Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dva pritvorenika iz Gvantanama prebačena u Srbiju; Keri: Cenimo srpski gest  (Pročitano 25931 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116

I ovo nisu izbelgice, ovo je okupaciona sila,

« Poslednja izmena: 15. Avg 2016, 16:45:35 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Bas tako. Samo sto su ovi spavaci, chekaju svoj momenat da naprave sranje jer ja i dalje tvrdim da su dobili pare da dodju u EU, jer ko je normalan da putuje hiljadama milja da bi stigao u zemlju ciji jezik ne govori, ciju kulturu ne poznaje i pri tome sa stekom novca kod sebe.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
pa nece bez novca krenuti.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Pa oni su sada vec tu, kada se spoje sa ostatkom Islama u EU to ce biti orgija krvi i smrti do kraja. 

Ja poludim kada cujem da "oni sto su bili teroristi i radikalni muslimani nisu pravi Muslimani." Dobro, a onda da pitamo sta znaci biti pravi Musliman, i da pitamo koliko njih zeli Sherijat, i onda je sve jasno. Uostalom, teroristi koji su unistavali sve i svasta po EU, su obicno ziveli tu dugo vremena sto onda opet povlaci par pitanja.

1. Ako su ziveli tu toliko dugo i niko nije nista primetio, koliko ima jos takvih?
2. Kako su uopste usli u zemlju ako su bili radikalni?
3. Ako su usli u zemlju a tada su bili "umereni" da li to znaci da ih neko radikalizuje u EU?
4. Ili znaci da ne postoji pravi sistem sortiranja otpada, tako da fakticki svaki Musliman moze da udje i tek kasnije da se ispostavi da ima zelju za razaranjem i ubijanjem?

5. Koliko "izbeglica" su radikalni a koliko nisu?
6. Kako promeniti neciju kulturu kada on odbija da prihvati tvoju?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
holivud
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
holivud
Pricam o Muslimanima, ne globalizaciji. Oni mogu da nose odecu i piju Koka Kolu, ali fundamentalno ostaju isti, i shire svoj Islam i uticaj gde god ih postavis. Ko neka bakterija.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Pa oni su sada vec tu, kada se spoje sa ostatkom Islama u EU to ce biti orgija krvi i smrti do kraja. 

Ja poludim kada cujem da "oni sto su bili teroristi i radikalni muslimani nisu pravi Muslimani." Dobro, a onda da pitamo sta znaci biti pravi Musliman, i da pitamo koliko njih zeli Sherijat, i onda je sve jasno. Uostalom, teroristi koji su unistavali sve i svasta po EU, su obicno ziveli tu dugo vremena sto onda opet povlaci par pitanja.

1. Ako su ziveli tu toliko dugo i niko nije nista primetio, koliko ima jos takvih?
2. Kako su uopste usli u zemlju ako su bili radikalni?
3. Ako su usli u zemlju a tada su bili "umereni" da li to znaci da ih neko radikalizuje u EU?
4. Ili znaci da ne postoji pravi sistem sortiranja otpada, tako da fakticki svaki Musliman moze da udje i tek kasnije da se ispostavi da ima zelju za razaranjem i ubijanjem?

5. Koliko "izbeglica" su radikalni a koliko nisu?

1. EU je jedna organizacija koja je od evropljana stvorila beskičmenjaka.
2. U EU je pravilo da se primaju svi zbog negativnog prirodnog priraštaja. Liberalne kapitaliste baš briga za nacioanlni identitet, oni na populaciju gledaju kao na tržište.
3. EU sama po sebi je pogono tlo za njihov razvoj u ekstremiste zbog svih sloboda koje im ista pruža i što ih toleriše u svim svinjarijama.
4. U EU mogu da uđu svi.
5. To niko ne zna, ali svi mogu lako da se radikalizuju pošto je celokupna situacija u Evropi tako nameštena da se oni radikalizuju i pod liberalima (kao pas koji oseti strah čoveka, pa kidiše i napada) i pod onima koji im se suprotstavljaju folorajući nekakvu borbu za prava...
6. Ukidanjem toliko širokih "ljudskih" prava. Rimljani su "civilizovali" gomilu "varvarskih" plemena namećući svoj uticaj. U liberalnom sistemu standard se nudi svima. U autokratskom samo onima koji odgovaraju. Dobri primeri su islamizacija srba pod otomanima, i unijaćenje srba u zapadnim krajevima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
5. To niko ne zna, ali svi mogu lako da se radikalizuju pošto je celokupna situacija u Evropi tako nameštena da se oni radikalizuju i pod liberalima (kao pas koji oseti strah čoveka, pa kidiše i napada) i pod onima koji im se suprotstavljaju folorajući nekakvu borbu za prava...
a sto se ne liberalizuju?
tacnije, koliko ubijenih u napadu na sarli ebdo su muslimani?
koliko ubijenih napadom kamionom nedavno su muslimani?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.82
Bio ja u Skoplju ove godine posle 10-godišnje pauze i vidim ceo grad prepun zamotanih kravetina. Motaju u šatore čak i 10 godišnje devojčice. Pitam ja rođake dal se dobro sećam da ranije, 90ih i 2000ih, zamotane bolide nisi mogao da vidiš čak ni u jednoj Strugi prepunoj Šiptara, a kamoli u Skoplju. Kažu da, dobro se ti sećaš, toga nije bilo ranije. Reko a kad je počeo taj trend? Kažu pa u isto vreme kad i talasi izbeglica - 2011. godine, i u isto vreme kad su se pojavile one glasine da neko plaća deo muslidža po Evropi da se zamotavaju u šatore.

Dakle svu tu bagru neko vodi, organizuje i plaća da šire svoju populaciju i svoj način života. A ovamo mi lažljivi mediji prosipaju priče kako su sve to samo izbeglice koje beže od zle sudbine i samo žele šansu da rade i žive pod krovom. Kako da ne.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2016, 18:02:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Bas tako. Samo sto su ovi spavaci, chekaju svoj momenat da naprave sranje jer ja i dalje tvrdim da su dobili pare da dodju u EU, jer ko je normalan da putuje hiljadama milja da bi stigao u zemlju ciji jezik ne govori, ciju kulturu ne poznaje i pri tome sa stekom novca kod sebe.

CIA i Vatikan to placaju  Smile

Citat
Kažu pa u isto vreme kad i talasi izbeglica - 2011. godine, i u isto vreme kad su se pojavile one glasine da neko plaća deo muslidža po Evropi da se zamotavaju u šatore.

Nije glasina vec delimicno istina, Saudijci daju penzije zenama poginulih boraca u BiH, ali iskljucivo ako je ponasaju po "serijatu", znaci, marama na glavu, nema poseta muskaraca koji nisu familija i tako to. Mnoge udovice su izgubile pravo na pomoc posle dojave "dobronamernih" komsija kad cuju od cega zena zivi i da ubire "besnu paru"
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.