Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 142082 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Навијач убијен јер је славио гол

Један навијач у Мозамбику каменован је и изгажен до смрти пошто је славио гол тима за који навија.

Инчидент се догодио у граду на северу земље Личинга током меча између домаћег тима и ривала Феровиарија из Нампуле.

Љутити навијачи Личинге напали су човека који је скочио на трибине стадиона да прослави други гол гостију у 69. минуту. Полиција није успела да спречи убиство.

У Мозамбику су често сукоби навијача због фудбала.

Izvor: Beta - Reuters
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Desire HD
Totenhem plaća 10 miliona evra za Kabula

Engleski prvoligaš Totenhem planira da u svoje redove dovede supertalentovanog marokanskog fudbalera Junesa Kabula, koji trenutno brani boje francuskog Oksera.

Kako prenosi AFP, čelnici dva kluba postigli su dogovor o transferu, a Kabul bi ugovor sa Totenhemom trebalo da potpiše sledećeg vikenda kada bude okončan franucski šampionat.

Iako zvanično nije potvrdjeno, Totenhem će za transfer dvadesetjednogodišnjeg defanzivca trebalo da izdvoji deset miliona funti.

"On je još prošle nedelje počeo da slavi transfer u Englesku. Junes je u mislima odavno u Totenhemu i želja mu je bila da zaigra u Engleskoj", priznao je potpredsednik Oksera Žerar Burgun.

Totenhemovi skauti su već nekoliko meseci pratili Kabulove igre, a menadžer Martin Jol prisustvovao je utakmica izmedju Oksera i Liona krajem aprila.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 

Timo Hildebrand prelazi u Valensiju
Utorak, 22. maj 2007. 23:07

Reprezentativni golman Štutgarta Timo Hildebrand napušta ekipu novog prvaka Nemačke i prelazi u špansku Valensiju, objavili su nemački mediji.

Navodi se da će Hildebrand poslednji put nositi dres Štutgarta na finalnoj utakmici kupa protiv Nirnberga, u subotu na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Iskusni golman je u redovima popularnih "Švaba" proveo punih sedam godina i branio je na preko 200 utakmica u Bundes ligi.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Najskuplje pojačanje u povijesti Portsmoutha

ENGLESKI premierligaš Portsmouth, poslodavac našeg Nike Kranjčara dogovorio je sinoć najskuplji transfer u povijesti kluba sa Fratton Parka. Riječ je o sedam milijuna funti vrijednom reprezentativcu Gane Sulleyu Muntariju.

22-godišnjeg veznjaka Udinesea talijanski novinari smatraju kombinacijom Kake i Edgara Davidsa, jer uz nevjerojatnu fizičku i trkačku moć, posjeduje izrazitu crtu kreativnosti. Trener Portsmoutha Harry Redknapp tako je dobio toliko željeno pojačanje, kojeg je zacrtao još pri dolasku u ovaj klub.

Iako još vrlo mlad, Muntari je već 22 puta nastupio za reprezentaciju Gane, a igrao je i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje je bio dio vrlo ugodnog afričkog iznenađenja. Muntari je prije nekoliko godina bio na putu za Old Trafford, ali je Manchester na kraju ipak odustao jer je odštetni zahtjev bio prevelik.

izvor: index
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 
Venger nudi Hleba i Ljungberga za Toresa

Menadžer engleskog fudbalskog premijerligaša Arsenala Arsen Venger ponudio je upravi španskog Atletiko Madrida Belorusa Aleksandra Hleba i Švedjanina Fredrika Ljungberga u zamenu za Fernanda Toresa, objavili su danas ostrvski mediji.

Engleski mediji tvrde da se Venger u Madridu raspitivao za mogućnost da "trampi" Hleba i Ljungberga za Toresa, ali i da je ponudio još nekoliko opocija za transfer kapitena Atletika.

Navode engleskih medija potvrdio je i novinar špasnkog dnevnika "As", koji prenosi da su čelnici madridskog kluba Mugel Anhel Hil i Hesus Garsija Pitarč odbili da daju Toresa za Hleba i Ljungberga i da su u zamenu za dvadesettrogodišnjeg golgetera tražili Emanuela Adebajora i Tomaša Rosikog.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Distan u Portsmutu
zvanični sajt

Odbrambeni igrač Silvan Distan na kraju sezone napustiće Mančester siti i preći u Portsmut, kao slobodan igrač. Ugovor je potpisan na tri godine, finansijski detalji nisu poznati. "Bila je to teška odluka ali ja sam ipak zadovoljan. Slobodni igrači uglavnom dobijaju mnogo ponuda, a ja sam se odlučio za ovu“, rekao je Francuz. Menadžer Portsmuta Hari Rednap pregovarao je sa Distanom pre godinu dana, dok je još bio pod ugovorom sa Sitijem. Nije krio zadovoljstvo kada je saznao da je Francuz odbio da potpiše za Liverpul.

"Takve stvari su se već događale i uspaničio sam se da će ga Liverpul oteti od nas. Na sreću on se odlučio za naš tim i ja sam zbog toga veoma zadovoljan. Prošle godine mu je cena bila pet miliona funti, pa je to što smo ga angažovali kao slobodnog igrača fenomalan poslovni potez“, rekao je Rednap.

On je dematovao glasine da je mesto Sola Kempbela u timu ugroženo.

"Ni slučajno. Sol je naš ključni igrač. Ima još godinu dana do isteka ugovora i ne ide nigde“, rekao je on.

"Ja će probati da uskoro angažujem još jednog odbrambenog igrača, jer je neophodno da u timu postoji velika konkurencija. Sledeće sezone liga će biti veoma jaka i mi ne želimo da išta prepustimo slučaju“, dodao je Rednap.

Porsmut je sezonu završio na 9. mestu sa 54 osvojena poena.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Бајерн ангажовао репрезентативца Јансена

Наjтрофејнији немачки фудбалски клуб Бајерн из Минхена ангажовао је државног репрезентативца Марсела Јансена, досадашњег члана Борусије Менхенгладбах, са којим је потписао четворогодишњи уговор.

Талентовани 21. годишњи одбрамбени играч је четврто појачање Бајерна после разочаравајуће сезоне коју су Баварци завршили на четвртом месту оставши без титуле и пласмана у Лигу шампиона.

Поред Јансена, Бајерн је до сада ангажовао Јана Шлаудрафа, Хамита Алтинтопа и Хосеа Ернеста Сосу, а челници клуба су најавили још неколико трансфера у настојању да сасвим "реновирају" тим за наредну сезону у Бундес лиги.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Hanke u Hanoveru

Posle Dijega Klimovica, ekipu Volfsburga je napustio još jedan napadač. Reč je o povremenom nemačkom reprezentativcu, Majku Hankeu, koji će karijeru nastaviti u Hanoveru.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je ugovor potpisao na četiri sezone, a "vukovi" su na ime obeštećenja dobili oko pet miliona evra.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Pomirili se Van Basten i Van Nistelroj

Selektor reprezentacije Holandije Marko van Basten i jedan od najboljih napadača u Evropi Rud van Nistelroj izgladili su sve nesporazume i centarfor madridskog Reala ponovo će igrati za nacionalnu selekciju svoje zemlje.

Kako piše holandska štampa, Van Basten i Van Nistelroj su pre nekoliko dana imali duži telefonski razgovor u kome su razrešili sve nesporazume, koji su počeli prošle godine za vreme Mundijala u Nemačkoj.

"Imali smo veoma dobar razgovor i mislim da smo na obostrano zadovoljstvo otklonili sve nesporazume", rekao je Van Basten, koji je za vreme Mondijala kritikovao Van Nistelroja zbog slabe forme i nedovoljnog zalaganja.

Bez svog najboljeg strelca, reprezentacija Holandije se u proteklih godinu dana mučila da postigne pogodak i protiv slabijih ekipa, dok je Van Nistelroj u dresu Reala dao 21 gol.

Van Nistelroj je za reprezentaciju Holandije odigrao 54 utakmice i postigao 28 golova, ali nije bio u nacionalnoj selekciji od završetka SP, kada ga je na utakmici protiv Portugalje Van Basten ostavio na klupi za rezerve.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Sanderlend želi Gudjonsena

Menadžer engleskog premijerligaša Sanderlenda Roj Kin otputovao je u Španiju da sa predstavnicima Barselone pregovara o transferu napadača tog kluba Islandjanina Ejdura Gudjonsena, objavili su ostrvski mediji.

Gudjonsen je prošlog leta iz Čelsija prešao u Barselonu, ali je u ovoj sezoni odigrao samo 20 utakmica i nezadovoljan je statusom u katalonskom klubu.

Gudjonsen je nekoliko puta do sada najavio da bi rado promenio sredinu, a osim Sanderlenda za njegove usluge zainteresovan je i Vest Hem.

Islandski reprezentativac je u dosadašnjoj karijeri, osim za Čelsi i Barselonu, igrao i za Rejkjavik, Bolton i PSV Ajndhoven.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.