Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto bi i Srbija trebalo da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela?  (Pročitano 31996 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Rekao sam šta čini nekoga starosedeocem na nekom prostoru, vremenski okvir je nebitan, kolonizacija kao posledica ekspanzije i osvajanja ne čini nekoga starosedeocem pa da 500 godina drži taj prostor pod svojom kontrolom.

Kad krenu osvajanja niko novi se ne može zvati starosedeocem.
zbog ove zadnje recenice sam te i pitao. stvar je u tome da sam postavio trik pitanje jer je znacenje reci starosedelac zapravo starosedelac u odnosu na neke dodjoshe. pitaj vojvodjane.
elem, u palestini su najskoriji dodjoshi jevreji.

a ako ces da kopas po prastaroj proslosti i anticki jevreji su u palestini bili dodjosi. jerusalim su osvojili a ne osnovali

Neću ja da kopam ništa bitno je da smo utvrdili da su starosedeoci Jevreji, sad bi mogli da teoretišemo o Kananitima i Jevrejima i o dalekoj, dalekoj prošlosti Palestine o kojoj imamo malo pouzdanih saznanja, ali za danas je dovoljno da smo utvrdili da Arapi apsolutno veze nemaju sa Palestinom niti sa starosedeocima Palestine.

Ostaje onda samo pitanje zašto ceo dan tvrdiš da su Arapi starosedeoci i onda sad priznaš da nisu, ali ajde Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Па добро, али ако су Палестинци масни, а Израелци не, питање је какви су били стари Јевреји јер ти си рекао да је питање ко има више њихових гена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Rekao sam šta čini nekoga starosedeocem na nekom prostoru, vremenski okvir je nebitan, kolonizacija kao posledica ekspanzije i osvajanja ne čini nekoga starosedeocem pa da 500 godina drži taj prostor pod svojom kontrolom.

Kad krenu osvajanja niko novi se ne može zvati starosedeocem.
zbog ove zadnje recenice sam te i pitao. stvar je u tome da sam postavio trik pitanje jer je znacenje reci starosedelac zapravo starosedelac u odnosu na neke dodjoshe. pitaj vojvodjane.
elem, u palestini su najskoriji dodjoshi jevreji.

a ako ces da kopas po prastaroj proslosti i anticki jevreji su u palestini bili dodjosi. jerusalim su osvojili a ne osnovali

Neću ja da kopam ništa bitno je da smo utvrdili da su starosedeoci Jevreji, sad bi mogli da teoretišemo o Kananitima i Jevrejima i o dalekoj, dalekoj prošlosti Palestine o kojoj imamo malo pouzdanih saznanja, ali za danas je dovoljno da smo utvrdili da Arapi apsolutno veze nemaju sa Palestinom niti sa starosedeocima Palestine.

Ostaje onda samo pitanje zašto ceo dan tvrdiš da su Arapi starosedeoci i onda sad priznaš da nisu, ali ajde Smile
sta?

al ajd da te naucim bar nesto: biti arapin ne znaci da zivis u arabiji ili da su se tvoji preci doselili iz arabije.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 23:42:24 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Citat
stvar je u tome da sam postavio trik

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
I jos jedna fora. Negde tamo od versaja istorijsko pravo nije bas u modi ionako. Na stranu proglasavanje dosljaka starosedeocima
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
al ajd da te naucim bar nesto: biti arapin ne znaci da zivis u arabiji ili da su se tvoji preci doselili iz arabije.

No shit?! Smile A gde sam ja to rekao? Nisu starosedeoci matori, nebitna je konkretna lokacija vukojebine iz koje su se dovukli, ti ih juče ceo dan zvao starosedeocima, a mene hoćeš da naučiš? Ne zasmejavaj me.

Evo ti jedan fanfakt o starosedeocima. Slučajnost podrazumeva se, ništa ne impliciram Smile

Zastava Palestine

zastav arapske federacije ( unije Iraka i Jordana )

zastava kraljevine Hedžaz

Zastava sirijske Bat partije, koja je imala i ima ogranke u drugim zemljama-politika, panarabizam i jedinstvena arapska država

« Poslednja izmena: 29. Dec 2017, 11:16:24 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ko kaze sa su se svi dovukli odnekle? Ili uopste, koliki deo. Mozes li da kazes koliko je medju danasnjim palestincima potomaka antickih jevreja koji su presli na islam ili prvo na hriscanstvo pa na islam? Ili koliko su uopste danasnji jevreji poreklom od antickih a koliko od raznih evropljana i drugih naroda?

Uostalom, kao sto rekoh, istorijsko pravo je smejurija. A narocito je smesno kada se neka grupa raselila pre 2000 godina. Jevreji su kupili ili oteli zemlju i na tome zasnivaju pravo. Ako verujes u teoriju o izabranom narodu i obecanoj zemlji, druga prica
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
4/5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Sta 4/5?
Pre je 15/16 jevreja doslo u palestinu u zadnjih 100 godina
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
Чек мало да видимо...

Историјско право је смејурија, битно је ко је већина негде, "чије овце његова ливада" фазон.

Али, Јевреји су већина у Израелу и у јеврејским насељима на Западној обали, али то није фер и то је окупација, јер су Јевреји отели и купили ту земљу...што је позивање на историјско право, али Палестинаца.

Али Јевреји са друге стране немају право да се позивају на историјско право, јер је битно право већине. Али немају ни право да се позивају на право већине, јер Палестинци имају историјско право на земљу коју држе Јевреји јер су Јевреји колонизатори, то није поштено и то је злочин. Али и Арапи су колонизатори, које су ту довеле џихад армије и етнички очистили Арамејце, Самарићане и др. групе у Палестини, али у том случају нећемо о прошлости, осим када је то у корист Арапа.  Smile

Сад што су нпр. Арапи се бунили због европске колонизације и крсташких ратова, а комплет северна Африка колонизована од стране Арапа у џихад налету, као Месопотамија и Сирија, староседеоци Копти, Асирци, Арамејци и Бербери су грађани другог реда. Али крсташки ратови нису у реду, јер су облик колонизације арапских и исламских земаља које су настале колонизацијом.

Такође, мало ћемо да спомињемо четничко геноцидисање муслимана у 2 св. А четници су фашисти и сарадници фашистичког окупатора. Партизани су борци за слободу и против фашизма. Пошто су четници геноцидисали муслимане, јадни муслимани из револта због фашистичких квислиншких четничких злочина приступају фашистичким СС дивизијама које су ваљда по тој логици савезници тих истих четника, уместо да приступају антифашистичким партизанима. Makes perfect sense, што би рекли Амери.  Smile

Сад, то што су код Драже у главном штабу седели муслимански прваци, попут Мустафе Мулалића, није битно.

Него се мени чини да је наш Дробиша највероватније "бошњак", који овде "мало" тролује. И као сви активисти и националисти из братских нам народа представља овде себе као левичара и интернационалисту. Добро, није баш исиловац, али провљаује из њега оно што му лежи на срцу, јбг.

Чак му и надимак у складу са бошњачким националистичким триповима:

https://en.wikipedia.org/wiki/Dabi%C5%A1a_of_Bosnia
« Poslednja izmena: 29. Dec 2017, 12:24:03 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.