Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Директорка борчанске школе не жели Роме  (Pročitano 4190 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
kako onda nzivas ubistvo 600 000 afganistanaca
560 000 iracana
100 000 libijaca
230 000 sirijaca...

meni to izgleda kao djelo fasisticke ideologije  Smile
a tebi vjerovatno kao podstrekivanje zatucanih naroda na vise drustvene vrednosti  Smile
fasizam?
ne.

afganistanci, sirijci, libijci iracani se uglavnom ubijaju izmedju sebe

eh naravno da nije bitno.... Smile

djela gencida amerike i njemacke i hrvata i siptara  za tebe su borba za slobodu...
a visevjekovna srpska borba za slobodu za tebe je genocid...

msm ono... Smile
to sto ti kažeš ja nikad nism rekao
« Poslednja izmena: 16. Jun 2017, 13:07:07 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ajde ne pricaj gluposti
ubijju sami sebe... Smile

oni ih zavadili..oni ih nauruzali..oni ih obucili...oni se postavili na jednu zaracenu stranu
i sa tom stranom ubijaju one druge...
i kao oni sami sebe ubijaju...ma ajde mrsssssss Smile

ne tebi mrs ....nego amerikncima i svabama i drugim  Smile
a;i necu s tobom vise da pisem o ovakvim temama jer si neposten... Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2017, 13:13:05 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
diktatorske vlade sirije iraka i libije su sprečavale latentni medjusobni pokolj.... mada u iraku je bilo i iživljavanja vlade nad manjinama bojnim otrovima i slično i raznih naopakih diktatorskih sranja.

afganistan je u stanju raspada već decenijama.

daleko od toga da sam nepošten.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
ajde ne pricaj gluposti
ubijju sami sebe... Smile

oni ih zavadili..oni ih nauruzali..oni ih obucili...oni se postavili na jednu zaracenu stranu
i sa tom stranom ubijaju one druge...

Pre invazije su se rokali medjusobno, suniti, shiiti i kurdi, naravno, tad je glavni baja imao malj u ruci pa udri, posle su tom baji oduzeli malj i malo uspostavili ravnotezu da bude fer plej i to je to. Mislim, posteno, ne jedni imaju kopacke a drugi igraju bosi, nejde, to ne bi ni korumpirana FIFA dopustila  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Dabisa je lik za crtani film.  Smile Jebote samo se gadja terminologijom i naklapanjima

Citat
ja kažem da je bilo više nemaca koji nisu bili fašisti nego koji jesu

Ajde da kazemo tvojim nacinom :

Citat
a ko je to prebrojao?

Koga briga..Hitler je imao podrsku u njegovom narodu i uopste nije bitno dalje naklapanje. Da li je imao 5% ili 95%..koga boli kurac ? Ako je imao 5% podrske ovih ostalih 95% je moglo da spreci ono sto se desavalo.
Koji pa narod ima svoje predstavnike a da su svi stoprocentno za njih  Smile

Citat
reći srbi nikada nisu bili fašisti... bilo je srba fašista. ne mnogo ali ih je bilo i da su drugačiji vetrovi duvali, mnogi bi postali fašisti..

Pa u tome i jeste poenta mozgu. Nije moglo da se dogodi a duvali su vetrovi. Smiley Duvali su isti vetrovi i Srbima i Nemcima i Hrvatima, pa opet kod nas se nije primilo.
Pa si imo "Bolje grob nego rob.." i dva otpora sa ogromnim brojem Srba..a sa druge strane cvece na tenkove i Ustase Smiley

Poenta nije u razlikama izmedju ljudi. Ljudi su ljudi. Ali kultura im je maloumna.
Vec sam pisao o tome. Da hoces sutra da bombardujes Srbiju, ne bi ti trebalo vise od nedelju dana medijske satanizacije da ih ubedis Smiley

Citat
onda bi se moglo zameriti srpskim vojnicima što su ratovali za srbiju 1999te dok je još onaj zločinac bio na vlasti. a mislim da to niko neće uraditi tako lako

Nije isto ni priblizno. Jedno je voditi rat u kome se branis ili imas iluziju da se branis..i imas odbrambeni rat ili mislis da imas odbrambeni rat. Necu da polemisem o tome jer imas tu trolovsku dimenziju da se hvatas za gluposti i izbegavas sustinu.
Nemci vode ratove na mestima na kojima nema Nemaca, nikad ih nije bilo i dajem glavu da obican gradjanin Berlina blage veze nema sa zivotom sto su oni u tom ratu.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Duvali su isti vetrovi i Srbima i Nemcima i Hrvatima, pa opet kod nas se nije primilo.
Превише је то за дабишу.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa u tome i jeste poenta mozgu. Nije moglo da se dogodi a duvali su vetrovi. Smiley Duvali su isti vetrovi i Srbima i Nemcima i Hrvatima, pa opet kod nas se nije primilo.
Pa si imo "Bolje grob nego rob.." i dva otpora sa ogromnim brojem Srba..a sa druge strane cvece na tenkove i Ustase Smiley
nemoj molim te porediti nemčku industrijsku supersilu koju razvaljuju francuzi reparacijama celu deceniju i na kraju je uništava svetksa ekonomska kriza sa zaostalom i u nekim delovima potpuno orijentalnom jugoslavijom.
možeš porediti srbe i bugare ili rumune i videti da im je privreda i politika izmedju dva rata vrlo slična. ali moraš uzeti u obzir da su srbi, pobednici u velikom ratu, izmedju dva rata dobili priliku da više ili manje vladaju u višenacionalnoj državi, izmedju ostalih i naročito nad hrvatima, koji su u suštini bili poraženi kao i nemci i prezirali situaciju da ih kontrolišu srbi koje su smatrali (i još smatraju) nekulturnijim.

sažimaš ozbiljne stvari u nekoliko samouverenih uvreda.
gluposti
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat
onda bi se moglo zameriti srpskim vojnicima što su ratovali za srbiju 1999te dok je još onaj zločinac bio na vlasti. a mislim da to niko neće uraditi tako lako

Nije isto ni priblizno. Jedno je voditi rat u kome se branis ili imas iluziju da se branis..i imas odbrambeni rat ili mislis da imas odbrambeni rat. Necu da polemisem o tome jer imas tu trolovsku dimenziju da se hvatas za gluposti i izbegavas sustinu.
Nemci vode ratove na mestima na kojima nema Nemaca, nikad ih nije bilo i dajem glavu da obican gradjanin Berlina blage veze nema sa zivotom sto su oni u tom ratu.
evo, ne znaš šta pričaš.

ratovima je prethodila opsežna propaganda koja se oslanjala na nacionalne traume.

nemci su bili najbrojnikja nacionalna manjina u jugoslaviji. bilo ih je vise od albanaca.

nad nemcima se dogodilo visemilionsko etnicko ciscenje iz centralne i istocne evrope.
ne znaš ništa.
uči od mene
« Poslednja izmena: 16. Jun 2017, 22:33:37 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Citat
nemoj molim te porediti nemčku industrijsku supersilu koju razvaljuju francuzi reparacijama celu deceniju i na kraju je uništava svetksa ekonomska kriza sa zaostalom i u nekim delovima potpuno orijentalnom jugoslavijom.
možeš porediti srbe i bugare ili rumune i videti da im je privreda i politika izmedju dva rata vrlo slična. ali moraš uzeti u obzir da su srbi, pobednici u velikom ratu, izmedju dva rata dobili priliku da više ili manje vladaju u višenacionalnoj državi, izmedju ostalih i naročito nad hrvatima, koji su u suštini bili poraženi kao i nemci i prezirali situaciju da ih kontrolišu srbi koje su smatrali (i još smatraju) nekulturnijim.

A pa super ako imas opravdanje sto negde "Primo" hitler a negde nije Smiley Mada na kraju krajeva, to je samo neki tvoj licni utisak. Uglavnom kao sto rekoh, vetrovi su duvali isti..tehnika je primenjena ista ali rezultat kod Srba je bio drugaciji.

Citat
ratovima je prethodila opsežna propaganda koja se oslanjala na nacionalne traume.

Pa o tome i pricam Smiley Ja sam i naglasio lepo da ne ulazim u to da li smo mi bili "Upravu" ili svi ostali Smiley
Ubedis Srbe da neko ubija Srba (opet ne ulazim u to da li je istina ili ne) je propaganda koja ima neku logiku.

Ali zamisli da nemacku kulturu, da njih konstantno ubedjuju da na nekom kontinentu postoji neka zemlja u kojoj postoje neki ljudi koji se medjusobn ubijaju i da tu postoji jedna losa i druga dobra strana i da oni moraju da pomognu dobroj strani Smiley
Ili jos bolja bajka..Na nekom kontinentu postoje neki zli zli zli ljudi koji imaju plan da uniste ceo svet.
Evo kazem ne ulazim u tu pricu, dal Nemacka kao drzava sama formira "teroriste" ili "Sepratiste" iz nekih finansijskih koristi i sl.

Govorim o mentalitetu ljudi da gleda u patos na to sto njihova drzava "Reketira" druge drzave Smiley I onda se vracam na onu pricu koliko njih je podrzavalo Hitlera a koliko ne Smiley Cutanje je podrzavanje. Mada u ovom vremenu, kapiram samo da su samo glupa izmanipulisana stoka.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat

A pa super ako imas opravdanje sto negde "Primo" hitler a negde nije Smiley Mada na kraju krajeva, to je samo neki tvoj licni utisak. Uglavnom kao sto rekoh, vetrovi su duvali isti..tehnika je primenjena ista ali rezultat kod Srba je bio drugaciji.

vetrovi nisu bili isti, upravo sam ti nagovestio. ako hoces, objasnicu ti bolje. ne izmisljam ja nista, knjige su pisane o tome.
tesko je nekad posmatrati ljude i ne identifikovati se, secam se toga. ali ako pokusavas da razumes, prvo moras da se odreknes emocija dok razmisljas... znas ono predrasude i tako to... a onda bogami i da prikupis informacije,
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.