Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 142377 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Galatasaraj želi Žuninja

17. maj 2007. (Sportservis) - Najbolji fudbaler Olimpika iz Liona Brazilac Žuninjo Pernabukano mogao bi na kraju sezone da pređe u turski Galatasaraj, koji je ozbiljno zainteresovan za ovog veznog igrača, prenose francuski mediji.

Francuski "L'Ekip" navodi da su predstavnici Galatasaraja bili na utakmici između Liona i Lansa i da su na tom meču gledali žuninja, koji je postigao treći gol za svoj tim.

žuninjo je sa šestostrukim šampionom Francuske vezan ugovorom do narednog leta, ali trenutno pregovara sa predsednikom žan Mišelom Olašom u vezi sa produžetkom saradnje.

Specijalista za slobodne udarce stigao je u Lion 2001. godine iz Vasko da Game. Od tada je sa ovim timom osvojio šest uzastopnih titula šampiona Francuske. On je još ranije najavio mogućnost da napusti "žerlan", jer je prezasićen francuskim fudbalom

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Нападач фудбалске репрезентације Италије Лука Тони у наредних неколико дана ће бити оперисан због проблема са стопалом", саопштио је данас његов клуб Фиорентина.

"Снимак Тонијеве метатарзалне кости показао је да је операција неопходна и он ће наредних дана бити подвргнут хируршком захвату", наводи се у саопштењу клуба из Фиренце, али лекари нису прецизирали колико би одлични фудбалер могао да одсуствује са терена.

Извесно је да ће Тони пропустити две последње утакмице италијанске Серије А у којима би Фиорентина требало да обезбеди учешће у Купу УЕФА.

Нападач за кога медији тврде да ће наредне сезоне појачати редове Бајерна из Минхена такође неће играти ни на мечевима државног тима "азура" у квалификацијама за првенство Европе - 2. јуна против Фарских Острва и 6. јуна против Литваније.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 

Aleks u Čelsiju za jedan dolar!

Prema pisanju britanskih medija Brazilac Aleks, trenutno član holandskog PSV Ajndhovena ovog leta će preći u Čelsi, a za taj transfer londonski klub će izdvojiti jedan dolar!

"Dejli mejl" navodi da je Čelsi 2004. godine kupio Aleksa od brazilskog Santosa, ali ga je ustupio ekipi iz Ajndhovena jer nije uspeo da izdejstvuje radnu dozvolu. Tom prilikom u ugovor je stavljena klauzula po kojoj Čelsi uvek može da ga kupi za samo jedan dolar!

Suočen sa brojnim povredama odbrambenih igrača u tekućoj sezoni menadžer Čelsija Žose Murinjo odlučio je, prema navodima britanskih medija, da na leto aktivira klauzulu iz pomenutog ugovora i Aleksa dovede u London. Uslov je, naravno, da Brazilac ovog puta dobije radnu dozvolu.

Aleks je ove sezone u dresu PSV odigrao 19 utakmica i postigao četiri gola.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 

Žigić : Istanbul ne, Ostrvo da

Recite samo Nikola Žigić i u Santanderu i okolini sva će vam vrata biti otvorena a osmeh biti jedini način komunikacije lokalnog stanovništva.

Gorostasni centarfor je u Primeri postigao 10 golova, nad njim su napravljena četiri penala i ima šest asistencija. Učinak koji ga je napravio idolom "sosiosa" Rasinga i vratio u žižu fudbalske Evrope. Ponude stižu sa Ostrva, iz Italije, ali i daleke Turske.

"Istina je da je Fenerbahče kontaktirao mog menadžera, ali mogućnost odlaska u Istanbul je mala. Prosto želim da ostanem u zapadnom delu Evrope u jačim ligama. Ne žuri mi se iz Rasinga jer sam se snašao fenomenalno. Ipak, voleo bih da igram u klubu sa većim ambicijama, koji igra u evropskom takmičenju. Sa te strane odlazak je vrlo moguć već u junu. Sve zavisi kakve će ponude dobiti Rasing, jer oni odlučuju", ističe Nikola Žigić, dok u kafiću na plaži ispija prvu jutarnju kafu.

Tokom našeg boravka u Santanderu "čitav grad" je pričao da je Valensija već kaparisala reprezentativca Srbije.

"Čuo sam i ja, odnosno rekao mi je konobar. Vest potiče od njihovog najboljeg radio voditelja. Navodno, on tvrdi da je stvar gotova. Ja nemam takvu informaciju, ali zvuči mi lepo. Sigurno je da neću ići u Real, Barselonu ili Juventus. To su Španci malo naduvali. Realnija opcija je neki stabilan klub iz Engleske ili Španije. Sa druge strane i Rasing bi mogao da poveća moja godišnja primanja i zadrži me još godinu dana", iskren je Žigić.

Premija od Bilbaa

Savet kladiocima. U sledećem kolu Rasing bez Žigića i Munitisa gostuje Viljarealu, dakle pobeda domaćina, a nakon toga u Santander stiže Levante.

"To dobijamo sigurno. Vraćamo se Pedro i ja, a uz to nam je Atletik Bilbao dao premiju od 20.000 evra da pobedimo njihovog direktnog rivala za zonu ispadanja. U Španiji su takve stvari dozvoljene, iako ne mogu svi to da rade. Mislim da ćemo pobediti Levante sigurno", trlja rukama Žigić.

Rukomet kao hobi

Nikola Žigić se ne odvaja od rukometaša Teke. Svaki slobodan trenutak provodi najviše u društvu tehničkog direktora ovog tima Dragana Mladenovića i prvotimca, Slovenca, Luke Zvižda.

Tom trilingu svakodnevno se priključuju Žikica Milosavljević i Bojan Stefanović, kao i Hrvat švedskog porekla Umberto Brajdić.

"Oni su više sa mnom nego sa svojim ženama. Drugog dana po mom dolasku Mladenović je ušao u hotel u kome sam spavao, video me na recepciji i rekao 'Ti, mali, polazi sa mnom'. Od tada smo nerazdvojni i dugujem im mnogo. Da nije njih bilo nikada se ne bih ovde snašao tako brzo. Sada kažem da mi je rukomet hobi, a kad su me videli sa loptom odmah su me pozvali u ekipu, da ih spasim ispadanja iz Prve lige Španije", kroz smeh je rekao Žigić.

Autogrami, poljupci...

Srpski centarfor je apsolutni idol i "fudbalski Bog" u Santanderu.

"Teško mi je da prošetam gradom ili da odem na večeru. Autogrami, fotografisanje i poljupci ne prestaju. Posle utakmice izlazak sa stadiona traje više od pola sata. Ipak, slatka je to slava a svi smo od strane kluba obavezani na maksimalan odnos prema navijačima", izjavio je Žigić.

Nikola Žigić živi na pet minuta peške od stadiona u stanu koji je sam birao. Ipak, poznaje ceo grad jer kaže da u Santanderu ima mnogo mesta za uživanje.

"Grad na moru, možete zamisliti koliko je dobrih restorana, bašta i ostalog što ubija slobodno vreme. Sa prijateljima igram tenis ili fudbal na plaži, odemo povremeno i na kuglanje".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Aleksis potpisao za Valensiju

Defanzivac Hetafea Aleksis Ruano Delgado nastaviće karijeru u Valensiji. On je potpisao šestogodišnji ugovor sa klubom sa Mestalje, gde će zameniti veterana Roberta Ajalu, koji prelazi u Viljareal.

21-godišnji Aleksis je ponikao u Malagi, iz koje je pre godinu dana prešao u Hetafe, a ove sezone je jedan od najboljih igrača ekipe Bernda Šustera. On je bio na meti još nekoliko vodećih klubova španske lige, uključujući i Real Madrid, ali nije čekao odgovor sportskog direktora Madriđana Predraga Mijatovića, već se odlučio za Valensiju.

Valensija je za Aleksisa izdvojila oko 6 miliona evra, a u okviru istog transfera, u Hetafe idu dosadašnji članovi „slepih miševa” Migel Paljardo i Pablo Hernandes.

Nakon odlaska Ajale i suspenzije Davida Navara, trener Valensije Kike Flores zatražio je od Uprave kluba novac za dodatna pojačanja u odbrambenoj liniji tima, a prvi na listi želja su Horhe Andrade iz Deportiva, Gabrijel Milito iz Saragose i Kristijan Kivu iz Rome.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Robert Kovač iz Juventusa u Dinamo?

Hrvatski fudbalski šampion Dinamo na putu je da napravi veliki posao u prelaznom roku i dovede značajno pojačanje pred kvalifikacije za Ligu evrpskih šampiona.

Hrvatski mediji javili su u petak da je fudbaler Juventusa i hrvatski reprezentativac 33-godišnji Robert Kovač usmeno obećao čelnicima Dinama da će od predstojeće sezone nositi dres zagrebačkih "modrih", nakon što mu je u torinskom klubu saopšteno da na njega ne računaju u sledećoj sezoni.

Dolaskom Kovača Dinamo bi zaista dobio ogromno pojačanje u odbrambenoj liniji. Medjutim, u Maksimiru su i dalje oprezni, pre svega zato što Kovač ima ugovor sa Juventusom do 2009. godine prema kojem zaradjuje 2,1 milion evra po sezoni, pa bi samim tim i obeštećenje verovatno bilo "astronomsko", verovatno 1,5 milion evra!

Kovačev menadžer, Nemac Jirgen Milevski iznenadjen je vstima o tome da Kovač pregovara sa Dinamom.

"O tome ne znam ništa, a Robert ima pravo da razgovara sa kim hoće, čak i da se dogovori sa novim klubom bez mog posredovanja", rekao je Milevski.

Kovač je rodjen 1974. godine u Berlinu. Igrao je za nemačke klubove Nirnberg, Bajer, a 2001. godine prešao je u minhenski Bajern.

Igrao je za Hrvatsku na svetskim prvenstvima 2002. i 2006. godine, kao i na Evropskom prvenstvu 2004. godine.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Ibagaza ostaje u Maljorki

Vezni fudbaler Maljorke, Argentinac Ariel Ibagaza produžio je ugovor sa tim klubom na još dve godine. 30-godišnji Ibagaza će ostati u timu sa Baleara do 2009. godine.

Nekadašnji reprezentativac Argentine tako ostaje u Maljorki, za koju nastupa još od 1998. godine, izuzimajući period od 2003. do 2006. godine, koji je proveo u Atletiko Madridu.

“Uvek sam želeo da ostanem u Maljorki. Bezo smo se dogovorili. Zahvalan sam klubu i navijačima za sve što su mi dali, a ovo je najbolji način da im se odužim”, rekao je Ibagaza.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Djilardino u Barseloni?
Petak, 18. maj 2007. 13:51

Menadžer napadača Milana Alberta Djilardina, Bepe Boneto izjavio je da je španska Barselona zainteresovana za njegovog klijenta, objavili su lokalni mediji.

"Nekoliko dana sam proveo u Kataloniji i napravio odlične kontakte sa čelnicima Barselone. Oni su zainteresovani za Djilardina, pošto postoji mogućnost da taj klub na kraju sezone napuste i Kamerunac Samjuel Eto i Brazilac Ronaldinjo", kazao je Boneto.

U dosadašnjoj karijeri Djilardino je igrao za Pjaćencu, Veronu i Parmu, a dres Milana nosi od 2005. godine. Za reprezentaciju Italije 25-godišnji napadač odigrao je 23 utakmice i postigao je devet golova.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Salvadoru Karmoni doživotna zabrana igranja
Petak, 18. maj 2007. 19:35

Sportski tribunal u Lozani kaznio je bivšeg reprezentativca Meksika Salvadora Karmonu doživotnom zabranom igranja fudbala zbog dopinga, saopštio je Fudbalski savez Meksika.

Tridesetjednogodišnji fudbaler ekipe Kruz Azul je pre dve godine, zajedno sa Aronom Galindom, izbačen iz reprezentacije sa Kupa Konfederacija, a kao prvobitan razlog navedena je nedisciplina.

Kasnije su, medjutim, meksički mediji objavili da je Karmona vraćen kući zbog pozitivnog testa na anabolički steroid nandrolon. Tada su obojica fudbalera suspendovana na godinu dana, a sada je im je izrečena konačna kazna koja je stupila na snagu u petak.

Kaznu Meksikancima za ovaj slučaj izrekla je i Svetska fudbalska federacija (FIFA), koja je "oglobila" nacionalni savez sa 580.000 dolara.

Dvogodišnjom zabranom kažnjen je i predsednik medicinskog komiteta FS Meksika Nikolas Zarur, prvi čovek saveza Hoze Alberto de la Tore u kasu FIFA moraće da plati 15.500 dolara, a lekar reprezentacije Hoze Luis Serano 3.800 "zelenih" novčanica.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Ranijeri preuzima Mančester siti?

19. maj 2007. (Sportservis) - Trener Parme Klaudio Ranijeri mogao bi na kraju sezone da preuzme Mančester siti, prenose engleski mediji.

Ranijeri bi na klupi Mancester sitija trebalo da zameni Stjuarta Pirsa, koji je dobio otkaz, jer je Siti sezonu u Premijer ligi završio na 14. mestu.

Ranijeri je u Engleskoj trenirao Čelsi, ali je novi vlasnik londonskog kluba Roman Abramovič bio nezadovoljan njegovim radom i odlučio je da dovede Žozea Murinja.

Dogovor između Mančester sitija i italijanskog stručnjaka trebalo bi da bude realizovan po završetku sezone u Seriji A.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.