Pokrenuo sam EA download manager. Automatski je trazio da skinem neki update. Skinuo, i kada sam ga instalirao pojavio se Origin a nestao manager. Dakle ovo je EA "manager" prekomponovan u konkurenciju steam-u.
Tokom procedure kreiranja profila mozete da izaberete avatar iz vase omiljene igre. Da bi ste ga kreirali potrebno je samo da prekopirate vas "Order Number" koji ste dobili na email, u ID polje. Idete na finish i to je to. Mozete da se konektujete i na XBOX live ili PlaystationNetwork ukoliko zelite.
Od Origin igara tu su nasi omiljeni naslovi: Bulletstorm, Alice, Dead Space, The Sims 3, Mirro's Edge, Crysis, Dragon Age, Need for Speed, Shift itd.
Steam je previše ukorenjen ja bi rekao. Malo kasno EA, malo kasno, za jedno celu deceniju kasno. Nije ko da navijam za jednu kompaniju nad drugom, ali ja ne planiram da imam za 5 godina 9 različitih programa za digitalnu distribuciju.
zasto bih koristio ovaj EA Origin kad vec sve ove igre postoje na steamu.. jeste da steam ume da bude zabagovan i da nervira, ali koji program to ne radi s vremena na vreme.. meni licno smeta i cinjenica da je EA vlasnik doticnog programa, nije da sam neki preterani fan Gejba Nuela, ali..
Problem je nastao oko BF3. Navodno Steam nije dozvolio direktno povezivanje sa igračima pa je iz toga nastao Origin. Kasni EA dosta možda i uspeju da uzmu parče kolača.
Steam je previše ukorenjen ja bi rekao. Malo kasno EA, malo kasno, za jedno celu deceniju kasno. Nije ko da navijam za jednu kompaniju nad drugom, ali ja ne planiram da imam za 5 godina 9 različitih programa za digitalnu distribuciju.