Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dva pritvorenika iz Gvantanama prebačena u Srbiju; Keri: Cenimo srpski gest  (Pročitano 25721 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Svim fanovima Muslimana preporucujem da puste brade, da orezu svoje penise i pravac u neku Islamsku zapizdinu, posto im sloboda ne odgovara. Ili mogu kod chike Zukorlica na ispiranje mozga, i da se bore za samostalni Sandzak.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.82
Cisto sumnjam u tu pricu, a inace Sirijac ce bolje proci u Austriji nego Bugarskoj ili Rumuniji

https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Austria

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung GT-S7580
Svim fanovima Muslimana preporucujem da puste brade, da orezu svoje penise i pravac u neku Islamsku zapizdinu, posto im sloboda ne odgovara. Ili mogu kod chike Zukorlica na ispiranje mozga, i da se bore za samostalni Sandzak.

А зашто смо ми фанови муслимана? И зашто мислиш да мораш нешто да волиш или мрзиш?
Поента је да исто као што ти таргетираш муслимане, исто тако неко може да таргетира наш народ.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
kao sto i targetira
u sustini ko koga stigne. mnogi vole da mrze
al...

znam i ja neke koji se osecaju progonjeno. ali da ih bude u milionima. svaka cast indoktrinaciji, svaka cast.

nezgodna je to kombinacija vera i zahtevi za pravima. trazis da radis ono sto ti vera kaze, neko kaze u ovoj drzavi to tako ne moze i prirodna je reakcija zelja da unistis tu drzavu

jeste li upoznati sa pojmovima dar-al i dodaj po zelji?
gle: https://en.wikipedia.org/wiki/Divisions_of_the_world_in_Islam

Dar al-Islam (Arabic: دار الإسلام‎‎ literally house/abode of Islam; or Dar as-Salam, house/abode of Peace; or Dar al-Tawhid, house/abode of monotheism) is a term used by Muslim scholars to refer to those countries where Muslims can practice their religion as the ruling sect and where certain religions, (Judaism, Christianity, and Sabianism) are to be tolerated.

Dar al-Harb (Arabic: دار الحرب‎‎ "house of war"; also referred to as Dar al-Gharb "house of the West" in later Ottoman sources), aka Dar al-Kufr ( دار الكفر ), literally „Realm of the heathens“ i.e. where the Islamic law isn't implemented; an individual from "Dar al-Kharab" is a "Kharabi" (Arabic: حربي‎‎). Dar al-Kharab is a term classically referring to those countries where the Muslim law is not in force, in the matter of worship and the protection of the faithful and dhimmis.[8]
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.82
Pa nas već targetiraju.  Smile Tako da mi više i nemamo šta da izgubimo.  Smile

Inače naravno da treba da ih targetira kad nam bez dozvole upadaju i naseljavaju se po zemlji.

Citat
nezgodna je to kombinacija vera i zahtevi za pravima. trazis da radis ono sto ti vera kaze, neko kaze u ovoj drzavi to tako ne moze i prirodna je reakcija zelja da unistis tu drzavu

Znači prirodna je reakcija da kad gost u kući svog domaćina neće da se povinuje domaćinovim pravilima, da on poželi da uništi domaćina?  Smile Bravo Dabiša. Bravo!  Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2016, 20:06:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Pa nas već targetiraju.  Smile Tako da mi više i nemamo šta da izgubimo.  Smile

Inače naravno da treba da ih targetira kad nam bez dozvole upadaju i naseljavaju se po zemlji.
Tacno tako.

А зашто смо ми фанови муслимана? И зашто мислиш да мораш нешто да волиш или мрзиш?
Поента је да исто као што ти таргетираш муслимане, исто тако неко може да таргетира наш народ.
Zato sto ih branite, a sutra ce ti isti da naprave sranje samo tako u Srbiji. Ja volim svoju zemlju ma gde god ja bio, i pomazem kad mogu, ali Muslimani u biilo kojem broju u Srbiji su problem, pogotovo sto nas natalitet je u opadanju, i pri tome sto na jugu imamo Shiptare i one obrezane skotove iz Sandzaka, preko puta imamo Bosance i sad jos ovi na to da dodju.  Nek se vrate u svoje zemlje, ili idu u Muslimanske zemlje a ne od drugih zemalja da prave svinjac.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
svinjac sigurno ne prave

Citat

Znači prirodna je reakcija da kad gost u kući svog domaćina neće da se povinuje domaćinovim pravilima, da on poželi da uništi domaćina?  Smile Bravo Dabiša. Bravo!  Smile
da upravo zato sto je to dar- al harb iliti zemlja rata. nije to domacin jer je cela zemlja bozija, a ti si kao musliman boziji ergo, zemlja je tvoja. on se samo privremeno sili tu ali ces ga ratom naterati na pokornost
« Poslednja izmena: 15. Avg 2016, 20:10:45 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.82
Eto. Lepo si objasnio.  Smile Znači, muslimani celu planetu smatraju svojim plenom, odnosno svojom zemljom. Da li ti je onda i dalje čudno što ih toliko ljudi ne želi u svojoj zemlji?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
nista me ne cudi. ljudi su prirodno ksenofobi i rasisti. da bi to prevazisli potreban je napor
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.82
To reci dotičnima koji ceo svoj život provode služeći imaginarnim likovima i nametajući svoj način života drugima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.