Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dok se u Srbiji cmizdri zbog ugroženih prava kerova, u Kini ih peku na roštilju  (Pročitano 22920 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Kreneš da šetaš psa i šetaš ga tako što ga voziš busom  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
U životu sam dosad imao - 6 tigrica
Ja lagano čitam 6 tigrića i razmišljam živ je Arkan umro nije Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Tja, za vodice svakako. Ovako stvarno ne vidim potrebu osim ukoliko bas treba da vodis kod veterinara a da je dalje...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Evo Dabiša je najveći liberal koga znam pa čak i on smatra da je ovo preterano. Meni je to dovoljno.

Citat
Drzite ljudski bice koje volite pored sebe u krevetu.

Lepo rečeno. Iskreno uvek sam smatrao za bezveze to kad neko crkava za životinjama a mrzi sve ljude na svetu. Kao, ljudi su me povredili pa ih zato mrzim. Upamtio troje ljudi koji su mu učinili nešto zlo, od 3000 drugih koje zna, pa rešio preko noći da ih sve proglasi istima i sve zamrzi.

Uostalom... što rekoh jednom na jednoj staroj temi - ako ti je toliko žao i odvratno što moraš da živiš s ljudima i budeš jedan od njih... pištolj na slepoočnicum, zaigraj rulet pa vidi da li ćeš se u sledećem životu roditi ko životinja i problem rešen.  Smile

Ja lagano čitam 6 tigrića i razmišljam živ je Arkan umro nije Smile

Smile

Tja, za vodice svakako. Ovako stvarno ne vidim potrebu osim ukoliko bas treba da vodis kod veterinara a da je dalje...

Psi vodiči su sasvim druga priča i naravno da nemam ništa protiv da oni imaju pristup u sve objekte gde imaju i njihovi vlasnici.

Kreneš da šetaš psa i šetaš ga tako što ga voziš busom  Smile

Smile  Smile I sad da čovek pita ovakvog vlasnika za koj moj je uzimao psa ako ga mrzi i da odradi te dve šetnje dnevno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Ja dok je moj Fric bio u stanju prelazili smo 10km dnevno,danas nakon 13 godina više nije u stanju da šeta,eno ga kod dete pošto mi je žao da poslednje dane provodi šetaući po stanu,šeta po dvorištu od 50ari.Pre 3 godine mu je dijagnostifikovana staračka displazija kukova,već dvegodine nije za šetnju čak se jedva kreće i po dedinom dvorištu.svaki dan ga obilazim i oguglao sam na razna sranja ali enmam srca da ga uspavam ja sam sa tim kerom svašta preživeo i koliko smo samo prepešačili.

Dakle nemam srca da ga uspavam ili ubijem.čak nemam srca ni da ga vidim uginulog zato je i kod dede,lakše ću podneti da mi jave da je uginuo,nego da ga ja nađem.

Nikad nje ušao u auto,svaka šetnja ma kolikomi bila teška je obavljena do kraja,uvek je bio zadovoljan i ako je živeo u stanu,ja sam njega i u grad vodio,tj u gradski park vikendom i piejm pivo on trčkara.

Pas je biće koji ti mnogo energije vrati,ali nažalost danas ga uzimaju da mamu šta da slikaju za instagram.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.84
U gradskom prevozu samo trebaju da udju zivotinje pomagaci, ni jedni drugi. Do sada smo imali ovce, koze, macke, pse i ako se secam jednom je neko uveo i magarca u autobus.  Mislim, postoji granica svemu.

U zlim nam Amerikama zivotinje su zasticene ko beli medvedi, a to je zbog toga sto ameri vise vole zivotinje od ljudi, sto odlicno pokazuje njihov mentalitet kroz sve ratove.  Ali postoji jedna zackoljica. Svi psi koje pohvataju shinteri imaju 30-60 dana vremena da budu usvojeni, posle toga se uspavljuju. U Srbiji chopori pasa krstare svuda i jos vise se shire i shire, jer nisu "sredjeni" pa se razmnozavaju poput shiptara.  To se mora sankcionisati.

I zivotinje ne trebaju da spavaju sa ljudima jer prenose bolesti. Zivotinja je za napolje. Ajd ono pustis ga na 5 minuta u kucu ali to je to. Ostalo napolje.  Macke ne vrse nikakvu svrhu osim sto jedu, seru, i mjaucu.  Ima po neka da navata nekog misa negde, ali generalno macka nije pripitomljena zivotinja, jer za razliku pasa koji imaju vlasnike, macke imaju osoblje u vidu choveka.  Udahnes na primer maciju dlaku, i ona ode na pluca, moze svasta da se desi, jer u samoj dlaci sto macaka a sto pasa ima kojekakvih chuda.

Resenje za Srbiju je posto smo dobri prijatelji sa Kinom da im posaljemo nase pse lutalice i macke, i nase politicare dragom nam plemenu u Africi, i svi su i siti i zadovoljni.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Nokia 
hkj

Citat
Zato što nije higijenski.

Slazem se nije higijenski al eto meni nista ne fali.

Pritom moja zivotinja voli da bleji u krevetu, sad ja njoj treba da branim jel? 

ravendark

Citat
I zivotinje ne trebaju da spavaju sa ljudima jer prenose bolesti. Zivotinja je za napolje. Ajd ono pustis ga na 5 minuta u kucu ali to je to. Ostalo napolje.  Macke ne vrse nikakvu svrhu osim sto jedu, seru, i mjaucu.  Ima po neka da navata nekog misa negde, ali generalno macka nije pripitomljena zivotinja, jer za razliku pasa koji imaju vlasnike, macke imaju osoblje u vidu choveka.  Udahnes na primer maciju dlaku, i ona ode na pluca, moze svasta da se desi, jer u samoj dlaci sto macaka a sto pasa ima kojekakvih chuda.

Resenje za Srbiju je posto smo dobri prijatelji sa Kinom da im posaljemo nase pse lutalice i macke, i nase politicare dragom nam plemenu u Africi, i svi su i siti i zadovoljni.

Evo i sa ovim se slazem, ono iznad sto si napisao noooooo no, sto se tice siptara moram da te demantujem jer nije istina da se razmnozavaju kako stignu, jako se vodi danas briga o tome da svaka zivotinja bude sterilisana i vakcinisana, a Amerikanci su stvarno bolesni ako ih uspavljuju, krajnje tuzno..

I definitivno da nije resenje da se psi salju u Kinu, jadne zivotinje jako ih muce u onim kavezima i strasno nehumano od njih  Smile Smile Smile
Ja bi te male kineze sve strpala tako po kavezima i poslala ih u Afriku  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Ma da, vidim kako se vodi briga, zato je pun grad lutalica  Smile

Sto se tice Shiptara, njih sve treba pobiti.

Pa sta da rade sa toliko zivotinja?  U proseku po Okrugu se navata 30-50 pasa mesecno, puta 12 meseci, puta broj okruga. Na kraju to je milionska cifra.

I sta bi da se radi sa psima u Srbiji? Srbi nemaju uslove za sebe kamoli za zivotinje. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Lutalice treba po kratkom postupku bez milosti,ko se buni njemu uvališ po kvadraturi,recimo 1 ker na 10 kvadrata pa nek ih čuva ako mu žao.Ne možeš da prošetaš kera da te ne zaskoči minimum 5 lutalica,a ako pustiš kera dda ih podavi onda se nađu dušebrižnici pa te tuže.

JA sam mog Frica uvek pušta na lutalice,ako se neka lutalica zaleti na njega ne cimam mu povodac nego ga pustim da dohvati pa nek kolje,mada nikad nije ni je dnu preklao zakači ih mao i one pobegnu  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2016, 00:20:15 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Srbija ima vecih problema od psa lutalica.  Mene Vegani, Liberali, dushebriznici za sve moguce gluposti do ludila dovode, suvise su dokoni, treba to oterati da kopa malo i da cementira, pa kada se dupe oznoji da vidim da li ce neko da se nadje da sere o Kitovima, Medvedima, Komarcima i drugim glupostima.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.