Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Društvene razlike među decom sve veće: Jednom tablet, a drugom ni užina  (Pročitano 9840 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
прегелдах тему па да извадим парагон блок да видим шта смо имали...

имали смо један Блица ил Курира достојан, болно глуп чланак који пренеше Новости... које уз Политику једине одолевају јефтином сензационализму ал ето имају својих момената...

па смо имали гомилу претеривања, генерализација и саблажњавања кул и еманципованих госпођа, мантре традиционалиста ... те традиционалисти се осећају угрожено а кул и еманциповане госпође су убише ишчуђавајући и без секунде размишљања сматрајући сељанијом све који се не слажу са њима...

а све око прилично глупе теме и јефтино замењене тезе да васпитање детета има везе са тим да ли оно носи телефон од 300 јевреја у фармеркама од 100 јевреја или у џеповима фармерки купљених код Кинеза има само жваке...

ал фак дет... тема је жива сви имају утисак да постижу поенту објашњавајући неком имагинарном саговрнику нешто ...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Nov 2013, 21:38:57 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
I onda si dosao i svemu dao izgubljeni smisao.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
ма јок... не гајим ја тих просветитељско смислодавајућих аспирација ... него ето досађујем се па решио да једем говна мало ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
Ako je tako onda sedi s nama za astal ko covek.
Govana barem ima dosta za sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Qtek 666
Ја сам одговарала човеку који ме је разумео, и поздравио Smile. Ко се накачињао на оно што сам ја рекла њему, с промашеном поентом, ко и обично, није ме брига, јер да бих некоме одговорила, тај треба бар мало да смислено пише.

За ове друге који нису скапирали, небитно је да ли носиш мобилни и колико кошта, као и колико ти коштају патике, јакна и сл, него, колко си квалитетно дете. Нико те неће ценити више због тога да ли имаш или немаш таблет, ал хоће због тога колко си добар другар.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
има ли и кашика? Немој буде фазон ... те нема канте, те нестало гована, те фали кашика, те онај што разноси говна није се појавио на послу...  Smile

У принципу не видим поенту тако самоувереног закључивања о васпитању деце и колико су добро тај посао родитељи одрадили са тим шта ти родитељи купују својој деци... нит контра... да недостатак истог значи нешто... А овде се сви убише доказујући једно од та два...

бат хеј... вот евер мејкс пипл хепи... па макар то било убеђење да су идиоти они који поступају другачије од њих самих...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Citat
има ли и кашика?
Kasika na politici, ovde mezimo ...
Sto se tice teme, sta god pokusao da napisem, svede se na : ne pravite debila od deteta ... To je dovoljno, za pocetak.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2013, 22:51:52 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
Citat
има ли и кашика?
Kasika na politici, ovde mezimo ...
Lepa govanca.
Ki duvan cvarci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
Apple 15
Tema
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 111111
Citat
Све је то по принципу ''да моје дете буде боље од другога''...
Нема везе са потребама...само ако Пера има најке од 20.000 мора и моје дете...

To je jedan od razloga ovih drustvenih razlika.

Interesantna stvar sto svako misli da je njegovo dete najpametnije,najbolje..ima najvecu perspektivu  Smile
Tog dana ako budem imao decu i ako pocnem tako da razmisljam pucacu sebi u jaja istog momenta.
U realnom zivotu od toga mi se povraca..Jer to je konstantna prica.."Evo ovaj nas ima sve petice i ide na takmicenje  iz biologije.." .."Evo ovaj nas je vukovac i kao treci je upao u Ekonomsku skolu ljubi ga mama pametnog" .."Ovaj nas je tako pametan i mi smo se dogovorili ako dobije peticu iz fizike da mu odmah kupimo android telefonda pika igre jer je verovatno najpametniji u generaciji".."Ovaj nas ima 13 godina a ni stariji od njega ne mogu da mu pridju u malom fudbalu posle skole..a onda je vredan pa dodje kuci i uci do kasno u noc"

Znaci muka mi je.

Nije ponta da li dete zasluzuje telefon od 700 e ..Pa nije poenta ni ta socijalna razlika.
Poenta je da mu ne treba takav telefon.I u to sto kazem sam zilion posto siguran.
Takodje sam siguran da detetu ne treba odeca sa statusnim simbolima i ostalim glupostima.

Tu postoje dve strane medalje..

Prva je ta da je okej kupiti kvalitetnu odecu i obucu.Ja iza toga stojim.
Ali kupovati nesto samo za to sto ima marku..Je idiotluk..TO ne vazi za decu nego i za odrasle.
Doduse toliko jos nisam odlepio..Da kad krenem da kupim patike pre nego stto izadjem iz kuce kazem sebi gledam samo NIKE. Smile
Idem ..sta mi se svidi jos ako se polkopi sa cenom je odlicno.

E sad.Dete 12 godina ide u skolu i treba mu tablet od 500 eura.Gde je tu jebena logika ?
To je cisto pomodarstvo. Smile
A tendenciju da se prave bogatim imaju upravo ljudi koju su siromasniji.Da me sto puta jebes to mi nikad nece biti jasno.

A jos veca fora je..deo gde je Apstrahovana napisala kako njen sin nema telefon.
TO mi pa dodje smesno.
Sto on ne bi imao telefon ?!
Telefoni su ban badava polovni , novi nebino.Za 50 evra mozes da nadjes telefon koji moze da ti zavrsi posao.
Naravno telefon je potreban..Ali i to kapiram deci iznas 14 godina.
Da se jave da ovo ono.
A nemati telefon...mi se cini da se ide iz jednu krajnost u drugu.

Materijalizam zna da bude zajebana stvar.Ne kazem ja da sad treba da bogatija deca idu iscepana sa siromasnijom decom..cisto da bi im parirala u nekom smislu.
Vec je bitno stvoriti detetu koje se umno razvija neki pogled na svet koji je malo normalniji.
Nista vase dete nece biti specijalnije od drugih pa sve da ga dovozi sofer ispred skole i da umesto telefona nosi lap top.
Skola je mesto koje se bavi obrazovanjem i nije nikakva modna pista ili sajam tehnologije.Pa bi stoga mozda bilo pametno uvesti skolske uniforme.Zabaniti unos telefona,racunara i ostalog u skolu.

A van skole..sto se mene tice..deca mogu da idu u stiklama i odelima..To je vec onako kao njihovi roditelji razmisljaju.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.