Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojka koju znam, a nikad nisam upoznao - potreban savet.  (Pročitano 5414 puta)
26. Dec 2013, 18:39:44
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Hello!...prvi put pišem ovde jer mi je stvarno potreban savet sa više strana. Znate onu; više glava je pametnija od jedne.

Naime, pre jedno 10ak meseci sam upoznao jednu devojku preko jedne od društvenih mreža. Ona živi u gradu gde sam se rodio i gde mi žive roditelji, ja sam zavrsio studije vani i vecinu vremena provedem tamo. Kući dodjem za praznike/ i eventualno na kratko vreme ako treba da sredim nesto vezano za privatni posao koji imamo.

Definitivno smo se totalno kako da kazem karakterno skontali; ona je po zanimanju novinarka, ostar i nekad agresivan karakter...fakin sto bi se reklo. I stvarno je jaka hemija izmedju nas. Ono kad ima nesto...

S vremenom je to dopisivanje i postalo seksualno, gde smo videli da smo stvarno na istoj talasnoj dužini, što je još više pojačalo stvari.

E sad...ja sam u vezi vec dugo vremena, u kojoj mi nista ne fali, stvarno nista (ljubav, seks, sve)...ali s vremena na vreme varam, cisto iz fizicke potrebe. Zivim neki zivot za sebe...to vam ne mogu opisati recima. Tako sam i upoznao ovu curu preko neta.

Posle nekog vremena ja sam njoj rekao za to, i ona nije nesto preterano odreagovala. Bilo joj naravno tesko sto sam lagao, sto sam bio neiskren. Ja joj naravno to nisam rekao do onog trenutka dok mi nije bilo stalo.

Neko vreme se nismo culi, ostavio sam je na miru. Onda sam joj jednom poslao mail da mislim na nju. Ja sam po prirodni otvoren tip, nikad ne govorim abstraktno, uvek direktno. I nikad nisam muvao devojke na toplo/hladno fore...nije moj stil jednostavno. Zato sam joj napisao jednostavno da mi je u mislima. Ona je odgovorila i da ona nekad misli i na mene.

Opet je proslo neko vreme da se nismo culi, i jednom prilikom sam dosao u grad i javio sam joj se mailom gde smo se bas kao u neko vreme zezali i smijali...i zao joj je bilo sto se nisam ranije javio jer sam sledeci dan isao kuci.
Dogovorili smo se da kad opet dodjem da cemo ici negde blizu jedan dan na skijanje i na neku dobru klopu.

Uglavnom...dosao sam sad za novogodisnje praznike i par dana pre toga se ona prestala javljati. Ja sam joj poslao mail da zelim samo da je vidim, nista drugo, da nemam apsolutno nikakva ocekivanja. Kad delis s nekim toliko stvari, čak i intimu pa makar ona bila cyber...zanima te ko je ta osoba uzivo, ne samo preko skypa.

Ovih dana mi je poslala broj tel i culi smo se, zezali, bila je bolesna tako da mi nije mogla obecati da cemo se videti. Osetim da se lomi. I razumem je u potpunosti...zovem je, ne javi se, onda mene nema dan dva pa ona mene nazove pa ja ne vidim..pa joj posaljem sms...ne odgovara. Nekad pomislim da me mozda samo lozi, a je ne osecam nalozenim, samo imam tu zelju da je vidim. Popijem kafu sa njom.

Ako vam je sada priblizno jasna prica, treba mi savet kako da resim ovo. Nalazim se u jednoj zivotnoj fazi gde se vise manje sve lomi; i karijera i ljubavni zivot, sve..zato me ona toliko zanima...da vidim da li ima jos nesto...pogotovo jer nisam imao puno veza, samo jednu ozbiljnu, u kojoj sam i sada...ali sam žena imao..pa i previše.

Nadam se da ce neko moci objektivno sagledati stvari, bez osudjivanja da sam ovakav ili onakav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Ne razumem kakav savet trazis ?  Smile
Ti si uradio sve sto je do tebe,hoces da je vidis i rekao si.

Inace..Vise glava je gluplje od jedne  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ne razumem kakav savet trazis ?  Smile
Ti si uradio sve sto je do tebe,hoces da je vidis i rekao si.

Inace..Vise glava je gluplje od jedne  Smile

Haha, i to je moguce Smiley

Pa trazim savet kako da zavrsim ovo. Necu je vise peglati, ali npr voleo bih joj poslati poruku za novu godinu. Ili barem napisati jednom da je razumem. Ne zelim da ispadnem pacenik jer ne patim za njom, ali ono kad te nesto kopka, kad znas da tu ima neceg vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Reci joj da oces da budete drugari, radi sasvim dobro i taj friend zone trip i sa druge strane Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Reci joj da oces da budete drugari, radi sasvim dobro i taj friend zone trip i sa druge strane Smile

Da. Ma ja zelim samo da je vidim, upoznam, pa gde god zavrsio, friend zone/no zone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Pa to i uradi, bice rasterecenija jer se nista ne ocekuje od nje.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pa to i uradi, bice rasterecenija jer se nista ne ocekuje od nje.......

Pa tako se i ponasam vec celo vreme :S..mozda se ona bas boji da je ne povuce, sta li.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Slusaj, ima i ona nekog, imas i ti, svi generalno imaju nekog i kada nemaju Smile
Svi vole da imaju neki temelj i bazu, vole ljudi malo neizvesnosti ali ne previse. Ko majmun prica, nikada ne pusta granu dok nije siguran da ce se uhvatiti za drugu.......

Idi na tu pricu, bez ocekivanja bez icega, prosta kafa. Drugarski.
Ja mislim da nema prepreka da se bar upoznate, ako jasno to das do znanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Slusaj, ima i ona nekog, imas i ti, svi generalno imaju nekog i kada nemaju Smile
Svi vole da imaju neki temelj i bazu, vole ljudi malo neizvesnosti ali ne previse. Ko majmun prica, nikada ne pusta granu dok nije siguran da ce se uhvatiti za drugu.......

Idi na tu pricu, bez ocekivanja bez icega, prosta kafa. Drugarski.
Ja mislim da nema prepreka da se bar upoznate, ako jasno to das do znanja.

Da, slazem se.

Ja sam njoj jasno dao to do znanja vec vise puta. Pogotovo u zadnje vreme. Jer sada stvarno nije bitno sta ce biti, ali zar te ne zanima jbt ko je ta osoba na koju si mislio, s kim si nesto imao intimno..kako god to zvao.

Nekako mi se cini da nema nista od toga i dumam sta da joj napisem. Zelim da ostanem gentleman do kraja, smooth sto bi se reklo, ali ipak da se utisnem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Оће каки, неће каки. Ја контам да си отворио тему само да проносаш перје.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.