Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Društvene razlike među decom sve veće: Jednom tablet, a drugom ni užina  (Pročitano 9817 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
za odrzavanje kontakta sa detetom i njegovo zvanje pomoci moze da odradi i telefon od 20 evra podjednako dopro kao i onaj od 700 evra cak i bolje posto mu baterija neuporedivo duze traje  Smile
tako da prica telefon od 700 evra zbog sigurnosti deteta nepije vodu
kao sto neko napisa nije nam valjalo kad su razlike bile manje evo nam sad sta smo trazili to smo i dobili
« Poslednja izmena: 03. Nov 2013, 18:03:23 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
HTC Sensation
@vanyo - Naravno da ne, ovo sam naveo samo kao primer.
Nije potreban ali je koristan, to je tachno.

@apstrahovana - U redu onda, solidnom argumentu ne mogu reci: "Niste u pravu".
Pozdrav za vas i vase dete.

@Maradic - Hahahahahahahhahaha.
U Nisu ti trebaju Kolonijalni Marinci ako hoces ziv da izadjes. Xenomorphi vrebaju svuda.  Smile

Nisam na to mislio ali razumem kako si mogao doci do tog zakljucka.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Qtek 666
Ја живим баш у Нишу.  Smile
Само мање параноје, и све је у реду. 70 посто мама је до 4. разреда довозило и доводило своју децу у школу, а ја сам сматрана лудом што то не радим.
Поздрав и теби  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ne daj boze da nose firmiranu garderobu i imaju dobar mobilni telefon u srednjoj skoli.. to automatski znaci da su to losa deca sa poremecenim sistemom vrednosti a roditelji su im idioti  Smile

sad ispada lose i kad te roditelji dovoze u skolu., pa jos i u skupim automobilima.. sve su to uciteljice uspele da primete .. stateboliq u kojim kolima ga dovoze, radi ti svoj posao kako treba i gledaj svoje dvoriste da dovedes u red i sve ce biti u najboljem redu  Smile

jedina ispravna deca koju nastavni kadar ocigledno ceni, su ona sto dolaze gola i bosa ili se oblace kod kineza, idu peske.. izgleda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia 
Iskreno mi puca kur za tu kategoriju jadnih i napacenih..... Smile

Koji jebeni kinezi....pa moje dete bi onda nedeljno trebalo da menja patike, ako saberes i nije neka racunica!

A zasto da moje dete nema mobilni telefon? I koga to ustvari boli djoka da li ima i sta ima, i kako je obucen?
Ako je trazio telefon da mu kupimo za rodjendan i ako ja imam novaca da mu kupim, pri tome je skroz odlican ucenik, osvaja medalje sa timom u kosarci, poslusno i dobro dete - pitam -zasto da ne kupim?

Sem toga ide moje dete i na zimovanje...hocu da mogu da ga nazovem, sva deca nose svoje telefone nosice i on.
Zasto da nema tablet? Ima svoje drustvo, hoce da igra igrice, zasto da mu ne kupim?

Treba mozda da kupim jos jedan nepotreban par cizama ili cipela, neku haljinu ili da potrosim novac u izlasku sa drugaricama vijajuci neke balavce po gradu?
Verovatno je to uzoran roditelj...necu mu kupiti skupu stvar ali ja za vikend idem da se j*bem kako stignem i da se ozderem od alkohola..more mrs Smile

Uostalom ti koji seru su oni koji belog dinara nemaju, a zele taj telefon ili tablet sto ima dete Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
besposlena si i dokona  Smile  jer zasto bi inace pozvala svog sina da ga cujes kad nije sa tobom  Smile  Smile

ti si bolesna osoba. bog s` tobom dijete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 111111
Vi ocigledno ne vidite naslov teme.TJ ono sto pise izmedju redova..
Pise da su drustvene razlike medju decom sve vece.
Jel mislite da to nije tacno ?

Pa jeste.

Inace..Detetu od 7 do 18 godina ne treba ni tablet niti neki besni android.
Niti mu treba garderoba od 1000e na sebi kako bi otisao u skolu.

Sad tu postoje dve dimenzije..Od koje su jelte iz mog ugla.
Dete trpi nesvesnu represiju od roditelja.
Roditelji su obicno ljudi koji se takmice..cije ce dete da bude uslovno receno bogatije.To je ta sujeta koja bije ljude.

Ali dobro..Nekad je mozda postojala srednja klasa i ljudi bili "Drugovi" ..svi isti,svi u iste uniforme i svaki posao castan.Sa pojavom kapitalizma i konzumerizma u ovoj meri radjace se i novi problemi..a svi cemo biti svedoci toga jer smo pogodno tlo za radjanje sujeta raznih vrsta.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Motorola 
Ja se secam da kad sam bio klinac smatrao si se burzujem ako imas segu megu,sony 1,kasnije sony 2,lego kocke,action man-a,gameboy...na ulicama Beograda pre 15 godina bi ti ukrali ili oteli mobilni telefon onu ciglu koja je tad kostala po 300 i vise maraka,a danas niko ne mari kad izvadis skupoceni mobilni jer realno svako danas ima malo bolji telefon...
« Poslednja izmena: 03. Nov 2013, 19:19:05 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
да су им родитељи богати не би ишли у државне већ у приватне школе
то су мобилни за динар и онда сваког месеца борба да се плати рачун за детенце од 5.000 динара
мобилни телефон,таблет,лаптоп,фармерке за 100 евра нису статусни симболи
статусни симболи су ламборџини,порше,ролс ројс,вила на литици од 50 милиона евра,јахта од 168 метара,батлери,служавке,пијење вина од 50.000 евра за чашу итд
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
a danas niko ne mari kad izvadis skupoceni mobilni jer realno svako danas ima malo bolji telefon...

Pa,kažem ja,danas su svi brokeri, biznismeni i šefovi.

A opet niko ''nema para za leba''.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 03. Nov 2013, 19:32:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.