E, a kako se kupuje na Origin sajtu? Isto kao na Steam-u? Mislim, isto ubaciš neke podatke i skinu ti sa računa?
Pročitao sam sve tri stranice i samo da kažem da je Steam za mene super jer sam dobio brdo besplatnih igara! Kupio Half Life 2 i Episode 1 pa mi dali Counter Strike Source pa Half Life Source(prvi deo HL jel). Zatim sam dobio DeathMatch za oba dela potpuno besplatno kao čast što sam kupio dve igre. Imam BRDO besplatnih koje se redovno abdejtuju, sve savršeno pečuju i poprave, download je automatski što lepo reče Cvija- o svemu se brinu: samo treba da cepaš igre i uživaš. Steam je zakon.
Da li neko osim mene ima problem da proba da se loguje na EA Origin Store? Preko FireFox-a kad probam, stalno me vratja na istu stranicu. Ali kad idem na Internet Explorer 9 onda radi logovanje...
Ja sam ga instalirao samo zato što je Burnout Paradise bio besplatan u trenutku, inače što su već ljudi primetili, stvarno ne razumem šta je bilo EA da izda program iako im naslovi izlaze za Steam, čak i Valve igre distribuiraju na regularnom formatu (DvD i Blue Ray)
Do sada nisam uopste odusevljen Originom. Download je ili spor ili uzasno nestabilan (varira izmedju 50 i 400 kB/s), pauzirani download se ne posle nastavljanja vrlo cesto resetuje na pocetak, tesko je provaliti gde sta skida kako bi eventualno bekapovao fajlove usled prethodno pomenute gluposti. Shop nisam koristio jer su uglavnom idiotske cene, cesto vece nego retail. A i nacuo sam da je sa nasim karticama prakticno nemoguce kupovati tamo, nek potvrdi neko ko je probao.
Sve u svemu, Valve zna kako da zadovolji svoje korisnike, iz godine u godinu Steam je unapredjivan dok je kod EA DM samo promenjeno ime u Origin i to je to.
Za mene je Rapidshare najgora stvar na koju covjek moze da naleti na netu, ne racunajuci viruse, crve i slicne stetocine. Alo, placas im za gomilu piraterije, koju ces nakon dva minuta da obrises i opet da skidas jos tog smeca.
Amin.
btw,aj,kad vec pisem... @Cvijo,kazem ti,ako ikad opet budes imao zelju,probaj Complete mod za CS,mnogo ce ti se svideti.
Za mene je Rapidshare najgora stvar na koju covjek moze da naleti na netu
ово ми није јасно
Verovatno je mislio na to da je Rapidshare totalno nestabilan, josh pogotovo sada shto su uveli Rapidse i ostala sranja za premium. Brzine nisu nikakve kada se skida onako, na slepo *obichno* bez premiuma... Lako se mozhe desiti da su fajlovi pobrisani od strane Lovaca na RS fajlove itd. Valjda je sad malko jasnije.