Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DPA: U Srbiji i Hrvatskoj uče đake da se mrze  (Pročitano 28760 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
И квантитет и квалитет... Smile

Бодро и ударнички... Smile

П.С

Узгред, онај мој "малецни" ( Smile ) пост се не тиче толико несрећног Дробише, који објективно не заслужује никакву пажњу, него се тиче неких других чланова који се прегањају са истим, не капирајући ко су или шта су ликови попут њега. Он ми служи чисто као тренутни пример активиста који се често појављују на домаћим форумима, да се покаже какве трикове, подлости и замешатељства користе. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
shvatili smo multidimenzionalnost...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
А дабиша теби ћу опет поставити аналогију са твојом кућом: дођу ти неки идиоти у кућу, тебе пребију а жену и децу ти силују, плус ти мушку децу одведу.

Хаха, ти њему постављаш неко питање и хоћеш да га учиш некаквим принципима и доследности? Па зар ти није јасно до сада да имаш посла са бошњачким активистом и тролом, чија сврха овде је бошњачка националистичка пропаганда маскирана као левичарски хуманизам и покушај да ту пропаганду ували Србима представљајући се као Србин и атеиста, да би Србима увалио кукавичје јаје. Боли њега туки за принципе и чињеницу, него интересе групе којој припада. У том циљу сва средства су дозвољена, укључујући лагања, двоструки стандарди, подметачине, лажна представљања.

Једна правила за његове, друга за остале. Ако треба баталиће принципе најелементарније пристојности и логичке доследности, ево како врши аргументацију:

http://forum.burek.com/zasto-bi-i-srbija-trebalo-da-prizna-jerusalim-kao-glavni-grad-izraela-t659773.100.html

i po istorijskom pravu, ta zemlja je muslimanska i arapska pre nego jevrejska.

Uostalom, kao sto rekoh, istorijsko pravo je smejurija. A narocito je smesno kada se neka grupa raselila pre 2000 godina. Jevreji su kupili ili oteli zemlju i na tome zasnivaju pravo.

Smile

Прво се мало позива на историјско право муслимана у Палестини, па када су га поклопили контрачињеницама да Јевреји имају већа историјска права него његови муслимани, онда одбацује историјско право и негира да је то икада тврдио, него се позива на право "чије овце његова ливада". Али када се испоставило да су Јевреји ипак већина у својим насељима, онда се позива на злочин етничког чишћења...против кога иначе нема никакав проблем уколико су његови муслимани ти који врше етничка чишћења и погроме, или уколико су жртве тога немуслимани.

И та дабишина прича, нисмо Швабама и Французима ни до курца... Јел уче они о томе шта су радили по Африци и слично, јел уче о томе како су хтели да владају светом, уче ли бре?

Па нема Дробиша никакав проблем шта су Швабе радиле по Намибији црнцима, јер исти нису његови муслимани:

Pretpostavljam da i Belgijanci uce o Ruandi, Hutima i Tutsima Smile

Sta li Britanija uci decu u udzbenicima.....

Cuo sam nesto o problemu koji se javlja na zapadu da se belac pocinje identifikovati sa eksploatator imperijalista i porobljivač. Nastaje i pokret protiv takve ideje o nasledju zapadne ciilizacije. To je smešno samo po sebi jer su belci jednostavno bili jači. Svi bi isto radili.

Значи белци колонијалисти су били јачи, сви би то радили, јачи тлачи, јбг, реалност на терену, такав је закон природе. А жртве су ионако немуслимани, значи људи другог реда, њега се то не дотиче, јер нису његови.

Али када се то догађа муслиманима, е онда морамо бити шокирани, то је насиље, ђеносајд, морамо се згражавати и морамо се сећати историје...али када муслимани раде исто, то је оправдано, таква су била времена јбг, муслимани су ионако били јачи, нећемо гледати у прошлост...али ћемо гледати у прошлост када је нешто лоше рађено муслиманима, а игнорисаћемо сва иживљавања муслимана над хришћанима.

Ево још мало како врши дебату:

ali lako mi je reći za udžbenik da je pročetnički ako se sakriva četnička kolaboracija sa okupatorima a pokušava skoro ni na čemu izgraditi teorija o partizanskoj kolaboraciji.

Дакле, четници, тј. србоћетници су били колаборатори, они су зли, а пошто су колаборатори треба да нас је срамота. Иначе, за бошњаке (па и Хрвате) "ћетник" је синоним за Србима, посебно национално свесног Србина. Али за његове Бошњаке има другачији третман:

genocid?
blize je genocidu ono sto su cetnici radili muslimanima u tom ratu, zbog cega je i osnovana handzar divizija.
islam je svetska religija i definitivno i balkanska a hitler je hteo da se probije na bliski istok pa se lizao sa muftijom jerusalimskim..

Дакле, нацистичка Ханџар дивизија, која је по самој дефиницији била колаборационистичка је настала као одговор на четнички ђеносајд. Ханџаровци нацисти су били жртве злих четника колабораната, па су због четника колабораната муслимани морали да колаборирају са окупатором. Муфтија јерусалимски је био у дилу са Хитлером зато што су муслимани светска религија, па и балканска. Наравно, хришћанство, које је такође светска религија и балканска Дробиша редовно запишава, представљајући се као атеиста, али ислам и муслимане брани на сбаком кораку.

Значи четници су колаборанти, јер су зли, а ханџаровци нацисти су јадне недужне жртве четника, па су били принуђени на колаборацију због злих четника нацистичких колабораната.

Дакле, Дробиша се лажно представља, и манипулише на најбезобразнији и најпокваренији начин. Станислав је много поштенији спрам дотичног.

Разумљиво је да на бошњачким форумима бошњаци заступају ствари из своје перспективе, такође је разумљиво да неки Бошњак или Хрват дође на српски форум, па заступа гледиштре са перспективе својих група. Али када Бошњак дође на српски форум, представљајући се као Србин, убеђујући Србе у бошњачку једностарану националистичку пропаганду, тврдећи да су двоструки стандарди у прилог његових муслимана објективна истина приказана избалансирано, и да је њему као "Србину" то јасно, онда се ради о поквареном подлом преваранту.

Када Османлије изврше покољ на Хиосу, то је одговор на грчки ђеносајд муслимана, морамо за Османлије имати разумевања, јесте страшно, али разумљиво, таква су времена била. Али када Срби устаници се слично понашају према муслиманима, као Османлије према Грцима, е то је ужасно, нема оправдања и Срби треба да се посипају пепелом. Када јединице Ратка Младића изврше покољ бошњачких мушкараца, као одговор на покоље у Братунцу, то је геноцид и Ратко Младић је злочинац и ту нема оправдања. А на Братунац нећемо обраћати пажњу.

Са друге стране, за муслимане има оправдања, свуда и увек, јер по шеријату муслимани треба да владају над немуслиманима, и шта имају ти немуслимани да се буне, сама буна немуслимана против немуслимана је нелегитимна из муслиманске перспективе.

П.С

Dabisa dabisa..znaci ti sve vreme krijes da si Bosnjak  Smile
Pa nije to tolika sramota..veca bi bila da si lupam..Nemac ili Hrvat 

...

Haha ... pa ne ali pazi fora ja sam mislio da spada u one izrazito liberalne ko Ceda.
Ne zbog postova jer se vidi da je procitao dosta toga. A kako istorija nije moj fah lako mogu da ispadnem iz price.
Ali kad jednu istu stvar gledas razlicito onda se provaljuje da si pristrasan i on tu glupak pada.

Ма, то је стара фора проваљена са других српских форума. Око 90% случајева, наводни чедоиди и "српски" либерали и левичари испадају да су у ствари екстремно националистички тролови и провокатори суседних нам народа, углавном Хрвати и Бошњаци, који углавном спамују даноноћно и убеђују нас како "ми" нешто морамо да схватимо и да се суочимо са својом одговорношћу, кроз маску левичарског хуманизма. Наравно, уз те левичарске псеудохуманистичке приче редовно убацују причу и наговештавања да су Срби де факто нижа раса, инфериорни, генетски криминалци, робови и олош, да су српске традиције злочиначке и ретроградне, да су Срби крезуби дегерици, да треба да служе друге, да су узрочници свега зла на овим просторима и да су као такви инфериорни стигли да тлаче све остале...па стога нема ни никакве штете ако јелте тих Срба не би било, нити има штете ако неко жели такве да све поубија...у име хуманости, општељудске солидарности и братства међу људима.  Smile

Дакле, уваљују нам учења усташа и ханџароваца у постмодерном хипстер левичарском руху.

Албанаца ту има мање, јер слабије баратају језиком. А доста бошњачких активиста су "наши", тј. из Србије.

Понекад иза једног ника стоји више особа који се смењују ради даноноћног спама, узевши у обзир чињеницу пошто је Дробиша скоро 24 сата на овом форуму.

Што је ономад признао неки Хрват на једном форуму: "Ма волим Влахе мало зезат", а Дробиша је и раније признао овде да је трол  само многи заборављају.

Јер чак и аутентични српски чедоид није тако селективан и једностран, као ови тролови.

А кад их мало загребеш, видиш да се ради о националистима, шовинистима и расистима првог реда, који се крију иза патетичних прича. Мало ред моралистичке левичарско хуманистичке патетике (са своје и себи сличне), мало најхладнокрвнијег цинизма и закона силе (углавном за Србе и Србима сличне Грке, Русе и сл. Бизантинце).

Тако главе у ћеле кули су побијени борци који су то заслужили, али протерани Албанци нису протерани због тога што су били део османских формација и милиције и што су заслужили, већ што су јадни Албанци и недужни цивили, које су Срби протерали из чисте пакости, не што су исти дивљали, отимали и пљачкали као део башибозука.

Иначе, Дробиша нема претерана знања из историје, него копипестује ствари и идеје са бошњачких форума.

Рецимо, сада ово што се селективно налупетао, Албанци нису протеривани као Албанци, него као део османског муслиманског башибозука и машине репресије, што уосталом говори назив "мухаџири":

https://en.wikipedia.org/wiki/Muhajirun

То ради, ради приказивања некаквог српског "национализма", а у ствари се ради о деколонизацији.

Португалци су нпр. били у Анголи и Мозамбику од 15. века (дакле, исто кад и муслимани долазе на Балкан), па су 1975 сви етнички Португалци, као и домороци који су за њих радили морали да пакују кофере после независности. Дакле, нормална ствар.

Цигане, углавном муслимане, нико није протеривао, јер су се углавном тада бавили ковачким занатима, и нису били део башибозука.

Тако су алжирски Арапи протерали стотине хиљада својих сународника муслимана који су били део француске колонијалне машине, тако да су већина Алжираца у Француској управо потомци истих, тзв. "харкиси":

https://en.wikipedia.org/wiki/Harki

Иначе, Албанци католици су такође били жртве терора Албанаца муслимана, и многи католици из племена Клименти је побегло у 18 веку на територију Срема у Хртковце, да би на крају током времена били трансформисани у Хрвате.

А споменуо сам и уништење Аромуна на територији данашње Албаније од стране албанских муслиманских Аскера у 18 веку, када је угашен последњи остатак византијске урбане цивилизације на Балкану, Москопоље. Ваљда су се и тада Албанци светили за великосрпске злочине... Smile

П.П.С

Узгред, направио сам "малу" компилацију Дабишиних изјава, да се види како из њега проваљује бошњачки национализам, и да је он бошњачка верзија шешељевца, који се подмукло представља као некакав српски либерал, да би Србе убеђивао у исправност таквог потпуно једностраног национализма кроз некакву "српску" левичарску призму.

И то није наивно како се чини, и показује нам на какве подлости, подметачине и гадости су неки спремни да иду ради сопствене националне пропаганде.

Дакле, када се узме у обзир да је узео надимак по Стјепану Дабиши, босанском краљу, кога бошњаци славе као свој национални симбол, да увек и свуда правда муслимане, брани браћу Албанце и Палестинце, да брани Османлије и Турску у свакој прилици, и правда све што су урадили, онда је јасно ко је.

Чак ни надимак није најбоље одабрао, али је мислио да Срби нису чули за истог, јер је мање познати краљ. Али његове бошњачке националистичке опсесије су видљиве:

da, znaš, muslimani su ljudi. isto kao hindusi ili zoroastrijanci. ili ateisti. bez obzira na pol, uzrast, inteligenciju, sve su to ljudi. kao ja i ti.

mi smo im bili raja. mi smo služili turke i ratovali za njih vekovima.

ko još zna šta je npr radjeno muslimanima u ustaničkoj srbiji?

inače srbija nije oslobodjena odgovornosti za genocid.

ali lako mi je reći za udžbenik da je pročetnički ako se sakriva četnička kolaboracija sa okupatorima a pokušava skoro ni na čemu izgraditi teorija o partizanskoj kolaboraciji.

i konačno, oslobodjenje kosova, za većinu stanovnika kosova nije bilo oslobodjenje.
dugotrajna mržnja i medjuetnički sukobi su doveli do velikog broja ratnih zločina srpske vojske nad albanskim stanovništvom.

u ćele kuli su glave poginulih vojnika.
nemačko streljanje u kragujevcu je neuporedivo gore od ćele kule

mladić je sam sebe osudio. sudjenje služi najviše za to da se dokazi njegove krivice katalogiziraju na jednom mestu uredno. rezultat sudjenja se znao pre početka.

Nismo radili iste stvari. Ni blizu. Ali se o srpskim zlocinima ne uci nista. Pocev od prvog srpskog ustanka pa do danas

Mislim i grci su tamanili svoje muslumane kad su se digli na ustanak u desetinama hiljada. Onda uvate turci pa pobiju njih i nastane slika "pokolj na hiosu". Skoči evropa u pomoć grcima... Mi smo msnje bitni pa smo prosli ispod radara. I jos napoleon vitlao evropom u tom trenutku

http://forum.burek.com/zasto-bi-i-srbija-trebalo-da-prizna-jerusalim-kao-glavni-grad-izraela-t659773.100.html

Smeta ti sti se zovu palestinci a zive u palestini? Za razliku od dosljaka jevreja koji su sebi izmislili izrael u zemlji koja se zove palestina?

lose znas. starosedeoci te zemlje su palestinci. jevreji su tamo dosljaci. uglavnom tacno mogu da navedu koji njihov predak je kada dosao u palestinu. i po istorijskom pravu, ta zemlja je muslimanska i arapska pre nego jevrejska.

genocid?
blize je genocidu ono sto su cetnici radili muslimanima u tom ratu, zbog cega je i osnovana handzar divizija.
islam je svetska religija i definitivno i balkanska a hitler je hteo da se probije na bliski istok pa se lizao sa muftijom jerusalimskim..

pa pretpostavljam da ne znas koliko je hiljada muslimana i muslimanki pobijeno tada od cetnika u istocnoj bosni i sandzaku. nekada se o tome lakse moglo saznati jer cetnici nisu bili rehabilitovani.

Jedna od mojih stvari koje si citirao sadrzi poentu. Tema je o tome da srbi ne uce u skoli o svojim zlocinima a nemci uce. Cinjenica sem donekle za drugi svetski rat kad su srbi ratovali protiv srba pa podele i danas traju donekle.

Za ostalo, tvoju nesposobnost da razumes citirano, ne mogu da osudim. Ali tvoju zlu nameru i podmetanja moram. Napisao si da sam tvrdio npr da su srpski vojnici ugradjeni u cele kulu zasluzili svoju sudbinu. Sram te bilo. Nit jesam niti mi pada na pamet. Sram te bilo.

Nikada nisam rekao da hrvati turci, dopisi po zelji nisu klali i silovali srbe. Jesu i te kako. Ali stvar je u temi. U nasim skolama se uci sta su oni nama radili ali se ne uci sta smo mi njima radili. O tome govorim!

I inače, titula smotanog Dabiše je kralj Srba i Bosne (i jos nekih regiona u punoj tituli)
I kao što rekoh naziv sam uzeo po Dabogu, hromom dabi.

Uostalom veruj u šta hoćeš ako ti je tako lakše glavi
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
I ne vidim problem ni sa cim sto si citirao. Samo sto je po nesto istrgnuto iz konteksta. Narocito mi je cudno sto si çitirao ono za cetnike. A i tu si izostavio da sam napisao za partizane da su bili staljinove marionete ili nesto slicno.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Adolescenti u Hrvatskoj tako uče da je samostalnost njihove države reakcija na "dugu supremaciju Srba", dok srpski đaci uče da je Srbiju i Srbe ugrožavao "fašistički hrvatski nacionalizam" i da su Srbi morali da se brane da ne bi bili ubijeni.

"Takođe, Srbija, koja je u udžbenicima prikazana kao model za demokratiju, vidi sebe kao žrtvu svetske zavere, pa se navodi da ono što nije urađeno pomoću fašističke Hrvatske u Drugom svetskom ratu pokušava da završi evro-američka demokratija", navodi nemačka agencija.

DPA navodi da se za zaveru optužuju i nemački BND i američka CIA, ali da se potpuno ignoriše činjenica da se "dva suseda u stvari najviše trude da prodube svoje probleme".

"Obe strane rehabilituju svoje ljude i podižu spomenike onima koji stvaraju razdor", navodi se.

Mogli smo u tekstu dobiti neki konkretan primer iz knjiga, ovako imamo samo tumačenje što baš i nije pouzdano.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
U hrvatskoj su razmisljali da uvedu predmet u cetvrtoj godini srednje koji bi se bavio iskljycivo domovinskim ratom.

Bilo bi vrlo zanimljivo videti neki hrvatski udzbenik. Moram pronaci jedan. Za nase znamo da su pristrasni. Bilo bi cudo da je drugacije.

A to sto kazes ramose, zar tekst nije pisan za nemacku publiku? Sta ce njima primeri. I ovo sto su dobili kao unformacijy im je mozda previse
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Pa pristrasni su svi valjda.

Oni od rata prave stradalnički mit.

Ono osnove uvijek ima al ne trebe pretjerivati.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2018, 11:31:52 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa pitanje je koliko. Nemci su recimo manje pristrasni od nas.

Ali ostaje upravo pitanje cemu sluzi ta istorija u skoli? Ove novine koje su objavile clanak kritikuju to sto se na balkanu nastava istorije koristi kao predvojnicka obuka. Pa posle moraju da se zivciraju zbog nas kad se pokoljemo
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
"Pristrasni" i "uče djake da se mrze" složićeš se nije isto, zato bih voleo da sam video primer da se i sam uverim šta je konkretno navelo na takav naslov.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nabavi udzbenik radosa ljusica kao istaknuti primer poducavanja mrznji
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.