nista drugaciji od Megaupload, Fileserve ni milion drugi firmi. Oces da downloadujes sa njihovih servera ko lodak - plati pa se klati. Sve je to pre svega neko uploadovao, a meni je licno mnogo gadnije sto neki hostinzi placaju uploaderima tako da ima ljudi koji solidno zaradjuju na pirateriji (dobijaju kesh za svaki download).
Skrenuli smo zesce sa teme o digitalnoj distribuciji zvanoj Origin btw
Najnovija vest u svetu Origina. Objavljeno je da se servisu priključuju i druge kompanije. Capcom, Warner Bros. Interactive i THQ izbacuju naslove kako za Veterana (Steam), tako i za njegovog mlađeg, balavog brata od tetke (Origin).
Moj komentar na ovo: S jedne strane ih razumem, mali izdavači, grabi se svaka mogućnost za prodaju, ali sa druge strane... ne znam, naravno ništa na stranu pomenutih izdavača, već na EA koji je otkrio toplu vodu. Glupo mi je takođe, jer je sve kopije Valve igara na DVD-ovima prodavao puravo sam EA. Čemu sada ovaj inferioran potez, koji EA spušta na nivo MalogMekanog ™. Vreme će da kaže da li je ovaj potez, dobar ili ne.
Kako da u payment opciji izaberem da bude Serbia? Vidim da nema ni Serbia ni Yugoslavia. Otju da kupim neshto preko EA Origin ali nisam siguran da li bi mi prihvatio moju Banca Intesa Internet karticu... Ako nije problem, pomozite.