Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojka koju znam, a nikad nisam upoznao - potreban savet.  (Pročitano 5420 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Vi muskarci volite da sedite na dve i vise stolica, al koliko god da sam slobodnog uma
neke stvari ne kapiram Smile

Citat
E sad...ja sam u vezi vec dugo vremena, u kojoj mi nista ne fali, stvarno nista (ljubav, seks, sve)...ali s vremena na vreme varam, cisto iz fizicke potrebe.
evo ako mozes ovo da mi objasnis bila bi ti zahvalna, kakva je to potreba da varas, kad imas sve u vezi?
Molim te mi objasni!

Moje misljenje u startu je da ljudi nismo monogamna bića, brak, veza, sve je to produkt civilizacije/crkve...

Zasto varam? ne znam tacno...U ovom konkretnom slucaju imam jedino objasnjenje da je mozda caka u tome sto sam imao samo jednu ozbiljnu vezu, da se pitam da li mogu voleti nekog isto ili vise...i neko mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Очито то све и није баш све.

Citat
Meni samo treba savet kako ovo zavrsiti ali da ne zalupim vrata :S...da ostanu..odskrinuta
За брак? необавезни секс?

U tome jeste fora...da ne znam...jeli ona devojka s kojom sam samo imao neverovatnu hemiju iz koje bi izasao neverovatan (ili mozda nikakav seks :S)...ili bi ona mozda bila nesto daleko vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Обожавам Леонорин жар на овом форуму.  Smile Smile

@schalke

Као и већина људи која дође овде, урадићеш онако како ти желиш и схватићеш да ти помоћ форума није ни била потребна.  Smile Али је занимљиво.

Очекивао сам занимљивији проблем. Потрудите се људи мало.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2013, 22:17:37 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Обожавам Леонорин жар на овом форуму.  Smile Smile

@schalke

Као и већина људи која дође овде, урадићеш онако како ти желиш и схватићеш да ти помоћ форума није ни била потребна.  Smile Али је занимљиво.

Очекивао сам занимљивији проблем. Потрудите се људи мало.  Smile

@Lazar

Neki feeling unutra mi ne da mira oko nje, inace bi je vec zaboravio/ignorisao. Ne javlja mi se nikako, sto joj i pristoji Smiley...ja je ne zovem btw...samo nema je. Ne zelim da se to sad pretvori u dramu, ali zelim ako cu reci nesto sto ce biti zadnje od mene da ostavi traga na njoj. Pozitivnog hvala bogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Da vidimo da li sam dobro skapirao: Imas vezu u kojoj ti apsolutno nista ne fali, al eto hoces nesto za strane za "kres kombinaciju". Pritom ti ne pada na pamet da raskines jednu i zapocnes drugu vezu ako ti se ova druga vise svidja nego eto tako "hoces da odskrines vrata" za svaki sledeci put. Bem ti, one feminstkinje u pravu, mi muskarci jesmo svinje ponekad.  Smile

Moj savet ti je da budes covek a ne ameba. Ako ces da upaznajes drugu za ljubavnu vezu onda lepo raskini sa prvom. Ili ako ces da ostajes sa prvom onda batali ovu drugu i vise je nikada ne zovi. Jer svako drugacije razmisljanje nije nesto fer ni prema jednoj od njih dve.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
Citat
Bem ti, one feminstkinje u pravu, mi muskarci jesmo svinje
cesto ste vi teske svinje  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Da vidimo da li sam dobro skapirao: Imas vezu u kojoj ti apsolutno nista ne fali, al eto hoces nesto za strane za "kres kombinaciju". Pritom ti ne pada na pamet da raskines jednu i zapocnes drugu vezu ako ti se ova druga vise svidja nego eto tako "hoces da odskrines vrata" za svaki sledeci put. Bem ti, one feminstkinje u pravu, mi muskarci jesmo svinje ponekad.  Smile

Moj savet ti je da budes covek a ne ameba. Ako ces da upaznajes drugu za ljubavnu vezu onda lepo raskini sa prvom. Ili ako ces da ostajes sa prvom onda batali ovu drugu i vise je nikada ne zovi. Jer svako drugacije razmisljanje nije nesto fer ni prema jednoj od njih dve.  Smile

Ne ne, ako bi se ispostavilo da je ova druga stvarno tako posebna i kad bi se zaljubio u nju, ostavio bih sadasnju devojku. U tome i jeste problem da zelim da istrazim da li tu ima nesto vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ok, da ne bi tema isla u nedogled ja kako vidim imam 3 opcije;

1. Da se ne javljam vise nikako, kao ni ona meni.
2. Da se ne javljam do Nove godine; sibnem joj sms.
3. Posaljem joj mail da je razumem, da mi je zao sto se nismo upoznali u drugacijim okolnostima i da uprkos tome sto cu nekako ukrasiti cinjenicu da je nema, osecaj da mi nesto fali ce uvek biti tu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
ova 3 opcija je tesko proseravanje  Smile

Citat
Ne ne, ako bi se ispostavilo da je ova druga stvarno tako posebna i kad bi se zaljubio u nju, ostavio bih sadasnju devojku. U tome i jeste problem da zelim da istrazim da li tu ima nesto vise.
ja vidim da ti hoces da sedis na dve stolice bar neko vreme ili bar dok ne vidis da ces se zaljubiti u ovu drugu..
samo se plasi toga dok ti je sve tako lepo sa ovom prvom i dok mislis na ovu drugu, da na kraju ne ostanes i bez prve i bez druge  Smile svako ko je sedeo na dve stolice na kraju je pao.
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
ova 3 opcija je tesko proseravanje  Smile

Citat
ja vidim da ti hoces da sedis na dve stolice bar neko vreme ili bar dok ne vidis da ces se zaljubiti u ovu drugu..
samo se plasi toga dok ti je sve tako lepo sa ovom prvom i dok mislis na ovu drugu, da na kraju ne ostanes i bez prve i bez druge  Smile svako ko je sedeo na dve stolice na kraju je pao.

Ma nije bre preseravanje, iskreno je Smiley..ali ok, mozda da izbacim taj osecaj praznine Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.