Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 00:02:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Djindjic - x godina posle  (Pročitano 53493 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ako kaniš biti živ,ne smeš umreti. /i ovo je mogao reći dr.z.dj./
deset godina posle dr.z.dj. dodje npr. kao deset godina kontaminacije terena,koji je zatrovan nekom teškom supstancom u ovom slučaju demokratiom ,koja je će još dugo kontaminirati zemlju Srbiju i svest zavedenih Srba "demokrata",koji su više verovali u djindjićeve metafore,od realnosti iz koje je isti taj djindjić pušta svoje metafore,kao pijani klovn balone.deset godina posle z.dj. srbija je poniženija,osramoćenija,beznadežnija....itd. ali sa mnogo više bogatih demokrata,koji su petooktobarske promene pretvorili u svoj privatan biznis ili samoproklamovanje.
deset godina posle ubista z.dj. imamo još uvek nejasnu situaciju oko tog atentata,uhapšene izvršioce(možda) i toliko toga nejasnog i uvijenog,da je slučaj JFK tek trećerazredni triler spram DJ.Z. ....itd. deset godina posle djindjića u principu,prisećamo se onih dvanajest godina miloševića i kajemo se zbog petog oktobra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Qtek 小米
Ако је Ђинђићева Србија требало да буде напреднија, богатија и са решеним територијалним статусом, људи опет не схватају да би таква Србија била још већи проблем и опасност за ЕУ и С.А.Д.

Нема ничега ЕУ-европског у томе да Србија буде стабилна и јака држава, јер је и то плодно тло за ширење национализма, сада уз подршку и економије.

Једино што ЕУ, а нарочито С.А.Д. желе је да Србија остане слаба и сиромашна држава, али без националиста, дакле послушна.

Према томе Ђинђићевци морају да признају, односно да одаберу једну реалност
1. да је Ђинђић био антизападно орјентисан и да је зато убијен, јер је желео да створи јаку и богату Србију, супротно налозима запада.
или
2. да је Ђинђић био западни агент који је желео да уништи Србију до краја, по жељи С.А.Д. и ЕУ., па суга због тога убили два сељака са југа Србије + легија.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2013, 23:15:15 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Pa pazi to nije ni nacionalizam, to je cist zdrav razum. I ja normalno volim svoj jezik, njega najbolje znam i svoj grad u njemu sam odrastao.

Iako svako gleda svoj interes niko ti ne moze zabraniti da budes pametan.
Svako moze voditi svoju drzavu koliko toliko normalno i pametno koliki god su interesi stranaca.

Ako imamo izdajnika i poltrona to stvarno nije americka krivica.

Postoji granica do koje i Amerika moze ici.

Indusima su Englesi dosadili i rekli "ne moze i ne moze i ne moze" i ovi su na kraju ipak otisli.
(jer je outsorcing isplativiji od kolonizacije  Smile )

-
Grci su prsli i neko krivi Evropu a ja znam koliko su se baskarili i koliko ne vole radit. Kad sam bio u paraliji Kosta vlasnik hotela se svalerao i napijao ko stoka. E pa - jebiga.

Hladni Nijemac i hladni Japanac su neunistivi i ostace neunistivi. Dosadni su ali jebiga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Kad sam bio u paraliji Kosta vlasnik hotela se svalerao i napijao ko stoka. E pa - jebiga.

Hladni Nijemac i hladni Japanac su neunistivi i ostace neunistivi. Dosadni su ali jebiga.

Фак ит ... тај власник хотела неће после 43 сата проведених на радном месту извести ласту кроз прозор офиса са 38 спрата пословне зграде. Можда се мртав пијан смандрља низ степке ... ал чак и да тако заврши имао је испуњенији и нормалнији живот иако га је провео у несређеној и усраној држави.

а на крају крајева само се то рачуна ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Кога бригу за државу кад сваки дан имаш опа-цупа?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Lijepo zvuci, i ja bih se zajebavao.

Al to se sve stavi na crtu i onda su zemlje ciji narodi rade - dominantnije jace, smeta nam njihova uticajnost.
E pa jebiga.

-
Kako sam skontao u SAD se rintaci ko nigdje. Mozemo pricati sta hocemo o spoljnjoj politici i opstem obrazovanju. Ljudi rade. To je osnovna jedinica licnog i kolektivnog uspjeha.

Recimo studentske razmjene su me zanimale, SAD ima najstriktnije kriterijume za studente a i najbolje uslove. Rezervisano za one Induse sirocice-genijalce Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Jeste zasniva se na ponosu, do komicnosti.

Tipa pjevanja na srpskih pjesama na ekskurziji i glumljenje budala "pokazivanja evropljanima"..

Stereotipa da mi najvise volimo da popijemo, pojedemo da imamo najveci. Da imamo najmasnije psovke.

То није национализам већ идиотлук. Е сад што га ти узимаш за национализам то је твој проблем и незнање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Nekako je tanka granica njima, a ne meni.

Ovo su sve ljudi koji se deklarisu kao racionalni i onda se samo u nekom momentu se pokaze kako ih to banalno prozima. I kako se ponose necim sto nisu zasluzili.

-
Ja sam upoznao samo jednu mladu pankerku idiota koja bi radije da se rodil a u Londonu umjesto ovde.

Inace svi ljudi koje znam su "nacionalisti" po tome.. tj vole ovu svoju nakaradnu Smiley zemlju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Samsung SGH-E590
Ocigledno je da veliki broj ljudi ne zna razliku izmedju patriotizma i nacionalizma...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung 111111
Za mene su patriotizam i nacionalizam sinonimi  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 00:02:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.