Sad ja da vam kazem,mislim da je Bog ovde umesao prste,ja sam licno radio mnogo lose stvari u zivotu,ne mislim na kriminal,ali sam los covek...jako los i pun sebe...
.Sad ja da vam kazem,mislim da je Bog ovde umesao prste,ja sam licno radio mnogo lose stvari u zivotu,ne mislim na kriminal,ali sam los covek...jako los i pun sebe...I sad me Bog kaznjava,znaci kazem vam lik moze da ima koju god hoce ribu,a sad se primio na ovu,nije uopste ona neka riba,nema nesto posebno telo,dupe,sise...Ma nista skoro,ali je devojka jako lepa i zraci sa necim posebnim,sto ostale nemaju...Verovatno se i njemu to svidelo...Zajeban je ovaj zivot :/
Braaaaate. Alooooo. Braaaate Iz koje si ti sekte Moras da se pokajes za sva losa dela Mnogo si sagresio sa tvojih 16 godina. Toliko da ti Bog uzima devojku Vrh
Citat
Ako si katolik ne sekiraj se, tvoji preci su zgrešili odavno
Citat
i nemoj samo da širiš priču, pretpostavljam da kenjanje nije bilo ništa spektakularno....
Hahaha. Radulac, svaka ti je ka' u Njegosa
----------------------------------------
Citat
Nemoj da dozvolis da je uzme a da nista ne pokusas.Bar probaj,preduhitri ga,jer...nema vremena.
Citat
U pravu si,idem da odradim jos ovoliko trbusnjaka...
------------------------------------------ --> ti si moj idol
Citat
Skinuo sam...Brate ne znam sto ali ulivas mi neku energiju pozitivnu verovatno zato sto navijamo za najbolji klub ali aj mi se javi na PP da te dodam na facebook moze?
kada vidim ovakve komentare, dodao bih te i ja, da imam Fejs
Sto se saveta tice moraces da uradis jednu vrlo losu stvar: da saznas za koji klub navija i da i ti pocnes da navijas za isti. da, izneverices svoje ideale i bices cigan, ali 'bem li ga. To je cena uspeha.
A ako ne zbaris tu devojcicu necemo te zvati Gatuzo nego Zaguzo
Au bre Dane sto si napravio pometnju ko da treba da smuvas Elizabetu II a ne curu od 16 godina... I ako si stvarno toliki smeker kako se predstavljas, onda to i iskoristi za ovu malu, samo na malo upakovaniji nacin, i pada 100%. A tog druga ti zajebi, cuo je on da se ona tebi dopada, i zna da moze da moze da je ima, zato to i radi. Preduhitri ga, i ko g ajebe, ionako niste vise drugovi... Al si naporan bre...
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
imao sam slicnu situaciju kao ti...nebitno je mjesto i sve al ja i drug smo se upoznali sa tom curom i taj dan otprilike proveli zajedno,razmjenili telefone i nas dvoje krene nazad busom kuci i ja taman krenuo reci kako mi se svidja i cini m ise da sam se zaljubio i on meni to isto kaze....tad sam napravio gresku i precutao(to je bilo prije 4god tad sam bio klinac) i posle toga je nikad vidio jer sam se sklonio....fast forward do veoma skoro,sjedim u kaficu sa drugom i prica mi kako mu se svidja neka cura i ona sa drugaricama ulazi u kafic,ja je gledam kad to ova ista cura od prije 4 god...ja opet prolupao i opet precutim al se razmisljao sta da radim i na kraj je smuva neki treci lik....Dok je meni doslo iz dupeta u glavu prosao voz,a sad trcim za njim a k.... cu ga stici...raspisah ja mnogo al eto ti moj savjet iz prve ruke...zajebi pricu sa drugom i razmisljanje pravac na nju dok te neko ne preduhitri,ne radi sto sam ja radio,a i ja sam isto tako mislio sta da joj kazem i sl. Al dobro izgleda da od toga svakako ne bi bilo srece, jer se cudno ponasa,vidim je u kafic i castim picem i caskamo malo, ona meni posalje zahtjev za prijatelje na fb(ne moze bez toga ),i onda me pocne kulirat,pa je vidim u skolu i javim joj se i opet se ispricamo i dopisujemo taj dan, pa onda opet nece da se javi,a nije isfolirana....hmm podjoh ja u off mozda bih trebao otvorit zasebnu temu za ovo,al eto pisem cisto da olaksam sebi vec vidim kakve cu odgovore dobit . Nego Dane nemoj previse da razmisljas i pozuri
Ljudi cisto da vam kazem,taj lik je kao sto sam i mislio u subotu lako smuvao nju...A najjace od svega sto postajem sve bolji sa njim(A pricao sam vam da mi je pre bio kao brat) i on mi sve pricao kako i sta...Ona se na njega pali jos od prvog septembra kada smo krenuli u skolu,u prvi razred...Nije da sam odustao,ali nisam vise toliko napaljen na nju...Eto i ne pisem vise ovde kao pre jer su neki likovi rekli stvari koje nisu tacne i koje ja nigde nisam rekao/napisao...Toliko
P.S.
Hvala brate,samo nije mi jasno...jednom si se sjebao pre 4 godine,kasnije si skontao da si bio budala i pitao si se sto si to uradio...Sada ti se opet pruzila prilika i napravio si istu gresku,zbog cega?
Inace Bog mi se osmehnuo i meni pruzio 2. priliku...Pre 2 godine kad sam ja bio 7. razred smarala me je jedna devojcica 6. razred tada...naravno ja kakav sam majmun tada bio ,,ovako'' sam je ispalio...Danas ona 15 godina ja 16 kad sam je video zapitao sam se sto sam to uradio i kakav sam kreten bio...Ali izgleda da mi je Bog pruzio drugu priliku i ako se ona tako palila tada na mene verovatno tu postoji jos nesto zar ne? Videcemo sta ce biti