Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Динко Валев - бугарски ловац на мигранте  (Pročitano 1819 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Pa idući tom logikom, možemo da kažemo i ''a što Singapur ne prima (mislim na trajno) imigrante iz Afrike kad smo svi mi u suštini braća, jer eto svi potičemo sa prostora Afrike bla bla... ''  Smile  Mislim nemoj da misliš da hoću da ti teram kontru ili inat, nego mislim da ne treba tako da se posmatra.

Inače jesu Bugari napast i najveći divljaci Balkana ali nisu ništa u odnosu na većinu tih arapa koji upravo hodaju ka nama. I Bugari se barem, kolko tolko, drže svoje zemlje. A ovi samo idu od jedne do druge zemlje i proždiru sve što nađu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
LG G3
Pa ta tatarska kopilad su u hromoz isti kao ovi što ih ovaj lovi  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Inače jesu Bugari napast i najveći divljaci Balkana ali nisu ništa u odnosu na većinu tih arapa koji upravo hodaju ka nama. I Bugari se barem, kolko tolko, drže svoje zemlje.
a otkud to za bugare?
i anea govori nesto slicno za rumune

A ovi samo idu od jedne do druge zemlje i proždiru sve što nađu.
skakavci?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
dinko..  Smile ne znam sto me to asocira na dinku sakica  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Qtek 小米
Pa, vidis... meni je fascinantno da ovaj polu-Turcin (nema tu uvrede, oni su tursko pleme) nekoga hoce da tera iz Evrope, kada su sami napast...  Smile

Ругала се кука кривој грани.  Smile
Занимљиво је и да наша браћа Руси сматрају да и ми личимо на Турке ... лако је њима, Пољацима, Чесима, Словацима да то кажу када су аријевског изгледа.
Јбга чак и Немци и Аустријанци велики Германи су данас на лествици аријевства далеко испод ових горе споменутих словенских народа, да кажемо европски просек.

Међутим какви год да су Бугари и шта год да сматрамо да су, они бране своју територију и своју нацију, чак много боље и од Мађара који су такође уљези.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Pa, i Rus je rastegljiv pojam.... meni oni redom lice na Tatare i Madjare... za koje se bas i ne zna ko su, jer kao i Alabanci, ne mogu da se sutnu ni u jednu grupu indo-evropskih naroda.

Bugari, s druge strane, sasvim sigurno nisu Sloveni, koju god verziju istorije da uzmes...

Kad odes u Bugarsku shvatis da su oni Hrvate, Albance i Makedonce daleko presisali po pitanju izmisljanja istorije... Sta vise... komotno mogu da kazem da teorija da su Makedonci naslednici Aleksandra Makedonskog ima vise istinitosti nego 90% Bugarske istorije...

A sto se tice Srba, sve van Raske, 'Ercegovine i CG je vec pod znakom pitanja glede porekla... Bum...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
ja ne volim japanke.
papuce
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Qtek 小米
Национални идентитет је често нечији лични осећај припадности, јер нико не може да израчуна колико је ко процената Србин.
Међутим расни идентитет је нешто што не може да се сакрије, чак и ако те неки мешанци преваре, када погледаш њихове родитеље схватиш ко су заправо.

Запад намеће њихове идеолошке калупе, дакле злоупотребљавају расну припадност.
Рецимо Срби се оптужују за расизам зато што су ратовали против Муслимана који су до јуче били такође Срби, а ако бар више не желе то да буду бар су словенског порекла, ако ни то не желе да буду више, бар су европског порекла, ако ни то не желе да буду бар су очигледно белци.

Pa, i Rus je rastegljiv pojam.... meni oni redom lice na Tatare i Madjare... za koje se bas i ne zna ko su, jer kao i Alabanci, ne mogu da se sutnu ni u jednu grupu indo-evropskih naroda.

Bugari, s druge strane, sasvim sigurno nisu Sloveni, koju god verziju istorije da uzmes...

Kad odes u Bugarsku shvatis da su oni Hrvate, Albance i Makedonce daleko presisali po pitanju izmisljanja istorije... Sta vise... komotno mogu da kazem da teorija da su Makedonci naslednici Aleksandra Makedonskog ima vise istinitosti nego 90% Bugarske istorije...

A sto se tice Srba, sve van Raske, 'Ercegovine i CG je vec pod znakom pitanja glede porekla... Bum...
Био сам у Будимпешти и ништа азијско нисам видео у њима.
Био сам у Москви и видео сам само једног клинца који изгледа као Скандинавац, али са косим очима. Дакле или си Рус белац изузетне расне чистоте или ниси Рус већ припадник једне од стотину националних мањина.
Можда у сибирској области је друга прича, али сумњам да је драстична разлика.
Такође постоје мањине које мешањем са Русима не угрожавају расни идентитет, а не мислим на Украјинце којих само у Москви има око 250.000, већ на неевропске народе.

Бугари имају неки проценат словенске крви, као што и Мађари имају + део асимилованих белих народа које су затекли ту и којима су наметнули свој језик ... једноставно њихова колективна физиономија нам то говори.

Што се тиче твоје тезе о Србима слажем се.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Hoću da kažem da čim je ISIL podigao poteru za njim, znači da je tom ISILu u interesu da migranti teku i šire se neometano, kako bi moglo da uđe što više spavača i budućih terorista.

Zabole ISIS za tutu bugara. Za njih su ionako oni koji pobegnu, kao i za Asada, izdajice koji su napustili borbu. Al novinari vole da dosole dramatiku Smile

Citat
Занимљиво је и да наша браћа Руси сматрају да и ми личимо на Турке ... лако је њима, Пољацима, Чесима, Словацима да то кажу када су аријевског изгледа.

Ne znam, meni sam Putin vuce malo na mongolsku stranu, oshisho je njih Dzingis Kan  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Neće baš biti, jer nekoliko terorista koji su izvršili napade u poslednjih godinu dana su te ''sveže'' izbeglice.

O tome pričaju i bezbednjaci, tačno se zna, lupam, da na svakih 100.000 izbeglica uđe i po 100 spavača.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.