Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojka koju znam, a nikad nisam upoznao - potreban savet.  (Pročitano 5458 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ne razumem tu potrebu da jebes sa strane ako ti je do jaja u vezi, shvatio bih da se desilo nekoliko puta ali da to radis stalno i sporadicno ne mogu da shvatim. Doduse imam gomilu poznanika i ortaka koji razmisljaju kao ti. Bolje ti sacuvaj tu pricu sto imas a sa tom ribom izadji na pice cisto da zadovoljis znatizelju Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Citat
E sad...ja sam u vezi vec dugo vremena, u kojoj mi nista ne fali, stvarno nista (ljubav, seks, sve)...ali s vremena na vreme varam, cisto iz fizicke potrebe. Zivim neki zivot za sebe...to vam ne mogu opisati recima. Tako sam i upoznao ovu curu preko neta.

oce to...znas kako kaze nas narod..cigan kad ima masla i po guzici se maze....
a kad mu nestane masla .....sa guzice struze....

heh..sve zavisi sta ti mislis da ti treba....ako mislis da si jos mlad..i da ti je rano.
.za neku ozbiljnu pricu....tj dubljenje i sirenje vec postojece price...i stvaranje zivota od nje...
recmo s tom malom
sto je vec duze vreme zavlacis i lazes i varas...u toj duzoj nekoj vezi....
onda sam siguran da treba da se posvetis njoj....

ako pak...mislis da si jos mlad..i da ti je rano....da  odrastao covjek postanes....i da se uhvatis u kostac...
sa najvecim strahom mladih ljudi...sa zivotom...onda sigurno ti preporucuujem..da se pozabavis
tom malom novinarkom...i da postanes...seksualni objekt..i igracka za ubijanje slobodnog vremena...
jedne prespektivne novinarke....

a ako ides na sta bi bilo kad bi bilo..onda ipak treba da odes u kladionicu...ili kod nekog astrologa....

sa postojecom srecom se ne kocka..

ja mslim da ti ovo nije nikakav problem..koji bi moglo da resi vise glava,..i onako u tom problemu ima previse glava...tvoje dvije i njihove dvije.... to su cetiri glave....zbog viska glava je i nastao problem...

a da ti kazem nesto...covjek tek kad izgubi neku stvar..koja je bila dugo dio njegovog svakodnevnog zivota..
shvati koliko mu je ona bila bitna....i koliko mu fali....
i opet kad novu nabavi..vidi da to nije to....da to nije ona na koju je on navikao....

valjda mozes sam da procjenis....da l si se smorio...s tom malom sto si dugo u vezi s njom...
i da je vreme doslo da krenes dalje...

ako nesto mrzim to su neodlucni ljudi..koji bi uvijek kao nesto...vise... i bolje..nesto tudje...
ali plase se...
da ne izgube i ono sto imaju..pa stagniraju tu..nit sreci nit nesrecni.
.zbunjeni....

ako je tako.... sta seres tu koji kurac....i sto  lazes tu malu...
budi musko i reci...otvoreno....neke stvari...ako ima nesto sto ti smeta..i fali...
ako ona moze to da promjeni..dobro i jeste...ako je sve okej..i ako si ti samo takav...
alav....opet ne budi govno i ne lazi tu maluu..reci joj otvoreno kraj i zdravo...

i idi svojim putem a i ona..da moze nastaviti svoj zivot....normalno....
i ona ima na njega pravo kao i ti....

ako to ti ne znas...sta da radis...ne znam sta ocekujes od nas...da ti kazemo...

inace stvari preko neta....price i osjecanja i sve sve...
zna sasvim razlicito da bude u cetri oka...to mozda se ne primjeti nakon par vdjenja..ali posle....da ..

sto hocu da ti kazem.... mozes da se zajebes dobro....

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
bobaK_bl cudi me da nijedan smajli nisi stavio  Smile

ova 3 opcija je tesko proseravanje  Smile

Citat
Ne ne, ako bi se ispostavilo da je ova druga stvarno tako posebna i kad bi se zaljubio u nju, ostavio bih sadasnju devojku. U tome i jeste problem da zelim da istrazim da li tu ima nesto vise.
ja vidim da ti hoces da sedis na dve stolice bar neko vreme ili bar dok ne vidis da ces se zaljubiti u ovu drugu..
samo se plasi toga dok ti je sve tako lepo sa ovom prvom i dok mislis na ovu drugu, da na kraju ne ostanes i bez prve i bez druge  Smile svako ko je sedeo na dve stolice na kraju je pao.

Ma nije bre preseravanje, iskreno je Smiley..ali ok, mozda da izbacim taj osecaj praznine Smiley
od ovog bitnijeg teksta sto sam ti napisala, za sedenje na dve stolice, ti si samo zapazio ovu sto si napisao za tvoje opcije, sto mi govori sledece, a to je da ti jadan ne znas sta zelis i da si ovde dosao da nas zajebavas jer od svega sta smo ti napisali, ti nikog neces poslusati ili mozda hoces Ofa, koj ti je predlozio da zadovoljis svoju znatizelju, i to ces najvervatnije  uraditi  Smile tako da, ovo nema vise smisla pisati....
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 9537.53
bobaK_bl cudi me da nijedan smajli nisi stavio  Smile

ova 3 opcija je tesko proseravanje  Smile

Citat
Ne ne, ako bi se ispostavilo da je ova druga stvarno tako posebna i kad bi se zaljubio u nju, ostavio bih sadasnju devojku. U tome i jeste problem da zelim da istrazim da li tu ima nesto vise.
ja vidim da ti hoces da sedis na dve stolice bar neko vreme ili bar dok ne vidis da ces se zaljubiti u ovu drugu..
samo se plasi toga dok ti je sve tako lepo sa ovom prvom i dok mislis na ovu drugu, da na kraju ne ostanes i bez prve i bez druge  Smile svako ko je sedeo na dve stolice na kraju je pao.

Ma nije bre preseravanje, iskreno je Smiley..ali ok, mozda da izbacim taj osecaj praznine Smiley
od ovog bitnijeg teksta sto sam ti napisala, za sedenje na dve stolice, ti si samo zapazio ovu sto si napisao za tvoje opcije, sto mi govori sledece, a to je da ti jadan ne znas sta zelis i da si ovde dosao da nas zajebavas jer od svega sta smo ti napisali, ti nikog neces poslusati ili mozda hoces Ofa, koj ti je predlozio da zadovoljis svoju znatizelju, i to ces najvervatnije  uraditi  Smile tako da, ovo nema vise smisla pisati....

Sorry ali nemam nameru nikog da zajebajem. Cinjenica jeste da se nalazim na jednoj prekretnici i da me dosta stvari zbunjuje sada. Svestan sam toga. Hteo bih da upoznam tu devojku i da vidim da li se isplati riskirati, ono zatvoriti oci i skociti jel. Ali ona to ne zeli, odnosno je mozda svesnija rizika u koji ulazi. Sto ja i razumem.

Jedna stvar je i da postoji velika mogucnost da se ja vratim u ovaj grad i znam da to nece biti ok sadasnjoj devojci. A vratio bih se jer bi to nama osiguralo egzistenciju, samo ona to ne razume, jako je nezrela u nekim stvarima, pogotovo od zivotne vaznosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
nije tu nista za smajlica...

znatizelja...kakva znatizelja...nije to znatizelja..to je povredjivanje i laganje osobe koja te voli....
i ponizavanje...

iz cistog hira...budalastine..i toga sto je pokvaren...
jer on nju tu malu novinarku  fakticki i ne poznaje...a vec ima namjeru da prevari osobu s kojom je dugo u vezi...

ja mogu da razumijem kad dodje do prevare..s nekim koga poznajes dobro i duzi period...i skime provodis mnogo vremena...pa da se stvori nesto tu vise....pa da ti tako nsto padne napamet...

ali da znas curu onako...iz vidjenja...i  par putta s njom popijes kafu i kuckas s njom...povremeno...
i da tu stavljas na led osobu koja te voli..i sta znam...dok mutis nesto...
ne razumijem kako nekome takve pizdarije padaju na pamet....i kako imaju snage i srca
da to rade osobama koje kao vole i sta znam...

jedino razumijem da je decko olos..i da nije ni zasluzio da ga uoste neko voli...
i dobice na kraju to sto je zasluzio...kao i uvijek sto svi dobiju....

ispuni znmatizelju i povredi osobu koja te voli..jbt bog....pa nisu ljudi igracke...

najgore je nesto kad se muskarac rodi bez muda....i bude picka cijelog zivota...

zato je danas i ovako...s tim ljudima...udju u 30 i neku sami ko utvare...sa bogatim seksualnim iskustvom..
koje mogu primjeniti samo na sebi..i 10 godina mladjim od sebe....i tjesiti se da je to zivot...
jer sve ono sto valja je davno naslo sebi svoj mir....

ne zna on da cijeni ono sto ima....
Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Pa on je 'povredjivao' osobu koja ga voli tako sto ju je varao dosta puta kako je napisao. Tako da to sto ce da popije sa nekom pice nije nista u poredjenju sa tim.

Salke, pa ako si na prekretniici onda moras da prelomis i da krenes jednim putem. Ne mozes i jare i pare, to moze samo Adriana Lima. Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
orfe..nije on varao do sada..jer da jeste..ne bi ovako tema bila postavljena....
da jeste....imao bi iskustva i znao bi sta da radi...u ovakvim situacijama...
nego eto...malo ...mu novinarkica trepnula..i on posizio....zaboravio ljubav...
i pozelio da promjeni jupicu...malo...jbg...dosadi stalno mecati u istu....
a strah ga... sta ako....pogresi....pa  ga ova mala sutne...sto ce se i desiti...

..................................

mene samo zanima kako se ti osjecas..kad mutis s tom malom..
pa kad se cujes sa tom djevojkom svojom..
jel imas kakav osjecaj cudan....jel se osjecas kao govno ili je sve normalno.. Smile
ono tipa kuco maco..ovo ono..volim te././volim i ja tebe...i tako sve u krug....

jbt kad bi svi tako...se mvali i muljali nesto iza ledja sa svima koji nam se nesto svide...
pa na sta bi to licilo....

pitaj tu novinarku malu jel zna ona da ti  imas djevojku s kojom si u dugoj vezi... Smile

ako zna...trebas da budes svjestan...s kime imas posla...i da joj nije nista sveto..
pa tako joj ni ti neces biti nesto sveti....i pofatace se s nekim tako kao i sa tobom...
iz znatizelje... Smile

a ti ces ispasti majmun na kraju...i tu malu novinarku ces zaboraviti za tren...jer te povredila...
i sjetit ces se svoje dobre male...koja te je volela...
ali pazi mozda se ona tebe nece vise sjecati...jer si i ti nju povredio..
kao ta mala novinarka tebe..msm u slucaju da se tako sve odigra.... Smile
i kao sto ces i ti novinarku da zaboravis..tako ce i ta mala sto te voli... tebe da zaboravi... Smile Smile

pa posle...nemoj da otvaras temu..ovdje.....ljudi pomagajte ne znam sta sam sebi uradio...

« Poslednja izmena: 27. Dec 2013, 13:05:58 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
nije tu nista za smajlica...

znatizelja...kakva znatizelja...nije to znatizelja..to je povredjivanje i laganje osobe koja te voli....
i ponizavanje...

iz cistog hira...budalastine..i toga sto je pokvaren...
jer on nju tu malu novinarku  fakticki i ne poznaje...a vec ima namjeru da prevari osobu s kojom je dugo u vezi...

ja mogu da razumijem kad dodje do prevare..s nekim koga poznajes dobro i duzi period...i skime provodis mnogo vremena...pa da se stvori nesto tu vise....pa da ti tako nsto padne napamet...

ali da znas curu onako...iz vidjenja...i  par putta s njom popijes kafu i kuckas s njom...povremeno...
i da tu stavljas na led osobu koja te voli..i sta znam...dok mutis nesto...
 ne razumijem kako nekome takve pizdarije padaju na pamet....i kako imaju snage i srca
da to rade osobama koje kao vole i sta znam...

jedino razumijem da je decko olos..i da nije ni zasluzio da ga uoste neko voli...
i dobice na kraju to sto je zasluzio...kao i uvijek sto svi dobiju....

ispuni znmatizelju i povredi osobu koja te voli..jbt bog....pa nisu ljudi igracke...

najgore je nesto kad se muskarac rodi bez muda....i bude picka cijelog zivota...

zato je danas i ovako...s tim ljudima...udju u 30 i neku sami ko utvare...sa bogatim seksualnim iskustvom..
koje mogu primjeniti samo na sebi..i 10 godina mladjim od sebe....i tjesiti se da je to zivot...
jer sve ono sto valja je davno naslo sebi svoj mir....

ne zna on da cijeni ono sto ima....
 Smile

Znaci...

Zivot je takav da cesto situacije biraju nas a ne obratno. Ti mene mozes osudjivati koliko hoces, ali cinjenica jeste takva da je zivot siv, ne crno beo. Za svojih 30 godina zivota imam i previse zivotnog iskustva i sve svoje odluke donosim racionalno. Moje varanje je racionalna odluka, jer radije kresnem nesto sa strane i zadovoljim taj svoj neki skriveni deo nego da se to pretvori u neku frustraciju zbog koje bi moja devojka trpela kojoj dajem sve; ljubav, potporu, razumevanje, sigurnost. Mi imamo dugu zajednicku istoriju, i bilo je jednom vreme kada sam se jako opekao na njoj..i to mi je bila škola.

Stariji kažu; na muci se poznaju junaci, i bilo je par situacija kad ja nisam imao posla da se to jako odrazilo na nas odnos jer ona nije imala sigurnosti u meni...sada je situacija obrnuta, odnosno zivimo lepo, i nema problema. I mene brine ta njena nezrelost, pogotovo ako se ja vratim u ovaj grad, da ce ona meni postavljati ulitmatum, ili ona ili ova opcija koja bi mogla da obezbedi i nase eventualne unuke. Svi bi se jebali ali da im ne udje.

Čini mi se da sam kako sam napunio 30 postao svestan svoje prolaznosti i da sve preispitujem, pogotovo jer ne zelim imati decu sa njom dok ne budem siguran da ce to dete/deca imati osnovne stvari, da im nece nista faliti...i da nece meni nista faliti, da mogu ziveti zivotom kakvim sam do sada. Znam da ako ja nisam sretan i ispunjen, nece biti ni drugi ljudi oko mene. A za taj cilj mi ne fali jos puno.

Meni je jasno da je sa ovom drugom devojkom situacija nejasna, ne moze se porediti sa ovim sta imam. Ali zelim neku tacku staviti na to, ali da ispadnem gospodin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
Citat
Ne mozes i jare i pare, to moze samo Adriana Lima.

Smile

pazi sad ovo  Smile

Citat
Moje varanje je racionalna odluka, jer radije kresnem nesto sa strane i zadovoljim taj svoj neki skriveni deo nego da se to pretvori u neku frustraciju zbog koje bi moja devojka trpela kojoj dajem sve; ljubav, potporu, razumevanje, sigurnost
...........
Citat
I mene brine ta njena nezrelost,
......................

Citat
ne moze se porediti sa ovim sta imam.
...............

sve al gospodin...

Citat
ali da ispadnem gospodin.

Smile do jaja
« Poslednja izmena: 27. Dec 2013, 13:07:21 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nikad poraz, samo lekcija.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 69
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE6.0
Je l' zna tvoja djevojka da je varas rekreacije radi? Sta ona kaze na to? Kakav ona stav ima o prevari?

Citat
Moje varanje je racionalna odluka, jer radije kresnem nesto sa strane i zadovoljim taj svoj neki skriveni deo nego da se to pretvori u neku frustraciju zbog koje bi moja devojka trpela kojoj dajem sve; ljubav, potporu, razumevanje, sigurnost
Koji skriveni dio?
IP sačuvana
social share
If you're going through hell, keep going.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.