Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojka koju znam, a nikad nisam upoznao - potreban savet.  (Pročitano 5413 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
ajde ba nemoj da mi seres o zivotu ...zivim duze od tebe najmanje 15/20 godina...
i ne postoji nista vezano za zivot....sto ja nisam radio ...pre tebe.... 15/20 godina...

ako je tako ...sta ces ovdje..idi lijepo.i popricaj s tom malom..svojom curom...
ako imas muda..reci joj da si sreo curu koja ti se svidja...i da neces da je lazes....
i da neznas sta ce s vama biti...ako si takav poznavaoc zivota...valjda si do sada naucio da bude musko...

to nema veze s bojama zivota...nego sa tobom..ti si takav...kakav si..a ne zivot...i tebe zivot ni na sta ne moze natjerati..nego samo ti sebe mozes natjerati....

u ostalom ja tebe ne osudjujem...samo mi se ne svidja sto si postavio situaciju onakva kakva nije
i sto sebe pokazujes kao neku  zrtvu...i jadnog malog momka u slatkom neobranom grozdju...koga je zivot natjerao da povredjuje  osobu koju voli....

zivot nije takav..... takav si ti..jarane... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Citat
Bem ti, one feminstkinje u pravu, mi muskarci jesmo svinje
cesto ste vi teske svinje  Smile
Kao sto rekoh, ponekad.  Smile

Ne ne, ako bi se ispostavilo da je ova druga stvarno tako posebna i kad bi se zaljubio u nju, ostavio bih sadasnju devojku. U tome i jeste problem da zelim da istrazim da li tu ima nesto vise.
Pa opet nisi nesto fer ni prema jednoj od njih dve. Sama ta koncepcija gde ti pricas kako volis sadasnju devojku i lepo ti je sa njom ali bi je lagano ostavio ne stima. A kamoli to da ces da utvrdis da ti je ova bolja kroz jednu kafu ili sex. Ni prema jednoj od njih nije fer da stojis na dve stolice dok se ne odlucis koju ces. Prema sadasnjoj ako ces da je ostavis zbog druge a prema ovoj jer imas devojku a hoces da budes sa njom. Tako da ti je moj savet da ili ostajes sa devojkom ili je jednostavno ostavis ako ces da juris ovu. Pa bi tako bio, da kazemo, "cist" sam sa sobom i pred obe. Ovako si samo neko ko nema pojma sta hoce...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Citat
zivot nije takav..... takav si ti..jarane...

bravo za ovu recenicu !
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
e ljudi dzabe mu pisete. kad sam ja sve vec rekla  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
orfe..nije on varao do sada..jer da jeste..ne bi ovako tema bila postavljena....
da jeste....imao bi iskustva i znao bi sta da radi...u ovakvim situacijama...
nego eto...malo ...mu novinarkica trepnula..i on posizio....zaboravio ljubav...
i pozelio da promjeni jupicu...malo...jbg...dosadi stalno mecati u istu....
a strah ga... sta ako....pogresi....pa  ga ova mala sutne...sto ce se i desiti...

..................................

mene samo zanima kako se ti osjecas..kad mutis s tom malom..
pa kad se cujes sa tom djevojkom svojom..
jel imas kakav osjecaj cudan....jel se osjecas kao govno ili je sve normalno.. Smile
ono tipa kuco maco..ovo ono..volim te././volim i ja tebe...i tako sve u krug....

jbt kad bi svi tako...se mvali i muljali nesto iza ledja sa svima koji nam se nesto svide...
pa na sta bi to licilo....

pitaj tu novinarku malu jel zna ona da ti  imas djevojku s kojom si u dugoj vezi... Smile

ako zna...trebas da budes svjestan...s kime imas posla...i da joj nije nista sveto..
pa tako joj ni ti neces biti nesto sveti....i pofatace se s nekim tako kao i sa tobom...
iz znatizelje... Smile

a ti ces ispasti majmun na kraju...i tu malu novinarku ces zaboraviti za tren...jer te povredila...
i sjetit ces se svoje dobre male...koja te je volela...
ali pazi mozda se ona tebe nece vise sjecati...jer si i ti nju povredio..
 kao ta mala novinarka tebe..msm u slucaju da se tako sve odigra.... Smile
i kao sto ces i ti novinarku da zaboravis..tako ce i ta mala sto te voli... tebe da zaboravi... Smile Smile

pa posle...nemoj da otvaras temu..ovdje.....ljudi pomagajte ne znam sta sam sebi uradio...

Jesam varao i previse i za moj ukus. Samo sto mi je do sada to bila cista mehanika, kao da bi odradio trening..wham bam-thank you maam. Čisti sport. Na ovu sam očigledno trznuo malo više.

Ona zna da ja imam curu, i zato kažem da je fakin (ako si iz BL znaš značenje te riječi)...možda je i fol u tome da sam naletio na nekog doraslog sebi pa sam tako zapeo.

Svestan sam ja dobro svih tih stvari sto ti kažeš. I znam da je problem u meni. I ne mislim se menjati. To je dio moje prirode i tacka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
ajde ba nemoj da mi seres o zivotu ...zivim duze od tebe najmanje 15/20 godina...
i ne postoji nista vezano za zivot....sto ja nisam radio ...pre tebe.... 15/20 godina...

ako je tako ...sta ces ovdje..idi lijepo.i popricaj s tom malom..svojom curom...
ako imas muda..reci joj da si sreo curu koja ti se svidja...i da neces da je lazes....
i da neznas sta ce s vama biti...ako si takav poznavaoc zivota...valjda si do sada naucio da bude musko...

to nema veze s bojama zivota...nego sa tobom..ti si takav...kakav si..a ne zivot...i tebe zivot ni na sta ne moze natjerati..nego samo ti sebe mozes natjerati....

u ostalom ja tebe ne osudjujem...samo mi se ne svidja sto si postavio situaciju onakva kakva nije
i sto sebe pokazujes kao neku  zrtvu...i jadnog malog momka u slatkom neobranom grozdju...koga je zivot natjerao da povredjuje  osobu koju voli....

zivot nije takav..... takav si ti..jarane... Smile

Sa svim duznim postovanjem prema tome sto si stariji od mene, cisto sumnjam da si prosao vise stvari u zivotu. Ne bi iznosio neke cinjenice o sebi da ne bi ispao neki bezze epp.

I ne vidim sebe kao zrtvu, mislim da vam je jasno da sam osoba koja prvo misli na sebe i toga me nije stid.

Saveti koje ste mi dali su svi na realnim temeljima i ne osporavam nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Je l' zna tvoja djevojka da je varas rekreacije radi? Sta ona kaze na to? Kakav ona stav ima o prevari?

Citat
Moje varanje je racionalna odluka, jer radije kresnem nesto sa strane i zadovoljim taj svoj neki skriveni deo nego da se to pretvori u neku frustraciju zbog koje bi moja devojka trpela kojoj dajem sve; ljubav, potporu, razumevanje, sigurnost
Koji skriveni dio?

Pa taj..da npr iako imam sjajan seks sa svojom devojkom, nije mi dosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Citat
Ne mozes i jare i pare, to moze samo Adriana Lima.

Smile

pazi sad ovo  Smile

Citat
Moje varanje je racionalna odluka, jer radije kresnem nesto sa strane i zadovoljim taj svoj neki skriveni deo nego da se to pretvori u neku frustraciju zbog koje bi moja devojka trpela kojoj dajem sve; ljubav, potporu, razumevanje, sigurnost
...........
Citat
I mene brine ta njena nezrelost,
......................

Citat
ne moze se porediti sa ovim sta imam.
...............

sve al gospodin...

Citat
ali da ispadnem gospodin.

Smile do jaja

Zbog kontradiktornosti sam i dosao po savet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nikad poraz, samo lekcija.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 69
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE6.0
Je l' zna tvoja djevojka da je varas rekreacije radi? Sta ona kaze na to? Kakav ona stav ima o prevari?

A da mi odgovoris na pitanja?
IP sačuvana
social share
If you're going through hell, keep going.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Njegov odgovor ti nece znaciti nista.Pitao sam ja jos na pocetku po kakav savet je dosao.
U ovom slucaju a i u mnogim drugim odgovor je prost.
On je vec resio sta da uradi ...temu je postavio da mu nadjemo opravdanje.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.